Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
70 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 70 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαρκελα κοριτσακι εχω!!!!!!!Ξερεις κατι που δεν ξερω?χαχαχα

demmy29

demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αχ κοριτσακια μου ματι δε μπορω να κλεισω... μαλλον αγχωθηκα πολυ σημερα. εγω την εμπιστευομαι την τοσοδουλα μου. ολα καλα θα της πανε.ουτως η αλλως θα την βλεπω καθε εβδομαδα πια.παντως ο αντρας μου 2600 βγηκε τελειομηνος.ξεπερασε κατα λιγο τις 40. Εγινε κυριολεκτικα δυο μετρα αντρας.τα λεω μπας τα ακουσω κ κοιμηθω.φιλακια κοριτσακια μου.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μια χαρα θα τα παει η τοσοδουλα μας μην ανησυχεις! -του παιδιου οτυ βγαλαμε ονομα κοριτσια, και εχει ενα πατερα 2μετρα κυριολεκτικα χιχιχι-
ναι εσενα μαιρη εφερε φαγωσιμο-πατατακια -μπλιαχ-, εμενα ιωση ο αχρηστος? του ειπα χαθηκε να φερεις καννενα κινητο ξεχασμενο? μια φορα μυο εφερε μια σακουλα ντοματες-χαχαχα-και συνεχεια ιωσεις.....θα τον αφορισω Twisted Evil

καλημερα ζουζουνες μου....παω να φαω δημητριακα με γαλα και μελι και κανελλα μπας και παρω δυναμεις. φιλακια!!!

demmy29

demmy29
Καλημέρα κοριτσάκια μου... Περιμένω να ξυπνήσει η αδερφή μου να κουτσομπολέψουμε...

demmy29

demmy29
μαμακα μου έγραψε:μια χαρα θα τα παει η τοσοδουλα μας μην ανησυχεις! -του παιδιου οτυ βγαλαμε ονομα κοριτσια, και εχει ενα πατερα 2μετρα κυριολεκτικα χιχιχι-
ναι εσενα μαιρη εφερε φαγωσιμο-πατατακια -μπλιαχ-, εμενα ιωση ο αχρηστος? του ειπα χαθηκε να φερεις καννενα κινητο ξεχασμενο? μια φορα μυο εφερε μια σακουλα ντοματες-χαχαχα-και συνεχεια ιωσεις.....θα τον αφορισω Twisted Evil

καλημερα ζουζουνες μου....παω να φαω δημητριακα με γαλα και μελι και κανελλα μπας και παρω δυναμεις. φιλακια!!!
Αχ μωρέ Αθανασία μου κάθε φορά που αγχώνομαι, αναστατώνω κι εσάς. Χίλια συγγνώμη! Φιλάκια...

mamameli

Καλημέρα!!!

Πήγε ο άντρας μου την μικρη σχολείο σήμερα!
Κοιμήθηκα καλα!Αλλα σε κάθε γύρισμα ακούγεται το κρακ κρακ της λεκάνης και πιάνονται οι γοφοι μου.Κουρασμένη σηκωνομαι!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy29 έγραψε:
μαμακα μου έγραψε:μια χαρα θα τα παει η τοσοδουλα μας μην ανησυχεις! -του παιδιου οτυ βγαλαμε ονομα κοριτσια, και εχει ενα πατερα 2μετρα κυριολεκτικα χιχιχι-

Αχ μωρέ Αθανασία μου κάθε φορά που αγχώνομαι, αναστατώνω κι εσάς. Χίλια συγγνώμη! Φιλάκια...

ναι λεγε μακακιες και βγαινουν σκουποξυλα. ρε συ ποιος σου ειπε οτι ειμαστε εδω μονο για τα καλα? ειμαστε και για τα ασχημα φιλεναδιτσα.....

ακουστε ονειρο: βαφτιστηκε ενα μωρο της ομαδας μας, και νονες ηταν κοπελες απο εδω.καλε ημασταν πολλες 9 νονες νομιζω. τι ωραιο ονειρο ε???
εβλεπα παντου μωρα, μαμαδες να γελανε, την ιωαννα μου φυσικα...οπου πανηγυρι η βασιλω πρωτη χαχαχαχα
αληθεια εσεις βλεπετε τα μωρακια σας στον υπνο σας? την ιωαννα την ειχα δει, οπως ειναι τωρα....ιδια.και μου γελουσε,το θυμαμαι και Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 21 534787

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamameli έγραψε:Καλημέρα!!!

Πήγε ο άντρας μου την μικρη σχολείο σήμερα!
Κοιμήθηκα καλα!Αλλα σε κάθε γύρισμα ακούγεται το κρακ κρακ της λεκάνης και πιάνονται οι γοφοι μου.Κουρασμένη σηκωνομαι!

εσυ κανεις κρακ καρακ....εγω που βογγαω αχ αχ αχ...πολυ γελιο λεμε. και καθε φορα αφου βολευομαι ριχνω και μια μουρμουριτσα χαχαχαχα
καλημερα ομορφη! Very Happy

mamameli

Very Happy Laughing αχ αχ ε;

Ωραίο όνειρο ειδες..όχι πως ξαναγυρισες δουλεια όπως εγω!

Μια μέρα τον είδα τον μπεμπη..αλλα σαν να ήταν πιο μεγάλο όχι νεογέννητο..θυμάμαι ότι είχε ματιά μπλε..και ήταν μελαχρινο!
Καστανοξανθο με κάστανα ματιά θα είναι κι αυτο! Laughing
Κρίμα τα ματια του μπαμπα μου είναι γαλάζια δεν τα πήραμε ούτε εγω ουτεη αδερφή μου ούτε η μικρη μου.
Ο άντρας μου και η γιαγια μου πράσινα..πάλι κανένας.
Λες σ´αυτο να γίνει καμία έκπληξη;Καλα πέραν της υγείας που είναι πάνω απο όλα!

Βρε Δήμητρα γι αυτο δεν είμαστε εδω;Για να τα λέμε;

Ευτυχώς έφυγαν τα παλαβά στοιχεία ..μας είχε προειδοποίησει μεχρι Τρίτη βράδυ...μετα τέλος η άδεια! Laughing Laughing

maria1984

maria1984
Καλημέρα κορίτσια πως είστε ;;; Εγω είμαι ακόμα ξαπλωμενη κ βαριεμαι να σηκωθω απο τώρα παρόλο που έχω πάλι μαστορους στο σπιτι, ευτυχώς απο εδω κ πέρα δεν ξανακανω τίποτα θα τα κάνουν άλλοι για μένα... Τι ωραίο όνειρο που είδες Αθανασία , εγω ποτε δεν έχω δει το μωρο μου όνειρο μόνο πριν μάθω ότι είμαι έγκυος έβλεπα μωράκια κ κοριτσακια συγκεκριμένα σχεδόν κάθε βράδυ !!! Τώρα καμμια φορα άντε να δώ ότι παω να γεννησω με καισαρικη κ δεν τους αφήνω να μου την κάνουν ... Μαμαμελι κι εμενα κάθε πρωι που ξυπναω κάνει κρακ κρακ η λεκάνη μου κ ποναω ... Δημητρουλα εμείς είμαστε εδω για να ακούμε η μια την άλλη κ στα καλα κ στα κακά ....

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερούδια κοιλίτσες-κοιλούμπες!

Demy, μην αγχώνεσαι κορίτσι μου, καμμία σχέση δεν έχουν τα κιλά στη γέννα με το πώς θα αναπτυχθεί μετά. Ολα καλά!!

Εγώ βρε κορίτσια δεν τον έχω δει καθόλου τον μπέμπη στον ύπνο μου. Οτι άλλο θέλετε έχω δει (μιλάμε για όνειρα υπερπαραγωγή) αλλά μωρά και τέτοια καθόλου...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοιλουμπίτσες!!!!!
Λοιπόν, καταρχήν Δημητρούλα μου αν και ξέρω ότι είναι λογικό το άγχος σου, θα επιβεβαιώσω κι εγώ τα κορίτσια που σου λένε ότι δεν έχει σχέση το πώς αναπτύσσεται μέσα στη μήτρα με το μετά. Προφανώς δεν υπάρχει ικανοποιητική τροφοδοσία να υποθέσω; Όταν με το καλό γεννηθεί όμως δε θα υπάρχει τέτοιο θέμα. Όπως και να χει, όσο περισσότερο μείνει μέσα τόσο το καλύτερο, οπότε εύχομαι να τη βρείτε αρκετά μεγαλύτερη την επόμενη φορά!!!

Μαρία μου (Mamameli) είσαι κουκλίτσα, όπως η κορούλα σου!!!!!

Αθανασία μου τέλειο το όνειρο!!!!! Εμένα χτες με ονειρεύτηκε η μαμά μου ότι γέννησα! Και άλλη μια φορά που είχε δει κάτι άλλο έντονο για μένα, μου είχε συμβεί 1-2 μέρες μετά, λέτε...; Εγώ πάντως σε καμιά από τις εγκυμοσύνες μου δεν ονειρεύτηκα το μωρό μου. Λίγους μήνες πριν μείνω έγκυος στο 1ο είχα ονειρευτεί στο ξεκάρφωτο ότι έχω κάνει μωράκι... Rolling Eyes

Κορίτσια δε θέλετε να σας πω τι γίνεται όταν προσπαθώ να σηκωθώ από το κρεβάτι... Έπρεπε να είχα κάμερα να τα τραβούσε... Βογκητά και αναστεναγμοί μέχρι να στρίψω να βρω κάπου να πιαστώ, άλλοι αναστεναγμοί μέχρι να σηκωθώ και μετά πάω σα να με έχει πατήσει τρένο, κανονικά...!

Αλλά θα σας πω τώρα τα νέα μου από χτες. Η μικρή έφτασε αισίως σχεδόν 3 κιλά. Επίσης ο τράχηλος έχει αρχίσει να μαλακώνει, οπότε ο ντοκτ λέει πως είμαστε κοντά. Όμως ακούστε τι έπαθα τα χαράματα... Ξύπνησα κατά τις 5πμ από σύσπαση για να πάω τουαλέτα. Πονούσε φοβερά η μέση μου. Ξάπλωσα πάλι μετά και για καμιά ώρα, μέχρι τις 6+ είχα συνεχώς έντονες συσπάσεις (μαζί με πόνο στη μέση) κάθε 4-7 λεπτά... Μίλησα με το ντοκτ το πρωί και μου είπε ότι ήταν ψευδής τοκετός... Πλησιάζουμε λοιπόν! Αλλά αυτός ο πόνος στη μέση δεν παλεύεται ρε γμτ... Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 21 534787

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!Κατάρχήν η τοσοδούλα θα κάνει παρέα στην δικιά μου που είναι 2600 ακόμα και 2 εβδομάδες πίσω,όπως λέει ο γιατρός,αλλά δεν πτοούμαστε,γιατί από πριν λέγαμε ότι θα γίνει μπαλαρίνα! Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 21 875502 (αποφάσισα να μην αγχώνομαι ΚΑΙ γι'αυτό,ας βγει γερή κι ας είναι μικρούλι).Τζενάκι τελικά Μέγκα Μπαζάρ δεν πήγαμε,γιατί η ουρά από τα αυτοκίνητα ξεκινούσε από τον περιφερειακό,στην έξοδο της Τούμπας...Όταν λέμε λαικό προσκύνημα,ΧΑΜΟΣ!!!!Δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο.Μαρία μου είχες δίκαιο τελικά,το σάντουιτς δεν προκαλεί καούρες!!!! pig pig Το πρόσεξα κι εγώ χτες... cyclops Εμείς θα έχουμε το σπίτι ολοδικό μας μέχρι την Κυριακή,γιατί η πεθερά μου την έκανε για Κων/πόλη να ηρεμήσει η γυναίκα...Ήδη το σπίτι είναι μπάχαλο από χτες...Σήμερα έχω συμμάζεμααααααα....(να φέρω τη μαμά μου μήπως;;WinkΚαι το μπουσούλημα ρε κορίτσια τι αίσχος!Δέκα λεπτά το πάλεψα μετά πονούσα στα γόνατα και στα χέρια και ξάπλωσα.απαπαπα!Εγώ τώρα έχω άλλο πρόβλημα,συνέχεια ξυπνάω με πόνο στις κλειδώσεις των δαχτύλων...σήμερα δεν μπορούσα να κλείσω την γροθιά μου.Το έχετε πάθει;

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
crazymommy έγραψε:Καλημέρα κοιλουμπίτσες!!!!!
Λοιπόν, καταρχήν Δημητρούλα μου αν και ξέρω ότι είναι λογικό το άγχος σου, θα επιβεβαιώσω κι εγώ τα κορίτσια που σου λένε ότι δεν έχει σχέση το πώς αναπτύσσεται μέσα στη μήτρα με το μετά. Προφανώς δεν υπάρχει ικανοποιητική τροφοδοσία να υποθέσω; Όταν με το καλό γεννηθεί όμως δε θα υπάρχει τέτοιο θέμα. Όπως και να χει, όσο περισσότερο μείνει μέσα τόσο το καλύτερο, οπότε εύχομαι να τη βρείτε αρκετά μεγαλύτερη την επόμενη φορά!!!

Μαρία μου (Mamameli) είσαι κουκλίτσα, όπως η κορούλα σου!!!!!

Αθανασία μου τέλειο το όνειρο!!!!! Εμένα χτες με ονειρεύτηκε η μαμά μου ότι γέννησα! Και άλλη μια φορά που είχε δει κάτι άλλο έντονο για μένα, μου είχε συμβεί 1-2 μέρες μετά, λέτε...; Εγώ πάντως σε καμιά από τις εγκυμοσύνες μου δεν ονειρεύτηκα το μωρό μου. Λίγους μήνες πριν μείνω έγκυος στο 1ο είχα ονειρευτεί στο ξεκάρφωτο ότι έχω κάνει μωράκι... Rolling Eyes

Κορίτσια δε θέλετε να σας πω τι γίνεται όταν προσπαθώ να σηκωθώ από το κρεβάτι... Έπρεπε να είχα κάμερα να τα τραβούσε... Βογκητά και αναστεναγμοί μέχρι να στρίψω να βρω κάπου να πιαστώ, άλλοι αναστεναγμοί μέχρι να σηκωθώ και μετά πάω σα να με έχει πατήσει τρένο, κανονικά...!

Αλλά θα σας πω τώρα τα νέα μου από χτες. Η μικρή έφτασε αισίως σχεδόν 3 κιλά. Επίσης ο τράχηλος έχει αρχίσει να μαλακώνει, οπότε ο ντοκτ λέει πως είμαστε κοντά. Όμως ακούστε τι έπαθα τα χαράματα... Ξύπνησα κατά τις 5πμ από σύσπαση για να πάω τουαλέτα. Πονούσε φοβερά η μέση μου. Ξάπλωσα πάλι μετά και για καμιά ώρα, μέχρι τις 6+ είχα συνεχώς έντονες συσπάσεις (μαζί με πόνο στη μέση) κάθε 4-7 λεπτά... Μίλησα με το ντοκτ το πρωί και μου είπε ότι ήταν ψευδής τοκετός... Πλησιάζουμε λοιπόν! Αλλά αυτός ο πόνος στη μέση δεν παλεύεται ρε γμτ... Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 21 534787

Εγώ την έχω δει τρεις φορές την μπουμπού.Καλά ο πατέρας μου εκτός από καθημερινά,την βλέπει και στο ξύπνιο του που κάνει σχέδια και παραμιλάει από τη χαρά του,η μαμα όλο γελάει!Υπομονή με τους πόνους,έρχεται κι ο πελαργός σου!!!!!!! Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 21 328109

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σ΄ευχαριστώ! (Ε ρε τι έχουμε να τραβήξουμε πάλι, τα χαράματα θυμήθηκα ακριβώς πώς ένιωθα στις ωδίνες της 1ης εγκυμοσύνης, ήταν ακριβώς οι ίδιες)

Όλες πλησιάζουμε σιγά-σιγά βασικά...

Αυτό με τις κλειδώσεις εγώ δεν το έχω, αλλά γενικότερα δεν είμαι ιδιαίτερα πρησμένη. Ακόμα είμαι περίπου 1 κιλό λιγότερο απ' όσο ήμουν όταν γέννησα τη Δανάη, στα 3 κιλά κι εκείνη.

Α, κι εμένα το μωράκι μου το βγάζει 1 εβδομάδα μικρότερο, δε νομίζω ότι σημαίνει κάτι. Ίσα-ίσα που θα γεννήσεις πιο εύκολα αν πας για φ.τ. Wink

Από όνειρα βλέπω καλά το πάτε, εύχομαι σύντομα να το χαρείτε και στην πραγματικότητα!!!!! Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 21 215994

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρες!!!!!
Δήμητρα μην ανησυγχείς κοπέλα μου. Κ εμένα σύμφωνα με τους υπερηχους φαίνεται να έχει πάρει μόνο 400γρ τις τελευταίες 4 εβδομάδες,, αλλά ο γιατρός μου δεν ανησυχεί. Μου λέει γύρω στα 3 θα γεννηθεί κ οτι δεν τη θέλουμε κ πολύ μεγάλη. Οπότε μην στεναχωριέσαι κοπέλα μου γιατί στεναχωριέται κ η μικρούλα σου. Ολα καλά θα πάνε!
Χθες είχα γιατρό, μου είπε θα δει την επόμενη εβδομάδα αν έχω διαστολή κ να περπατάω.
Την μπεμπούλα μου την ονειρεύτηκα πριν 3 μέρες. Ηταν τόσο δα μικρούλα, είχε σκούραα μαλλάκια κ σκούρα μπλε ματάκια! Ξύπνησα κ ήμουν σαν το χαζοχαρούμενο!!!
Αλίκη, σαν να μου φαίνεται οτι αυτή τη βδομάδα θα έχουμε 2 μωράκια, της Μαρίας κ εσένα!!!!!!
Χριστίνα, μια χαρά είναι κ η μπαλαρίνα σου!!!
Μαρίες, Ζωούλες, Αθανασία, Πατρίτσια, Ειρήνες Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 21 417472

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α! Ξέχασα τη Στέλλα, Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 21 417472
Κ οτι έφτασα τα 61 κιλά, +12 δηλαδή!!!!!!!

mamameli

Καλημερα και στις υπολοιπες...

Αλικη ερχεται η δευτερη μπεμπουλα..
πω πω!Με το καλο!
Ευχαριστω πολυ καλε με κανατε να κοκκινιζω!! Embarassedαλλα φτιαχνει και το ηθικο γιατι τη ζυγαρια δεν την αντεχω Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 21 13953
Κι εγω δεν πρηστικα πολυ αλλα ειμαι +10 περιπου!
Εμενα το μωρο μου ειναι οντως 6 μερες μικροτερο γιατι συνελαβα στην 20η μερα του κυκλου.Αλλες φορες το βγαζει τοσο και αλλες μεγαλυτερο!Εχει τυχει και πιο μικρο..και απο το κανονικο.Ποτε δεν ειπε τιποτα!

Χριστινα το ακουσα για τον χαμο..ειπαμε δεν αξιζε η ταλαιπωρια!
Ειδες το σαντουιτσακι Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing pig Σε εχω πιασει εσενα..μοιαζουμε στην ορεξη και ειμαστε καλοφαγουδες!

Τωρα ξεκινησα το ημερολογιο του 2013!
Καθε χρονο φτιαχνω με φωτογραφιες τις Μελινας ημερολογια και τα χαριζω για Πρωτοχρονιατικα μικροδωρακια στους πολυ κοντινους!Ετσι δεν με πρηζουν φερε καμια φωτογραφια και κανω και το δωρακι μου!Περσι ηταν υπερπαραγωγη φετος θα κανω αφισουλα ..θα αφησω και μερικα κενα για τον ζουζουνο και μεσα Δεκεμβριου για εκτυπωση!Θα μαθω και Photoshop με την ευκαιρια..
Θα με περασετε για τρελη αλλα να δουλεια δεν ειχε ο διαολος.. jocolor Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 21 654316

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenisig έγραψε:Καλημέρες!!!!!
Δήμητρα μην ανησυγχείς κοπέλα μου. Κ εμένα σύμφωνα με τους υπερηχους φαίνεται να έχει πάρει μόνο 400γρ τις τελευταίες 4 εβδομάδες,, αλλά ο γιατρός μου δεν ανησυχεί. Μου λέει γύρω στα 3 θα γεννηθεί κ οτι δεν τη θέλουμε κ πολύ μεγάλη. Οπότε μην στεναχωριέσαι κοπέλα μου γιατί στεναχωριέται κ η μικρούλα σου. Ολα καλά θα πάνε!
Χθες είχα γιατρό, μου είπε θα δει την επόμενη εβδομάδα αν έχω διαστολή κ να περπατάω.
Την μπεμπούλα μου την ονειρεύτηκα πριν 3 μέρες. Ηταν τόσο δα μικρούλα, είχε σκούραα μαλλάκια κ σκούρα μπλε ματάκια! Ξύπνησα κ ήμουν σαν το χαζοχαρούμενο!!!
Αλίκη, σαν να μου φαίνεται οτι αυτή τη βδομάδα θα έχουμε 2 μωράκια, της Μαρίας κ εσένα!!!!!!
Χριστίνα, μια χαρά είναι κ η μπαλαρίνα σου!!!
Μαρίες, Ζωούλες, Αθανασία, Πατρίτσια, Ειρήνες Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 21 417472

Καλημέρα Ελενάκι!!! Ακριβώς όπως τα λές είναι!

Όσο για μένα, δεν ξέρουμε. Ο ντοκτ είπε ότι μπορεί και αύριο-μεθαύριο, αλλά μπορεί και σε 10 μέρες. Αν και μου είπε ότι μεταξύ μας πιο πιθανό να είναι το αύριο-μεθαύριο εφόσον έχω αυτή τη δραστηριότητα... Θα δείξει. Α, είπε και ότι παίζει ρόλο τι θα κάνεις τις επόμενες μέρες. Αν πχ αράξεις στον καναπέ με το τηλεκοντρόλ στο χέρι, τότε μπορεί και να σου πάρει αρκετές μέρες. Αντίθετα, αν σηκώνεσαι, περπατάς, κάνεις δουλειές, κάνεις σεξ, τότε μπορεί και σε 2 μέρες άνετα... Σεξ δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε, χιχιχι, αλλά όλα τα άλλα γενικώς τα ψιλοκάνω! Wink Πάντως εμείς δεν προγραμματίζουμε κάτι όπως η Μαρία, θα το αφήσουμε όσο πάει μέχρι την ΠΗΤ και το μωράκι δεν έχει εμπεδωθεί, όπως στη Τζένη μας.

Εσύ δεν έχεις καθόλου συμπτώματα;

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenisig έγραψε:Α! Ξέχασα τη Στέλλα, Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 21 417472

Της κατηγορίας μου είσαι κι εσύ!!! Κι εγώ στα 62,5 (το μισό με μάρανε, χαχαχα), περίπου στα +13... Wink

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamameli έγραψε:Καλημερα και στις υπολοιπες...

Αλικη ερχεται η δευτερη μπεμπουλα..
πω πω!Με το καλο!
Ευχαριστω πολυ καλε με κανατε να κοκκινιζω!! Embarassedαλλα φτιαχνει και το ηθικο γιατι τη ζυγαρια δεν την αντεχω Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 21 13953
Κι εγω δεν πρηστικα πολυ αλλα ειμαι +10 περιπου!
Εμενα το μωρο μου ειναι οντως 6 μερες μικροτερο γιατι συνελαβα στην 20η μερα του κυκλου.Αλλες φορες το βγαζει τοσο και αλλες μεγαλυτερο!Εχει τυχει και πιο μικρο..και απο το κανονικο.Ποτε δεν ειπε τιποτα!

Χριστινα το ακουσα για τον χαμο..ειπαμε δεν αξιζε η ταλαιπωρια!
Ειδες το σαντουιτσακι Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing pig Σε εχω πιασει εσενα..μοιαζουμε στην ορεξη και ειμαστε καλοφαγουδες!

Τωρα ξεκινησα το ημερολογιο του 2013!
Καθε χρονο φτιαχνω με φωτογραφιες τις Μελινας ημερολογια και τα χαριζω για Πρωτοχρονιατικα μικροδωρακια στους πολυ κοντινους!Ετσι δεν με πρηζουν φερε καμια φωτογραφια και κανω και το δωρακι μου!Περσι ηταν υπερπαραγωγη φετος θα κανω αφισουλα ..θα αφησω και μερικα κενα για τον ζουζουνο και μεσα Δεκεμβριου για εκτυπωση!Θα μαθω και Photoshop με την ευκαιρια..
Θα με περασετε για τρελη αλλα να δουλεια δεν ειχε ο διαολος.. jocolor Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 21 654316

Κι εσύ πλησιάζεις Μαρία μου!!! Και στη φωτογραφία φαίνεσαι κούκλα, οπότε ο,τι και να μας λες... Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 21 4872

Κι εγώ πώς το θέλω να pig pig pig αλλά ρε γμτ σκέφτομαι το μετά... Χτες το στομάχι μου ήταν χάλια, ανακατευόμουν. Δεν ξέρω αν ήταν στα συμπτώματα... Rolling Eyes

Τι ωραία ιδέα αυτό το ημερολόγιο!!! Εγώ βέβαια δεν έχω το κουράγιο, αλλά θαυμάζω τις κοπέλες που μπορούνε και πιάνει το χέρι τους...!

mamameli

crazymommy έγραψε:
Elenisig έγραψε:Α! Ξέχασα τη Στέλλα, Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 21 417472

Της κατηγορίας μου είσαι κι εσύ!!! Κι εγώ στα 62,5 (το μισό με μάρανε, χαχαχα), περίπου στα +13... Wink

Εγω ειμαι αλλη κατηγορια..ξεκινησα 66 και πηγα 76.. Laughing Embarassed
Και αν χασω και γινω 60 θα ειμαι ευτυχισμενη..
υψος:1,63 αλλα ειμαι φαγανο τι να κανω Rolling Eyes Rolling Eyes

mamameli

Αυτο λεω Αλικη μου..με τον γυρο δεν με επιασε καουρα!!!Αν ειναι δυνατον!!Αυτο ηταν το Θεοκουφο!
Πλησιαζω κι εγω..με ραντεβου βεβαια..Ισως την αλλη Παρασκευη να το εχω κι εγω αγκαλιτσα αλλα θα προσπαθησω να το καθυστερησω οσο με παιρνει!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamameli έγραψε:
crazymommy έγραψε:

Εγω ειμαι αλλη κατηγορια..ξεκινησα 66 και πηγα 76.. Laughing Embarassed
Και αν χασω και γινω 60 θα ειμαι ευτυχισμενη..
υψος:1,63 αλλα ειμαι φαγανο τι να κανω Rolling Eyes Rolling Eyes

Εσύ είσαι νορμάλ αγάπη μου! Εμείς είμαστε ειδική κατηγορία λέμε! Razz Και μη νομίζεις, καλές οι αδύνατες, αλλά να μην έχεις και λίγο στήθος βρε παιδί μου...! Ας μην το παρακάνουμε!!! Εγώ αν μπορούσα θα προτιμούσα να ήμουν νορμάλ. Είναι όμως ο μεταβολισμός μου τέτοιος...

evi86

evi86
Καλημερα κοριτσια μου!Τι κανετε;Κι εγω σημερα πιασμενη σηκωθηκα.Αφηστε που με 6 μαξιλαρια κοιμηθηκα και το πρωι που σηκωθηκα ουτε ενα δεν υπηρχε στο κρεβατι ολα κατω ηταν.Κι εγω ειμαι στην κατηγορια των +13 κιλων απο 54 πηγα 67.Δεν παραπονιεμαι ομως γιατι ξερω πως τρωωωωωωω χιχι.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις