Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
542 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 542 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 10]

Popisofia

Popisofia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Lannaki88 έγραψε:
Popisofia έγραψε:ΕΓΩ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΥΣ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΩ ΧΑΜΗΛΑ ΔΕΞΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΤΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΑΣ ΛΟΓΟ ΝΙΝΙ.
Mpaaaa pio nini???? Ego pisteuo oti tha adiathetiso an k eixe pei o doctor m tn triti oti pernao pali gonimes!!! Alla me tis dikes m tis ormones dioulou apithano na exo periodo se liges meres mazi me polla neura!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Next month! Sad Sad Sad

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΣΥ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΔΙΠΛΗ ΩΟΡΗΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ!!! Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 536304 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 536304 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 536304 ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ!!! Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 875502 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 875502 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 875502 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 417472

Popisofia

Popisofia
eva evaki έγραψε:KORITSAKIA MOY SUGNWMH POU DEN MPHKA NA SAS PW...EIMAI TROMERA EKNEURISMENH... Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 679259 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 679259 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 679259 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 679259 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 679259 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 679259 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 679259 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 679259 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 679259 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 679259 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 679259 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 679259 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 679259 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 679259 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 679259 PHGA KAI PHRA ENA TESTAX!DEN THUMAMAI POIO THA SAS PW TO PROI NA TO DW...GT DEN EIXE CLEAR BLUE..KAI EIXE MONO AUTO KAI EIXE MONO MONA...KAI EPIDEI DEN EIXE ALLA FARMAKEIA KONTA MOU TO PHRA TI NA EKANA...KAI KORITSIA AN EINAI DUNATON H GANTEMIA MOU...VGHKE AKURO....GRRRRRRRRRRR.... Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 679259 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 679259 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 679259 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 679259 DEN XAMAKANW TEST TELOS THA PERIMENW MEXRI DEUTERA NA PERASOUNE KAI OI 35 MERES MHPOS KAI ERTHEI PERIODOS KAI AN OXI DEUTERA PAW GIA XORIAKI...DEN GINETE ALIOS.....!!!!!!11DEN XANAEMPISTEUOMAI TEST!!!!!!!!!!!!!!!ELEOS....KAI EIXE ANXOTHEI KAI O ANTRAKOS MOU KAI TH FAGAME TH KRIADA KAI OI DUO...!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΧ ΡΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ??? ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΑ ΤΕΣΤ. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ? ΕΓΩ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΕΧΑΤΗ. Α ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΩ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΟΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 417472

eva evaki

eva evaki
mwre kai egw trexath hthela na paw..alla skeftomai kai ton antra mou...den thelw na ton anxonw kai auton etsi...thelw na tou deixnw oti eimai xalarh...pfffff.....tha skasw...alla edw pou ta leme den nomizw na einai egumosinh....den xerw kati mou to leei.... Sad Sad Sad

Lannaki88

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Popisofia έγραψε:
Lannaki88 έγραψε:
Popisofia έγραψε:ΕΓΩ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΥΣ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΩ ΧΑΜΗΛΑ ΔΕΞΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΤΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΑΣ ΛΟΓΟ ΝΙΝΙ.
Mpaaaa pio nini???? Ego pisteuo oti tha adiathetiso an k eixe pei o doctor m tn triti oti pernao pali gonimes!!! Alla me tis dikes m tis ormones dioulou apithano na exo periodo se liges meres mazi me polla neura!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Next month! Sad Sad Sad

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΣΥ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΔΙΠΛΗ ΩΟΡΗΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ!!! Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 536304 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 536304 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 536304 ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ!!! Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 875502 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 875502 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 875502 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 417472
Hahahahaha fantazesai na pame gia ena k na mas vgoun 2?????Ahahahaha!!! Ksero k ego vre koukla m simera pali stamatisa na ponao pao sunexeia gia katourima k xtes to vradu me peirakse to vradino k ekana emeto afou prota eixa kamia ora nautia!!!Dn ksero re koritsaki ti na po???Tha deiksei!!!!Esu tpt periergo????

Lannaki88

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
eva evaki έγραψε:mwre kai egw trexath hthela na paw..alla skeftomai kai ton antra mou...den thelw na ton anxonw kai auton etsi...thelw na tou deixnw oti eimai xalarh...pfffff.....tha skasw...alla edw pou ta leme den nomizw na einai egumosinh....den xerw kati mou to leei.... Sad Sad Sad
Kala eee auta to test einai oti na nai!!!!! K ego tin proigoumeni paraskeui pou ithela meta manias na kano test perno k polu gnosto malista(dn ksero an epitrepetai na anaferoume marka)k m vgainei akuro Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Milame gia neura!!!! K ego gia to tora eipa oti tha perimeno arketa k tha pao gia xoriaki amesos oxi alla test k vlakeies!!!!! Kalo kouragio koritsaki!!!!!K euxomai ola na einai teleia k na eisai k polu egguoula!!!!!!!Ante na pernoume seira!!!! To ti travane oi antres mas vevaia aperigrapto!!!!Hahahaha n mas peis apotelesmata eee??? Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 990599

eva evaki

eva evaki
TI TRAVANE DEN LES TIPOTA...KAI OSO TRELAINOMAI EGW TRELENETAI KAI AUTOS OPOTE TON LUPHTHIKA KAI EIPA NA PERIMENW...AAA...XTHES EIXA APO TO PROI 37.-3-4...ALLA SHMERA PALU 36-8... Rolling Eyes ELEOS...KAI XTHES EIXA ARKETO PONO SA PERIODO..AFOU NOMIZA OTI MOU HRTHE KI APO TA POLLA UGRA...!!ALLA TIPOTA OUTE DIGMA APO PERIODO..NA RWTHSW KATI POU EXEI KOLHSEI EMENA TO MUALO MOU??????EGW ADIATHETISA 2/10...EXOUN PERASEI 35 MERES KUKLOU...OI 28 MERES POU METRAGA PERASANE STIS 30/10...

eva evaki

eva evaki
AAANTE GIA ANASKOUMPOTHITE OLES....POLU TO KOURASAME...ALLAXE KAI O KAIROS WRA GIA XOUZOURI...ANTE....AUTOS O MHNAS NA VGALEI MPOLIKES... Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 990599 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 990599 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 990599 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 990599 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 990599 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 990599 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 990599 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 990599 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 990599

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva evaki έγραψε:AAANTE GIA ANASKOUMPOTHITE OLES....POLU TO KOURASAME...ALLAXE KAI O KAIROS WRA GIA XOUZOURI...ANTE....AUTOS O MHNAS NA VGALEI MPOLIKES... Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 990599 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 990599 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 990599 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 990599 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 990599 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 990599 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 990599 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 990599 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 990599

τι θα γινει ρε evaki με σενα????????ακομα καθυστερηση εχεις;;κοριτσι μου το τεστακι θα δειξει!!!!!αντε και μας εχει φαει η αγωνια!!

eva evaki

eva evaki
MA DEN EIDES PHRA ALLA HTANE MOUFA... Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 679259 TWRA APO DEUTERA THA PAW THN DEUTERA SRYHN ENDIKRINOLOGO MOU..KAI THA KANW KAI MIA XWRIAKI..PFF...DEN MPORW NA KATALAVW TI GINETE...EILIKRINA

eirini31

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalimera evaki mou oso den kanei tin emfanisi tis i aleka ehoume elpides koritsara mou Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 215994 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 215994 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 215994
pigene tin deutera na kaneis tin horiaki na eisai sigouri! kala apotelesmata sou euhomai koritsi mou!

renaki_73

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοιμήθηκα σαν τη φώκια στη παραλία μετά το ταξίδι μου και αν και πέρασαν 24 ώρες που επέστρεψα,ακόμα είμαι ζαβλακωμένη !!

renaki_73

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κι εμένα με πονάει η κοιλίλίτσα μου σήμερα χαμηλά και πίσω αλλά μάλλον ξέρω τι φταίει.Ήπια και ένα χυμό πορτοκάλι Λακωνία πριν λίγο ,μία φέτα ψωμί του toast ,μία φέτα κασέρι Λεβέτι και ήπια και ένα nesrpesso arpegio,όλα αυτά μαζί με την καθυστέρηση και ....βράσε όρυζα !!!
Αχχχ σας καταλαβαίνω κούκλες μου αλλά οι άντρες μας,μάταια !!!Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα πάνε για καφέ και πως θα ξεπορτίσουν.

Lannaki88

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
eva evaki έγραψε:TI TRAVANE DEN LES TIPOTA...KAI OSO TRELAINOMAI EGW TRELENETAI KAI AUTOS OPOTE TON LUPHTHIKA KAI EIPA NA PERIMENW...AAA...XTHES EIXA APO TO PROI 37.-3-4...ALLA SHMERA PALU 36-8... Rolling Eyes ELEOS...KAI XTHES EIXA ARKETO PONO SA PERIODO..AFOU NOMIZA OTI MOU HRTHE KI APO TA POLLA UGRA...!!ALLA TIPOTA OUTE DIGMA APO PERIODO..NA RWTHSW KATI POU EXEI KOLHSEI EMENA TO MUALO MOU??????EGW ADIATHETISA 2/10...EXOUN PERASEI 35 MERES KUKLOU...OI 28 MERES POU METRAGA PERASANE STIS 30/10...
ΚΑΛΑ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΟΛΙΟΣ!!! θΕΛΕΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΜΠΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΔΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΧΟΝΕΙ!!! ΚΟΙΤΑ ΕΙΤΕ ΜΕΤΡΑΣ 28 ΜΕΡΕΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 2/10 ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΜΟΥΦΑ ΤΕΣΤ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΥΚΟΛΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ....ΑΝΧΟΣ ΑΝΧΟΣ!!!!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!!

Lannaki88

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
renaki_73 έγραψε:Κι εμένα με πονάει η κοιλίλίτσα μου σήμερα χαμηλά και πίσω αλλά μάλλον ξέρω τι φταίει.Ήπια και ένα χυμό πορτοκάλι Λακωνία πριν λίγο ,μία φέτα ψωμί του toast ,μία φέτα κασέρι Λεβέτι και ήπια και ένα nesrpesso arpegio,όλα αυτά μαζί με την καθυστέρηση και ....βράσε όρυζα !!!
Αχχχ σας καταλαβαίνω κούκλες μου αλλά οι άντρες μας,μάταια !!!Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα πάνε για καφέ και πως θα ξεπορτίσουν.
ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΧΑΜΗΛΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ Η ΑΤΙΜΗ!!!! Very Happy Very Happy

eva evaki

eva evaki
kai egw exw pou kai pou ponakia periodou alla h ALEKA afanth kai maj=kari an einai nini mhn erthei...!alla an den einai nini na erthei! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 215994 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 215994 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 215994 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 215994 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 215994 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 215994 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 215994 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 215994 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 215994 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 215994

renaki_73

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχχχχχ Evaki μου , πόσο σε καταλαβαίνω αλλά ........είπαμε , στα έγραψα και στο prive σου...........αύριο θα είσαι σίγουρη αλλά μην απογοητευτείς ,να πας με το σκεπτικό ότι δεν ...και αν τελικά ΝΑΙ , τότε θα πετάς από τη χαρά σου μέχρι το Λονδίνο.....ποιό Λονδίνο ; Μέχρι το διάστημα !!!!!
Υπομονή 24 ώρες βρε κοριτσάκι μου.
Αν είναι negative αμέσως κλείσε ραντεβού με ενδοκρινολόγο και γυναικολόγο ,έναν από τους δύο ή και τους δύο.
Εγώ στη θέση σου βρε χαρούλα μου γλυκιά θα τηλεφωνούσα στο/στη γυναικολόγο μου πρώτα να του το πω τηλεφωνικώς και θα του έλεγα ότι σκέφτομαι να πάω ενδικρινολόγο να δούμε τι θα σου πει,στο λέω για να μην πληρώνεις δύο επισκέψεις σε γιατρούς.
Άντε καλή Κυριακή ,σου έχω στείλει και στο πμ σου .

renaki_73

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ Lannaki88 είσαι και πιο μικρούλα από μένα. Εγώ να δεις τι έπαθα στο πρώτο και δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης μου η άμοιρη.
Επειδή είναι δύο τα παιδάκια πίεζαν οι δύο σάκοι τη κύστη μου και δεν μπορούσα να ουρήσω με αποτέλεσμα να το πω στη φίλη μου που είναι και γυναικολόγος μου και με παρέπεμψε στο ΙΑΣΩ GENERAL σε ουρολόγο και σε συννενόηση με τη γυναικολόγο μου , μου έβαλαν ένα σωληνάκι στη κύστη και κάθε φορά που ήθελα να ουρήσω ,πήγαινα τουαλέτα και άνοιγα τη πεταλούδα στο σωληνάκι και έτσι....αλλιώς αδύνατον από μόνη μου.Ευτυχώς αυτό κράτησε μόνο 15 μέρες ,μετά το έβγαλαν γιατί φοβόντουσαν να μην πάθω ουρολοίμωξη κάτι που είναι πολύ επικίνδυνο σε μια έγκυο για τα έμβρυα.
Κατά τα άλλα δεν είχα πονάκια ,έχω μια εξαιρετική εγκυμοσύνη και ετοιμάζομαι για το τελευταίο δεκαήμερο αυτού του μήνα να γεννήσω με καισαρική φυσικά γιατί όπως σου είπα είναι δίδυμα και επειδή θα ρωτήσεις είναι κοριτσάκι και αγοράκι.
Έχουμε και άλλο ένα παιδάκι τριών ετών ,τότε είχα πονάκια στην αρχή αλλά τίποτα παραπάνω ούτε ζάλη ούτε εμετούς ούτε τίποτα από όλα αυτά,το ίδιο και στην τωρινή μου εγκυμοσύνη.
Μέχρι στιγμής όλα καλά λοιπόν.
Σας εύχομαι με τον άντρα σου να αποκτησετε και εσείς παιδάκι και όπως λέω σε όλες τις κοπέλες εδώ μέσα αλλά και έξω από εδώ είναι στόχος ζωής για την κάθε κοπέλα ένα νινί.Είτε φυσιολογικά είτε εξωσωματική είτε σπερματέγχυση είτε οτιδήποτε ,αν όλα τα ζευγάρια το κάνουν στόχο ζωής ,αργά η γρήγορα θα το πετύχουν.Δεν λέω σκόπιμα "αν δεν το κάνουν όλες οι κοπέλες στόχο ζωής" αλλά "αν όλα τα ζευγάρια το κάνουν στόχο ζωής" διότι και οι άντρες έχουν ίσο μερίδιο σε αυτή την ιστορία μαζί με εμάς και οι δύο μαζί πρέπει να ανλάβουν τα διακιώματα και τις υποχρεώσεις και φυσικά και τις ευθύνες και τις λύπες και τις χαρές.
Εγώ το πρώτο μου παιδάκι το έκανα με εξωσωματική και τώρα τα διδυμάκια φυσιολογικά άνευ εξωσωματικής.Ήρθαν και έδεσαν που λέμε και το απολαμβάνω εγώ και ο άντρας μου πάρα μα πάρα πολύ παρόλες τις ευθύνες,τον πανικό και την οικονομική κρίση που προκαλεί μεγάλη αβεβαιότητα.
Με το καλό λοιπόν και εσείς και η Eva evaki μας και όλες οι κοπέλες εδώ μέσα και παντού. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ.
ΣΤΟΧΟΣ ΖΩΗΣ.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
renaki_73 έγραψε:Κι εμένα με πονάει η κοιλίλίτσα μου σήμερα χαμηλά και πίσω αλλά μάλλον ξέρω τι φταίει.Ήπια και ένα χυμό πορτοκάλι Λακωνία πριν λίγο ,μία φέτα ψωμί του toast ,μία φέτα κασέρι Λεβέτι και ήπια και ένα nesrpesso arpegio,όλα αυτά μαζί με την καθυστέρηση και ....βράσε όρυζα !!!

ΒΡΕ ΑΝΤΩΝΗ, ΠΑΝΑΝΤΩΝΗ, MAMA TWINS, RENAKI 73 ΠΑΛΙ ΕΔΩ?! ΕΛΕΟΣ!!! ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ Η' ΓΥΝΑΙΚΑ! ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΞΑΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ, ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ!!! Wink Wink Wink

Lannaki88

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
eva evaki έγραψε:kai egw exw pou kai pou ponakia periodou alla h ALEKA afanth kai maj=kari an einai nini mhn erthei...!alla an den einai nini na erthei! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 215994 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 215994 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 215994 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 215994 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 215994 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 215994 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 215994 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 215994 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 215994 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 215994
Axxx ante na doume k ego telos autis tis evdomadas tha ksero!!! Vevaia ta ponakia anti na auksithoun opos tha eprepe gia periodo exoun meiothei!!! Dn ksero olo leo ston eauto m oti fantazomai suptomata ekei pou dn uparxoun epeidi to thelo para poluuuuuu!!!!!Alla pantos rotisa koritsia tn giatro kai einai apoluta fusiologiko na ponas san periodo k stin mesi eidika tous protous mines tis egkumosinis!!!Ante na doume:D Esu pote tha kaneis xoriaki???Stis poses meres kathusterisi eisai???

eva evaki

eva evaki
6 MERES AKRIVOS...KAI EMENA TWRA MIA EXW MIA DEN EXW PONAKIA...PROXTHES HTANE POLU ENTONA KAI NOMIZA OTI THA MOU ERTHEI H ALEKA...ALLA DEN HRTHE KAI AUTA TA UGRA MOU EXOUN SPASEI TA NEURA...KAI DUSTOIXOS KATI MOU ETYXE KAI DEN THA MPORESW SHMERA NA KANW XORIAKI....APO TRITH...KAI TO STHTHOS MOU AMA TP PIESW LIGO PONAEI...TI GINETE???????????????TA NEYRA MOU....KAI H KULIA MOU EINAI LIGO PRISMENH..KAI SUGNWMH NaKANW MIA ERWTISH?TWRA TELEUTAIA OTAN KANW... Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 215994 ME TON ANTRA MOU PONAW..GT??????? ANTE RE KORITSIA TI THA GINEI?ME MAS? LANNAKI ANTE NA DOUME...GT THA MAS FAEI H AGWNIA... Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 534787

renaki_73

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μέσα σε όλα υπάρχει και περίπτωση να έχεις κολπίτιδα.

ellibaloni

ellibaloni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ...ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ...EVAKI ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???????ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩΩΩΩ.....ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΑΚΟΜΑΑΑΑ???ΑΝΤΕ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ... Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 334590 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 334590 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 334590

eva evaki

eva evaki
ma einai aosma...kai den einai kitrina an htane kolpitida den tha htane etsi??? ellibalonaki mou...pou hsouna mou eleipses koumparaaa...mou...toulaxiston xelafrwses ligaki???????? pou phgare? htane na phgaina shmera gia xwriaki alla einai arrwsto to ninaki mou kai den mporesa na fugw....den xerw re koritsia kati mou leei oti den eimai..kai tha stenaxwrithw polu...gt an den eimai...3 mhnes den mou erxotane h periodos pali ta idia??an einai na eimai eguos as mhn erthei alla an den eimai den tha antexa palu..auth thn istoria...pffffffffff Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva evaki έγραψε:ma einai aosma...kai den einai kitrina an htane kolpitida den tha htane etsi??? ellibalonaki mou...pou hsouna mou eleipses koumparaaa...mou...toulaxiston xelafrwses ligaki???????? pou phgare? htane na phgaina shmera gia xwriaki alla einai arrwsto to ninaki mou kai den mporesa na fugw....den xerw re koritsia kati mou leei oti den eimai..kai tha stenaxwrithw polu...gt an den eimai...3 mhnes den mou erxotane h periodos pali ta idia??an einai na eimai eguos as mhn erthei alla an den eimai den tha antexa palu..auth thn istoria...pffffffffff Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Αχ evaki!!!!χαρα στην υπομονη σου κοριτσι μου!!

eva evaki

eva evaki
am....den thn exw....alla olo kati ginete..... Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 679259 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 679259 Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης.? - Σελίδα 3 679259 alla an hmoun kati den tha aisthanomouna ?????????den xerw pera apo auta pou sas exw pei tipota allo...!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 10]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις