201 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #77 Παρ Νοε 09, 2012 11:09 am
renaki_73
Πανταχού παρούσα!
ΑΧΑΧΟΥΧΑΑΑΑΑΑΑ !!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:Μαιρουλα το ΣΚ που θα εισαι Ηρακλειο κατεβαζε καμια ταινια να εχεις να βλεπεις μεσα στην βδομαδα οταν προλαβαινεις!!
με πιασαν λιγο τα μαυρα μου, αλλα θα το ξεπερασω..πιστευω
boubou έγραψε:Σιγουρα το πρωτο μέλημα ειναι να ειμαστε καλα! οταν το εχουμε αυτο ψαχνουμε να ικανοποιησουμε αλλα πραγματα..και σε αυτα που θεωρω προβληματα δν μπορω να βρω την λυση για την ωρα, γι αυτο πελαγωνω και με πιανουν τα down μου!! ειναι και οι παλιο ορμονες της αλεκας που με ριχνουν ακομη πιο κατω!!
εγω μπορω να βλεπω σειρες και ταινιες ολη μερα αν δν εχω κατι αλλο να κανω.. ο αντρας μου οχι τοσο οποτε σιγα μην τον περιμενω.. βλεπω μονη μου!! αν καποια ταινια του αρεσει και θελει να δουμε μαζι καλως!
art86 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ..?ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ?????
\αφρουλα έγραψε:ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΣΑΝΕ ΤΑ ΤΗΛ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! SORRY! ΚΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!
ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ , ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ , ΕΛΛΟΥΚΟ ΜΟΥ , ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ!
art86 έγραψε:επεστρεψα κοριτσακια μου αλλα γ λιγο..κανει ντουζακι ο καλοσ μου κ θελει αν αραηουμε στον καναπε αναψαμε και το τζακι να πιουμε κανα κρασακι παρεουλα ,
σε ευχαριστω κοριτσακι μου..αμα χαθω θα ξερετε...αλλα θα μπβ κ πιο αργα μαλλονeirini31 έγραψε:art86 έγραψε:επεστρεψα κοριτσακια μου αλλα γ λιγο..κανει ντουζακι ο καλοσ μου κ θελει αν αραηουμε στον καναπε αναψαμε και το τζακι να πιουμε κανα κρασακι παρεουλα ,
ah telia na perasete kala artemoula mou
ναι ναι..... ..δεν δουλευει αυριο οποτε να η ευκαιρια λοιπονrenaki_73 έγραψε:Τέλεια.Ευκαιρία για κούτσου κούτσου και αγαπούλες.
ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
σαςευχαριστω παρα πολυ..κοριτσακια μου...κοριτσακια μου βγαινω..θα μπω πιο μετα μην μου φυγετεαφρουλα έγραψε:ΑΧ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΖΑΚΙ ΑΝΑΜΜΕΝΟΟΟΟ! ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ Η' ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ! ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!
boubou έγραψε:Aρτεμακι βλεπω ομορφο βραδυ προβλεπεται μπροστα σας!! ρομαντικες καταστασεις με κρασακι και μετα αποπλανηση!!χιχιχι
Αφρουλα καλως σε!! εισαι του τηλεφωνου ε?δν μπορω καθολου να μιλαω στα τηλ.!!
Μαιρουλα μου αρεσουν πολυ οι σειρες και καποιες ταινιες, μου τρωνε αξιολογο χρονο μεσα στην βδομαδα!!!
Ειρηνη , Φωτεινη
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini31 στις Παρ Νοε 09, 2012 1:32 pm, 1 φορά
renaki_73 έγραψε:Εγώ τώρα είμαι γραφείο στο σπίτι,η γυναίκα μου ξαπλωμένη,θα κάνω μπάνιο τον μικρό , μετά θα βάλω τα άπλυτα στο πλυντήριο θα προγραμματίσω πλυντήριο και στεγωντήριο επίσης για τις 02 το πρωΐ ,θα βάλω τα πιάτα στο πλυντήριο πιάτων,θα καθαρίσω το τραπέζι,θα βγάλω το σκύλο για τη βραδυνή του βόλτα,θα ψήσω τα μπιφτέκια για αύριο και μετά θα πέσω να κοιμηθώ στο κρεβάτι.
Μετά κατά τις 5 το πρωΐ θα έρθει ο μικρός στο κρεβάτι μας και εγώ θα πάω να συνεχίσω τον ύπνο μου στο σαλόνι ή στο γραφείο που έχω βάλει ένα κρεβάτι για τα δύσκολα .
Πάλι καλά που κοιμάμαι γιατί σε λίγο καιρό με τα δύο μωρά και με τον μεγάλο αν κοιμάμαι 2 ώρες το 24ώρο θα είναι είδηση !!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #77
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης