751 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! Πεμ Οκτ 25, 2012 2:37 pm
maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πάω κ εγώ γιατί είμαι πτώμα κ σε στάδιο προσαρμογής!! Φιλιά πολλά!! Καλό βράδυ!! Στις πρωινές καλημέρα!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Maraki8 έγραψε:Καλημέρα Τόνια! Ελπίζω τουλάχιστον να μην ενοχλήθηκαν πολύ τα μικρούλια σου από την νυχτερινή φασαρία. Δεν ξέρω τι έκανε ο μικρός, θα μας πει το μεσημέρι που θα πάω να τον πάρω..
toniach29 έγραψε:Maraki8 έγραψε:Καλημέρα Τόνια! Ελπίζω τουλάχιστον να μην ενοχλήθηκαν πολύ τα μικρούλια σου από την νυχτερινή φασαρία. Δεν ξέρω τι έκανε ο μικρός, θα μας πει το μεσημέρι που θα πάω να τον πάρω..
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΑΚΙ...ΔΥΣΤΥΣΧΩΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΙΧΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ..ΛΟΓΙΚΟ ΑΦΟΥ ΕΣΕΡΝΑΝ ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΙ 2 ΩΡΕΣ Κ ΓΚΑΡΙΖΑΝ!!!ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ!!!
ΕΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΡΟΤΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ
καλα ειμαι κοριτσακι μου......απο το πρωι κατι κανω....ξερεις οτι καθε μερα...εμεις οι γυναικες καθε μερα ολο και κατι εχουμε να κανουμε ποσο μαλλον εσυ που εισαι κ μανουλα.........πως εισαι σμρ?????toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ...ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ...
art86 έγραψε:καλα ειμαι κοριτσακι μου......απο το πρωι κατι κανω....ξερεις οτι καθε μερα...εμεις οι γυναικες καθε μερα ολο και κατι εχουμε να κανουμε ποσο μαλλον εσυ που εισαι κ μανουλα.........πως εισαι σμρ?????toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ...ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ...
αυτο ξανα πεστο.οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε....ΤΕΛΕΙΑ η εκδρομουλαtoniach29 έγραψε:art86 έγραψε:καλα ειμαι κοριτσακι μου......απο το πρωι κατι κανω....ξερεις οτι καθε μερα...εμεις οι γυναικες καθε μερα ολο και κατι εχουμε να κανουμε ποσο μαλλον εσυ που εισαι κ μανουλα.........πως εισαι σμρ?????toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ...ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ...
ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ..ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΩ Κ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΠΟΤΕ..ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ..ΕΧΕΙ Κ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙΡΟ Κ ΕΑΝ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ
νεα? μμμμμμμμμμμμ...τπτ τα ιδια και τα ιδια.....οχι δεν εκλεισα γτ ειμαι σε φαση οωρρηξιασ και ετσι κ αλλιως ειναι πρησμενο .....αρα το αποτελεσμα δεν θα ειναι αξιοπιστο...θα περιμενω μεχρι την αλλη περιοδο--μην τυχον εγινε το θαυμα ----γτ αμα γινει δεν μπορω να το πειραξω ετσι και αλλιως και μετα βλεπουμεtoniach29 έγραψε:ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ Η ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ..ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΥΣ 2 ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ..ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ Κ ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ ΚΑΝΕΝΑ 2ΩΡΟ ΝΑΝ ΦΤΙΑΞΩ ΒΑΛΙΤΣΑ Κ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ...ΜΑΚΑΡΙ...Κ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΛΕΞ ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ!!!! ΕΣΥ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ?
ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ?
και εσυ κοριτσακι μου.............να εισαι καλα κ καλη ορεξη...φιλακιαtoniach29 έγραψε:ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ...
ΠΑΩ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΩ ΜΙΑΣ Κ Ο ΝΙΚΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ Κ ΝΑ ΑΠΛΩΣΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ..
ΘΑ ΜΠΩ ΞΑΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΛΟ Σ/Κ
xristina_29 έγραψε:γεια σου Τονια μου..καλα ειμαι κοριτσι μου!!!χαθηκα απο επιλογη γιατι περασα μια δυσκολη περιοδο που για να μην στα πολυλογω αφησα πισω μου εντελως τις προσπαθειες για να αποκτησω μωρακι!!!υπηρχαν στιγμες που ηθελα να μπω να μοιραστω το προβλημα μου αλλα δεν ηθελα να αγχωνω και να κουραζω εσας εδω μεσα!!!!γι'αυτο και αποσυρθηκα...τωρα ειμαι αρκετα καλυτερα και εχω συμβιβαστει με την ιδεα πως μαλλον θα καταφυγω σε εξωσωματικη..ουτε η πρωτη θα ειμαι ουτε κ η τελευταια....
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης