501 Απ: Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 Πεμ Νοε 01, 2012 3:00 pm
stellaef
Πανταχού παρούσα!
μαρκελα κοριτσακι εχω!!!!!!!Ξερεις κατι που δεν ξερω?χαχαχα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αχ μωρέ Αθανασία μου κάθε φορά που αγχώνομαι, αναστατώνω κι εσάς. Χίλια συγγνώμη! Φιλάκια...μαμακα μου έγραψε:μια χαρα θα τα παει η τοσοδουλα μας μην ανησυχεις! -του παιδιου οτυ βγαλαμε ονομα κοριτσια, και εχει ενα πατερα 2μετρα κυριολεκτικα χιχιχι-
ναι εσενα μαιρη εφερε φαγωσιμο-πατατακια -μπλιαχ-, εμενα ιωση ο αχρηστος? του ειπα χαθηκε να φερεις καννενα κινητο ξεχασμενο? μια φορα μυο εφερε μια σακουλα ντοματες-χαχαχα-και συνεχεια ιωσεις.....θα τον αφορισω
καλημερα ζουζουνες μου....παω να φαω δημητριακα με γαλα και μελι και κανελλα μπας και παρω δυναμεις. φιλακια!!!
demmy29 έγραψε:Αχ μωρέ Αθανασία μου κάθε φορά που αγχώνομαι, αναστατώνω κι εσάς. Χίλια συγγνώμη! Φιλάκια...μαμακα μου έγραψε:μια χαρα θα τα παει η τοσοδουλα μας μην ανησυχεις! -του παιδιου οτυ βγαλαμε ονομα κοριτσια, και εχει ενα πατερα 2μετρα κυριολεκτικα χιχιχι-
ναι εσενα μαιρη εφερε φαγωσιμο-πατατακια -μπλιαχ-, εμενα ιωση ο αχρηστος? του ειπα χαθηκε να φερεις καννενα κινητο ξεχασμενο? μια φορα μυο εφερε μια σακουλα ντοματες-χαχαχα-και συνεχεια ιωσεις.....θα τον αφορισω
καλημερα ζουζουνες μου....παω να φαω δημητριακα με γαλα και μελι και κανελλα μπας και παρω δυναμεις. φιλακια!!!
mamameli έγραψε:Καλημέρα!!!
Πήγε ο άντρας μου την μικρη σχολείο σήμερα!
Κοιμήθηκα καλα!Αλλα σε κάθε γύρισμα ακούγεται το κρακ κρακ της λεκάνης και πιάνονται οι γοφοι μου.Κουρασμένη σηκωνομαι!
crazymommy έγραψε:Καλημέρα κοιλουμπίτσες!!!!!
Λοιπόν, καταρχήν Δημητρούλα μου αν και ξέρω ότι είναι λογικό το άγχος σου, θα επιβεβαιώσω κι εγώ τα κορίτσια που σου λένε ότι δεν έχει σχέση το πώς αναπτύσσεται μέσα στη μήτρα με το μετά. Προφανώς δεν υπάρχει ικανοποιητική τροφοδοσία να υποθέσω; Όταν με το καλό γεννηθεί όμως δε θα υπάρχει τέτοιο θέμα. Όπως και να χει, όσο περισσότερο μείνει μέσα τόσο το καλύτερο, οπότε εύχομαι να τη βρείτε αρκετά μεγαλύτερη την επόμενη φορά!!!
Μαρία μου (Mamameli) είσαι κουκλίτσα, όπως η κορούλα σου!!!!!
Αθανασία μου τέλειο το όνειρο!!!!! Εμένα χτες με ονειρεύτηκε η μαμά μου ότι γέννησα! Και άλλη μια φορά που είχε δει κάτι άλλο έντονο για μένα, μου είχε συμβεί 1-2 μέρες μετά, λέτε...; Εγώ πάντως σε καμιά από τις εγκυμοσύνες μου δεν ονειρεύτηκα το μωρό μου. Λίγους μήνες πριν μείνω έγκυος στο 1ο είχα ονειρευτεί στο ξεκάρφωτο ότι έχω κάνει μωράκι...
Κορίτσια δε θέλετε να σας πω τι γίνεται όταν προσπαθώ να σηκωθώ από το κρεβάτι... Έπρεπε να είχα κάμερα να τα τραβούσε... Βογκητά και αναστεναγμοί μέχρι να στρίψω να βρω κάπου να πιαστώ, άλλοι αναστεναγμοί μέχρι να σηκωθώ και μετά πάω σα να με έχει πατήσει τρένο, κανονικά...!
Αλλά θα σας πω τώρα τα νέα μου από χτες. Η μικρή έφτασε αισίως σχεδόν 3 κιλά. Επίσης ο τράχηλος έχει αρχίσει να μαλακώνει, οπότε ο ντοκτ λέει πως είμαστε κοντά. Όμως ακούστε τι έπαθα τα χαράματα... Ξύπνησα κατά τις 5πμ από σύσπαση για να πάω τουαλέτα. Πονούσε φοβερά η μέση μου. Ξάπλωσα πάλι μετά και για καμιά ώρα, μέχρι τις 6+ είχα συνεχώς έντονες συσπάσεις (μαζί με πόνο στη μέση) κάθε 4-7 λεπτά... Μίλησα με το ντοκτ το πρωί και μου είπε ότι ήταν ψευδής τοκετός... Πλησιάζουμε λοιπόν! Αλλά αυτός ο πόνος στη μέση δεν παλεύεται ρε γμτ...
Elenisig έγραψε:Καλημέρες!!!!!
Δήμητρα μην ανησυγχείς κοπέλα μου. Κ εμένα σύμφωνα με τους υπερηχους φαίνεται να έχει πάρει μόνο 400γρ τις τελευταίες 4 εβδομάδες,, αλλά ο γιατρός μου δεν ανησυχεί. Μου λέει γύρω στα 3 θα γεννηθεί κ οτι δεν τη θέλουμε κ πολύ μεγάλη. Οπότε μην στεναχωριέσαι κοπέλα μου γιατί στεναχωριέται κ η μικρούλα σου. Ολα καλά θα πάνε!
Χθες είχα γιατρό, μου είπε θα δει την επόμενη εβδομάδα αν έχω διαστολή κ να περπατάω.
Την μπεμπούλα μου την ονειρεύτηκα πριν 3 μέρες. Ηταν τόσο δα μικρούλα, είχε σκούραα μαλλάκια κ σκούρα μπλε ματάκια! Ξύπνησα κ ήμουν σαν το χαζοχαρούμενο!!!
Αλίκη, σαν να μου φαίνεται οτι αυτή τη βδομάδα θα έχουμε 2 μωράκια, της Μαρίας κ εσένα!!!!!!
Χριστίνα, μια χαρά είναι κ η μπαλαρίνα σου!!!
Μαρίες, Ζωούλες, Αθανασία, Πατρίτσια, Ειρήνες
Elenisig έγραψε:Α! Ξέχασα τη Στέλλα,
Κ οτι έφτασα τα 61 κιλά, +12 δηλαδή!!!!!!!
mamameli έγραψε:Καλημερα και στις υπολοιπες...
Αλικη ερχεται η δευτερη μπεμπουλα..
πω πω!Με το καλο!
Ευχαριστω πολυ καλε με κανατε να κοκκινιζω!! αλλα φτιαχνει και το ηθικο γιατι τη ζυγαρια δεν την αντεχω
Κι εγω δεν πρηστικα πολυ αλλα ειμαι +10 περιπου!
Εμενα το μωρο μου ειναι οντως 6 μερες μικροτερο γιατι συνελαβα στην 20η μερα του κυκλου.Αλλες φορες το βγαζει τοσο και αλλες μεγαλυτερο!Εχει τυχει και πιο μικρο..και απο το κανονικο.Ποτε δεν ειπε τιποτα!
Χριστινα το ακουσα για τον χαμο..ειπαμε δεν αξιζε η ταλαιπωρια!
Ειδες το σαντουιτσακι Σε εχω πιασει εσενα..μοιαζουμε στην ορεξη και ειμαστε καλοφαγουδες!
Τωρα ξεκινησα το ημερολογιο του 2013!
Καθε χρονο φτιαχνω με φωτογραφιες τις Μελινας ημερολογια και τα χαριζω για Πρωτοχρονιατικα μικροδωρακια στους πολυ κοντινους!Ετσι δεν με πρηζουν φερε καμια φωτογραφια και κανω και το δωρακι μου!Περσι ηταν υπερπαραγωγη φετος θα κανω αφισουλα ..θα αφησω και μερικα κενα για τον ζουζουνο και μεσα Δεκεμβριου για εκτυπωση!Θα μαθω και Photoshop με την ευκαιρια..
Θα με περασετε για τρελη αλλα να δουλεια δεν ειχε ο διαολος..
crazymommy έγραψε:Elenisig έγραψε:Α! Ξέχασα τη Στέλλα,
Της κατηγορίας μου είσαι κι εσύ!!! Κι εγώ στα 62,5 (το μισό με μάρανε, χαχαχα), περίπου στα +13...
mamameli έγραψε:crazymommy έγραψε:Elenisig έγραψε:Α! Ξέχασα τη Στέλλα,
Της κατηγορίας μου είσαι κι εσύ!!! Κι εγώ στα 62,5 (το μισό με μάρανε, χαχαχα), περίπου στα +13...
Εγω ειμαι αλλη κατηγορια..ξεκινησα 66 και πηγα 76..
Και αν χασω και γινω 60 θα ειμαι ευτυχισμενη..
υψος:1,63 αλλα ειμαι φαγανο τι να κανω
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες εγκυμοσύνης » Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης