Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
165 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 165 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου τη κανετε??? εγω οχι και τοσο καλα απο την ωρα που σηκωθηκα νιωθω ενα τραβηγμα στην μεση μου δεν με ποναει αλλα ειναι πολυ ενοχλειτικο πρωτη φορα μου συμβενει ή πιαστικα στην υπνο ή μπορει να φταιει η υγρασια τη να πω ευχομαι να περασει γρηγορα γιατι με ενοχλει δεν μπορω να βολευτω πουθενα ουτε ξαπλωμενη ουτε ορθια ουτε καθιστη και με εχουν πιασει τα νευρα μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 25 679259

Έχει επεξεργασθεί από τον/την αγαπη στις Πεμ Νοε 08, 2012 6:07 am, 1 φορά

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:κοριτσακια μου τη κανετε??? εγω οχι και τοσο καλα απο την ωρα που σηκωθηκα νιωθω ενα τραβηγμα στην μεση μου δεν με ποναει αλλα ειναι πολυ ενοχλειτικο πρωτη φορα μου συμβενει ή πιαστικα στην υπνο ή μπορει να φταιει η υγρασια τη να πω ευχομαι να περασει γρηγορα γιατι με ενοχλει δεν μπορω να βολευτω πουθενα ουτε ξαπλωμενη ουτε ορθια ουτε κουθιστη και με εχουν πιασει τα νευρα μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 25 679259
γεια σου αγαπακι μου....ξαπλωσε και ξεκουρασου..ελπιζω αν σου περασει συντομα

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΛΑΣΤΡΟ Η ΚΑΜΙΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ?

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
περαστικά αγάπη

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΛΑΣΤΡΟ Η ΚΑΜΙΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ?
εμπλαστρο καλυτερα οχι...αμα προσπαθεις η αμα εισαι εγκυος δεν επιτρεπετι..πηρα και εγω να βαλω και ειπα να διαβασω το φυλλαδιο κ το ελεγε

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΛΑΣΤΡΟ Η ΚΑΜΙΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ?

α ναι τωρα που το λες θα βαλω μια θερμαντικη κρεμουλα εμπλαστρο δεν εχω αλλα δεν θελω να βαλω γιατι θα με ζεματισει το βαζω για πιο επωδυνες καταστασεις

ελλε

ελλε
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια να'μαι παλι..!! εχω καποιες αποριες!! ειναι καμια εδω??? Embarassed

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω κοριτσακια μου πω πωωω με τραβαει πολυ η μεση μου πρωτη φορα ετσι δεν ποναω αλλα ειναι διαρκειας το τραβηγμα με αυξομειωμενη ενταση τα νευρα μου δεν μπορω να βρω μια σταση να βολευτω η γυναικα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 25 654655

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
eirini7 έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΡΤΕΜΗΣ 1000 ΕΥΡΩ ΖΗΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ!

ναι...το ψηφιακό +250(φιλική τιμή κιόλας)

Ολίνα μου ευχαριστώ!!και στα δικά σου!!!!!!άντε κανονίστε κι εσείς να λέμε τα των προετοιμασιών!!!!!!!

Ελπιζω μεσα στο 2013 να τα καταφερουμε!! Κι οσες μπορεσετε να ερθετε θα σας καλεσω!!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΟΛΙΝΑ ΤΙ ΩΡΑ ΣΧΟΛΑΣ?
ΑΥΤΟ ΤΟ 1% ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 25 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 25 377361

7.00....απο τις 11.00 ειμαι εδω...μακαρι πριν εφαγα σοκολατακια που μας κερασαν 2 καθηγητες μου Μιχαλης και Αγγελικη και τωρα τρωω πατατακια!!! Ειμαι μια απαραδεκτη γουρουνα αλλα αρνουμαι να σταματησω!!

http://www.sailormoon82@blogspot.com

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελλε έγραψε:κοριτσια να'μαι παλι..!! εχω καποιες αποριες!! ειναι καμια εδω??? Embarassed
I AM HERE

ελλε

ελλε
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
λοιπον σε 5 με 6 μερες περιμενω να μην αδιαθετησω.κυκλος 33 34 ημερων.. το θεμα ειναι οτι δε ποναει το στηθος μου και εχω διαφανα υγρα''αρκετα'' ΄. αν ημουν εγκυος θα ηταν αλλιως ε?///φφφ επισης ποναει η κοιλια μου χαμηλα..μια δεξια κ μια αριστερα..

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LindakiS έγραψε:

Ελπιζω μεσα στο 2013 να τα καταφερουμε!! Κι οσες μπορεσετε να ερθετε θα σας καλεσω!!!

7.00....απο τις 11.00 ειμαι εδω...μακαρι πριν εφαγα σοκολατακια που μας κερασαν 2 καθηγητες μου Μιχαλης και Αγγελικη και τωρα τρωω πατατακια!!! Ειμαι μια απαραδεκτη γουρουνα αλλα αρνουμαι να σταματησω!!

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 25 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 25 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 25 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 25 379767

LindakiS

LindakiS
Ελενη, speak...as you have never spoken!! Αστο μη το ψαχνεις...μου την εχει δωσει λιγο...

Αγαπουλα περαστικουλια, πρεπει να επαθες ψυξη! Το εχω παθει κι εγω στην Αγγλια, και νομιζα θα σταματησει η καρδια μου. Περναει μονο του ντησου καλα....και πιες κανα τσαγακι...ντεπον τωρα που προσπαθεις να συλλαβεις...αν αντεχεις τον πονο αστο...να ενα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 25 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 25 417472 για να σου περασει! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 25 35468

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΕΝΗ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ?
ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ?
ΠΙΚΡΑ ΟΛΙΝΑ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ?

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελλε έγραψε:λοιπον σε 5 με 6 μερες περιμενω να μην αδιαθετησω.κυκλος 33 34 ημερων.. το θεμα ειναι οτι δε ποναει το στηθος μου και εχω διαφανα υγρα''αρκετα'' ΄. αν ημουν εγκυος θα ηταν αλλιως ε?///φφφ επισης ποναει η κοιλια μου χαμηλα..μια δεξια κ μια αριστερα..
ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ...ΥΓΡΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ...ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ..ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ..ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ....ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΕΣ....ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 25 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 25 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 25 215994

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LindakiS έγραψε:Ελενη, speak...as you have never spoken!! Αστο μη το ψαχνεις...μου την εχει δωσει λιγο...

Αγαπουλα περαστικουλια, πρεπει να επαθες ψυξη! Το εχω παθει κι εγω στην Αγγλια, και νομιζα θα σταματησει η καρδια μου. Περναει μονο του ντησου καλα....και πιες κανα τσαγακι...ντεπον τωρα που προσπαθεις να συλλαβεις...αν αντεχεις τον πονο αστο...να ενα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 25 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 25 417472 για να σου περασει! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 25 35468
ΤΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Μ

LindakiS

LindakiS
ελλε έγραψε:λοιπον σε 5 με 6 μερες περιμενω να μην αδιαθετησω.κυκλος 33 34 ημερων.. το θεμα ειναι οτι δε ποναει το στηθος μου και εχω διαφανα υγρα''αρκετα'' ΄. αν ημουν εγκυος θα ηταν αλλιως ε?///φφφ επισης ποναει η κοιλια μου χαμηλα..μια δεξια κ μια αριστερα..

Ελενη μου πολιτικη της παρεας για να σε κρατησουμε ψυχραιμη ειναι ..."Δεν πιστευουμε σε συμπτωματα, αν δεν περασει η 1η μερα καθυστερησης!Μετα μπορεις να μας πεις οτι θελεις!! Smile....μαλλον εισαι κι εσυ στο 1% σαν εμενα...χιχιχι...ηρεμησε πολυυυυυ και κανε υπομονη....5-6 μερες ειναι λιγο νωρις ακομα....συζητα οτι αλλο θες για να ξεχαστεις!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 25 893968 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 25 893968

LindakiS

LindakiS
art86 έγραψε:
LindakiS έγραψε:Ελενη, speak...as you have never spoken!! Αστο μη το ψαχνεις...μου την εχει δωσει λιγο...

ΤΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Μ

εεε λιγο η περιοδος που περιμενω...λιγο οτι χωνω στη στοματικη μου κοιλοτητα οτι γλυκο και αλμυρο βρω μπροστα μου και εχω καψει τον εγκεφαλο μου απο το πολυ φαϊ....λιγο που αντρας μου σημερα δε θα μου κανει... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 25 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 25 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 25 215994 (λεεεμε τωρα...δεν παιζει...αλλα με στραβοκοιταει) επειδη φουσκωσε η κοιλουμπα μου.....εεε καταλαβαινεις...ζω μια εξαρση!Smile

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιάννα εδώ είμαι αλλά βλέπω και κάτι προσφορές στο ιντερνετ και χάνομαι

eva evaki

eva evaki
YPARXEI MEEEGALH PITHANOTHTA NA ME LUNTSARETE.... ALLA THA TO RISKARW TI NA SAS KANW.... TETARTH TA FARMAKEIA KLHSTA...SUNEXIZW EGW TWRA...ENA EFIMEREUE STHN PERIOXH KAI EIXE MONO TA TEST " IQ " TA XERETE?LOIPON DEN EIXA ALLH EPILOGH TO PHRA ... KAI ..DEN EDEIXE TIPOTA...ARNITIKO...DHLADH KAI LEW EGW TWRA ...TO EMPISTEUOMAI???????????????KAI EKANE 9.00 EURO!KAI TO EKANA 11 TO VRADU TI LETE TWRA ESEIS ...?????????????SAS APOGOHTEUSA.... EIMAI H NTROPH TOU FOROUM..TO XERW!!!!!!!!!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LindakiS έγραψε:

Ελενη μου πολιτικη της παρεας για να σε κρατησουμε ψυχραιμη ειναι ..."Δεν πιστευουμε σε συμπτωματα, αν δεν περασει η 1η μερα καθυστερησης!Μετα μπορεις να μας πεις οτι θελεις!! Smile....μαλλον εισαι κι εσυ στο 1% σαν εμενα...χιχιχι...ηρεμησε πολυυυυυ και κανε υπομονη....5-6 μερες ειναι λιγο νωρις ακομα....συζητα οτι αλλο θες για να ξεχαστεις!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 25 893968 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 25 893968
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 25 Huge-thumbs-up-smiley-emoticon

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΡΗΝΗ ΤΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ???

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εύα ακόμα έχεις ροζ ή τίποτα;;

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva evaki έγραψε:YPARXEI MEEEGALH PITHANOTHTA NA ME LUNTSARETE.... ALLA THA TO RISKARW TI NA SAS KANW.... TETARTH TA FARMAKEIA KLHSTA...SUNEXIZW EGW TWRA...ENA EFIMEREUE STHN PERIOXH KAI EIXE MONO TA TEST " IQ " TA XERETE?LOIPON DEN EIXA ALLH EPILOGH TO PHRA ... KAI ..DEN EDEIXE TIPOTA...ARNITIKO...DHLADH KAI LEW EGW TWRA ...TO EMPISTEUOMAI???????????????KAI EKANE 9.00 EURO!KAI TO EKANA 11 TO VRADU TI LETE TWRA ESEIS ...?????????????SAS APOGOHTEUSA.... EIMAI H NTROPH TOU FOROUM..TO XERW!!!!!!!!!!

ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΛΕ?ΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?
ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ.

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΤΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ???

γενικά από εδώ
http://www.moumia.gr/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις