Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
759 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 759 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 40]

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοιτα, θα ειναι η πρωτη σου δουλεια σωστα? Τα λεφτα θα ειναι λιγα δυστυχως αλλα τα οφελη για σενα σαν επαγγελματια θα ειναι πολλα. Τα πρωτα 2-3 χρονια στο επαγγελμα που επελεξες εγω τα θεωρω σχολειο. Εχεις τα ματια και τα αυτια ανοιχτα και μαθαινεις ακομη κι αυτα που δε σε αφορουν γιατι στο μελλον δεν φανταζεσαι τι θα προκυψει και τελικα ποσα απο αυτα που εμαθες μπορεις να χρησιμοποιησεις και να δειξεις την αξια σου.
Κι εγω ξεκινησα με λιγα λεφτα και ποοοολλες ωρες, σε καλυτερα χροναι βεβαια και αυτα τα λογα που επαιρνα τα εκανα βολτες, ψωνια και αυτοκινητο ενω τωρα πρεπει να γινουν εφορια, δεη και εφορια... Αυτο που με παρηγορουσε ειναι οτι μαθαινα πολλα πραγματα, ημουν μεσα σε ολα και ενιωθα εγω οτι ολοκληρωνομαι σαν επαγγελματιας στον κλαδο που διαλεξα.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ααααα οχι πρωτη....απο τα 15 δουλευω Razz Razz

discordia

discordia
πανω σε αυτο που σπουδαζεις ή αλλες δουλειες?

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ηρθα στο νεο θεματακι!Φαγαμε κ για μεσημερι σηερα.Νωρις νωρις...
Οντως κ η Βικτωρια κ η Μιραντζελα εχουν μερες να μπουν.Κ εγω το σκεφτομουν χθες.Μια χαρα θα ειναι απλα δεν προλαβαινουν.Κ η καινουρια της παρεας, η Νατασσα, δεν εχει μπει καθολου.Μαλλον εχει ακομη τους γονεις για παρεουλα.

Κοριτσια οι δουλειες με μετρο.Οσο προχωρα η εγκυμοσυνη κ η παραμικρη αποτομη κινηση μπορει να προκαλεσει συσπασεις.Αν κ λιγο σιδερο πρεπει να κανω σημερα οπωσδηποτε...Ειναι κριμα να γεμισουν σκονη τα ρουχαλακια της μπεμπας μου...

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλλες δουλειες..Εξαλλου μετα δεν θα ψαχνω στο πτυσιο μου...δεν με παιρνει να κανω τετοιες "πολυτελειες" θα ψαχνω παντου

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δυσκολο να βρει δουλεια στον κλαδο της...
Αυτο με το Φωκα το διαβασα κ εγω χθες κ συγχιστηκα!Που βρισκεται αυτος?Καλο ειναι αν υπαρχει δυνατοτητα τα παιδακια να πηγαινουν παιδικο οταν μπορουν να μιλησουν για να μπορουν να μας πουνε αν κατι δεν παει καλα.

discordia

discordia
Ναι αυτο ειναι μια αληθεια που λες, ειναι πολυτελεια να θελουμε δουλεια στο αντικειμενο μας, ειναι πολυτελεια να θελουμε να αναγνωριστει το πτυχιο μας, ειναι πολυτελεια να θελουμε να αναγνωριστει η προυπηρεσια μας. κοινως μας θελουν εργατες αμορφωτους και ανενημερωτους με σκυμμενο κεφαλι και μηδεν δικαιωματα. Φορτωσα παλι....
Ψαξε πρωτα στο αντικειμενο σου, αν δεν βρεις τοτε να στραφεις κι αλλου. Αλλα ειναι κριμα τοσα χρονια και τοσες προσπαθειες, εξοδα, διαβασμα για να βγαλεις αυτην την σχολη να πανε χαμενα. Προσπαθησε το τουλαχιστον...

Καλως την Δωρα!!! καλη σας χωνεψη κυρια μου!!! Εγω περιμενω τον καλο μου για να φαμε.

Ηδη ποναω συνεχεια στην λεκανη, που να μην τοπαρω και χαλαρα Δωρα μου!!! Προς το παρον πλενω σαν τρελη να μαζεψω ρουχα μπας και καταφερω την μαμα μου να τα κανει.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα κατι δεν μ κολλαει με αυτο το θεμα..Δεν ξερω γιατι

discordia

discordia
Sofki έγραψε:Εμενα κατι δεν μ κολλαει με αυτο το θεμα..Δεν ξερω γιατι

με το θεμα του παιδικου εννοεις?

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι..δεν ξερω γιατι ομως

discordia

discordia
Κοιτα, η ανωνυμια σε καλυπτει πολυ ομορφα ωστε να μπορεσεις να πεις ο,τι θελεις σε ενα ανοιχτο δημοσιο φορουμ. Μπορει να ειναι αληθεια, μπορει αυτη που σκεφτηκε να το πει και να το γραψει να ειναι η ιδιοκτητρια του απεναντι σταθμου και να θελει ετσι να μαζεψει κοσμο, μπορει να το κανει καποια γνωστη της ή η εργοδοτριατης, την οποια δεν μπορει να καταγγειλει και εμεσσα βρισκει αλλο τροπο να ακουστει, υπαρχουν πολλα "ισως".

Γι'αυτο οταν παμε τα παιδια μας στον παιδικο ή οταν τα εφηνουμε με καποιον αλλο πρεπει να εχουμε τα ματια μας 104 στην συμπεριφορα του παιδιου, γιατι ακομη κι αν δεν μπορει να μιλησει, αν ξαφνικα αρχισει να δερνει τις κουκλες του, και εμεις δεν το χτυπαμε, σημαινει οτι καπου αλλου το ειδε. Δεν γινεται να επαναπαυομαστε με αυτα τα θεματα.

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω το πιστευω...Δεν ξερω γιατι αλλα ειμαι σιγουρη οτι σε καποιους σταθμους συμβαινουν αυτα.Κατα καιρους εχουν αποδειχτει πολλα οποτε οτι κ να ακουσω δε μου κανει εντυπωση.Εννοω δλδ οτι δε μου φαινεται φεικ.

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και τι να κανετε αν δεν μπορειτε αλλιως?δυσκολοι καιροι ...εγω καθομαι σπιτι δεν εχω θεμα.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω θα εκανα καταγγελεια και ας εχανα την δουλεια μου

discordia

discordia
Προχτες κιολας εδειχνε στην τιβι ενα βιντεο για μια γυναικα, δεν θυμαμαι χωρα, που κακοποιησε τοσο ασχημα ενα κοριτσακι που παρελυσε η δεξια πλευρα του. Συμβαινουν οντως παρα πολλα και τιποτα δεν σε διασφαλιζει οτι εκει που οας το δικο σου παιδι, αυτα δεν γινονται. Ουτε αν ειναι ακριβος, ουτε αν ειναι καινουριος, ουτε αν ειναι διπλα στο σπιτι σου. Τιποτα.
Το μονο που σε διασφαλιζει κατα την γνωμη μου ειναι να ξερεις να "διαβαζεις" το παιδι σου ωστε αν υπαρξει αλλαγη στην συμπεριφορα του να το καταλαβεις αμεσως!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι προβλημα εχουν καποιοι ανθρωποι να παρει?

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Τι προβλημα εχουν καποιοι ανθρωποι να παρει?
ας εχουν οτι θελουν.απλα να μην ασχολουντε με τετοια επααγγελματα.

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
διαβασα κ τα υπολοιπα ποστ τωρα γιατι το θεμα το ειδα χθες βραδυ.Εγω αναγκαστηκα θ το στειλω σε σταθμο απο 9 μηνων!Τρεμει η ψυχη μου απο τωρα!Κ πως να διαβασεις ενα παιδακι 9 μηνων?Μονο αν δεις γραντζουνιες ή μελανιες θα υποψιαστεις κατι.Αν του φωναζουν ή δεν το ταιζουν,δε το αλλαζουν κ το αφηνουν να κλαιει για ωρες πως θα το καταλαβεις αν το ταισουν κ το αλλαξουν λιγο πριν πας να το παρεις?

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελα ντε... :/
Εγω λεω και για αυτες που κανουν παιδια...αν ειναι δυνατον!!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γενικα εχουν πολλα προβληματα οι ανθρωποι.Το θεμα ειναι οτι το κρατος δεν προνοει να ελεγχει την ψυχικη ισορροπια των ανθρωπων που βρισκονται σε επαφη με τα παιδια!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ημουν μια φορα σε ενα μεγαλο παιχνιδαδικο και ηταν ενα παιδακι γυρω στα 3-4 που τριγυρνουσε απο παιχνιδι σε παιχνιδι (λογικοτατο θαρρω) κια ο μπαμπας του ολο νευρα φωναζε και του μιλουσε παααααρα πολυ ασχημα...Δηλαδη ελεος..Αν δεν εχεις χρονο η υπομονη στειλτο με την μανα του ή πανε παρε ενα παιχνιδι και μην το παιρνεις μαζι σου..ειναι παιδι..τρελενετε με τοσα παιχνιδια...με νευριαζουν κατι τετοια απιστευτα

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε δε το πας το παιδι σε τετοιο μαγαζι!Εννοειται οτι θα τρελαθει!Εκτος αν ειναι σε φαση που να καταλαβαινει ποσα χρηματα μπορουν να διαθεσουν οι γονεις κ του πεις διαλεξε αναμεσα σε αυτα κ το κανει.Αλλα ειναι δυσκολο αυτο σε μικρες ηλικιες.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν αντεχω να φερονται ασχημα σε παιδακια  *Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου  2013  Νο5* - Σελίδα 2 534787  *Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου  2013  Νο5* - Σελίδα 2 534787

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγινε καταγγελια στη μακεδονια απο μια κοπελα κ ας ελπισουμε οτι θα κανουν κατι.

Οπου να'ναι αρχιζει το σεμιναριο!Εδω τριγυρω θα ειμαι.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εγω ανοιχτο το εχω και περιεμνω..ελπιζω να μην φρικαρω πολυ!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις