Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
282 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 282 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

demmy29

demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Να τα εκατοστησετε ελενη μου.καθε ευτυχια σου ευχομαι.με το καλο να ερθει και το μωρακι σας.τα χριστουγεννα θα στρωσουμε χαλια,το κοβω.κι εδω εχει ζεστη παντως.

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέραααα εγκυούλες... τι κάνετε???
Έχω πάλι μια απορία... αλλα μη με κοροϊδεύετεεεε, δε φταίω που ειμαι άσχετη μέλλουσα μανούλα Rolling Eyes Embarassed

Τα μωράκια πόσα εκατοστά περίπου γεννιούνται..??? Τα ζιπουνάκια γράφουνε 47/53 cm... και λέω εγω τώρα η άσχετη...θα μπαίνειι εκει μέσα ο μικρούλης..???

https://www.facebook.com/roulakriti1989?ref=tn_tnmn

renaki_73

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
45 - 50 εκατοστά αλλά αυτό δεν είναι απόλυτο και σίγουρο γιατί κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό και σχετίζεται και το βιοφυσιολογικο του προφίλ και από το πότε θα γεννηθεί,ποια εβδομάδα εννοώ.Μην ακολουθείς όσα λένε τα ρουχαλάκια ,πάντα αφήνουν περιθώριο για λιγο μεγαλύτερα παιδάκια και αναφέρουν πάντα το μέγιστο.Εσυ που με το καλό και πρώτα ο Θεός θα είσαι μανούλα σε λίγες μέρες , θα δεις τι ταιριάζει και τι δεν ταιριάζει,εδώ παίρνεις απλά μια γενική ιδέα όπως και με τα ρούχα και τις ετικέτες.

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστώ!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσιαααααααααααααααααααα
Καλημερααααααααααααααααα
Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 28 417472 Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 28 417472 Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 28 417472 Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 28 417472

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενη μου να ζησετε πολλα πολλα ευτυχισμενα χρονια!!!!! Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 28 12978 Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 28 12978 Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 28 12978

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Δίνω στα γρήγορα το παρόν γιατί έχω και τη μικρή από πάνω μου (οκ, τη μεγάλη εννοώ Very Happy ) Όλα καλά, δεν έχουμε κάποιο νέο ακόμα, χιχιχι!

Μαρκέλλα μου αν είναι συνεχές αυτό που νιώθεις τότε έχει δίκιο η Αθανασία, είναι η στάση του μωρού. Αν κινηθείς κάποια στιγμή λογικά θα αλλάξει στάση...

Αθανασία μου είδα και τις φωτο που ταΐσατε τα περιστεράκια, κουκλίτσα η μικρή!!!

Ελένη μου να ζήσετε!!!!! Χτες είχες δίκιο, εννοούσα για το συμβάν με τον ψευδή τοκετό, φυσικά και δεν ήταν απαραίτητο να το θυμάσαι, είμαστε πολλές εδώ μέσα! Wink

Δημητρούλα τι κάνει η μικρούλα σου;

Ρούλα μου σε έχουν ταλαιπωρήσει όλα αυτά που συμβαίνουν, αλλά θα γεννηθεί το μωράκι σου και θα τα ξεχάσεις όλα!!!! Φορμάκια μην πάρεις πολλά για νεογέννητο, πάρε καλύτερα 0-3 (μηνών) γιατί δεν ξέρεις πόσο θα γεννηθεί και μπορεί να μεγαλώσει γρήγορα!

Κάποια ρώτησε για τις πάνες αγκαλιάς. Υπάρχουν οι λεπτές που είναι σαν σεντονάκι μικρό και οι πιο ζεστές, όλες χρησιμεύουν στο να κρατάς το μωρό χωρίς να ακουμπάει στα ρούχα σου (ειδικά όταν το παίρνει αγκαλιά κάποιος άλλος εκτός της μαμάς) Εγώ τις χρησιμοποιώ και σαν σεντονάκια για το πορτ-μπεμπέ, είναι πολύ πιο οικονομικά από το να αγόραζα σεντόνια για καλαθούνα...

Αυτά, σας αφήνω γιατί με τραβάει η μικρή!!!! Να έχετε μια όμορφη Κυριακή!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου και σενα Αλικακι.
Ρε παιδια, εχει καρφωθει απο χθες πολυ ψηλα, τον νιωθω παντου και αυτο πιστευω και γω. Οτι εχει στριμωχτει στο πανω μερος της κοιλιας μου και γι' αυτο με ποναει ειδικα σε καθε του κινηση. Αλλα ελεος πια, ας απλωθει και λιγο πιο κατω. Ειναι που ειναι μεγαλος, που να τον χωρεσω η αμοιρη? Η κοιλια μου ειναι ολο εξωγκοματα, λες και θελει να την τρυπησει...

maria1984

maria1984
Καλημέρα κοιλίτσες κ μανούλες,να έχετε μια όμορφη Κυριακή... Εγώ ξύπνησα πριν λίγο έλιωσα στον ύπνο ,έκλεισα 12ωρο ...Ελένη μου χρόνια πολλά σας εύχομαι κ να είστε πάντα αγαπημένοι κ ευτυχισμένοι...Να περάσετε μια τέλεια επέτειο...

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε???
Εγώ γύρισα μόλις από τον περίπατό μου, για να κατέβει το μωρό...., Εξερευνώ τα άγνωστα μονοπάτια της Καλλικρατειας!!! χαχαχαχαχα!!! Απο κατσαβραχο σε κατσάβραχο τρέχω!!! Αχ βρε μπουμπού τι κάνω για να κατέβεις!!!! Εντομεταξύ βλέπω κατσικάκια στο δρόμο και λιγουρεύομαι παϊδάκια και γαρδούμπες!!! χαχαχαχα!!!

Μαρκέλλα μου σε καταλαβαινω, και εμένα το μωρό είναι ψηλά ακόμα, δε λεει να παει προς τα κατω!!!

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια μου καλησπέρα!Ελένη να ζήσετε και πάντα ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι....θέλω τάπερ και με την τούρτα! pig pig Εγώ χτες ξενύχτησα,μέχρι τις 3 το πρωί,με πήγε σε μουσική σκηνή ο αντρούλης,μαζί με τον αδερφό μου και την γυναίκα του.Είχε τον Λειβαδά με την Αντριάννα Μπάμπαλλη που την ΑΓΑΠΩ και είχε και γκεστ σταρ τον Ρένο Χαραλαμπίδη που τραγούδησε και έκανε λίγο στεντ απ κόμεντι. Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 28 536304 Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 28 536304 Εδώ και δέκα χρόνια ήθελα να πάω στην Μπάμπαλη και χτες εκστασιάστηκα,μιλάμε τραγουδούσα 2 ώρες και παίζει να ακουγόμουνα πιο πολύ από την τραγουδίστρια. Embarassed Embarassed ρεζίλι!Άρεσε πολύ και στην μπέμπα,όλο χόρευε στην κοιλιά.Σήμερα είμαι κομμάτια βέβαια και με το ζόρι κάθομαι...Αλλά χαλάλι.Την Τρίτη έχουμε γιατρό,εγώ συνεχίζω να μπουσουλάω (τραγική κατάσταση)και να δούμε άμα αξιώθηκε να πάρει θέση!Καλό καλοκαίρι όντως!Μακάρι να μας πάει έτσι ο Νοέμβρης μπας και γλιτώσουμε την κωλοθέρμανση! Mad

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζωη, Μαρακι αλοχα!!!
Ησυχια σημερα. Κυριακη και μαλλον ολοι βολταρουν.

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markella_p έγραψε:Ζωη, Μαρακι αλοχα!!!

Τι κανεις Μαρκέλλα μου;Τι κουκλάκι είναι αυτό στη φωτό;;;Φτου φτου να τη χαίρεσαι!

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy (ξεχνάω τα ονόματα σας) Rolling Eyes χιχιχι Razz

Οντως εχω ταλαιπωρηθεί κάμποσο αλλα και πάλι δε καταλαβαίνω τίποτα εγω...μέσα στην τρελή χαρά ειμαι Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 28 215994 Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 28 215994
ούτε κολπίτιδα σκέφτομαι, ούτε κύστη, ούτε αλλεργία...αφού ειναι καλά ο μπέμπης δε με νοιάζει τίποτα...!!! Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 28 328109 Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 28 536304 Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 28 4872

Πήρα κάπου 10 ζιπουνάκια 2 κοντομάνικα νομίζω και 8 μακρυμάνικα... αλλα γράφουνε 00 ...ελπίζω να του κάνουνε...!!! Φορμάκια εχω μπόλικα, ευτυχώς!!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσάκια!

Ελένη να ζήσετε, πάντα αγαπημένοι!

Εγώ σηκώθηκα σχετικά νωρίς, με έπιασε μανία τακτοποίησης - πετάγματος και άρχισα να ξεκαθαρίζω κάτι παλιά καλλυντικά για να ξεμπουκώσει το ντουλάπι του μπάνιου και διάφορα τέτοια.

Τώρα εδώ στο χαζολόγημα, και σε λίγο αναχώρηση για φαγητό με γονείς (classic τις Κυριακές...).

Εντωμεταξύ ζυγίστηκα το πρωί και είμαι ακόμα στα +5. Με έχει εκπλήξει ο μεταβολισμός μου, δεν του τόχα. Δεν κάνω καμια δίαιτα, απλά τρώω κανονικά όποτε μου έρθει και πεινάσω. Ούτε παραπάνω, ούτε λιγότερο. Απ την άλλη, ψιλοανησυχώ, γιατί ο μπέμπης υποτίθεται τώρα θα πάρει τα κιλά και λέω παίρνει άραγε βάρος αυτό το παιδί ή το έχω στη στέρηση? Και γιατρό έχω σε 10 μέρες να δούμε τι γίνεται.

Μαρκέλλα σου έστειλα πμ με το τηλ μου για να το έχεις κι εσύ, αλλά κάπου κόλλαγε. Η που δε θα το έχεις πάρει, ή που θα το πήρες 5 φορές το ίδιο. Hahaha!!!

Ρούλα, απ ότι μου λένε φίλες μου, ήδη μαμάδες, μην παίρνεις πολλά απο τα εντελώς μικρά, γιατί αν βγει και λίγο μεγάλο το παιδάκι, μέσα σε λίγες μέρες θα σου είναι άχρηστα. Καλύτερα να του είναι λίγο φαρδιά, παρά να μην του έρχονται.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Christina_Kandi έγραψε:
markella_p έγραψε:Ζωη, Μαρακι αλοχα!!!

Τι κανεις Μαρκέλλα μου;Τι κουκλάκι είναι αυτό στη φωτό;;;Φτου φτου να τη χαίρεσαι!

Γεια σου Χριστινακι Θεσσαλονικιο!!! Καλα ειμαι μωρε, υπομονη κανω. Εσυ πως εισαι?
Το κοριτσακι μου ειναι, ο ερωτας μου! Ευχαριστω!!!

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
roulakriti έγραψε:

Πήρα κάπου 10 ζιπουνάκια 2 κοντομάνικα νομίζω και 8 μακρυμάνικα... αλλα γράφουνε 00 ...ελπίζω να του κάνουνε...!!! Φορμάκια εχω μπόλικα, ευτυχώς!!

Κι εγώ όταν πήγα με τον άντρα μου στα Τζάμπο,δεν ξέραμε τι να πάρουμε και πήραμε ένα γελοίο σκουφάκι λαγουδίσιο με ασορτί καλτσάκια-πατουσάκια και 3 φορμάκια.Κι ο Δημήτρης έβλεπε για κάτι παιχνίδια που είναι για μωράκια άνω του ενός έτους.Πολύ γέλιο και ασχετίλα μιλάμε! Laughing

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markella_p έγραψε:
Γεια σου Χριστινακι Θεσσαλονικιο!!! Καλα ειμαι μωρε, υπομονη κανω. Εσυ πως εισαι?

Κι εγώ καλά είμαι,πίνω καφεδάκι και σαβουριάζω κάτι τέλεια κουλουράκια που πήραμε χτες.Είναι νηστίσιμα μας είπε η θεία από το φούρνο,αλλά εγώ δεν ξέρω γιατί κάνουνε νηστεία τώρα!Για τα Χριστούγεννα;;;Πολύ άσχετη με τα θρησκευτικά είμαι!Μόνο για το Πάσχα ξέρω!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κλεοπατρα γεια σου και σενα. Δεν μου εχει ερθει πριβε. Ουτε απο την Ειρηνη (αν θυμαμαι καλα που ειπε οτι μου εστειλε)

Ρουλα εχει δικιο η Κλεοπατρα! Τα 00 αναλογα και απο που τα παιρνεις και τι φορμα εχουν, μπορει να βγουν και εντελως αχρηστα.

maria1984

maria1984
Μαρκέλλα μου η κορούλα σου είναι σκέτη γλύκα!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Christina_Kandi έγραψε:
markella_p έγραψε:

Κι εγώ καλά είμαι,πίνω καφεδάκι και σαβουριάζω κάτι τέλεια κουλουράκια που πήραμε χτες.Είναι νηστίσιμα μας είπε η θεία από το φούρνο,αλλά εγώ δεν ξέρω γιατί κάνουνε νηστεία τώρα!Για τα Χριστούγεννα;;;Πολύ άσχετη με τα θρησκευτικά είμαι!Μόνο για το Πάσχα ξέρω!

Νωρις δεν ειναι για τα Χριστουγεννα? Νωρις ειναι. Ειναι πολυ πανω απο 40 μερες. Αφου ειναι τελεια τα κουλουρακια μη σε νοιαζει, ας ειναι και νηστισιμα.

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Patsie έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια!

Ελένη να ζήσετε, πάντα αγαπημένοι!

Εγώ σηκώθηκα σχετικά νωρίς, με έπιασε μανία τακτοποίησης - πετάγματος και άρχισα να ξεκαθαρίζω κάτι παλιά καλλυντικά για να ξεμπουκώσει το ντουλάπι του μπάνιου και διάφορα τέτοια.

Τώρα εδώ στο χαζολόγημα, και σε λίγο αναχώρηση για φαγητό με γονείς (classic τις Κυριακές...).

Εντωμεταξύ ζυγίστηκα το πρωί και είμαι ακόμα στα +5. Με έχει εκπλήξει ο μεταβολισμός μου, δεν του τόχα. Δεν κάνω καμια δίαιτα, απλά τρώω κανονικά όποτε μου έρθει και πεινάσω. Ούτε παραπάνω, ούτε λιγότερο. Απ την άλλη, ψιλοανησυχώ, γιατί ο μπέμπης υποτίθεται τώρα θα πάρει τα κιλά και λέω παίρνει άραγε βάρος αυτό το παιδί ή το έχω στη στέρηση? Και γιατρό έχω σε 10 μέρες να δούμε τι γίνεται.

Μαρκέλλα σου έστειλα πμ με το τηλ μου για να το έχεις κι εσύ, αλλά κάπου κόλλαγε. Η που δε θα το έχεις πάρει, ή που θα το πήρες 5 φορές το ίδιο. Hahaha!!!

Ρούλα, απ ότι μου λένε φίλες μου, ήδη μαμάδες, μην παίρνεις πολλά απο τα εντελώς μικρά, γιατί αν βγει και λίγο μεγάλο το παιδάκι, μέσα σε λίγες μέρες θα σου είναι άχρηστα. Καλύτερα να του είναι λίγο φαρδιά, παρά να μην του έρχονται.

Κλεοπάτρα μου να ξες ότι το μωρό παίρνει βάρος άσχετα με την διατροφή που κάνεις.Το βάρος εξαρτάται από την καλή αιμάτωση.Εγώ που τρώω σαν γουρούνα επειδή είχα το θέμα με τις αντιστάσεις στη μήτρα,δεν έπαιρνε κανονικά βάρος και έπρεπε να είμαι ξάπλα.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria1984 έγραψε:Μαρκέλλα μου η κορούλα σου είναι σκέτη γλύκα!!!

Ευχαριστω Μαρακι μου. Ειναι και στην Κρητη η φωτο τραβηγμενη απο το καλοκαιρι.

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμείς τα πήραμε γιατί έχουνε και ξηρούς καρπούς πάνω και σοκολατίτσα και είναι τέλεια!!!Άντε τελευταίο και φτάνει! pig pig pig

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markella_p έγραψε:Κλεοπατρα γεια σου και σενα. Δεν μου εχει ερθει πριβε. Ουτε απο την Ειρηνη (αν θυμαμαι καλα που ειπε οτι μου εστειλε)

Ρουλα εχει δικιο η Κλεοπατρα! Τα 00 αναλογα και απο που τα παιρνεις και τι φορμα εχουν, μπορει να βγουν και εντελως αχρηστα.

Θα ξαναπροσπαθήσω το απόγευμα κοριτσάκι. Θέλω να σας στείλω και κάτι άλλο prive να γελάσουμε (ειδικά η Αθανασία θα γελάσει πολύ) αλλά ακόμα "κρατιέμαι"..
Αλλαξες τη φώτο βλέπω, αχου τι κουκλίτσα είναι η μικρή σου!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις