351 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #77 Σαβ Νοε 10, 2012 1:19 am
xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:επανηλθαααααααααααααααα!!!
επιτελους εμεινα μονη για κανενα 2ωρο...αμην!!!
Γεια σου και πάλι Τονια μου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
toniach29 έγραψε:επανηλθαααααααααααααααα!!!
επιτελους εμεινα μονη για κανενα 2ωρο...αμην!!!
xaftounaki έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:xaftounaki έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Αnd the oscar goes to......
Σωστή
Η ταινία καλη, όχι τρομερό σενάριο, σκηνοθέτης είναι ο ολιβερ στοουν και το γυρησε και λίγο σαν mission impossible
Αλλα ο ντανιελ κρεγκ κορυφαίος και ο χαβιε μπαρδεμ τέλειος
Αυτα
Εγω τωρα που σας εχασα τελειως πειραζει;;; Πως πηγαμε απο το Οσκαρ και τα μαυρα γυαλια στην ταινια με τον Χαβιε;;; Η ταινια ειναι αυτη με τον James Bond???
παίζει ο χαβιε????? θα τρελαθωωωωω κ ο αγάς δε θέλει να πάμε φτου....θα περιμένω μου φαίνεται να το κατεβάσω χαβιε
Παίζει αλλα όχι έτσι όπως τον έχεις σαν εικόνα
Χαχα
Δεν σου λέω αλλα θα δεις
xaftounaki έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:xaftounaki έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Αnd the oscar goes to......
Σωστή
Η ταινία καλη, όχι τρομερό σενάριο, σκηνοθέτης είναι ο ολιβερ στοουν και το γυρησε και λίγο σαν mission impossible
Αλλα ο ντανιελ κρεγκ κορυφαίος και ο χαβιε μπαρδεμ τέλειος
Αυτα
Εγω τωρα που σας εχασα τελειως πειραζει;;; Πως πηγαμε απο το Οσκαρ και τα μαυρα γυαλια στην ταινια με τον Χαβιε;;; Η ταινια ειναι αυτη με τον James Bond???
παίζει ο χαβιε????? θα τρελαθωωωωω κ ο αγάς δε θέλει να πάμε φτου....θα περιμένω μου φαίνεται να το κατεβάσω χαβιε
Παίζει αλλα όχι έτσι όπως τον έχεις σαν εικόνα
Χαχα
Δεν σου λέω αλλα θα δεις
toniach29 έγραψε:ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ...ΕΣΥ?ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ....
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ....Κ ΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑΑΑ
αφρουλα έγραψε:ΝΑΙ ΒΡΕ ΟΛΙΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ! ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΤΟΝΙΖΕΙΣ! ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΘΙΕΣ?
αφρουλα έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΒΕΛΟΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ! ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!
ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!
ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ BEAUTE ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ?
xaftounaki έγραψε:Ολινακι ναι το τζειμς μποντ είναι
Αφρούλα θα βάζω ροζ όσες δεν τους εχει έρθει στην ημερομηνία που έχουν δωσει!! Εσυ περιμένεις σήμερα και σε έβαλα ροζ
Δεν σου ήρθε ε;
LindakiS έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΝΑΙ ΒΡΕ ΟΛΙΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ! ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΤΟΝΙΖΕΙΣ! ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΘΙΕΣ?
χαχαχαα χαχαχα ειπα κι εγω τα εχασα προς στιγμην! Αλλα αν ειναι σαν το δικο σου το ξανθο και της Αννουλας χαλαλι βρε! Ειστε γκομεναρες!
αφρουλα έγραψε:ΟΛΙΝΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ HOT MAMA!
ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ Η ΞΑΝΘΙΑ! ΚΑΙ ΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ!
αφρουλα έγραψε:Ε ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ! ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΩ?
ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΠΟΥ ΣΤΙΣ 15/11 ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ? ΣΩΣΤΑ?
αφρουλα έγραψε:ΩΩΩΩΩΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!!! ΓΙΑ CELEBRITY - STAR ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #77
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης