276 Απ: Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 Τρι Οκτ 30, 2012 1:45 pm
maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καληνύχτα κ απο μένα κοιλιτσες !!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:antoniasofia1 έγραψε:Εμείς αγοράσαμε (ο άντρας μου δηλαδή με έπεισε και είχε δίκιο τελικά) κρεβάτι από τα καταστήματα elephant που είναι και ελληνική εταιρία.
Π΄ρωτα το κρεβάτι και σταδιακά όλη τη σύνθεση με πάνω κρεβάτι,συρτάρια,βιβλιοθήκη κλπ κλπ.
ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ (ΕΣΥ!)! ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΚΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ! ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, Η ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ!
Υ.Γ: ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑΙΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΣΑΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ!
evi86 έγραψε:Κοριτσια τελικα υπνος δεν με πιανει..Θα τριγυρισω λιγο ακομη εδω μεσα μπας και γινει τιποτα και νυσταξω
Maryanastasia έγραψε:evi86 έγραψε:Κοριτσια τελικα υπνος δεν με πιανει..Θα τριγυρισω λιγο ακομη εδω μεσα μπας και γινει τιποτα και νυσταξω
κι εμένα δεν με πιάνει Ευη. Θα πάρω το λαπιτόπι αγκαλιά να πάω να δω καμιά σειρά!!
Καλημέρα Ελένη!Elenisig έγραψε:Καλημέρα κοιλίτσες!
Στέλλα μου τι να πω...έχω μείνει άφωνη! Ακους εκεί, εγώ έχω το αγόρι! Λέγαμε για την πεθερά της Ευης αλλά νομίζω η δικιά σου είναι η χειρότερη. Στην κατάσταση σου να κάνει τέτοια πράγματα!!!
Τουλάχιστον ο άντρας σου πήρε το μέρος σου?
demmy29 έγραψε:Καλημέρα Ελένη!Elenisig έγραψε:Καλημέρα κοιλίτσες!
Στέλλα μου τι να πω...έχω μείνει άφωνη! Ακους εκεί, εγώ έχω το αγόρι! Λέγαμε για την πεθερά της Ευης αλλά νομίζω η δικιά σου είναι η χειρότερη. Στην κατάσταση σου να κάνει τέτοια πράγματα!!!
Τουλάχιστον ο άντρας σου πήρε το μέρος σου?
Τι κάνεις;
crazymommy έγραψε:Καλημέρα!!! Βρε ένα απόγευμα έλειψα και πόσα γράψατε καλέ! Ας είναι που είναι ζωντανή η ομάδα μας!
Τζενάκι βλέπω θα μας φας λάχανο!!!!! Άντε κοριτσάκι μου με το καλό!!!!! Περιμένουμε νέα από την Παρασκευή, αν δεν μπεις κατευθείαν τουλάχιστον... Το ότι έχει εμπεδωθεί είναι σημάδι ότι θα έχεις εύκολο και γρήγορο τοκετό, στο εύχομαι!!!
Μαρία μου (Mamameli) να χαίρεσαι τη μικρούλα σου!!!!!! Να τη δεις κοπελάρα, πάντα υγιής και χαρούμενη!!!
Να πω κι εγώ ένα ευχαριστούμε στην inakriti και να χαίρεται τα πανέμορφα (φτου-φτου) παιδάκια της!!!
Στέλλα μου σε άφησα για το τέλος... Καταλαβαίνω απολύτως πώς νιώθεις, γιατί πέρισυ τα Χριστούγεννα έζησα ένα παρόμοιο περιστατικό, μόνο που δεν ήμουν έγκυος (είχα τη Δανάη μωρό) και ήμουν μόνη - χωρίς γονείς - στο σπίτι της...! Είχαμε πάει να τη δούμε, να χαρεί και τη μικρή, παρόλο που μας είχε πει στο τηλέφωνο ότι ήταν άρρωστη! Και το αποτέλεσμα; Άρχισε ένα πόλεμο, κάτι σαν το δικό σου, με προσέβαλε με το χειρότερο τρόπο, είπε ότι ήμουν η γυναίκα γάτα που έβγαλε τα νυχάκια της και τύλιξε το γιο της, χαχαχα! Είπε κι άλλα πολλά και το αστείο είναι ότι τα περισσότερα τα είπε μπροστά στον άντρα μου (είχε έρθει στο μεταξύ) και φυσικά έκανε θέμα και για το όνομα, αλλά και για τους γονείς μου. Μην το ψάχνεις, τότε μου ανέβασε τρελή πίεση . Τώρα όμως τα θυμάμαι και γελάω... Όχι, η σχέση μας φυσικά και δεν αποκαταστήθηκε ποτέ, αφού δε ζήτησε συγνώμη, αλλά είναι τελείως τυπική, για χάρη του άντρα μου και της μικρής. Και φυσικά και το 2ο παιδί μας δε θα πάρει το όνομά της, οπότε αναμένουμε και πάλι ιστορίες προσεχώς... Ευτυχώς σου λέω ήταν ο δικός μου μπροστά, γιατί διαφορετικά παραδέχτηκε ο ίδιος ότι δε θα με πίστευε αν του τα περιέγραφα εκ των υστέρων! Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι δεν είσαι μόνη και είναι κάπως συχνό το φαινόμενο... Προσπάθησε να ηρεμήσεις κούκλα μου, γιατί δε σου αξίζει να γεννήσεις νωρίτερα εξαιτίας της (έχει συμβεί σε άλλες έγκυες, γι' αυτό το λέω)... Σκέψου ότι σε λίγες μέρες θα φέρεις στον κόσμο το κοριτσάκι σου... μόνο αυτό!!!!!
Δημητρούλα μου γι' αυτό είμαστε εδώ, για να δίνουμε κουράγιο η μία στην άλλη!
Κοριτσάκια μου εγώ σε ποια να δώσω τώρα το τηλέφωνο;
Jen75 έγραψε:crazymommy έγραψε:Καλημέρα!!! Βρε ένα απόγευμα έλειψα και πόσα γράψατε καλέ! Ας είναι που είναι ζωντανή η ομάδα μας!
Τζενάκι βλέπω θα μας φας λάχανο!!!!! Άντε κοριτσάκι μου με το καλό!!!!! Περιμένουμε νέα από την Παρασκευή, αν δεν μπεις κατευθείαν τουλάχιστον... Το ότι έχει εμπεδωθεί είναι σημάδι ότι θα έχεις εύκολο και γρήγορο τοκετό, στο εύχομαι!!!
Μαρία μου (Mamameli) να χαίρεσαι τη μικρούλα σου!!!!!! Να τη δεις κοπελάρα, πάντα υγιής και χαρούμενη!!!
Να πω κι εγώ ένα ευχαριστούμε στην inakriti και να χαίρεται τα πανέμορφα (φτου-φτου) παιδάκια της!!!
Στέλλα μου σε άφησα για το τέλος... Καταλαβαίνω απολύτως πώς νιώθεις, γιατί πέρισυ τα Χριστούγεννα έζησα ένα παρόμοιο περιστατικό, μόνο που δεν ήμουν έγκυος (είχα τη Δανάη μωρό) και ήμουν μόνη - χωρίς γονείς - στο σπίτι της...! Είχαμε πάει να τη δούμε, να χαρεί και τη μικρή, παρόλο που μας είχε πει στο τηλέφωνο ότι ήταν άρρωστη! Και το αποτέλεσμα; Άρχισε ένα πόλεμο, κάτι σαν το δικό σου, με προσέβαλε με το χειρότερο τρόπο, είπε ότι ήμουν η γυναίκα γάτα που έβγαλε τα νυχάκια της και τύλιξε το γιο της, χαχαχα! Είπε κι άλλα πολλά και το αστείο είναι ότι τα περισσότερα τα είπε μπροστά στον άντρα μου (είχε έρθει στο μεταξύ) και φυσικά έκανε θέμα και για το όνομα, αλλά και για τους γονείς μου. Μην το ψάχνεις, τότε μου ανέβασε τρελή πίεση . Τώρα όμως τα θυμάμαι και γελάω... Όχι, η σχέση μας φυσικά και δεν αποκαταστήθηκε ποτέ, αφού δε ζήτησε συγνώμη, αλλά είναι τελείως τυπική, για χάρη του άντρα μου και της μικρής. Και φυσικά και το 2ο παιδί μας δε θα πάρει το όνομά της, οπότε αναμένουμε και πάλι ιστορίες προσεχώς... Ευτυχώς σου λέω ήταν ο δικός μου μπροστά, γιατί διαφορετικά παραδέχτηκε ο ίδιος ότι δε θα με πίστευε αν του τα περιέγραφα εκ των υστέρων! Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι δεν είσαι μόνη και είναι κάπως συχνό το φαινόμενο... Προσπάθησε να ηρεμήσεις κούκλα μου, γιατί δε σου αξίζει να γεννήσεις νωρίτερα εξαιτίας της (έχει συμβεί σε άλλες έγκυες, γι' αυτό το λέω)... Σκέψου ότι σε λίγες μέρες θα φέρεις στον κόσμο το κοριτσάκι σου... μόνο αυτό!!!!!
Δημητρούλα μου γι' αυτό είμαστε εδώ, για να δίνουμε κουράγιο η μία στην άλλη!
Κοριτσάκια μου εγώ σε ποια να δώσω τώρα το τηλέφωνο;
Στείλτο σε μένα μιας και έχουμε ίδια ΠΗΤ, να δούμε ποια θα γεννήσει πρώτη. Και όποια άλλη θέλει φυσικά, θα σας κάνω ομάδα και στο καινούριο μου κινητό
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες εγκυμοσύνης » Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης