926 Απ: *Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο 2* Πεμ Οκτ 25, 2012 6:40 am
Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Εγω βλεπω τελικα να καθαριζω ολο το σπιτι..Και εχω υπνηλια σημερα και που να κοιμηθω....
Θα απλωσω τα ρουχα τωρα...
Θα απλωσω τα ρουχα τωρα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
εγω κανω διαλημα παω για σιδερο μολις τακτοποιηςω τα παιδια απο γαλα!μπραβο γιατι αμα αρχισουν λεμε τωρα τα κρυα να μην πολυβγενεις!!!!listoudi έγραψε:καλησπερα κοριτσια.. πριν λιγο μπηκα και σας διαβαζω..σημερα πηγα για την αναρρωτικη μου και ο καλος γιατρος μου εγραψε και την αδεια εγκυμοσυνης για να μην ξαναπηγαινω τον αλλο μηνα και ταλαιπωρουμε... τι καλος... μετα κοιτουσα το χαρτι και ελεγα στον αντρα μου.. το πιστευεις?? κοντευουμε.. λιγο εμεινε ακομη..εσεις τι κανετε.. κοριτσι περαστικα στη μαμα σου.. φιλιτσα εσυ κοιμηθηκες εμενα τωρα με επιασαν οι αυπνιες και δε μπορω να κοιμηθω...
doritaki έγραψε:Εδω κ ωρες διαβαζα ενα αλλο θεμα με μια κοπελα που δεν ξερει αν θελει να κρατησει το παιδι κ πως να το μεγαλωσει.Το θεμα ως συνηθως ξεφυγε τελειως με αποτελεσμα μετα απο 18 σελιδες που διαβασα να εχω απιστευτα νευρα!Καποιοι ανθρωποι δεν παιζονται!
Λιτσα μου αν θες να γεννησεις σε δημοσιο φροντισε να κανεις μια επισκεψη να δεις πως ειναι κ να σε εξετασει κ κανενας γιατρος εκει.Οσο για το γιατρο σου αν ειναι "ενταξει" δε θα εχει κανενα προβλημα με την επιλογη σου.Δεν εισαι υποχρεωμενη να επιλεξεις αυτον κ την κλινικη του απο τη στιγμη που δεν μπορεις να το κανεις.Εγω εχω οριακα τα χρηματα για την κλινικη κ αυτο γιατι ειχαν σπασει πριν καποια χρονια οι γονεις μου την ασφαλεια ζωης μου κ πηραμε κατι ψιχουλα (σε σχεση με αυτα που ειχαν πληρωσει τοσα χρονια) τα οποια ευτυχως δεν χαλασαμε ως τωρα.Κ παλι δυσκολα τα βλεπω τα πραγματα ομως.Οσο για το αν μπορεις να εμπιστευτεις τον εφημερευοντα γιατρο που δε θα γνωριζεις τι να σου πω...Αλλες ειναι τυχερες κ αλλες οχι.Αν ομως δεν εχεις αλλες επιλογες τι να κανεις???
mimaaa88 έγραψε:
γεια σασ κοριτσακια μου,ειχα μερες να μπω αλλα σας διαβασα,τα καταφερα .κ εγω Λιτσακι σε δημοσιο νοσοκομειο θα γεννησω αλλα γιατι εδω δεν εχει ιδιωτικο .γνωμη μου παντως αν πας σε δημοσιο να εχεις παει νωριτερα να βρεις εναν γιατρο μη πας στη τυχη
με τον αντουαν τα πηρες ε?δεν παιζετε το ατομο!!!!!doritaki έγραψε:Ακριβως Φιλιτσα μου.Μου την δινουν οι ανθρωποι που εχουν ακραιες αποψεις κ προσπαθουν να τις επιβαλουν!Κ χαρακτηριζουν βλαμενο,ηλιθιο κτλ κτλ οποιον διαφωνει μαζι τους.Καταλαβες σε τι αναφερομαι!Κ γι'αυτο το λογο αποφευγω να απανταω κ σε τετοια θεματα.
filitsaki έγραψε:με τον αντουαν τα πηρες ε?δεν παιζετε το ατομο!!!!!doritaki έγραψε:Ακριβως Φιλιτσα μου.Μου την δινουν οι ανθρωποι που εχουν ακραιες αποψεις κ προσπαθουν να τις επιβαλουν!Κ χαρακτηριζουν βλαμενο,ηλιθιο κτλ κτλ οποιον διαφωνει μαζι τους.Καταλαβες σε τι αναφερομαι!Κ γι'αυτο το λογο αποφευγω να απανταω κ σε τετοια θεματα.
και μετα λετε εμενα για φατσουλες!!!!!! αντε ρε συ αυτος εχει μπει εδω για να παιξει!doritaki έγραψε:filitsaki έγραψε:με τον αντουαν τα πηρες ε?δεν παιζετε το ατομο!!!!!doritaki έγραψε:Ακριβως Φιλιτσα μου.Μου την δινουν οι ανθρωποι που εχουν ακραιες αποψεις κ προσπαθουν να τις επιβαλουν!Κ χαρακτηριζουν βλαμενο,ηλιθιο κτλ κτλ οποιον διαφωνει μαζι τους.Καταλαβες σε τι αναφερομαι!Κ γι'αυτο το λογο αποφευγω να απανταω κ σε τετοια θεματα.
Μ'αυτον τον αχαρακτηριστο!Υπαρχουν κ καποια αλλα ατομα στο φορουμ που με το που ανοιξουν θεματακι ή δω να απαντανε σε καποιο μυριζομαι καυγαδες.Γενικα προσπαθω να μην ειμαι ρατσιστρια.Δεν νομιζω οτι το καταφερνω απολυτα παντα αλλα προσπαθω.Κ μου τη δινει στο συγκεκριμενο φορουμ να γινονται πολιτικοθρησκευτικες συζητησεις!Κ η πολιτικη κ η θρησκεια ειναι θεματα που ανεκαθεν εφερναν αντιπαραθεσεις.Ας εχει ο καθενας τη γνωμη του κ οταν καποιος ζηταει βοηθεια να του απαντα σε αυτο που ρωταει κ οχι να πηγαινει το θεμα αλλου κ αλλου.Αλλιως ας μην σχολιασει καθολου!
αστα....τι να κανουμε ρε γμτ πρεπει να τα δωσουμε!!!!!!!doritaki έγραψε:Εννοειται οτι εισαστε πιο φθηνα στην επαρχεια.Αν κ θα πληρωσω 1000 εγω για το γιατρο η κλινικη θα μου βγει πιο ακριβα.Το λιγοτερο 900 με ΕΟΠΥΥ νομιζω.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης