176 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 Τετ Νοε 07, 2012 12:21 am
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
xaftounaki έγραψε:Γειτόνισσα θα μου τα πεις απο κοντα
Καλη συνέχεια
Φιλάκια
Γιαννα μου θα πάω εξόρμηση στα τζαμπο!!! Να ψωνησω τα χριστουγεννιάτικα! Εσείς έχετε τα παιδια να σκέφτεστε και εγω το γατο! Πιστεύω ότι θα πειραματιστει με το δέντρο
Την Τρίτη πάω γιατρο! Θα ξέρω και τα αποτελέσματα του άντρα μου και θα δω τι θα μου πει και εκείνος
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΡΗΝΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΜΕΝΑ ΕΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...ΟΥΦ...
ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Κ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ
eirini31 έγραψε:toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΡΗΝΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΜΕΝΑ ΕΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...ΟΥΦ...
kala eimai tonia mou
edo sto spiti me ton gio mou se ligo tha pame na diavasoume giati htes to mesimeri ton afisa na xekourastei.
esy pos eisai ? perase to piasimo sou?
toniach29 έγραψε:eirini31 έγραψε:toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΡΗΝΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΜΕΝΑ ΕΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...ΟΥΦ...
kala eimai tonia mou
edo sto spiti me ton gio mou se ligo tha pame na diavasoume giati htes to mesimeri ton afisa na xekourastei.
esy pos eisai ? perase to piasimo sou?
ναι ειρηνακι μου περασε..σε ευχαριστω..τι ταξη παει ο μικρος??
goldangel1990 έγραψε:Κοριτσάκια μου τι κάνετε???έκανα και την καμπύλη ζαχάρου..το μηχανάκι εδω σπίτι με έδειχνε 104 πριν πάω στον γιατρό,και στον γιατρό μου ήταν 85!!!20 μονάδες διαφορά...ΓΕΝΙΚΑ Η Καμπύλη μου ηταν φυσιολογική μου ειπε,και εγω σαν περίμενα διέβαζα παρακλήσεις της Παναγίας,ξέρω έκανε παλι το θαύμα της!!!
eirini7 έγραψε:καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!
Εβελιν μπράβο!!!όλα τέλεια!!!η αδερφούλα σου καλά είναι;;ο μπέμπης της;;
τι κάνετε;;;;
art86 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ..?ΕΓΩ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΛΥΚΟ ΚΥΔΩΝΙ Κ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΤΡΗΦΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΚΥΔΩΝΙ ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ.....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΦΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΡΟΔΕΛΕΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ...ΤΟ ΤΙ ΑΙΜΑ ΕΤΡΕΞΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ....ΠΟΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ Μ?
eirini31 έγραψε:eirini7 έγραψε:καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!
τι κάνετε;;;;
kalispera eirinaki
ti kaneis kopela mou?
eirini7 έγραψε:eirini31 έγραψε:eirini7 έγραψε:καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!
τι κάνετε;;;;
kalispera eirinaki
ti kaneis kopela mou?
καλά είμαι αλλά νυστάζω....όλη τη νύχτα κυνηγούσα μια μύγα
eirini7 έγραψε:eirini31 έγραψε:eirini7 έγραψε:καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!
τι κάνετε;;;;
kalispera eirinaki
ti kaneis kopela mou?
καλά είμαι αλλά νυστάζω....όλη τη νύχτα κυνηγούσα μια μύγα
eirini31 έγραψε:evelinaki mou bravo kopela mou
oliina den birazei pou den sas vgike
stauroula mou
ahahha kai ego fasolada ftihno simera alla mehri tora ta xefloudiza
o antras mou ehei provlima me to stomahi tou kai den borei tis floudes opote tis katharizo.
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης