726 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #77 Κυρ Νοε 11, 2012 4:47 am
maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
εσύ Αφρουλα σε τι φάση είσαι? Πότε θα πας για χοριακή?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maryz-iraklio kritis έγραψε:εσύ Αφρουλα σε τι φάση είσαι? Πότε θα πας για χοριακή?
αφρουλα έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:εσύ Αφρουλα σε τι φάση είσαι? Πότε θα πας για χοριακή?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ! ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η 2Η ΗΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ! ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΟΤΕ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΣΗ ΜΟΥ (ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ)! ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΣΙΤΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑ! ΑΥΤΑ! ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ?
αφρουλα έγραψε:ΠΟΣΟ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΒΟΛΤΑ!!!!! ΝΥΣΤΑΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΙΔΙΑ! Η ΜΟΥΣΙΚΗ, Ο ΧΩΡΟΣ , ΤΑ ΑΤΟΜΑ! ΕΛΕΟΣ! ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ: ΓΙΑΤΙ ΞΕΝΥΧΤΑΩ ΤΣΑΜΠΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ? ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΚΑΤΙ ΥΠΝΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΠΑΡ!
αφρουλα έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:εσύ Αφρουλα σε τι φάση είσαι? Πότε θα πας για χοριακή?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ! ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η 2Η ΗΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ! ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΟΤΕ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΣΗ ΜΟΥ (ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ)! ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΣΙΤΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑ! ΑΥΤΑ! ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ?
ποσο ηταν ο μεγαλυτερος σ κυκλος.?ειχεσ ξανα καθυστερηση????ειχεσ επαφεσ στις γονιμες..ΝΑΙ.φανταζομαι ..αρα γτ μας λες θα ρθει...μπορει ν ρθει οκ..αλλα μπορει κ να μην ρθει............ μακαρι κοριτσακι μου μακαρι............αφρουλα έγραψε:ΛΕΤΕ ΔΗΛ ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η Κ. ΑΛΕΚΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ? ΜΠΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ...
maryz-iraklio kritis έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΠΟΣΟ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΒΟΛΤΑ!!!!! ΝΥΣΤΑΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΙΔΙΑ! Η ΜΟΥΣΙΚΗ, Ο ΧΩΡΟΣ , ΤΑ ΑΤΟΜΑ! ΕΛΕΟΣ! ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ: ΓΙΑΤΙ ΞΕΝΥΧΤΑΩ ΤΣΑΜΠΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ? ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΚΑΤΙ ΥΠΝΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΠΑΡ!
Η ηλικία Αφρούλα μου χιχιχ χωρίς να θέλω να σε ξεσηκώσω κάτι μου θυμίζει αυτή η αντίδραση!! αλλά δε σε ξεσηκώνω εδώ είμαστε κ θα μάθουμε..
art86 έγραψε:εγω ρε κοριτσια ρωτησα αλλα καμια δεν μου απαντησε...3 μερες που εχω αυτα τα καφε να μην τα θεωρησω περιοδο..δλδ να θεωρησω 3 μερες καθυστερηση η λεω μακακιες..ας μου και μενα καποια την γνωμη της
μαρακι μ γλυκο ναι τωρα το ειδα...ευχαριστω για την απαντηση...θα περιμενω κ οτι θελει ας γινει ...φιλακιαmaryz-iraklio kritis έγραψε:λοιπόν κλείνω κορίτσια πρέπει να ετοιμαστούμε για αναχώρηση κ ο αγάς με κοιτάζει περίεργα αλλά δε θα του περάσει!! θα τα πούμε..αν καταφέρω θα μπω από το γραφείο αλλιώς next σ/κ!! Καλά να περνάτε να προσέχετε!!! Θέλω να ακούσω πάλι πολλά ευχάριστα!! kisses
γιαννα μου τι κανεις...?το κοριτσακι σου...εγω να πω μια βλακεια τωρα?αν μια στο εκατομμριο ειναι μπεμπε τρεμω στην ιδεα..γτ να εχω καφε....ετσι ξεκινησαν και την πρωτη φορα ...φοβαμια πολυ... .ΛΕΜΕ ΑΝ Ε????????ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΕΙΣ ΑΙΜΑ(ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ)
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΛ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ.ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΤΟΝ!
ΑΦΡΟΥΛΙΤΑ...............δεν το ειδα...σοτρυ μην βαρας...δεν ειμαι κ καλα λυπησου μεαφρουλα έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΒΡΕ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ? ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΜΑΙΡΗ!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #77
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης