Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
567 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 567 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 23]

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εδω ειμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κολαει πολυ το ιντερνετ. προσπαθω να γραψω και τιποτα. εντομεταξυ απο το Σαββατο ξεκινησα το μονταζ της βαφτισης και τελειωσα Τριτη. με τα μικρα στα ποδια καταλαβαινετε.... το τρειλερ ειδικα μου πηρε πολες ωρες μιας που μετρουσα και την παραμικρη λεπτομερια στις αλλαγες να ταιριαζουν με τη μουσικη. τρελλα παιδιμου τι να πεις.

τι εγινε? Μορα ειστε ερωστοι? ηθελανα παρω τηλ....
η Νατασα εφυγε τελικα???????

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια!κι εδω γκρινιες,αρρωστιες,δοντια,καναμε και εξετασεις μηπως ειχε καποια λοιμωξη αλλα ευτυχως τπτ,μονο νευρα και ανορεξια,δεν ξερω τι να την ταισω πια!Οσο δεν με εχει σκασει αυτο το παιδι πιο μικρο με εχει σκασει τωρα,που αποφασισε να σταματησει να τρωει.Η παιδιατρος μου λεει να μην την πιεσω καθολου και θα επανελθει μολισ πεινασει.Κανω λοιπον υπομονη,ουφ!Στο μεταξυ η δουλεια δεν μου αφηνει καθολου ελευθερο χρονο και εχω αγχος να τα προλαβω ολα τοσο πολυ που καθε βραδυ ποναει ολο μου το κορμι.  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 20 534787  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 20 534787  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 20 534787  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 20 534787

mamax

mamax
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
xamomilaki μου μην στεναχοριεσε φιλεναδα κανα δοντακι μπορει να ετοιμαζετε να βγει....αντε ρε αθηνα που ειστε βρε?

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εδω και κατι μηνες σας ελεγα για το σπιτι αλλα ηθελα να σας βαλω φωτο οταν πια θα εχει τελειωσει με τα ολα του. αυριο θα τελειωσει. χθες ηρθαν τα επιπλα που τα σχεδιασα εδωσα να μου τα κανουν. αρχιζω με το παιδικο που ειναι χωρος για παιχνιδι και διαβασμα. η βιβλιοθηκη μας λοιπον που σχεδιασα στο σχεδιο και τα μετρα που ηθελα. επελεξα ουδετερο χρωμα και επαιξα με τα χερουλια. και για να τους μεινει αλλα και και επειδη ειναι κοριτσι αγορι μαζι.. πως σας φαινεται?
να πω πως δεξια η στηλη θα ειναι στο ιδιο υψος με το διπλανο απλα δε βαλαμε τα ποδαρακια της ακομα. πανω στην ντουλαπιτσα θα μπει μια τηλεοραση γιαυτο και την εκανα πιο κοντη. απεναντη θα βαλω εναν κοκκινο καναπε που δεν εχω παρει ακομα.. θα σας βαλω και το γραφειο τους καποια στιγμη

http://postimage.org/image/8ll10tcfj/
http://postimage.org/image/cidio5gdr/

και το φωτιστικο ειναι απομενα αλλα δε φαινετε καλα.. εχει πολυ συνεχεια που μολις τα κανω θα σας τα βαλω. Very Happy

mamax

mamax
αθηνα πανεμορφο περιμενουμε και με τα υπολοιπα,,,,το χαλι ολα τα λεφτα!!!η βιβλιοθυκη ειναι πολυ ομορφη αλλα οντος ολη η τσαχπινια ειναι τα χερουλια!!!πολυ ομορφα...το φωτιστικο φαινετε κ φαινετε απιστευτο οτι το κανες μονη σου...οτι πιανει το χερι σου ειναι γνωστο αλλα εδω εχεις ξεπερασει πλεον επαγελματιες!!! Shocked

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχα ευχαριστω αν και υπερβαλεις. το χαλι οντως ειναι πολυωαραιο με εντονα χρωματα και ιδανικο και για πιο εφηβικες ηλικιες Wink σκεφτομαι και το μελλον βλεπεις να τη βγαλω καθαρη με λιγες αλλαγες. χιχι
το φωτιστικο για την ιστορια δηλ ειναι εδω
http://www.123mpompires.blogspot.gr/2012/11/blog-post.html
απλα το ζωγραφισα με την κορη μου. ειναι το κλασικο ικεα αλλα θελαμε να το κανουμε πιο χαρουμενο. στο υπνοδωματιο τους εχω το ιδιο σκετο..

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΡΚΙΝΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!

ΑΘΗΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΣ ΑΜΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑΥΜΑΤΑ!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ!!

mamax

mamax
καλημερα κοριτσια ελενη χαιρομαι που ειστε καλυτερα...
αθηνα πρεπει οποσδηποτε οτσν κσνω το δωματιο να με βοηθισεις...
εμεις σημερα παμε για το μμρ τρεμει η καρδουλα μου Laughing

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μην ανησυχεις καλε! ολα καλα θα πανε!!! και οτι θελεις για το δωματιακι. τι το εχουμε το χαρτι. ξερετε οτι εχω σπουδασει διακοσμηση ε? η δεν σας τοπα??

mamax

mamax
α πεστο κ εγω εχω τρελαθει λεω τετιο ταλεντο κ δεν εχει κανει κατι....
προς το καλοκαιρι μαλον θα το κανω με θεμα πριγκιπας εχω ειδη καπια πραγματα αλλα συγουρα θελω κι απο σενα πχ φωτιστικο...
εσυ το κανες υο μμρ

Gianna>Eleni>Maria

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημερα σε ολες σας..τι κανετε;

supermama πολυ ωραιο το δωματιο που εφτιαξες..

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamax έγραψε:α πεστο κ εγω εχω τρελαθει λεω τετιο ταλεντο κ δεν εχει κανει κατι....
προς το καλοκαιρι μαλον θα το κανω με θεμα πριγκιπας εχω ειδη καπια πραγματα αλλα συγουρα θελω κι απο σενα πχ φωτιστικο...
εσυ το κανες υο μμρ

αχαχα οτι θες!ειδες? σας το κρατουσα μυστικο. να σου πω δεν εχω καλη μνημη ειδικα σε τετοια. αυριο εχουμε εμβολιο οποτε θα σου πω. δε θυμαμαι πιο θα κανουμε... Embarassed

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ενταξει,η γυναικα γεννιεται ετσι,δεν γινεται.Το τοσο δα σκατουλι μου εχει παρει μια μικρη τσαντα δικια μου στο χερι,εχει βαλει παιχνιδια μεσα,παει πανω-κατω και την κραταει στο χερι,κοιτιεται σε ο,τι τζαμι υπαρχει και χτενιζει και το μαλλι με τη βουρτσα της...επισης κουναει και τον πωπο...καλα παμε!

mamax

mamax
ωχ ωχ χαμομιλακι ετσι ειναι χαχα
πρεπει να εχει τρελη πλακα!!!!πως εισαι?
Αθηνα δεν παιζεσε στο εχω πει 1000000000000000000φορες λλολ ακου δεν θυμαται για μμρ σε κοβω παντος

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σημερα καναμε το πρωτο μας κουρεμα Razz Razz Razz Razz Razz γιατι τα τσουλουφια ειχαν παραμακρυνει και η Μυρτω ηταν σαν τον Γαρδελη! Very Happy Very Happy Very Happy Κατσαμε ομορφα-ομορφα στο κομμωτηριο και δεν γκρινιαξε καθολου,ηταν ΘΕΑ!  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 20 215994  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 20 215994  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 20 215994  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 20 215994 Και το μαλλι τελειο,κοριτσια!μετα χτενιζοταν και μονη της,το τρελογκομενιο!τι θα την κανω αυτην αμα μεγαλωσει!?!?!?  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 20 654316  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 20 654316  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 20 654316  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 20 654316

[IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img571/3972/img1866gd.jpg][/IMG]

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamax έγραψε:ωχ ωχ χαμομιλακι ετσι ειναι χαχα
πρεπει να εχει τρελη πλακα!!!!πως εισαι?
Αθηνα δεν παιζεσε στο εχω πει 1000000000000000000φορες λλολ ακου δεν θυμαται για μμρ σε κοβω παντος

καλε αληθεια!!! δεν θυμαμαι τα εμβολια. με τον γιατρο μας εχω πολυ εμπιστοσυνη και ελεγε. θα κανουμε αυτο. οκ ελεγα και τελος. ξερω γω... δεν εσκαγα ποτε με αυτα... Embarassed

mamax

mamax
χαμομιλακι θεα και εσυ κ η κορη...αθηνα το πηρες το μυνημα για το που θα βρεις το υλικο που εψαχνες?

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι κανενα μην δεν βρηκα. παντως το βρηκα!!! στο tiger. για αλλο πηγα και μολις το ειδα εμεινα! το ειχε μεμονομενο κιολας σε οτι χρωμα ηθελες. οταν το κανω θα βαλω φωτο. τωρα τελειωνω ενακαστρο Very Happy

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα κοριτσια!! σημερα πηγαμε και καναμε στην μικρη το μαντου την φυματοαντιδραση
εσεις το εχετε κανει????

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΜΑΜΑΧ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ?
ΜΟΡΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ.
ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΤΑΝ ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ.
Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ!

mamax

mamax
καλημερα κοριτσια απο εχθες 8η μερα απο το μμρ καναμε πυρετο!!!μεχρι 38.3 εδοσα σιροπι και επεσε σημερα ολη μερα μεχρι στιγμη δεκατα...

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωχ περαστικα! θα περασει εφοσον ειναι απο το εμβλολιο. εμεις τωρα παμε μπαλετο.. και βαριεμαι!!!!

mamax

mamax
σημερα προς το παρον δεν εχει...τι κανετε για πειτε νεα

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναμαι και γω!!! σημερα απο το πρωι στους δρομους ειμαι. πηγαμε ιπποκρατειο για την θεραπεια που κανει με το αναπνευστικο του ο γιος μου. καλητερα παμε και θα σταματησουμε λεει τα εισπνεομενα το καλοκαιρι. μετα πηγαμε για κατι εκτυπωσεις δικες μου και μετα τον πηγα να κουρευτει. εκει ειναι και το σχολειο οποτε περιμεναμε λιγο και πηρα και την κορη. σημερα δεν την αφησα ολοημερο. ολα αυτα απο τις 7 το πρωι μεχρι τις 2 που σχολασε η ικρη και πηγαμε σπιτι.ουφφφ!!!
τωρα κανω ριζογαλο!!!!!

mamax

mamax
telia!!!ο αντρας μο9υ τρελενετε για ρυζογαλο αλλα εγω δεν το πετιχενω Shocked
μηπος να στελνες λιγο? Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 23]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις