826 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #77 Κυρ Νοε 11, 2012 11:13 am
art86
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια λεω αν ξαπλωσω...φιλακια και τα ξαναλεμε..ευχομαι οτι καλυτερο σε ολες και για αυτεσ που περιμενουν θετικα τεστακιαααααααααααα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
fourfouraki έγραψε:Ευούλι έχω ...
- κάτι πονάκια που και που σαν τσιμπιές...
- σταθερή θερμοκρασία πάνω από 37 (δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο.. πρώτη φορά μετράω θερμοκρασία)
- Κάτι ψιλοκαουρίτσες αλλά είχα και τον προηγούμενο μήνα...
- το στήθος είναι λίγο πρισμένο και πονάει λίγο...
- τρελλή όρεξη για φαγητό
Νομίζω πως όλα μιάζουν και με περιόδου...
ααα... και τις τελευταίες μέρες συνεχεια ρεύομαι! χαχαχα
fourfouraki έγραψε:Ευούλι έχω ...
- σταθερή θερμοκρασία πάνω από 37 (δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο.. πρώτη φορά μετράω θερμοκρασία)
Αντωνη πριν δεν προσεξα οταν μπηκες...Καλησπεραrenaki_73 έγραψε:Ευούλι θα συμβεί και σε σένα και σε όλες τις κοπέλες αρκεί να το θέλετε πολύ όχι μόνο εσείς αλλά και οι άντρες σας και κυρίως , θα το λέω συνέχεια και θα "γκαρίζω" , να το κάνετε ΣΤΟΧΟ ΖΩΗΣ.
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΤΕ.
Ολίνα μου ,κατάλαβα καλά ; Μπορεί να είσαι έγκυος ; Τώρα το είδα !!!
Μακάρι ,μακάρι σε όλες σας.
Εγώ, ο κακός Αντώνης , ο περίεργος, ο έτσι ,ο αλλιώς , ο απότομος, ο παράξενος που μπαίνω στο forum των μαμάδων (και τι άλλο δεν έχω ακούσει Θέε μου !) σας εύχομαι ολόψυχα (και η γυναίκα μου επίσης) να μείνετε έγκυες όλες και να κρατήσετε τα παιδάκια σας στις αγκαλιές σας και το εύχομαι ακόμα και σε αυτές που με βρίζουν ή με έβριζαν πριν μερικές μέρες,δεν πειράζει.
Ευούλι έγραψε:
Ναι, τα ρημάδια μοιάζουν!Νιώθεις κατι διαφορετικό σε σχέση με τα συνηθισμένα σου;Ισως αυτό τελικά να κάνει τη διαφορά! Εύχομαι πάντως ν'ακούσουμε κι από εσένα σε λίγες μέρες ευχάριστα!
inka έγραψε:fourfouraki έγραψε:Ευούλι έχω ...
Φουρφουράκι κοπέλα μου να σου ευχηθώ με το καλό!!πραγματι τα συμπτώματα που περιγράφεις ομοιάζουν με τα δικά μου και τελικά ήμουν!πότε Δεν περιμένεις?
Αφρουλιτακι μου ποναω παρα πολυ........ειμαι ξαπλα και εχω πολυ ροη......αστα...εσυ?πως εισαι?αφρουλα έγραψε:ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΕ 3+ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ? ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΙΧΕΣ? Η' ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΓΙΑ 2 ΣΠΟΡΑΚΙΑ?!
ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? ΠΟΝΑΣ?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #77
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης