376 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 Τετ Νοε 07, 2012 1:05 pm
αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
art86 έγραψε:ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ Κ ΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΙΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΡΕ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΑeirini7 έγραψε:art86 έγραψε:ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ Κ ΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
γιατί δε διάβασες τα προηγούμενα;;;θες να έρθουμε κι από σένα μια βολτούλα;;;
λοιπόν αύριο είναι των Αρχαγγέλων Γαβριήλ και Μιχαήλ και πρέπει να μαζέψουμε ρούχα και παπούτσια από έξω
Α ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...Ε ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΥΖΥΓΟΣboubou έγραψε:Αρτεμις με μαλωνουν γιατι εχω απλωμενα ρουχα εξω και δν τα μαζευω ενω σημερα ειναι των Αρχαγγελων?κατι τετοιο και λενε δν πρεπει να εχεις απλωμενα ρουχα εξω και παπουτσια γιατι ολο το βραδυ τριγυρνανε οι αγγελοι και οποιος εχει ρουχα , τα παιρνουν μαζι , και παιρνουν και αυτον που εχει τα ρουχα!!
ο αντρας μου ειπε κατι εύστοχο.. ας μας παρουν μηπως και παμε καπου καλύτερα
αλλα ξερω ότι τα λενε απο αγαπη
art86 έγραψε:ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΙΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΡΕ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΑeirini7 έγραψε:art86 έγραψε:ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ Κ ΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
γιατί δε διάβασες τα προηγούμενα;;;θες να έρθουμε κι από σένα μια βολτούλα;;;
λοιπόν αύριο είναι των Αρχαγγέλων Γαβριήλ και Μιχαήλ και πρέπει να μαζέψουμε ρούχα και παπούτσια από έξω
art86 έγραψε:Α ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...Ε ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΥΖΥΓΟΣboubou έγραψε:Αρτεμις με μαλωνουν γιατι εχω απλωμενα ρουχα εξω και δν τα μαζευω ενω σημερα ειναι των Αρχαγγελων?κατι τετοιο και λενε δν πρεπει να εχεις απλωμενα ρουχα εξω και παπουτσια γιατι ολο το βραδυ τριγυρνανε οι αγγελοι και οποιος εχει ρουχα , τα παιρνουν μαζι , και παιρνουν και αυτον που εχει τα ρουχα!!
ο αντρας μου ειπε κατι εύστοχο.. ας μας παρουν μηπως και παμε καπου καλύτερα
αλλα ξερω ότι τα λενε απο αγαπη
ΟΝΤΩΣ ΝΑΙ ΝΑΙ..ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣstauroulinaa έγραψε:Λοιπον εχω να κανω μια δηλωση!!
Αυτες οι ταινιες πολυ προπαγανδα!!Μιλαω για το Τζενη Τζενη στον αλφα..Δηλαδη κανανε μια φορα και αυτος ηταν μεθυσμενος και μετα απο 1,5 εβδομαδα αυτη ζαλιστηκε...και ειναι εγκυος!!
stauroulinaa έγραψε:Λοιπον εχω να κανω μια δηλωση!!
Αυτες οι ταινιες πολυ προπαγανδα!!Μιλαω για το Τζενη Τζενη στον αλφα..Δηλαδη κανανε μια φορα και αυτος ηταν μεθυσμενος και μετα απο 1,5 εβδομαδα αυτη ζαλιστηκε...και ειναι εγκυος!!
ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΒΡΕΞΕ ΑΡΚΕΤΑ ...Ε ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ....ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙeirini7 έγραψε:εδώ έριξε παπάδες.....
δεν έβλεπες στο 1 μέτρο από τη βροχή
boubou έγραψε:stauroulinaa έγραψε:Λοιπον εχω να κανω μια δηλωση!!
χαχαχαχα εχεις δικιο!!Ετσι μας ξεγελασαν και προσεχα τραγικα πολυ πριν..και οπως βλεπετε δν υπηρχε λογος
αχ βρε αγάπη εισαι πολύ θαρραλέα .. κι εδω εχει βρεξει λιγοο αλλα λιγοοο.παλι καλα!
ΑΧ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΑΤ ΓΤ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩboubou έγραψε:καλε μιλατε μου κι εμενα!!μπορει να ειναι και η τελευταια φορα
ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ Τ ΜΑΣ ΛΕΕΙ??boubou έγραψε:Τι έχει βρε Σταυρουλα το τικερακι?σου περιγράφει τι γίνεται μέσα σου!!!
κι εγώ φοβάμαι το σκοτάδι ..απο παιδί..και μέχρι τωρα δν μπορω να ειμαι σε σκοτάδι, ουτε να κυκλοφορώ μόνη μου την νύχτα οσο και νωρις να ειναι!!
boubou έγραψε:Τι έχει βρε Σταυρουλα το τικερακι?σου περιγράφει τι γίνεται μέσα σου!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης