676 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 Πεμ Νοε 08, 2012 11:04 am
art86
Πρωταγωνιστής!!
τι κανεισ ελλουκο μου...?πως εισαι??boubou έγραψε:κι εγω εδω ειμαι!απλα ειμαι στη δουλεια και εξαφανιζομαι που και που!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
τι κανεισ ελλουκο μου...?πως εισαι??boubou έγραψε:κι εγω εδω ειμαι!απλα ειμαι στη δουλεια και εξαφανιζομαι που και που!!!
ΕΛΛΟΥΚΟ Μ ΓΕΝΙΚΑ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΜΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ....ΜΜΜ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΧΡΗΣΤΗΣ......ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΡΛΟΥΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK?ΚΟΥΚΛΑΚΙboubou έγραψε:μια χαρουλα ειμαι Αρτεμις μου!! Αν δν ειχα αυτο το αγαπημενο σκυλακι που πεθανε χθες να μου χαλαει την διαθεση θα ημουν τελεια!! δν με χαλασε καθολου που ηρθε η αλεκα!!
inka έγραψε:καλησπέρα κορίτσια! λοιπόν, δείτε το "κυνηγός κεφαλών"!Μια ταινία, με απίστευτη δράση, ανατροπές και σασπενσ!!αν σας αρεσουν οι περιπετειες,,προτεινω!
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ..ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΣΥ????ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΘΡΙΛΕΡ ΑΚΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣFOTINI28 έγραψε:ΑΧ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ!!! ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΧΑΣΩ ΤΟ ΦΙΟΓΚΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ?
ΙΝΚΑ ΟΥΤΕ ΔΕΜΕΝΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ!! ΑΧΧΑΧΑΧΧ ΕΣΥ ΗΣΥΧΙΑ ΩΣ ΤΩΡΑ Ε? ΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤΑΚΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ?
art86 έγραψε:ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ..ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΣΥ????ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΘΡΙΛΕΡ ΑΚΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣFOTINI28 έγραψε:ΑΧ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ!!! ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΧΑΣΩ ΤΟ ΦΙΟΓΚΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ?
ΙΝΚΑ ΟΥΤΕ ΔΕΜΕΝΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ!! ΑΧΧΑΧΑΧΧ ΕΣΥ ΗΣΥΧΙΑ ΩΣ ΤΩΡΑ Ε? ΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤΑΚΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ?
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΚΙ ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΚΩΜΩΔΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ Κ Η ΕΠΟΧΗΣ ΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥboubou έγραψε:εγω οταν βλεπω με τον αντρα μου βλεπω μονο περιπετιες και κωμωδιες.. τις ρομαντικες, κοινονικες, δραματικες.. μονη μου και τα θριλερ μονος του! χαχαχαχα
ασε Φωτεινη ολη μερα εκλαιγα χθες!!! δν θελω ουτε να σκεφτομαι οτι καποια στιγμη θα ειμαι στην θεση τους!!!
Αρτεμις τι ταινιες σου αρεσουν εσενα?
ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ????????????ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ _+++++++++++++inka έγραψε:φωτεινη και αρτεμις οι περιπετειες ειναι οι μονες ταινιες στις οποιες δεν κοιμαμαι!!!)
θριλερ, οντως, αν δεν ειναι ψυχολογικό, και εγω δεν βλέπω!
κοριτσια μου δόξα το θεό, τιποτα ακομα!αυριο θα κανω τεστακι,,,και αν μπορω να την κανω νωρις απο δουλεια,,θα πάω για χοριακη!τον αντρα μου τι θα κανω αν βγει αρνητική, που εχει αρχισει ήδη να μου απευθύνεται στον πλυθηντικό, ,,,,
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΦΡΟΥΛΙΤΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ...ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΛΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.....??αφρουλα έγραψε:Γ@Μ. ΤΟΝ ΑΝΑΔΡΟΜΟ ΕΡΜΗ! ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ! Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΙΟ (ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ! ) ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΛΕΥΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΩ! ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ! ΔΕ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΤΥΧΗ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΝΕΥΡΑ! ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΛΙΟΑΛΕΚΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΩ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΩ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ!!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ?ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ?ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ...ΛΕΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑαγαπη έγραψε:ξαναρθα παλι τη λετε???
ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ............. ...ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΠΟΝΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΘΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ...ΜΑΛΛΟΝαφρουλα έγραψε:Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!! ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ!!!
ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ (ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ)! ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΧΩ ΤΡΕΛΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ-ΚΟΙΛΙΑ! ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ!
art86 έγραψε:ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ?ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ?ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ...ΛΕΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑαγαπη έγραψε:ξαναρθα παλι τη λετε???
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης