Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
96 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 96 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΒΡΕ ΕΒΑΚΙ!!ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;;;

ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΗΡΘΕ Η ΧΑΖΟ@@@@@@ Ε;ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΟΥΜΕ!!ΑΠΛΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙς 3 ΜΕΡΕΣ!ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΖΟΑΕΡΑ!!

ΦΑΙΗ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ!!ΑΝΤΕ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΑΚΑΡΙ!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σταυρουλα για αεροπλανο δν το σκέφτεστε ε?
ναι ηρθε στην ωρα της..αναμενόμενα πραγματα!! Smile Smile

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ! Twisted Evil Twisted Evil
ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΑ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ!ΤΩΡΑ ΠΗΓΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπορει να μην εχει αλλη πτηση για σημερα ....
ελπιζω να ειναι καλυτερος ο καιρος να μπορεσετε να ανέβετε!! μπραβο παντως!εγω δν κατεβαινω Χαλκιδα αμα εχω μονο 3μερες οφ για κανενα λογο.. κι εσεις θα κανετε τοσο ταξιδι!!! Respect Respect Respect

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ!ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΑΣΧΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ 5-6 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ!
ΜΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΔΕΙΟΥΛΑ!!ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κουκλιτσα μου εγω κατεβαινω Χαλκιδα δυο φορες τον χρονο!! ειχα να κατεβω απο το Πασχα και κατεβηκα τελος Οκτωβρη...και τωρα παλι καλο πασχα λογικα αν θα κατεβω παλι! (μετα τις γιορτες εννοειται γιατι γιορτες παντα δουλευω!)

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Hellooo παλι εδω.....διαβαζω κατι μαμαδοιστοριες στην Ολιβια... Ελλουκο μου μη σε ξεσηκωνω...ειπαμε ειμαι στο 1% χαχαχα πιθανοτατα νυσταζω γτ δεν εχω πιει καφε απο το πρωι (σας ειπα οτι αποφευγω τους καφεδες;;; χα! (Να για να καταλαβεις...) και μαλλον νυσταχω επειδη τρωω ολη την ωρα...ετσι λεω..... pig pig pig

Σταυρουλιναααα καλα να περασετεεεε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 27 215994 και καλους....απογονους!!! χιχιχιχι

http://www.sailormoon82@blogspot.com

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ;;;;;; Rolling Eyes Rolling Eyes

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξαναρθα αλλα για λιγο θα δω ταινια να ξεχαστω ακομα με τραβαει η μεση μου εβαλα και μια θεραντικη κρεμα τοπικα εκει που ποναω αλλα δεν αντεξα πηρα και ενα παναντολ αναβραζον και παλι τιποτα με τραβαει η μεση μου οχι ομως στο κεντρο στην αρχη με επιασε αριστερα τωρα αντιλαμβανομε οτι με επιασε και δεξια ευτυχως δεν με τραβαει και στο κεντρο οταν δυναμωνει λιγο το τραβηγμα νιωθω λες και με χτυπαει ηλεκτρικο ρευμα μικρης διαρκειας αλλα το νιωθω και ειναι πολυ ενοχλειτικο και εκνευριστικο Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 27 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 27 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 27 679259

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ολινα μου δν χρειαζεται να με ξεσηκωσεις, εγω ξεσηκωνομαι απο μονη μου οταν διαβαζω τετοια χιχι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 27 654316

Σταυρουλα δν αντεχω αλλα δν μπορω να κανω κι αλλιως!! ουτε τα οικονομικα βοηθουν για συχνοτερα...ουτε και ο χρονος που εχω διαθεσιμος!!οποτε συμβιβαστηκα!! καθε φορα που φευγω απο Χαλκιδα στεναχωριεμαι αλλα τι να κανω? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

αγαπη αν θες κανε και κανενα ζεστο ντουζ μηπως βοηθησει!!Γενικοτερα στα ζεστα!σκεπασου καλα !!!!! κι ελπιζω να περασει γρηγορα!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελλη μου για ντουζακι το σκεφτηκα και εγω αλλα μετα το ξεχασα γιατι ειμαι ηδη ξαπλωμενη στα ζεστα εχω χουχουλιασει με το κουκουνι μου και το ζεστο που εφτιαξα και προσπαθω να βρω θεση που να με βολευει θα τα πουμε λιγο αργοτερα φιλακια

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωραια φαση το χουχουλιασμα!!ζηλεψα τωρα!! Rolling Eyes Embarassed
καλη προβολη! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 27 417472

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Καλησπέραααααααα

LindakiS έγραψε:
fourfouraki έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια μου... τι κάνετε?? Μακάρι αυτό το θεματάκι να γεμίσει με πολλές εγκυούλες..

Εγώ είμαι στην 22η μέρα του κύκλου και έχω κάτι ελαφρυά πονάκια μια στο κέντρο.. μια δεξιά... ουφ.. τι βλακεία κι' αυτοί οι πόνοι που δεν ξέρεις τι είναι!!!

Επίσης έχει 6 μέρες που η θερμοκρασία μου είναι πάνω από 37 οπότε δεν είμαι πλέον γόνιμη ε?

ΕΡΩΤΗΣΗ: Υπάρχει περίπτωση να ανέβει η θερμοκρασία ακόμα και αν ο κύκλος είναι χωρίς ωορρηξία?

Φουρφουρσκι εγω δεν εχω ιδεα να σου απαντησω! Ισως καποια κοπελα ξερει...αλλα και θερμοκρασια πανω απο 37 περιεργο δεν ειναι;;;

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!! Καλέ νόμιζα ότι ήμουν αόρατη!! Razz
Δεν νομίζω να είναι περίεργο αφού υποτίθεται πως μένει σταθερή μέχρι το τέλος τους κύκλου η θερμοκρασία..

boubou έγραψε:Ολίνα μαλλον απο την Παπαρήγα και το κόκκινο χρώμα χαχαχαχα

η θερμοκρασία ανεβαινει απο την ωορρηξία μέχρι μια μερα πριν την αλεκα.. αναλογα τι θερμοκρασια εχεις στα κανονικά σου, ανεβαινει λιγο μη φανταστεις!! καποιες εχουν δεκατα..εγω εχω χαμηλή θερμοκρασία γενικότερα αρα δν παιζει να ανεβει πανω απο 37!

Boubou εμένα η ερώτησή μου ήταν αν ανεβαίνει η θερμοκρασία ακόμα και είναι κύκλος χωρίς ωορρηξία. Μήπως ξέρεις?

stauroulinaa έγραψε:Λοιπον εχω να κανω μια δηλωση!!
Αυτες οι ταινιες πολυ προπαγανδα!!Μιλαω για το Τζενη Τζενη στον αλφα..Δηλαδη κανανε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 27 215994 μια φορα και αυτος ηταν μεθυσμενος και μετα απο 1,5 εβδομαδα αυτη ζαλιστηκε...και ειναι εγκυος!!

χαχαχαχα Σταυρουλίνα έχω σκάσει στα γέλια!!! Very Happy Very Happy Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fourfouraki η θερμοκρασια ανεβαινει μετα την ωορρηξια ..αν δν κανεις ωορρηξια δν θα ανεβει!!! δν το υποθετω..στο λεω με σιγουρια!!

LindakiS

LindakiS
Φουρφουρακι γτ λες κυκλος χωρις ωορρυξια;;; Ξερεις με σιγουρια οτι δεν εκανες ωορρυξια;;; Αν και πρεπει να παρακολουθεις ολο το μηνα την Θερμοκρασια σου για να ξερεις που κυμαινεσαι πριν και μετα την περιοδο και στην ωορρυξια..

http://www.sailormoon82@blogspot.com

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou μου ευχαριστώ!! ουφ ησύχασα..

Lindakis φυσικά και δεν ξέρω με σιγουριά ότι δεν έκανα ωορρηξία και το νόημα της ερώτησης μου ήταν για να αποκλείσω το γεγονός ότι δεν έκανα!!

Λόγω πολυκυστικών φαντάζομαι πως δεν κάνω κάθε μήνα... (δεν το έχω ψάξει ακόμα... σε λίγες μέρες θα κάνω εξετάσεις αν έρθει η ακατανόμαστη)

στον προηγούμενο κύκλο μάλλον δεν έκανα γιατί έκανα υπέρηχο και ο γιατρός μου είπε πως δεν φαίνεται να είμαι στο δευτερο μισό του κύκλου, και μετά από 3-4 μέρες μου ήρθε!!!!!!

Πάντως έχεις δήκιο.. πρέπει να μετράω από την αρχή.. αλλά άρχισα πριν λίγες μέρες.. και τα μετρήματα μου ήταν:

15η μέρα: 36,8
16η μέρα: 36,8
17η μέρα: 37
18η μέρα: 37,1
19η μέρα: 37,3
20η μέρα: 37,2
21η μέρα: 37
22η μέρα: 37
23η μέρα: 37

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωραια!!! τωρα αν ερθει (που σου ευχομαι να μην ερθει) συνεχισε να μετρας καθημερινα την θερμοκρασια σου και θα διαπιστωσεις την διαφορα οταν γινει η ωορρηξια!! απλα το κακο με αυτη τη μεθοδο ειναι οτι η θερμοκρασια ανεβαινει ΑΦΟΥ εχει γινει η ωορρηξια και οχι πιο πριν για να προλαβαινεις να την εκμεταλλευτεις!γι αυτο Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 27 215994 οσο πιο τακτικα μπορεις!!!

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κάναμε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 27 215994 την 7η, 10η, 12η, 14η, 16η, 17η, 19η, 21η μέρα του κύκλου.... τι στην ευχή?? αρκετό δεν είναι??? Μήπως πρέπει κάθε μέρα?? Embarassed Wink

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχα οχι σουπερ ειστε!!! συνεχιστε ετσι και την εχετε σιγουρη την συνταγη της επιτυχιας!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 27 215994

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κακο κι αυτο να μη μπορουμε να συντονιστούμε! Razz Razz παλι μονη μου εμεινα Rolling Eyes

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubouka μου μακάρι!!!!!! Για όλες μας... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 27 654316

672Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 27 Empty ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ.... Πεμ Νοε 08, 2012 9:51 am

FOTINI28

FOTINI28
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΔΩ?

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μονη ειμαι...?που πηγατε ολεσ καλε?????

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι εγω εδω ειμαι!απλα ειμαι στη δουλεια και εξαφανιζομαι που και που!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις