976 Απ: Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 Τρι Νοε 06, 2012 12:32 pm
Patsie
Πανταχού παρούσα!
Με το καλοοοο!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
mamameli έγραψε: Μια βδομάδα!
Ευχαριστώ γλυκές μου ..Σε όλες μας να πανε όλα καλα ευχομαι..!
markella_p έγραψε:Ρε Μαρια, ασχετο, αλλα τελικα παμε την αποφαση στον εργοδοτη? Δικαιουμαστε κατι απο τη δουλεια?
mamameli έγραψε:markella_p έγραψε:Ρε Μαρια, ασχετο, αλλα τελικα παμε την αποφαση στον εργοδοτη? Δικαιουμαστε κατι απο τη δουλεια?
Την πάμε την απόφαση !
Και η Αλίκη είπε ότι δικαιούμαστε!
Ένα μισθό..που παρ´ολο που είμαι σε καλοπληρωτρια εταιρία δεν θυμάμαι να το πήρα την προηγούμενη φορα!
Θα μιλήσω αύριο και με τον λογιστή μας!
demmy29 έγραψε:Κοριτσάκια μου! Καλά είμαι! Μαράκι μου με το καλό. Μια μέρα πριν μπω στον 9ο θα γεννήσεις! Με το καλό να πάρεις το μωράκι σου αγκαλίτσα! Ευη μου, Μαρκέλλα μου έχουμε εμείς ακόμα... Θα σας αφήσω γιατί νύσταξα. Άντε να δούμε τι ύπνο θα κάνω πάλι! Καληνύχτα κορίτσια μου!
mamameli έγραψε:Μαρκελλα νιώθω λίγο πιο ήρεμη.
Σίγουρα θα αγωνιω περισσότερο όσο πλησιάζει...
Την δική μου της το είπα κιολα...μου λέει η ξερόλα μη γεννήσεις στην 40 βδομάδα να γεννήσεις.!
Δεν αντιδραει για τις μέρες που θα λείπωυ.Κάνει προγραμμα τι θα κάνει για να περάσει καλα..λιονταρακι κι αυτη βλέπεις.
Η δικιά σου είναι πιο μεγάλη ..το έχει πιάσει καλύτερα το υπονοούμενο!κι αυτα νιώθουν ότι μας χάνουν μωρε!καλές μου!
mamameli έγραψε:Να ανοίξουμε το 11;
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες εγκυμοσύνης » Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης