326 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #77 Σαβ Νοε 10, 2012 12:49 am
eirini31
Η ψυχή της παρέας!
Koritsares mou irthe o antras mou apo vardia
tha ta poume argotera!
se oles sas
tha ta poume argotera!
se oles sas
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΤΩΝΗ. ΑΠΛΩΣ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΛΕΕΙ "ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ". ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ...? ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΩ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ!
αφρουλα έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Kαλημέρα κ από εμένα!!! Κοπελίτσες μου χθες με πήρε ο ύπνος στο laptop και γ αυτό βγήκα απότομα!!
Τι κάνετε πως είστε?? αχ εδώ έπιασε το κρύο μπρρρ κ πάλι μπρρρ
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ?! ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ! ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑ!
αφρουλα έγραψε:LindakiS έγραψε:Κοριτσάκι μου μετά την πρώτη μέρα καθυστέρησης λέω.... την άλλη φορά με ρώτησε αν έχω καθυστέρηση της είπα όχι κ με κοίταξε χαζά....μου λέει μετά την καθυστέρηση είναι πιοο σίγουρο κ δε.θέλω να ακούσω πάλι αρνητική χοριακη θα μου τη δώσει!!
ΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ? ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ! ΕΙΧΕΣ ΞΑΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ? ΠΕΣ ΤΗΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΝ?! ΗΛΙΘΙΑ!
xaftounaki έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΤΩΝΗ. ΑΠΛΩΣ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΛΕΕΙ "ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ". ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ...? ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΩ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ!
Πως με καταλαβαίνεις!!!!!
Καλημέρα γειτόνισσα
Κρύο ε;
LindakiS έγραψε:αφρουλα έγραψε:LindakiS έγραψε:Κοριτσάκι μου μετά την πρώτη μέρα καθυστέρησης λέω.... την άλλη φορά με ρώτησε αν έχω καθυστέρηση της είπα όχι κ με κοίταξε χαζά....μου λέει μετά την καθυστέρηση είναι πιοο σίγουρο κ δε.θέλω να ακούσω πάλι αρνητική χοριακη θα μου τη δώσει!!
ΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ? ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ! ΕΙΧΕΣ ΞΑΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ? ΠΕΣ ΤΗΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΝ?! ΗΛΙΘΙΑ!
καλημέρα Ολίνα!! εύχομαι κ να έχεις μια τεράστια χοριακή!
Τωρα το ξαναδιαβασααα χχαχααααααααααχαχαχαχαχαχα πεθαινω Αρφουλα the best!! Αγαπω!
maryz-iraklio kritis έγραψε:αφρουλα έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Kαλημέρα κ από εμένα!!! Κοπελίτσες μου χθες με πήρε ο ύπνος στο laptop και γ αυτό βγήκα απότομα!!
Τι κάνετε πως είστε?? αχ εδώ έπιασε το κρύο μπρρρ κ πάλι μπρρρ
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ?! ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ! ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑ!
άσε ρε Αφρούλα μόλις πάει 9-10 η ώρα με πιάνει μια νύστα άλλο πράμα!!! Τις προάλλες πήγαμε στο νονό της μικρής κ γυρνώντας κοιμήθηκα στο αμάξι ποια εγώ που είμαι μια έντονη κ όδηγός κ συνοδηγός!! α πα πα!! Τι κάνεις εσύ? Κρυώνετε??
Έχει επεξεργασθεί από τον/την maryz-iraklio kritis στις Σαβ Νοε 10, 2012 1:00 am, 1 φορά
Χχαχαχαχαχα να βλεπεται ΛΕΕΙ αχαχαχα με κανεις και γελαω σημερα!!αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΑ ΟΛΙΝΑ ΜΟΥ, ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ! ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΙ!!!
ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΒΑΨΙΜΟ! ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΕΤΑ Ε?
ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ (ΛΙ)!
renaki_73 έγραψε:Αφρούλα δεν υπάρχεις μόνο εσύ στο room.
Εξακολουθείς να είσαι εριστική ,μια καλημέρα είπα τίποτα άλλο.
Έχεις μία λάθος αντίληψη για το τι και πως θεωρώ κάποιους ανθρώπους.
Δεν θα σου αλλάξω γνώμη αλλά το να είσαι εριστική και απότομη δεν βοηθάει κυρίως τον εαυτό σου.Και καλημέρα να μην μου πεις ,έτσι και αλλιώς μια καλή ημέρα θα είναι έτσι και αλλιώς.
Όσο για το room και το θέμα του,γνωρίζω απολύτως ότι είναι για όσες κυρίες προσπαθούν για μωράκι,όπως εσύ μια κυρία που προσπαθεί για μωράκι αλλά οι κυρίες δεν μιλάνε με αυτό το τρόπο και κυρίως τόσο απότομα σε κάποιον που τους λέει μια ευγενική καλημέρα.
renaki_73 έγραψε:Αφρούλα δεν υπάρχεις μόνο εσύ στο room.
Δεν θα σου αλλάξω γνώμη αλλά το να είσαι εριστική και απότομη δεν βοηθάει κυρίως τον εαυτό σου.Και καλημέρα να μην μου πεις ,έτσι και αλλιώς μια καλή ημέρα θα είναι έτσι και αλλιώς.
Όσο για το room και το θέμα του,γνωρίζω απολύτως ότι είναι για όσες κυρίες προσπαθούν για μωράκι,όπως εσύ μια κυρία που προσπαθεί για μωράκι αλλά οι κυρίες δεν μιλάνε με αυτό το τρόπο και κυρίως τόσο απότομα σε κάποιον που τους λέει μια ευγενική καλημέρα.
αφρουλα έγραψε:ΑΧ ΔΕ ΜΠΟΡΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ! ΤΥΦΛΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΦΛΑΣ! ΔΕ ΣΟΥ ΧΩ ΠΕΙ ΒΡΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ INCOGNITO? ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ?!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Αnd the oscar goes to......
xaftounaki έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Αnd the oscar goes to......
Σωστή
Η ταινία καλη, όχι τρομερό σενάριο, σκηνοθέτης είναι ο ολιβερ στοουν και το γυρησε και λίγο σαν mission impossible
Αλλα ο ντανιελ κρεγκ κορυφαίος και ο χαβιε μπαρδεμ τέλειος
Αυτα
maryz-iraklio kritis έγραψε:xaftounaki έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Αnd the oscar goes to......
Σωστή
Η ταινία καλη, όχι τρομερό σενάριο, σκηνοθέτης είναι ο ολιβερ στοουν και το γυρησε και λίγο σαν mission impossible
Αυτα
παίζει ο χαβιε????? θα τρελαθωωωωω κ ο αγάς δε θέλει να πάμε φτου....θα περιμένω μου φαίνεται να το κατεβάσω χαβιε
maryz-iraklio kritis έγραψε:xaftounaki έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Αnd the oscar goes to......
Σωστή
Αυτα
παίζει ο χαβιε????? θα τρελαθωωωωω κ ο αγάς δε θέλει να πάμε φτου....θα περιμένω μου φαίνεται να το κατεβάσω χαβιε
xaftounaki έγραψε:renaki_73 έγραψε:Αφρούλα δεν υπάρχεις μόνο εσύ στο room.
Στο έγραψα και εχθές αλλα δεν λες να το καταλάβεις
Στα αλλα θέματα κανε ότι θες, εξάλλου σε διαγραψανε ήδη μια φορα
Σε αυτο το θέμα μιλάμε σοβαρα, έχουμε προβληματισμούς και αγχη! Οι θεωρίες σου και οι τσακωμοί που Θές να ξεκινήσεις εδω μέσα δεν ταιριάζουν; Δεν το καταλαβαίνεις πια;
Δεν κολλας στο θέμα
αφρουλα έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:xaftounaki έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Αnd the oscar goes to......
Σωστή
Αυτα
καθόλου χιχιχιχ!! δε του πάει το κακό σκληρό παιδί χιχιχ!
ΝΑΙ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ! ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΙΔΙ! ΣΕ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΩΡΑ?
toniach29 έγραψε:επανηλθαααααααααααααααα!!!
επιτελους εμεινα μονη για κανενα 2ωρο...αμην!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #77
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης