201 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 Τετ Νοε 07, 2012 3:11 am
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
ν
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Ιαν 03, 2014 3:33 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
LindakiS έγραψε:eirini31 έγραψε:evelinaki mou bravo kopela mou
oliina den birazei pou den sas vgike
stauroula mou
ahahha kai ego fasolada ftihno simera alla mehri tora ta xefloudiza
o antras mou ehei provlima me to stomahi tou kai den borei tis floudes opote tis katharizo.
Ειρηνακι γτ τις καθαριζεις;;; και πως;; μηπως ειναι τζαμπα κοπος;; Η μαμα μου οταν κανει φασολαδα βραζει παααρα πολυ καλα τα φασολια στην αρχη τα ζεματαει και ξεφλουδιζονται μονα τους, γτ κι αυτην την πειραζουν πολυ οι φλουδες!
Ευτυχως που μου λετε οτι δεν πειραζει και με βοηθατε κοριτσια γτ εγω μονη μου θα ειχα 4πλασιο αγχος! Τωρα ειμαι πολυυυυυ χαλαρααα Ντορναααααααα Αν και οτι να γινει εγινε...τωρα ΝΟ γονιμες!
eirini7 έγραψε:ναι τη σκότωσα!!!!!!!!
4 η ώρα!!!
ειρηνη δεν ερσεσαι κ απο εδω να σκοτωσεισ καμια????????????κοριτσια δεν μπορειται ν φανταστητε τ γινεται..παλιοσιχαμενες.μπιαχ........και εγω νομιζω μονο εγω εχω μυγεσ αλλα γενικο ειναι το προβλημα ε?ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΕΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΠΗΑΓΑΜΕ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ.ΕΜΕΙΣ ΚΟΤΟΥΛΑ ΜΕ ΡΥΖΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΓΑΝΤΕΣ.
ΕΙΡΗΝΗ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΓΑ!!!!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
olina mou kai ego ta vrazo para poli ta fasolia ta sourono kai oi flodes feugon mones tous alla epeidi menoun se merika ta piano sto heri mou kai otan ta patiseis ena ena ta fasolia feugoun kai oi ipolipes floudes. o antras mou ehei palindromisi kai ipoferei apo tromeres kaoures. fouskonei para poli ap ta fasolia kai anagkastika ta katharizo.
maryz-iraklio kritis έγραψε:ήρθα πάλι στα γρήγορα..τι κάνετε??
αρτ είσαι ακόμα εδώ??? τι κάνεις καλή μου? κάπου είχα διαβάσει ότι έφτιαξες λικερ-ποτό ρόδι! Για δώσε συνταγή γιατί έχω πολλά ρόδια κ δε ξέρω τι θα τα κάμω...
και εγινε τελειο και πανευκολο.λοιπον καθαριζεις τα ροδια.σε ενα ποτηρι ροδι ενα ποτηρι ζαχαρι ενα ποτηρι ποτο-βοτκα ουζο τσιπουρο η κοκκινο κρασι-εγω εβαλα βοτκα ....αν εχεις 2 ποτηρια ροσι 2 ποτο 2 ζαχαρη ..τα βραζεισ 20 λεπτα περιπου το αφηνεισ 3 4 ωρεσ να παρει χρωμα και να δεσει -αλλιωσ θα το αφησεις και αλλο-και το στραγγιζεις κ το αδειαζεις σε καραφα η μπουκλια οπου θες..ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑγαρυφαλλο κ κανελα..εγω εβαλα και τ εδωσε ιδιαιτερη γευσηmaryz-iraklio kritis έγραψε:ήρθα πάλι στα γρήγορα..τι κάνετε??
αρτ είσαι ακόμα εδώ??? τι κάνεις καλή μου? κάπου είχα διαβάσει ότι έφτιαξες λικερ-ποτό ρόδι! Για δώσε συνταγή γιατί έχω πολλά ρόδια κ δε ξέρω τι θα τα κάμω...
art86 έγραψε:και εγινε τελειο και πανευκολο.λοιπον καθαριζεις τα ροδια.σε ενα ποτηρι ροδι ενα ποτηρι ζαχαρι ενα ποτηρι ποτο-βοτκα ουζο τσιπουρο η κοκκινο κρασι-εγω εβαλα βοτκα ....αν εχεις 2 ποτηρια ροσι 2 ποτο 2 ζαχαρη ..τα βραζεισ 20 λεπτα περιπου το αφηνεισ 3 4 ωρεσ να παρει χρωμα και να δεσει -αλλιωσ θα το αφησεις και αλλο-και το στραγγιζεις κ το αδειαζεις σε καραφα η μπουκλια οπου θες..ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑγαρυφαλλο κ κανελα..εγω εβαλα και τ εδωσε ιδιαιτερη γευσηmaryz-iraklio kritis έγραψε:ήρθα πάλι στα γρήγορα..τι κάνετε??
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ?ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ Η ΟΤΑΝ Τ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΣΤΟΥ ΠΛΥΣΙΜΟ?ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΧΕΤΕ ΒΡΕΙ!!
ΑΡΤ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ.
ΜΑΙΡΗ ΜΑΙΡΗ ΤΙ ΩΡΑ ΣΧΟΛΑΣ?
ΤΙ ΓΙΟΡΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΡΓΙΑ?
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ?ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ Η ΟΤΑΝ Τ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΣΤΟΥ ΠΛΥΣΙΜΟ?ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΧΕΤΕ ΒΡΕΙ!!
ΑΡΤ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ.
ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΕΥΧΗ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ?ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ Η ΟΤΑΝ Τ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΣΤΟΥ ΠΛΥΣΙΜΟ?ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΧΕΤΕ ΒΡΕΙ!!
ΜΠΟΡΙΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΣΕΙ ΚΑΛΑ...ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΔΕΣΕ ΣΟΥΠΕΡ.ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑeirini31 έγραψε:art86 έγραψε:και εγινε τελειο και πανευκολο.λοιπον καθαριζεις τα ροδια.σε ενα ποτηρι ροδι ενα ποτηρι ζαχαρι ενα ποτηρι ποτο-βοτκα ουζο τσιπουρο η κοκκινο κρασι-εγω εβαλα βοτκα ....αν εχεις 2 ποτηρια ροσι 2 ποτο 2 ζαχαρη ..τα βραζεισ 20 λεπτα περιπου το αφηνεισ 3 4 ωρεσ να παρει χρωμα και να δεσει -αλλιωσ θα το αφησεις και αλλο-και το στραγγιζεις κ το αδειαζεις σε καραφα η μπουκλια οπου θες..ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑγαρυφαλλο κ κανελα..εγω εβαλα και τ εδωσε ιδιαιτερη γευσηmaryz-iraklio kritis έγραψε:ήρθα πάλι στα γρήγορα..τι κάνετε??
tha to ftiaxo kai ego
artemis poses meres to afinoume sto boukali prin to pioume
art86 έγραψε:ΜΠΟΡΙΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΣΕΙ ΚΑΛΑ...ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΔΕΣΕ ΣΟΥΠΕΡ.ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑeirini31 έγραψε:art86 έγραψε:και εγινε τελειο και πανευκολο.λοιπον καθαριζεις τα ροδια.σε ενα ποτηρι ροδι ενα ποτηρι ζαχαρι ενα ποτηρι ποτο-βοτκα ουζο τσιπουρο η κοκκινο κρασι-εγω εβαλα βοτκα ....αν εχεις 2 ποτηρια ροσι 2 ποτο 2 ζαχαρη ..τα βραζεισ 20 λεπτα περιπου το αφηνεισ 3 4 ωρεσ να παρει χρωμα και να δεσει -αλλιωσ θα το αφησεις και αλλο-και το στραγγιζεις κ το αδειαζεις σε καραφα η μπουκλια οπου θες..ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑγαρυφαλλο κ κανελα..εγω εβαλα και τ εδωσε ιδιαιτερη γευσηmaryz-iraklio kritis έγραψε:ήρθα πάλι στα γρήγορα..τι κάνετε??
tha to ftiaxo kai ego
artemis poses meres to afinoume sto boukali prin to pioume
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Α!!!!!ΜΑΙΡΗ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΑΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜΠΑ!!
Η ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΝΠΟΤΟ ΕΝΑ ΡΟΔΙ ΕΝΑ ΖΑΧΡΗ-ΕΓΩ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΑ ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ-ΓΙΑ 2 ΡΟΔΙ 2 ΖΑΧΑΡΗ 2 ΠΟΤΟ ΓΙΑ 3 3 ΖΑΧΑΡΗ 3 ΠΟΤΟ ΚΟΚ..ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ????Α ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΡΟΔΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ Ε?ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΥΜΟ...ΟΠΩς ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ .....ΝΑΙ ΤΑ ΒΡΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΜΑΖΙ..ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙmaryz-iraklio kritis έγραψε:εύκολο είναι κάτσε λίγο όμως γιατί είμαι κ ζαλισμένη...2 ποτήρια ρόδι 2 ποτήρια ζάχαρη κ 2 απόσταγμα???
τα βράζεις όλα μαζί?? (ρόδι,ζάχαρη,απόσταγμα?)
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης