251 Απ: η δικη μου ιστορια Σαβ Νοε 17, 2012 3:44 am
Μπου
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μπου στις Πεμ Μαρ 14, 2013 4:29 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
σιγα σιγα θα γινουν ολα και θα σκεφτεσαι θετικα και μετα θα λες εγω ημουν αυτη που ελεγε οτι δεν μπορω να προχωρησω?ειναι λογικο να σκεφτεσαι συνεχεια μωρα και ειδικα αυτο που εφυγε.ειναι νωρις.αλλα με την καλη συμπαρασταση των δικων σου ανθρωπων και μιλωντας εδω μεσα θα μπορεσεις να προχωρησεις και θα εχεις μια καλη εγκυμοσυνη που ολα θα πανε καλα.Μπου έγραψε:Αχ ειρηνουλα μου δν ειναι παντα ευκολο να σκεφτομαι θετικα!!! Ειναι στιγμες που σκεφτομαι οτι αν εχω παλι δυσκολη εγκυμοσυνη θα τρελαθω!!! Κ ειναι στιγμες που σκεφτομαι οτι δν μπορει να ναι παλι ετσι χαλια τα πραγματα!!!!
Ειναι μακρυα ο μαιος κ ως τοτε θα ρθουν στη ζωη μας 3μωρακια κ εμεις τι θα κανουμε;;;;;θα λιωνουμε!!!!
Μπου έγραψε:Κ με ποιον θα μοιραζομαι τις αγωνιες μου τωρα που σας αγαπησα κ σας εμαθα;;;; ;-)
Ουφ,καλο μεσημερι σε ολες!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μπου στις Πεμ Μαρ 14, 2013 4:31 am, 1 φορά
Μπου έγραψε:Καλη μου ευη μακαρι να ημουν κ εγω κοντα σου να επαιρνα λιγι μυρωδια μωρου που τοσο λαχταραω!!! Καπως καλυτερα σημερα αλλα κ παλι...
Μπου έγραψε:Για να γελασουμε λιγο,την πεμπτη εχω γιατρο για να δουμε αν ολα καλα κλπ.κ λεει ο καλος μου,αντε επιτελους να δω κ γω μια ασπρη μερα!!!! Πολυς καιρος ειναι μεχρι το καλοκαιρι κ γω ανυπομονω τοσο πολυ να μυρισω ενα μωρακι στην αγκαλιτσα μου!!!!evi86 έγραψε:Μπου έγραψε:Καλη μου ευη μακαρι να ημουν κ εγω κοντα σου να επαιρνα λιγι μυρωδια μωρου που τοσο λαχταραω!!! Καπως καλυτερα σημερα αλλα κ παλι...
Αααα δεν θελω τετοια τωρα.Θυμασαι τι μου ειπες;Να περιμενω νυφουλα.Με καλη ψυχολογια και καποια μαγικα θα μου την φερεις.Ανυπομονη ο γαμπρος..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μπου στις Πεμ Μαρ 14, 2013 4:30 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μπου στις Πεμ Μαρ 14, 2013 4:30 am, 1 φορά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης