351 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 Τετ Νοε 07, 2012 12:34 pm
boubou
Πρωταγωνιστής!!
που ειναι η Αφρουλα να με υποστηρίξει!??
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
stauroulinaa έγραψε:αχαχαχαχααχαχαχααχ!!!!!!
εγω τα μαζεψαα~!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την stauroulinaa στις Τετ Νοε 07, 2012 12:40 pm, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την stauroulinaa στις Τετ Νοε 07, 2012 12:43 pm, 1 φορά
stauroulinaa έγραψε:αχαχαχαχααχαχαχααχ!!!!!!
εγω τα μαζεψαα~!!
ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΕ ΕΠΕΣΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΕΙ.....ΜΜΜΜ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ..ΟΤΙ Κ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΑstauroulinaa έγραψε:
art86 έγραψε:ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΕ ΕΠΕΣΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΕΙ.....ΜΜΜΜ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ..ΟΤΙ Κ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΑstauroulinaa έγραψε:
ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΠΑΝΙΑ ΑΠΛΩΝΩ ΡΟΥΧΑ ΕΞΩ..ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΕΧΩ ΑΠΛΩΣΤΡΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡαγαπη έγραψε:art86 έγραψε:ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΕ ΕΠΕΣΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΕΙ.....ΜΜΜΜ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ..ΟΤΙ Κ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΑstauroulinaa έγραψε:
αθωο μου παιδι εσυ καλα ειμαστε μωρε τα ιδια μαζεψες τα ρουχα απ εξω αν εχεις απλωσει βαλτα μεσα
FOTINI28 έγραψε:ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΟΥΧΑ ΕΞΩ!! ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ!!
stauroulinaa έγραψε:FOTINI28 έγραψε:ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΟΥΧΑ ΕΞΩ!! ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ!!
αχαχαχαχαχαχα!!!αληθεια με εχει πιασει σπαστικο γελιοοο!!!δεν μπορω να σταματησωωω!!!!!!
ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΠΤstauroulinaa έγραψε:FOTINI28 έγραψε:ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΟΥΧΑ ΕΞΩ!! ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ!!
αχαχαχαχαχαχα!!!αληθεια με εχει πιασει σπαστικο γελιοοο!!!δεν μπορω να σταματησωωω!!!!!!
boubou έγραψε:χαχαχαχα σας αγαπω
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης