676 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #77 Σαβ Νοε 10, 2012 12:40 pm
αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
inka έγραψε:Κορίτσια!!!!!!!!τρέξτε καλέ!!!!
Είμαι εγγυούλα!!!!
Αχ σας ευχομαι ολόψυχα όλες σας να σκαρώσετε το σποράκι σας γιατι ειστε υπέροχα κορίτσια που το θέλετε πολύυυυ!!!!
Σήμερα το πρωι το έκανα τελικά, γιατι χθές άργησα να φυγω απο τη δουλειά και το απογευμα πήγα κατευθείαν στους δικούς μου.(έλειπε και ο αντρας μου...). Σήμερα το πρωί έδειξε "εισαι έγκυς" 3+, τριών εβδομάδων!!! Δεν έιχα ιντερενετ εκει γαμώτο!!!
Πήγα τζάμπο, πηρα μια πιπιλα, ενα μικρο φορμακι, και μια σαλιάρα και τωαρ θα γράψω ένα γράμμα στον άντρα μου από τον σπόρο τάχα μου...σε μια ώρα τον περιμένω!!!!
Σας ευχαριστω όλες για το ενδιαφέρον και την υποστηριξη όλο αυτο το διάστημα!!!!
Καμια άλλη με καθυστέρηση έχουμε αποτέλεσμα θετικό????
Γεια σου ,Γιαννα!ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Μ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ.
ΤΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΟΥ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΡΘΕΙ Κ Η ΚΟΡΗ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.
ΑΡΤΕΜΗΣ Κ ΑΦΡΟΥΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!
ΟΛΙΝΑ .........ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ
ΕΥΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
toniach29 έγραψε:ΟΛΙΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..Κ ΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ..ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΣΕΞ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ...ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ Κ ΤΩΡΑΑΑΑΑ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΣΤΕ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #77
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης