Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
619 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 619 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 10]

renaki_73

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Nina 1

Να σου πω κάτι κούκλα μου....
από πότε απαγορεύεται να μπαίνει ένας άντρας μέσα στο room και μάλιστα όταν αυτός ο άντρας είναι πατέρας ;
Και αυτό το λέω και σε μερικές άλλες που αναρωτιέστε γιατί μπαίνω εδώ.
Κατ' αρχην μπαίνω γιατί είμαι μπαμπάς και η γυναίκα μου γιατί είναι μαμά.
Όπως είναι γνωστό έχουμε ένα παιδί και περιμένουμε το πολύ σε 15 μέρες άλλα δύο.
Το Forun λέγεται forum.eimaimama.gr

Εγώ αναρωτιέμαι γιατί μπαίνεις εσύ εδώ μέσα και άλλες που δεν έχετε παιδιά και δεν είστε μαμάδες και η πλάκα είναι ότι ενώ δεν είστε μαμάδες και δεν έχετε καμία δουλειά σε αυτό το forum, μου κάνετε και παρατήρηση γιατί μπαίνω !!!
Δεν θέλω να επεκταθώ στο θέμα γιατί πλεόν χρίζει άλλης ειδικότητας αλλά το αν πήρε φωτιά η καμινάδα ή αν κάποια "παίρνεται στη κουζίνα της" (τό διάβασα και αυτό κάποια στιγμή)
και από γυναίκες που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑΔΕΣ, δεν είναι θέμα όχι του room αλλά του forum.
Άρα και θα μπαίνω σαν πατέρας και η γυναίκα μου θα μπάινει σαν μητέρα.Έχουμε το χρόνο και το κάνουμε.Εσείς που δεν είστε τίποτα από αυτά,καλό είναι να μπαίνετε σε κάποιο άλλο forum σχετικό με κυρίες που προσπαθούν να κάνουν παιδί και αν έχετε άντρες που είναι πολύ μακρυά από όλα αυτά,ας προσέχατε τι άντρες ή τι συντρόφους ή τι γκόμενους θα είχατε.
Εγώ είμαι άντρας που με ενδιαφέρει κάθετι έχει σχέση με την οικογένεια και τα παιδιά οπότε θα μπαίνω είτε σας αρέσει είτε όχι.Είμαι πολύ κοντά στη γυναίκα μου και όχι μακρυά,θέλω να περνάω ότι και εκείνη όπως και εκείνη θέλει να περνάει ότι και εγώ και οι δύο μαζί για τα παιδιά μας.
Κατάλαβες Νίνα 1 γιατί μπαίνω ;
Σίγουρα δεν μπαίνω για κουτσομπολιό και ακόμα πιο σίγουρα δεν μπαίνω για να με διαβάλλετε συνεχώς ,ειδικά 2-3 από εσάς και δεν λέω για σένα γιατί πρώτη φορά σε είδα.
Όπως είναι διαφορετικές οι γυναίκες,είναι διαφορετικοί και οι άντρες και χαίρομαι που είμαι διαφορετικός, που είμαι τόσο κοντά με τη γυναίκα μου και που τα περνάμε όλα ,μαζί και όχι χωριστά.

Και επειδή η ερώτηση αυτή έχει γίνει σήριαλ σας απαντώ : Εσείς τι δουλειά έχετε να μπαίνετε σε forum μαμάδων και γενικά γενέων ;

Άντε γιατί παρατράβηξε το αστείο.

renaki_73

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
"γονέων"

nina 1

nina 1
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλε ηρεμησε λιγακι απλα ρωτησα πως κ μπενεις εδω μεσα τιποτα παραπανω!απλα μου φανηκε περιεργο γιατι ο αντρας μου ειναι με τα γυναικεια θεματα ασχετος!κ να σου πω κ κατι παιδακι εχω!εναν γιο 23 μηνων τωρα οκ;;;

renaki_73

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nina 1 έγραψε:καλε ηρεμησε λιγακι απλα ρωτησα πως κ μπενεις εδω μεσα τιποτα παραπανω!απλα μου φανηκε περιεργο γιατι ο αντρας μου ειναι με τα γυναικεια θεματα ασχετος!κ να σου πω κ κατι παιδακι εχω!εναν γιο 23 μηνων τωρα οκ;;;

Οκ. Δεν το λέω σε σένα αλλά εσύ ήσουν η αφορμή.Η αιτία βρίσκεται αλλού και σε άλλες.
Εγώ με τα γυναικεία θέματα είμαι σχετικός παρόλο που είμαι άντρας.Θες λίγο η περιέργεια μου,η ανάγκη για να μαθαίνω και όλα μαζί τέλος πάντων, έχει κάνει πολλές να αναρωτιούνται γιατί μπαίνω και γιατί βγαίνω λες και είναι πρόβλημα τους.
Όμως πρέπει να τελειώσει κάποτε το αστείο αυτό.

Με σένα δεν έχω πρόβλημα αλλά ορμώμενος από την ερώτηση σου,έδωσα την απάντηση που έπρεπε,σε εκείνες που έπρεπε.

Lilypie Pregnancy tickers

renaki_73

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

renaki_73

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

207Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 Empty Infos Σαβ Νοε 10, 2012 3:43 pm

renaki_73

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εδώ μπορείτε όσες θέλετε να βείτε σοβαρές πληροφορίες για τις προσπάθειες που κάνετε για παιδάκι/α και για όσες κυρίες διανύουν το τρίτο τρίμηνο.
Τσεκάρετε όλο το site γιατί είναι αξιόλογο και σοβαρό.

http://www.mwrakia.gr/smf/index.php?board=17.0

ellibaloni

ellibaloni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
EVAKI ΜΟΥΥΥΥΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ????????ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ???????ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ...ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.....ΜΠΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ... Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 893968 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 893968 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 893968

eva evaki

eva evaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ELLAKO MOU TI KANEIS EIMAI OLH MERA XAPLA KAI DEN POLU SHKONOMAI NA MPW...!DEN EINAI KALA TA PRAGMATA..KAI ANUSIXW H XWRIAKH PAROLO POU EIMAI 3 EVDOMADWN HTANE POLU XAMHLH..KAI MOU EIPEO GIATROS OTI OFEILETE STHN APOKOLISH 26 XILIOSTWN...POLU...!EXW STENAXWRITHEI POLU KAI VLEPW SUNNEXEIA KAI AUTO TO ROZ-KOKKINO..KAI DEN MPORW.. Sad Sad Sad Sad Sad Sad ESU PWS EISAI AGAPH MOU!THN EXETASH THN PEMPTH THN EXEIS?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva evaki έγραψε:ELLAKO MOU TI KANEIS EIMAI OLH MERA XAPLA KAI DEN POLU SHKONOMAI NA MPW...!DEN EINAI KALA TA PRAGMATA..KAI ANUSIXW H XWRIAKH PAROLO POU EIMAI 3 EVDOMADWN HTANE POLU XAMHLH..KAI MOU EIPEO GIATROS OTI OFEILETE STHN APOKOLISH 26 XILIOSTWN...POLU...!EXW STENAXWRITHEI POLU KAI VLEPW SUNNEXEIA KAI AUTO TO ROZ-KOKKINO..KAI DEN MPORW.. Sad Sad Sad Sad Sad Sad ESU PWS EISAI AGAPH MOU!THN EXETASH THN PEMPTH THN EXEIS?

Mη στεναχωριεσαι γιατι η μονη που μπορει να κανει κακο στο εμβρυακι σου εισαι εσυ!Ξαπλα, τα χαπια σου κι ολα καλα θα πανε!

Popisofia

Popisofia
ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ. Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 417472

ellibaloni

ellibaloni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eva evaki έγραψε:ELLAKO MOU TI KANEIS EIMAI OLH MERA XAPLA KAI DEN POLU SHKONOMAI NA MPW...!DEN EINAI KALA TA PRAGMATA..KAI ANUSIXW H XWRIAKH PAROLO POU EIMAI 3 EVDOMADWN HTANE POLU XAMHLH..KAI MOU EIPEO GIATROS OTI OFEILETE STHN APOKOLISH 26 XILIOSTWN...POLU...!EXW STENAXWRITHEI POLU KAI VLEPW SUNNEXEIA KAI AUTO TO ROZ-KOKKINO..KAI DEN MPORW.. Sad Sad Sad Sad Sad Sad ESU PWS EISAI AGAPH MOU!THN EXETASH THN PEMPTH THN EXEIS?
ΑΧ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ...ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩΩΩ...ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΥΠΕΡΟΧΑ...ΤΟ ΞΕΡΩ...ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ...ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΡΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ...ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ...ΕΜΕΙΣ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΣ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ...ΕΣΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΞΑΠΛΑ...ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΦΙΛΩ... Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 334590 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 334590 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 334590 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 334590 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 334590 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 334590 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 334590 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 334590 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 334590 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 334590 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 334590 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 334590 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 334590

christinevl

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα κορίτσια,
ήθελα να σας ρωτήσω, τα συμπτώματα εγκυμοσύνης που αναφέρετε γενικά μετά από πόσες μέρες μπορεί να εμφανίζονται? δηλαδή αν είχα χθές το πρωί υποθετικά μία ελέυθερη επαφή μπορεί να έχω κάποιο σύμπτωμα σήμερα ή αύριο?
πιο συγκεκριμένα απο την Δευτέρα έχω καθημερινές ελέυθερες επαφές. απο χθές το πρωί έχω ελαφριές ζαλάδες καθ'ολη την διάρκεια της ημέρας και κρυάδες και συχνοουρία, βέβαια έχει βάλει και χειμώνα και αμα κρυώνώ πάω πιο συχνά τουαλέτα. Γενικά δεν έχουμε συζητήσει για εγκυμοσύνη με τον σύντροφο μου απλά έτυχε. Γενικά ήμουν αρνητική στην ιδέα αλλά τώρα σαν να έχω αρχίσει να το σκέφτομαι λίγο διαφορετικά. απλά έψαχνα να δω πληροφορίες για το τεστ εγκυμοσύνης που δίνει αποτελέσματα 3-4 μέρες μετά την επαφή και επεσα στο φορουμ σας.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
christinevl δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις την ιδια ή την επομενη μερα συμπτωματα!Ειναι απιθανο!μαλλον θα εισαι αρρωστη αν εχεις κρυαδες και ζαλαδες!Τα τεστ εγκυμοσυνης λενε πως ανιχνευουν κατα ενα μεγαλο ποσοστο την εγκυμοσυνη 3-4 ημερες πριν την αναμενομενη περιοδο κι οχι την επαφη!

christinevl

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ioαnna85 ευχαριστω. αυτό ήξερα και εγώ αλλά διαβάζοντας τις δημοσιέυσεις μπερδεύτηκα με τις ημερομηνίες που ανέφεραν και αναρωτήθηκα μήπως ύπαρχει κάτι που δεν ξέρω. ευχαριστώ και καλά αποτελέσματα σε ολες σας!

marisak

marisak
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κοριτσια καλησπέρα,
ευχομαι σε όλες τα καλύτερα και να σας έρθουν όλα όπως επιθυμείτε. Είμαι μέλος του site εδώ και κάποιες εβδομάδες και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετές σημαντικές πληροφορίες. Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής, εδώ και 10 μέρες νιώθω ότι θα μου έρθει η περιοδος (ενοχλήσεις χαμηλά, που συνεχίζονται μέχρι και σήμερα),συχνοουρία, θερμοκρασία 36,8 - 37,1, πολλά άοσμα διάφανα υγρά και σήμερα υποτίθεται ότι θα είχα περιοδο σε σταθερό κύκλο 26 ημερών. Μπήκα στον πειρασμό να κάνω τεστ εγκυμοσύνης το οποιο είναι αρνητικό. Να προσθέσω ότι πριν απο 4,5 μήνες απέβαλλα και ο γιατρός μου είπε ότι έχω μεγάλες πιθανότητες σύλληψης μετά από απόξεση. Να ξανακάνω τεστ εγκυμοσύνης ή να πάω κατευθείαν για χωριακή; και αν είμαι έγκυος το τεστ γτ δεν έδειξε κάτι?

geonutr

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
να πας να κανεις μια χοριακη..κ εμενα με την 1η μερα καθυστερησης με πολυ ζορι εδειξε θετικο κ εχθες ακουσαμε καρδουλα!
επισης,κ εγω ειχα παλλινδρομη τον Ιουνιο..περιμενε 2 μερες κ τρεχα για χοριακη αν δεν εχεις αδιαθετησει! Very Happy

ellibaloni

ellibaloni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
EVAKI ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ???ΜΠΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ...ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ...ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ...ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ...ΦΟΒΟΜΟΥΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΟΨΟΥΝΕ Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 534787 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 534787 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 534787 ...ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑ ΑΡΚΕΤΑ...ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΠΙΤΙ...ΟΥΥΥΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ...ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ...ΣΕ ΦΙΛΩ Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 334590 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 334590 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 334590 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 334590 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 334590

LindakiS

LindakiS
Ουααουυυ Ελλη μοτ με το καλοοοο!! Σου ευχομαι οοολα να πανε πολυυυ πολυυυυ καλααα και να πετυχετε το σπορακι σας!!! Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 215994 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 215994 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 215994 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 215994 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 215994 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 215994 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 9 215994

Η Ευουλα δεν πολυ μπαινει γτ ειναι ακομα ξαπλιτσα το μωρακι της παλευει λιγο ακομα να κρατηθει...μιλησα μαζι της στο φβ και περιμενουμε να την δει απο Δευτερα ο γιατρος της για να δουμε πως παει το σπορακι της. Εχει λιγο ακομα ροζ...

http://www.sailormoon82@blogspot.com

renaki_73

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μία ερώτηση ,ενδεχομένως ενός αφελούς αρσενικού !!!!

Να κάνει FB μπορεί.Να μπεί στο forum για τρία λεπτά ,δεν μπορεί ;

Στην Eva evaki αναφέρομαι μέσω της LindakiS !!!!

Τώρα το είδα γιατι πριν λίγο επέστρεψα με τον μικρό από Λονδίνο !!!

Lindakis το κάνεις ;

Αντώνης ....εδώ !!!

LindakiS

LindakiS
Καλααα εσεις ακομα δεν γεννησατε;;; Πωπω τουρλα η Γιαννα! Wink Τα λεμε φευγω παω σε κατι γεννεθλια με παρεα!! Φιλιααα!!

http://www.sailormoon82@blogspot.com

renaki_73

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλέ τι να γεννήσουμε ;

Εγώ με τον μικρό ήμασταν Αγγλία εχθές και επιστρέψαμε σήμερα πριν 2 ώρες.
Άσε,θέλω να πάω Κολωνάκι στο σπίτι των πεθερικών μου να πάρω τη Γιάννα και δεν μπορώ γιατί έχει κλείσει όλη η Αθήνα.Ο μικρός με το που μπήκαμε αυτοκίνητο στο parking του αεροδρομίου κοιμήθηκε και ακόμα κοιμάται.Μάλλον βλέπει όνειρα με τους ήρωες του Marvel που είδαμε !!!!!!

Daisypath Happy Birthday tickers

PitaPata Dog tickers

PitaPata Dog tickers

renaki_73

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
7 - 10 ΜΈΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ !!!!!

Daisypath Happy Birthday tickers

PitaPata Dog tickers

PitaPata Dog tickers

afro26

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας!!! ποια ειναι τα πρωτα συμπτωματα που ειχατε???

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
afro26 έγραψε:γεια σας!!! ποια ειναι τα πρωτα συμπτωματα που ειχατε???

τα συμπτωματα ειναι παρομοια με αυτα της περιοδου κι ετσι δεν μπορεις να βασιζεσαι και πολυ σε αυτα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 10]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις