Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
187 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 187 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελλουκο πηγαινε να μαζεψεις τα ρουχα και ελα για αγκαλιτσα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 16 Big-hug-smiley-face

Έχει επεξεργασθεί από τον/την αγαπη στις Τετ Νοε 07, 2012 1:06 pm, 1 φορά

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ Κ ΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

γιατί δε διάβασες τα προηγούμενα;;;θες να έρθουμε κι από σένα μια βολτούλα;;;

λοιπόν αύριο είναι των Αρχαγγέλων Γαβριήλ και Μιχαήλ και πρέπει να μαζέψουμε ρούχα και παπούτσια από έξω

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αρτεμις με μαλωνουν γιατι εχω απλωμενα ρουχα εξω και δν τα μαζευω ενω σημερα ειναι των Αρχαγγελων?κατι τετοιο και λενε δν πρεπει να εχεις απλωμενα ρουχα εξω και παπουτσια γιατι ολο το βραδυ τριγυρνανε οι αγγελοι και οποιος εχει ρουχα , τα παιρνουν μαζι , και παιρνουν και αυτον που εχει τα ρουχα!!
ο αντρας μου ειπε κατι εύστοχο.. ας μας παρουν μηπως και παμε καπου καλύτερα Wink Wink Wink Wink

αλλα ξερω ότι τα λενε απο αγαπη Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 16 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 16 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 16 379767

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:

λοιπόν αύριο είναι των Αρχαγγέλων Γαβριήλ και Μιχαήλ και πρέπει να μαζέψουμε ρούχα και παπούτσια από έξω
ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΙΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΡΕ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΑ

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπον εχω να κανω μια δηλωση!!
Αυτες οι ταινιες πολυ προπαγανδα!!Μιλαω για το Τζενη Τζενη στον αλφα..Δηλαδη κανανε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 16 215994 μια φορα και αυτος ηταν μεθυσμενος και μετα απο 1,5 εβδομαδα αυτη ζαλιστηκε...και ειναι εγκυος!!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Αρτεμις με μαλωνουν γιατι εχω απλωμενα ρουχα εξω και δν τα μαζευω ενω σημερα ειναι των Αρχαγγελων?κατι τετοιο και λενε δν πρεπει να εχεις απλωμενα ρουχα εξω και παπουτσια γιατι ολο το βραδυ τριγυρνανε οι αγγελοι και οποιος εχει ρουχα , τα παιρνουν μαζι , και παιρνουν και αυτον που εχει τα ρουχα!!
ο αντρας μου ειπε κατι εύστοχο.. ας μας παρουν μηπως και παμε καπου καλύτερα Wink Wink Wink Wink

αλλα ξερω ότι τα λενε απο αγαπη Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 16 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 16 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 16 379767
Α ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...Ε ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
eirini7 έγραψε:

ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΙΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΡΕ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΑ

λενε οτι εξω θα γυριζουν ολοι νυχτα οι αρχαγγελοι και λενε πως αν εχεις ρουχα και παπουτσια εξω θα τα παρουν και θα σε παρουν μαζι τους

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
boubou έγραψε:Αρτεμις με μαλωνουν γιατι εχω απλωμενα ρουχα εξω και δν τα μαζευω ενω σημερα ειναι των Αρχαγγελων?κατι τετοιο και λενε δν πρεπει να εχεις απλωμενα ρουχα εξω και παπουτσια γιατι ολο το βραδυ τριγυρνανε οι αγγελοι και οποιος εχει ρουχα , τα παιρνουν μαζι , και παιρνουν και αυτον που εχει τα ρουχα!!

Α ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...Ε ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ

κάτι τέτοιο;;;;;;;;ε δεν το γλιτώνεις το ξύλοΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 16 WhippingΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 16 WhippingΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 16 Whipping

Σταυρούλα ξέρεις πόσες φορές το έχω σκεφτεί αυτό για τις ταινίες;;;;;;

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stauroulinaa έγραψε:Λοιπον εχω να κανω μια δηλωση!!
Αυτες οι ταινιες πολυ προπαγανδα!!Μιλαω για το Τζενη Τζενη στον αλφα..Δηλαδη κανανε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 16 215994 μια φορα και αυτος ηταν μεθυσμενος και μετα απο 1,5 εβδομαδα αυτη ζαλιστηκε...και ειναι εγκυος!!
ΟΝΤΩΣ ΝΑΙ ΝΑΙ..ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια εδω εριξε μια βροχη δεν σας λεω τιποτα ειμαι και μονη μου και φοβαμε μην γινει καμια διακοπη ρευματος συνηθιζετε εδω που μενω ετσι και σβησουν τα φωτα χεστηκ@ πανω μου μονο αυτο σας λεω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 16 Afraid

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:κοριτσια εδω εριξε μια βροχη δεν σας λεω τιποτα ειμαι και μονη μου και φοβαμε μην γινει καμια διακοπη ρευματος συνηθιζετε εδω που μενω ετσι και σβησουν τα φωτα χεστηκ@ πανω μου μονο αυτο σας λεω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 16 Afraid
ΚΑΙ ΑΜΑΚΟΠΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Ν ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

χαχαχαχα εχεις δικιο!!Ετσι μας ξεγελασαν και προσεχα τραγικα πολυ πριν..και οπως βλεπετε δν υπηρχε λογος Razz Razz Razz

αχ βρε αγάπη εισαι πολύ θαρραλέα .. κι εδω εχει βρεξει λιγοο αλλα λιγοοο.παλι καλα!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εδώ έριξε παπάδες.....
δεν έβλεπες στο 1 μέτρο από τη βροχή

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:εδώ έριξε παπάδες.....
δεν έβλεπες στο 1 μέτρο από τη βροχή
ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΒΡΕΞΕ ΑΡΚΕΤΑ ...Ε ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ....ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:

χαχαχαχα εχεις δικιο!!Ετσι μας ξεγελασαν και προσεχα τραγικα πολυ πριν..και οπως βλεπετε δν υπηρχε λογος Razz Razz Razz

αχ βρε αγάπη εισαι πολύ θαρραλέα .. κι εδω εχει βρεξει λιγοο αλλα λιγοοο.παλι καλα!

εσενα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 16 M123 δε σου μιλαω εδω ειμαι και σε βλεπω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 16 M082

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε μιλατε μου κι εμενα!!μπορει να ειναι και η τελευταια φορα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:καλε μιλατε μου κι εμενα!!μπορει να ειναι και η τελευταια φορα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ΑΧ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΑΤ ΓΤ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγαπη αυτην την τεραστια φατσουλα που φοβαται που τη βρηκες;;
παντως και εγω φοβαμαι οταν ειμαι μονη μου ειδικα αν εχει βροντες... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη δεν παλευεσαι!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 16 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 16 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 - Σελίδα 16 215994

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια στο τικερακι μου γιατι ειναι ετσι..λιγο με ανατριχιαζει-αηδιαζει...τ

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη έλιωσα......... Laughing Laughing Laughing Laughing

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι έχει βρε Σταυρουλα το τικερακι?σου περιγράφει τι γίνεται μέσα σου!!!

κι εγώ φοβάμαι το σκοτάδι ..απο παιδί..και μέχρι τωρα δν μπορω να ειμαι σε σκοτάδι, ουτε να κυκλοφορώ μόνη μου την νύχτα οσο και νωρις να ειναι!!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Τι έχει βρε Σταυρουλα το τικερακι?σου περιγράφει τι γίνεται μέσα σου!!!

κι εγώ φοβάμαι το σκοτάδι ..απο παιδί..και μέχρι τωρα δν μπορω να ειμαι σε σκοτάδι, ουτε να κυκλοφορώ μόνη μου την νύχτα οσο και νωρις να ειναι!!
ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ Τ ΜΑΣ ΛΕΕΙ??

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Τι έχει βρε Σταυρουλα το τικερακι?σου περιγράφει τι γίνεται μέσα σου!!

εχει αυτα τα..ωαρια ειναι;;πω πω!!θα το αλλαξω...δεν μπορω να το βλεπω λεμε!!!ειμαι χαζη;;;;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αν πατησεις πανω σου βγαζει αναλυτικο πινακα κατω απο το τικερακι που σου λεει σε τι φαση εισαι..τωρα σε εμας λεει οτι αν εχει επιτευχθεί γονιμοποιηση εχει γινει η εμφύτευση και σε 2 μερες θα φαινεται και με τεστ !! χεχε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις