76 Απ: *Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο5* Τρι Νοε 06, 2012 8:19 am
Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστω πολυ!!!Θα τα διαβασω μολις γυρισω αργοτερα!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ναι και δεν την λκαταλαβα!doritaki έγραψε:filitsaki έγραψε:μη με μπερδευετε βρε!η επισκληριδιος δεν ποναει.ντιπ!η γεννα ειναι απο οτι μου ειπαν σαν δυσκοιλιοτητα λιγο πιο τσιμπιμενος πονος.doritaki έγραψε:filitsaki έγραψε:δεν ποναει καθολου αληθεια!!!!
Αν κανεις επισκληριδιο.Αν δεν κανεις?
α!!Εγω νομιζα οτι λες οτι δεν ποναει η γεννα.Πριν μπει η επισκληριδιος γινεται ενεση με ξυλοκαϊνη για να μην πονεσει.
Εσυ κ τα 2 παιδια με καισαρικη τα εκανες ε?
doritaki έγραψε:γιατι να φρικαρεις?Δε θα εχει κ τοκετο λαιβ!Νομιζω για καταλληλη σταση αναπνοες κ τετοια θα μας πουνε.Κ για επισκληριδιο κτλ.Την Δευτερα θα εχω το ιδιο θεμα κ στο Ιπποκρατειο.Αρχισε!
filitsaki έγραψε:τι μου θυμησατε τωρα!!!! οταν στο γιο μου μπηκα με προκληση και περιμεναμε να ερθουν οι πονοι και οταν αρχιζαν να ερχοντε οι πονοι προσπαθουσα να κανω αναπνοες για να μην κανω αμεσως επισκληριδιο.οταν πια πονουσα για τα καλα και προσπαθουσα να συγκεντρωθω εβλεπα στη καρεκλα στα 2 μετρα απο το κρεββατι μου τη πεθερα μου να τρωει σπανακοπιτα και ψωμι.παει και η συγκετρωση πανε και ολα!μεσα στα νευρα ημουν.εγω να ποναω και η αναισθητη να τρωει σαν να ηταν σπιτι της.ταπερακι κανονικα. τι τα θυμηθηκα παλι......
doritaki έγραψε:filitsaki έγραψε:τι μου θυμησατε τωρα!!!! οταν στο γιο μου μπηκα με προκληση και περιμεναμε να ερθουν οι πονοι και οταν αρχιζαν να ερχοντε οι πονοι προσπαθουσα να κανω αναπνοες για να μην κανω αμεσως επισκληριδιο.οταν πια πονουσα για τα καλα και προσπαθουσα να συγκεντρωθω εβλεπα στη καρεκλα στα 2 μετρα απο το κρεββατι μου τη πεθερα μου να τρωει σπανακοπιτα και ψωμι.παει και η συγκετρωση πανε και ολα!μεσα στα νευρα ημουν.εγω να ποναω και η αναισθητη να τρωει σαν να ηταν σπιτι της.ταπερακι κανονικα. τι τα θυμηθηκα παλι......
Οριστε???Τι δουλεια ειχε η πεθερα σου στην αιθουσα τοκετου???
mpompiras έγραψε:να εισαι καλά Δωρακι...και εγω εψαχνα για αναπνοες αλλα δεν εβρισκα τιποτα...η αληθεια ειναι ομως οτι εψαχνα για βιντεακι που να βλεπεις και πως γινονται , αλλα θα τα διαβασω και εγω αυτα που εστειλες ...
filitsaki έγραψε:στο δωματιο ηταν που περιμενα με την εξελιξη.οχι στο χειρουργειο.αλλα και παλι χεσε μεσα!
filitsaki έγραψε:ελεγα τη μανα μου την αδερφη μου τη γιαγια μου να τη μασουν και καμια γαιδαρα δεν την μαζευε.Δωρακι σκευτηκες κανενα φαι?τη σαλατα αυτη θα κανω!
τωρα το ειδα τελειο ειναι!!!!doritaki έγραψε:Φιλιτσα με το σεμιναριο κ τα περι γεννας ξεχασα να σου πω για το τραπεζι.Ειπες οτι θες κατι λευκο κ θυμηθηκα ενα φαγητακι γρηγορο που εχω πολυ καιρο να φτιαξω.Στηθος κοτοπουλακι κομμενο σε μπουκιτσες,κιτρινη,πορτοκαλι κ κοκκινη πιπερια,πιπερι σε κοκκους πρασινο κ ροζ κ κρεμα γαλακτος.Φτιαχνεται πολυ γρηγορα σε γουοκ ή σε ρηχη κ φαρδια αντικολλητικη κατσαρολα.Μπορεις στο τελος να ριξεις κ τριμενο κιτρινο τυρακι για να δεσει καλυτερα η κρεμα.
Παω να σιδερωσω λιγακι...
δεν εχω ροζ πιπερι.ουτε εχω δει στο μαρκετ.ςχω μιχ πιπεριων!doritaki έγραψε: Χαιρομαι που σ'αρεσει.Αν το κανεις μην παραληψεις τους κοκκους πιπεριου.Δινουν πολυ ωραια γευση.Το ροζ δεν καιει πολυ βαλε περισσοτερο απο αυτο κ λιγοτερο πρασινο που ειναι πιο καυτερο.
Τελικα λεω να κανω ενα κουραγιο να σιδερωσω κ τα υπολοιπα μεχρι να ερθει ο καλος μου για να παμε για περπατημα.
Αντε παλι καλα που εχεις κ την πεθερα απο κατω Μαρακι κ γλιτωνεις λιγες ωρες.
filitsaki έγραψε:δεν εχω ροζ πιπερι.ουτε εχω δει στο μαρκετ.ςχω μιχ πιπεριων!doritaki έγραψε: Χαιρομαι που σ'αρεσει.Αν το κανεις μην παραληψεις τους κοκκους πιπεριου.Δινουν πολυ ωραια γευση.Το ροζ δεν καιει πολυ βαλε περισσοτερο απο αυτο κ λιγοτερο πρασινο που ειναι πιο καυτερο.
Τελικα λεω να κανω ενα κουραγιο να σιδερωσω κ τα υπολοιπα μεχρι να ερθει ο καλος μου για να παμε για περπατημα.
ναι εχει και ροζ!θα το δοκιμασω!!!ευχαριστω τα λεμε κοριτσια ο καλος μου θελει το κουμπιουτερ!!καληνυχτα!!!!!!!doritaki έγραψε:filitsaki έγραψε:δεν εχω ροζ πιπερι.ουτε εχω δει στο μαρκετ.ςχω μιχ πιπεριων!doritaki έγραψε: Χαιρομαι που σ'αρεσει.Αν το κανεις μην παραληψεις τους κοκκους πιπεριου.Δινουν πολυ ωραια γευση.Το ροζ δεν καιει πολυ βαλε περισσοτερο απο αυτο κ λιγοτερο πρασινο που ειναι πιο καυτερο.
Ειναι σε κοκκους?Αν ναι λογικα εχει μαυρο πρασινο κ ροζ μεσα.Διαβασε τι γραφει επανω.Πιο πολυ σαν κοκκινο μοιαζει αλλα γραφει πανω ροζ.Το δικο μου ειναι ΙΝΔΙΑ αλλα λογικα κ οι αλλες μαρκες θα εχουν.
Τελειωσα το σιδερο κ παω για περπατημα.Θα τα πουμε σε καμια ωριτσα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης