576 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 Πεμ Νοε 08, 2012 5:37 am
art86
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Ιαν 03, 2014 4:13 am, 1 φορά
μμμμμμμμμμ..αχ πωσ μαρεσουν τα μακαρονια με θαλασινα............τρελαινομαι.....ειρηνακι εσυ σε τι φαση εισαι?περιοδου εννοωeirini7 έγραψε:εμείς φάγαμε στη μαμά μου μακαρόνια με καραβίδες..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ στις Πεμ Νοε 08, 2012 5:46 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Ιαν 03, 2014 4:16 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Ιαν 03, 2014 4:17 am, 1 φορά
μακαρι να καθυστερηση αλλα οχι λογω αγχουςeirini7 έγραψε:art86 έγραψε:μμμμμμμμμμ..αχ πωσ μαρεσουν τα μακαρονια με θαλασινα............τρελαινομαι.....ειρηνακι εσυ σε τι φαση εισαι?περιοδου εννοωeirini7 έγραψε:εμείς φάγαμε στη μαμά μου μακαρόνια με καραβίδες..
αυτά έλεγα και πριν Αρτεμάκι ότι δεν έχω καθόλου συμπτώματα..το στήθος μου δεν πονάει άρα δε θα αδιαθετήσω αύριο..μάλλον λόγω άγχους θα καθυστερήσει..τι να πω
ειρηνη πολυ λιγα ειναι .............δεν θα βρεις με πιο λιγα.στο φπ ειμαι στο αριστοτελειο..φπψ ειναι στα γιαννεναeirini7 έγραψε:art86 έγραψε:μακαρι να καθυστερηση αλλα οχι λογω αγχουςeirini7 έγραψε:art86 έγραψε:μμμμμμμμμμ..αχ πωσ μαρεσουν τα μακαρονια με θαλασινα............τρελαινομαι.....ειρηνακι εσυ σε τι φαση εισαι?περιοδου εννοωeirini7 έγραψε:εμείς φάγαμε στη μαμά μου μακαρόνια με καραβίδες..
αυτά έλεγα και πριν Αρτεμάκι ότι δεν έχω καθόλου συμπτώματα..το στήθος μου δεν πονάει άρα δε θα αδιαθετήσω αύριο..μάλλον λόγω άγχους θα καθυστερήσει..τι να πω
λες;;ουφ μη μου λέτε τέτοια βρε κορίτσια!!!θα πηδήξω από το παράθυρο......1000 ευρώ μου ζητάει ο φωτογράφος..........
Αρτεμις φπψ δε σπουδάζεις;;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την art86 στις Πεμ Νοε 08, 2012 5:53 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Ιαν 03, 2014 4:18 am, 1 φορά
eirini7 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΘΑ ΡΘΩ ΕΙΡΗΝΗ.ΕΓΩ ΘΑ ΤΡΑΒΑΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΦΩΤΟ.
το θέλω περιποιημένο όμως ε;;;με λήψεις από ελικόπτερο,υποβρύχιες κλπ..τι στο καλό;;μια φορά παντρεύεται η φιλενάδα σου!
α δεν ξερω...εμενα 1500 μου πηρε με ενα ψηφιακο μεγαλο 2 μικρα ιδια με το μεγαλο για τις κουμπαρες και ντιβιντι...τις φωτο τις εχτρα τις πηρωσα ..αρα γυρω στα 1700 ολα......ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΡΤΕΜΗΣ 1000 ΕΥΡΩ ΖΗΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ!
για ψηφιακο ε??eirini7 έγραψε:Αρτεμις το ξέρω..μου ζήτησαν και 2500 και 3000:shock:
το ειδα και εγω.........οτι ν ναι ε?????????
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης