51 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 Σαβ Νοε 10, 2012 2:51 pm
ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Γύρισα, Είσαι άκομα εδώ;;;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
foteini35 έγραψε:τι τυχερη που είσαι!είναι και τα 2 ξύπνια!η μικρή στο λίκνο και νανουρίζεται και ο μεγάλος βλεπει τβ και παιζει νιτεντο!πως τα κάνει και τα 2 δεν ξερω..εγώ κομμάτια και ο γιωργος δεν έχει γυρίσει ακόμα..σκατούλες δηλαδή...
ANNAST έγραψε:Πάω για νανι μήπως κ προλάβω να κοιμηθώ μέχρι να ξυπνήσει!! Καληνύχτα!!!
Άντε Φωτεινη να δούμε ποτε θα πιούμε αυτόν τον καφε πια!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την bettoulina στις Σαβ Σεπ 28, 2013 12:50 am, 1 φορά
vgog65 έγραψε:Σοφάκο Αννούλι Φωτεινάκο Δεσποινάκο Τινάκο Καλημερούδια!!!!
Μπετάκο καλωσήρθες....είμαι η Βϊκυ γέννησα με καισαρική...3780 ο μπέμπης....!Πρέπει να έχουμε γνωριστεί στην ομάδα εγκυμοσύνης σου!!!Νάουσα λατρεύω...είναι ο γαμπρός μου απο εκεί και πάρα πολοί φίλοι μου ...σίγουρα αν ξεκινήσω να σου λέω ονόματα...θα τα ξέρεις...όλα τα καλοκαίρια μου και τα Χριστούγεννα...από 12 χρονών μέχρι 23 τα πέρναγα εκεί και έχω αμέτρητους φίλους...!!!Λυπάμαι για την κατάληξη...του γάμου σου...αλλά όταν υπάρχει αγάπη ...όλα φτιάχνουν...υπομονή...!!!!Όσο για τις μπουνίτσες στο στόμα το κάνει και μένα αλλά συνήθως όταν πεινάει...και ναι βγάζει και εμένα γουλιές αλλά ασχέτως από τα χέρια στο στόμα!!!Τινάκο επεράσατε τρελά....χαχαχαχαχ οι άλλες χαρακτήρα στο φαί και εσύ στα @@@@@@@ σου???χαχαχαχχα σωστή!!!!Αννούλι με γεια τα ψώνια!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης