876 Απ: *Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου Νο4* Δευ Νοε 05, 2012 10:16 am
Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα παλι μου αρεσει ετσι..οχι τιποτα αλλο θα χασω τα προνομια μετα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
απαπα ας τα χασω να τελιωνουμε μονο....Sofki έγραψε:Εμενα παλι μου αρεσει ετσι..οχι τιποτα αλλο θα χασω τα προνομια μετα...
ωρες ωρες ξερεις κουραζομαι....αφηστε ξεκιναμε να φτιαχνουμε και ενα δωματιο ακομα εχω παραπολυ μπαλκονι και ουτε να στρωσσω δεν μπορω!doritaki έγραψε:
Αχ Φιλιτσα μη βιαζεσαι πλησιαζει ο καιρος!Αντε 1 μηνας ειναι μετα ειναι τα Χριστιυγεννα (που πολυ μ'αρεσουν!) κ μετα γεννησαμε κ δεν καταλαβαμε πως περασε ο καιρος!
συνεργαζεται με την γιατρο μου και καθε φορα που παω για εξεταση ειναι και αυτη μαζι..doritaki έγραψε:αρα 1500 ειναι σιγουρα.η μαια συνεργαζεται με τη γιατρο σου ή εσυ την πηρες?
ναι για τρικλινο ειναι.. για δικλινο δεν το συζηταω φωτια πολυ ποιο ακριβο.. εγω που καθομαι απο τον ιουνιο με αναρρωτικη δε δικαιουμε καθολου απο τον εργοδοτη μονο απο το ικα.. γιατι το δωρο χριστουγεννων μετραει απο 1 ιουνιου και μετα για την εταιρια..doritaki έγραψε:ο δικος μου δεν εχει μαια γιατι πηγαινει απο την αρχη ο ιδιος στην κλινικη κ οχι την τελευταια στιγμη.1000 παιρνει για φτ.Η τιμη που λες (1300) ειναι για τρικλινο?Κ γιατι ρωτησες στο ΙΚΑ για το δωρο Χριστουγεννων?Ο εργοδοτης δεν πρεπει να μας το δωσει?
doritaki έγραψε:Εγω που καθομαι απο 27/6 απο ποιον θα το παρω?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης