651 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #77 Σαβ Νοε 10, 2012 11:22 am
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗ!
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗ!
αγαπη έγραψε:ΞΑΝΑΡΘΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΩΡΑ ΤΗ ΛΕΓΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ (ΨΕΜΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ) ΠΟΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ???? ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ http://www.e-magazino.gr/diafores-eidiseis/apisteito-andras-anakalipse-oti-exei-karkino-kanontas-test-%E2%80%A6-egkimosinis.html ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
boubou έγραψε:Αγαπη ασε ..κι εμεις μεχρι να φυγει η αλεκα θα εχουν περασει 11 μερες χωρις αλλα γενικα αυτο το μηνα που περασε δν ειμασταν και πολυ active δν ειχα καθολου ορεξη!!!
Ολινα μου ναι, μου αρεσει πολυ να σε πειραζω
Αφρουλα μου κανονικα θελει καθε χρονο να κανετε συντήρηση το τζακι!!! ειναι και αναλογα τι ξυλα καιτε οχι μονο αν ψήνετε!!
το συμπερασμα σου μου αρεσε!!! χαχαχα
boubou έγραψε:Ειρηνακι κι εσενα σε μαλωνει ο αντρας σου να μην τον παραμελεις για εμας?? τι γλυκος που ειναι μωρε!! σε θελει να σε χορταινει!!!!!!
αγαπη έγραψε:boubou έγραψε:Αγαπη ασε ..κι εμεις μεχρι να φυγει η αλεκα θα εχουν περασει 11 μερες χωρις αλλα γενικα αυτο το μηνα που περασε δν ειμασταν και πολυ active δν ειχα καθολου ορεξη!!!
Αφρουλα μου κανονικα θελει καθε χρονο να κανετε συντήρηση το τζακι!!! ειναι και αναλογα τι ξυλα καιτε οχι μονο αν ψήνετε!!
11 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΑΛΕΚΑ ΚΑΛΑ ΤΗ ΣΤΟ ΚΑΛΟ??? ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ??? ΕΜΕΝΑ MAXIMOYM 5 ΜΕΡΕΣ
αγαπη έγραψε:boubou έγραψε:Αγαπη ασε ..κι εμεις μεχρι να φυγει η αλεκα θα εχουν περασει 11 μερες χωρις αλλα γενικα αυτο το μηνα που περασε δν ειμασταν και πολυ active δν ειχα καθολου ορεξη!!!
11 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΑΛΕΚΑ ΚΑΛΑ ΤΗ ΣΤΟ ΚΑΛΟ??? ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ??? ΕΜΕΝΑ MAXIMOYM 5 ΜΕΡΕΣ
,αγαπη έγραψε:
ελλε έγραψε:καλησπερα κοριτσια τι κανετε??? μολις μπηκα και ειδα μπολικες σελιδες..θα κατσω να διαβασω τα νεα σας!!!!! ευχομαι να ειστε ολες καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
,αγαπη έγραψε:
boubou έγραψε:Γιατι γλυκια μου εχεις νευρα?! τι εγινε?
boubou έγραψε:αχ σε καταλαβαινω γιατι κι εμεις ετυχε να μη μπορουμε να συντονιστούμε τις μερες που επρεπε και θυμωνα πολυ!!! αυτο πρεπει να το συζητησετε , να του πεις την ανησυχια σου και κατι θα σκαρφιστειτε για να ειστε καλα!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #77
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης