701 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #77 Κυρ Νοε 11, 2012 3:45 am
LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα Αφρουλιτααααααααααααα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
LindakiS έγραψε:toniach29 έγραψε:ΟΛΙΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..Κ ΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ..ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΣΕΞ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ...ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ Κ ΤΩΡΑΑΑΑΑ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΣΤΕ
Δηλαδη ειχατε κανονικα σε ολη την εγκυμοσυνη;; Ποιους μηνες δεν;; Αχ σορρυ που ρωταω...αλλα με ενδοιαφερει και μενα πολυ!
χαχαχα λεω να κανω αυριο το πρωι πρωι αλλο ενα κι αν βγει κι αυτο θετικο θα τρεξω για χοριακηηη!! Δεν αντεχω πολυ ακομαααα!! (ΤΟ παιζα και σκληρη τρομαρα μου)αφρουλα έγραψε:ΟΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΕΣΤ? ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ!
toniach29 έγραψε:ΑΦΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ...
ΑΚΟΜΑ ΑΦΑΝΤΗ Η ΑΛΕΚΑ??
γεια σου μαρακι μου...μπα δν πιστευω οτι με ξεχασε ...απλα ανυσηχω για τα καφε...μου ειχε ξανα τυχει μια φορα αλλα μια μερα καφε και μετα απευθειασ αιμα..ε τωρα εχει 3 μερες....κ πονυσ περιοδου δεν εχω καθολου...τι σκατα τα εχει παιξει ο οργανισμοσ μου?maryz-iraklio kritis έγραψε:Γεια σου Αρτεμούλα εύχομαι να σε ξέχασε!! Τις απορίες θα σου τις λύσει η Χρυσαφένια Ντοκτόρέσα μας!!! Εγω είμαι τελείως άσχετη!!
Αφρούλαααααα τι κάνεις?? Χρυσαφίζεις ε??? χιχι καλά είναι η Αννα μου κοιμάται όταν ξυπνήσει θα ετοιμαστούμε για αναχώρηση! Εμένα με έπιασε η προκοπή κ διαβάζω...
αα έχω κ εγώ γυναικολογική απορία!! Ενώ είμαι κοντα στην Αλέκα την άλλη βδομάδα 4 μέρες τώρα βγάζω υγρά τι στο καλό διπλή ωορηξία ή είναι από τη πολύ έλλειψη?
αφρουλιτα μου μακαρι αν και δεν το νομιζω...εγω λεω να περιμενω 2 μερες ακομα και αμα δεν ερθει αιμα να κανω μια χοριακη απευθειασ την τεταρτη..εγω αυτα τα καφε 3 μερεσ τωρα που δεν γεμιζουν ουτε το μισο του μισου τησ σερβιετασ δεν το περνω γ περιοδο ντοκτορ ε????αφρουλα έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΔΗΛ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΛΕΚΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ! ΕΓΩ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ!
ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ....ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ? ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΓΡΑ!
αφρουλα έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΔΗΛ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΛΕΚΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ! ΕΓΩ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ!
ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ....ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ? ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΓΡΑ!
art86 έγραψε:αφρουλιτα μου μακαρι αν και δεν το νομιζω...εγω λεω να περιμενω 2 μερες ακομα και αμα δεν ερθει αιμα να κανω μια χοριακη απευθειασ την τεταρτη..εγω αυτα τα καφε 3 μερεσ τωρα που δεν γεμιζουν ουτε το μισο του μισου τησ σερβιετασ δεν το περνω γ περιοδο ντοκτορ ε????αφρουλα έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΔΗΛ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΛΕΚΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ! ΕΓΩ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ!
αφρουλα έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΜΟΝΟ ΠΙΠΙ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ! ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ!!!! Α, ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΤΡΙΧΑ ΚΑΓΚΕΛΟ!
τον ξερω ν παω για χοριακη θα μου πει....αφρουλιτακι μου παω να τηγανισω καμια πατατουλα να φαμε και θα επανελθω....αφρουλα έγραψε:ΤΙ ΝΑ ΣΟΟΥ ΠΩ ΒΡΕ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ?! ΓΙΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΡΩΤΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΗΛ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?!
ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ! ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ!!!
αφρουλα έγραψε:ΤΙ ΝΑ ΣΟΟΥ ΠΩ ΒΡΕ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ?! ΓΙΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΡΩΤΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΗΛ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?!
ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ! ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #77
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης