226 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #77 Παρ Νοε 09, 2012 12:49 pm
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΜΟΥ! ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΛΙΓΟ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
renaki_73 έγραψε:Eirini31
Αυτή είναι η πραγματικότητα.
αφρουλα έγραψε:ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΜΟΥ! ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΛΙΓΟ?
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΦΙΛΗ! ΕΙΜΑΙ ΤΕΜΠΕΛΑ! ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΣΩΖΕΙ!
αφρουλα έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ! ΔΥΝΑΜΙΚΗ!
ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΤΙ ΥΨΟΣ ΕΧΕΙΣ? 46 ΚΙΛΑ ΜΟΝΟ?
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ! ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!
\boubou έγραψε:αχ Αρτεμακι, μακαρι οντως να μη σε πειραζει και να μην ασχολεισαι με συμπτωματα γιατι ειδες ποσο μοιαζουν τελικα και οντως στο τελος η θα τα αγνοησουμε η θα μας τρελανουν!!!! σιγα που θα μας ξεχνουσε η βλαμενη!!!! ..ειλικρινα ειμαι περιεργη να δω ποτε θα ερθει η σειρα μας!!
ΕΛΛΟΥΚΟ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ...ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ..ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑ ΜΙΛΗΣΩ Γ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΝΑ Μ ΒΡΙΣΕΤΕ ΑΦΟΒΑ..ΘΕΛΩ Ν ΜΕ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ....Α..Κ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΕ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ...boubou έγραψε:αχ Αρτεμακι, μακαρι οντως να μη σε πειραζει και να μην ασχολεισαι με συμπτωματα γιατι ειδες ποσο μοιαζουν τελικα και οντως στο τελος η θα τα αγνοησουμε η θα μας τρελανουν!!!! σιγα που θα μας ξεχνουσε η βλαμενη!!!! ..ειλικρινα ειμαι περιεργη να δω ποτε θα ερθει η σειρα μας!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την art86 στις Παρ Νοε 09, 2012 1:58 pm, 1 φορά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #77
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης