Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
289 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 289 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

bettoulina

bettoulina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Bebamou έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΟΜΠΕΜΠΑΚΙΑ,ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ;ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΝΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ,ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ...ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΧΑΧΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ;
ΜΠΕΤΥΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕ Η ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
ΤΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ..ΞΥΠΝΗΣΕ..ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ..
ΧΘΕΣ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΓΑΛΑΤΑΚΙ,ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ FRISOLAC COMFORT ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΙ ΕΓΩ
ΧΘΕΣ ΤΗ ΖΥΓΙΖΑ ΕΙΝΑΙ 4200 ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ;ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΠΙΟ ΟΡΕΞΑΤΗ ΤΑ 120 ΤΑ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ,
ΑΥΡΙΟ ΣΑΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΒΟΛΤΑ,ΕΛΠΙΖΩΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΞΩ ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΜΑΖΙ;;;
ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΤΑ ΚΟΙΜΗΖΕΤΕ;ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΡΟΝΙΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΔΕΝ ΤΗ ΧΩΡΑΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΗΝΑΚΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΗ.ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ;
ΣΑΣ ΕΠΡΗΞΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ Η ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΜΑΝΑ Ε;;;;
καλημερα.να σαι καλα.4200 και ακομαδεν σαραντησατε???εμεις στον 4ο και ακομα 4.00 ειμαστε.....να σου ζησει το μπουμπουκι σου!!!...
κ

bettoulina

bettoulina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vgog65 έγραψε:Axxxxxxxxxxxxxxxx Αγιος Νικόλας πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!¨Οταν έρχομαι Νάουσα μένω στο ρολοί δίπλα!!!!Εκεί είναι το πατρικό του γαμπρού μου!!!!Τώρα δεν είναι κανείς συγγενείς απάνω...αλλά θέλω να έρθω κάποια στιγμή...τώρα με το μπέμπη να δούμε πότε!!!!Λοιπόν ντύθηκα στολίστικα και κάθομαι στο σαλόνι με κοιτάει ο Μάκης....θα πάς κάπου???Όχι του λέω...αλλά ήθελα να τα βάλω...πέθανε στο γέλιο!!!

στο ρολοι μενω και γω!!

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vgog65 έγραψε:Axxxxxxxxxxxxxxxx Αγιος Νικόλας πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!¨Οταν έρχομαι Νάουσα μένω στο ρολοί δίπλα!!!!Εκεί είναι το πατρικό του γαμπρού μου!!!!Τώρα δεν είναι κανείς συγγενείς απάνω...αλλά θέλω να έρθω κάποια στιγμή...τώρα με το μπέμπη να δούμε πότε!!!!Λοιπόν ντύθηκα στολίστικα και κάθομαι στο σαλόνι με κοιτάει ο Μάκης....θα πάς κάπου???Όχι του λέω...αλλά ήθελα να τα βάλω...πέθανε στο γέλιο!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΙΚΥ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΝΤΥΘΗΚΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΤΖΑΜΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ
ΕΓΩ ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑΤΙΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΠΙΠΙΛΑΕΙ ΤΟ ΣΑΓΟΝΙ

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΠΕΤΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 2700 ΗΡΘΑΜΕ ΣΠΙΤΙ 2630 ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΑΤΗ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΠΛΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ,Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΝΙΟΝ,ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σοφάκι,βικάκο,αννούλα,μπετουλα καλημερα!
αργήσατε να δωσετε το παρόν...έβαλα απουσίες!χαχαχ
αννούλα καλό σαράντισμα!θα δω για το απόγευμα ανάλογα τι ώρα θα γυρίσει ο γιώργος απο δουλειά!
σοφάκι αν βλέπεις τέτοια όνειρα προτείνω να αρχίσεις το σεξάκι γιατί δεν σε βλέπω καλά χαχαχαχ!
βικάκι μου μεγεια τα ψώνια!σουτιέν ρουβας διαβάζω..χαχαχαχ δεν ήξερα οτι έχει βγάλει και εσώρουχα,ρουχα ήξερα μόνο!
μπετουλα βάλε το καρότσι και στις αγγελίες του φόρουμ χαρίζω-πουλάω μήπως και ενδιαφέρεται καμία μανούλα!
τα παιδιά μου κοιμούντε αλλά δεν ξερώ για πόσο ακόμα!η μικρή ξύπνησε στις 6.30,εφαγε,χέστηκε,άλλαξε και κοιμήθηκε!ευτυχώς που έβγαλε ήλιο γιατί πρωι πρωί έιχε συννεφιά!να στεγνώσουν και τα ρούχα μου!απο τις 8 παρα που μπήκα,εκανα έρευνα αγοράς για στεγνωτήριο και ντουλάπα για το δωμάτιο της μικρής γι' αυτό δεν ήμουν μέσα!

bettoulina

bettoulina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Bebamou έγραψε:ΜΠΕΤΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 2700 ΗΡΘΑΜΕ ΣΠΙΤΙ 2630 ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΑΤΗ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΠΛΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ,Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΝΙΟΝ,ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ

μηπως να ανησυχω?οχι μωρε γιατι!!!!
κατα τ αλλα ειναι γελαστη πανεξυπνη και πανεμορφη..χαχαχα....οχι επειδη ειναι παιδι μου...χαχαχα

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευάκι μου καλημέρα!μεχρι να γράψω είχες κάνει ποστ!καλό σαράντισμα κι εσείς!λοιπόν στην βόλτα κουβαλάμε...στην τσάντα ρούχα,εσώρουχα,πάνες,μωρομάντηλα,σελτεδάκι,κρέμα,πιπίλα,μπουκάλι,γάλα,θερμος με νερό,πανάκι.κουβερτούλα για τα ποδαράκια..δεν θυμάμαι κάτι άλλο!
εγώ την κοιμίζω μπρούμυτα ειναι πιο ήσυχη.και τον φίλιππο έτσι τον κοιμιζα!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Bebamou έγραψε:ΜΠΕΤΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 2700 ΗΡΘΑΜΕ ΣΠΙΤΙ 2630 ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΑΤΗ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΠΛΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ,Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΝΙΟΝ,ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ

Μια χαρά είναι καλέ το παιδί...δεν χαίρεσαι που είναι ορεξάτη...μην ανησυχείς καθόλου...!!!!Εμείς γενηθήκαμε 3780 και 39 ημερών ήταν 5200 και έτρωγε και τρώει 150 ml... και μάλλον θέλουμε ανέβασμα στα ml διότι δεν αφήνει καθόλου στο μπουκάλι!!!
Επίσης...και εγώ έχω κόψει κρέμες και παρφού...για τον ίδιο λόγο..μου το είπε και η γυναικολόγος και ο παιδίατρος!!!
μΌΛΙς με ενημέρωσε ο άντρας μου οτι αποφάσισε να στρώσουμε τα χαλιά.... Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 4 679259 τον παρακαλάω εδώ και 2 βδομάδες και του ρθέ τώρα!!!

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
foteini35 έγραψε:ευάκι μου καλημέρα!μεχρι να γράψω είχες κάνει ποστ!καλό σαράντισμα κι εσείς!λοιπόν στην βόλτα κουβαλάμε...στην τσάντα ρούχα,εσώρουχα,πάνες,μωρομάντηλα,σελτεδάκι,κρέμα,πιπίλα,μπουκάλι,γάλα,θερμος με νερό,πανάκι.κουβερτούλα για τα ποδαράκια..δεν θυμάμαι κάτι άλλο!
εγώ την κοιμίζω μπρούμυτα ειναι πιο ήσυχη.και τον φίλιππο έτσι τον κοιμιζα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ POWERΦΩΤΕΙΝΗ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕ ΦΩΝΑΖΩ ΑΝ ΔΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ,!!ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ.
ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΜΑΤΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΣΤΡΙΓΓΛΙΑ,ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΩ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΠΛΕΥΡΟ

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι ναι ναι όλη την προίκα!ακόμα κι εγώ που θηλάζω παίρνω τα του ξένου γάλακτος...κι εμένα 2690 γεννήθηκε και την πήρα 2530!την ζύγισα προχτες ήταν 4450.την πεμπτη που την ζύγισε η γιατρός την έβγαλε 4250 όσο την είχα ζυγίσε εγώ την δευτέρα και ανησύχησα.αλλά η γιατρός έχει την ζυγαριά με το βαρελάκι που το μετακινείς και αυτή κουνιόταν και σίγουρα δεν την ΄ζυγισε καλά.η δικιά μου έιναι ηλεκτρονικη και δεν χάνει και σίγουρα δν πήρε σε 2 μέρες 250 γρ.και έιναι 50 ημερών .μια χαρά ειναι τα παιδάκια σας λοιπόν μην σκάτε!
στο νοσοκομείο μου έιχαν πει να της αλλάζω πλευρο κάθε φορά που την θηλάζω και την βάζω για ύπνο για να μην πιάνεται.το έκανα μέχρι πριν μια εβδομάδα αλλά τώρα την βάζω μπρούμυτα

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vgog65 έγραψε:

Μια χαρά είναι καλέ το παιδί...δεν χαίρεσαι που είναι ορεξάτη...μην ανησυχείς καθόλου...!!!!Εμείς γενηθήκαμε 3780 και 39 ημερών ήταν 5200 και έτρωγε και τρώει 150 ml... και μάλλον θέλουμε ανέβασμα στα ml διότι δεν αφήνει καθόλου στο μπουκάλι!!!
Επίσης...και εγώ έχω κόψει κρέμες και παρφού...για τον ίδιο λόγο..μου το είπε και η γυναικολόγος και ο παιδίατρος!!!
μΌΛΙς με ενημέρωσε ο άντρας μου οτι αποφάσισε να στρώσουμε τα χαλιά.... Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 4 679259 τον παρακαλάω εδώ και 2 βδομάδες και του ρθέ τώρα!!!
ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΓΙΝΕΙ ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ(. ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΗΛΑΔΗ) ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σοφάκι και μπεττούλα σας έστειλα αίτημα στο fb

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
είδατε τι παθαίνετε όταν δεν τα κάνετε μόνες σας???χαχαχ εγώ έπαψα πλέον να ζητάω κάτι τέτοια!...πήζει ο κακομοίρης στην δουλειά και έρχεται αργά και κομμάτια..σήμερα πάλι εκεί έιναι.έφυγε από τις 7.30..τώρα τι ώρα θα έρθει ο θεός και η ψυχή του!γι'αυτό θα κανονίσω να έρθει η γυναίκα να τα κάνουμε άυριο μόνες μας τα χαλιά!τώρα για το δέντρο σίγουρα θα βοηθήσει λιγο.πάντως θα πάει να το αγοράσει με τον φίλιππο..κάθε χρόνο πέρνουμε φυσικό και πάνε οι άντρες να το διαλέξουνε!

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΛΕΙΠΕΙ 12 ΩΡΕΣ,ΤΩΡΑ ΛΙΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ.....(ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ)
ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥΒΓΑΖΕΙΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ..ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ..ΘΑ.. ΤΟ ΚΑΝΩ

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ξυονησε η μικρη παω να ταισω κι ερχομαι

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απο τοτε που σαραντησαμε το λυκακι δε τρωει πολυ.απο τα 180 πεσαμε στα 100 και αντε 150.το πρωι εφαγε 100 και τα εβγαλε.τωρα κοιμαται και εννοειται μπρουμυτα!τι επαθε το μικρουλακι και δε τρωει?????? Sad απο κιλα πιασαμε 4200.

demmy29

demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μανούλες να τα χαίρεστε τα μωράκια σας! Τα βλέπω στις φωτογραφίες και τρελαίνομαι! Πο πο! Είναι όλα τους κουκλιά! Άντε, και στα δικά μας! Α!!! Γέννησε καμία μικρότερο από 3 κιλά; Η δικιά μου είναι μικρούλα και ανησυχώ! Αφού στην ομαδούλα μας (Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου) την λέμε τοσοδούλα!!! Φιλάκια!

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demmy29 έγραψε:Μανούλες να τα χαίρεστε τα μωράκια σας! Τα βλέπω στις φωτογραφίες και τρελαίνομαι! Πο πο! Είναι όλα τους κουκλιά! Άντε, και στα δικά μας! Α!!! Γέννησε καμία μικρότερο από 3 κιλά; Η δικιά μου είναι μικρούλα και ανησυχώ! Αφού στην ομαδούλα μας (Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου) την λέμε τοσοδούλα!!! Φιλάκια!
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ,ΕΜΕΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 2700. ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΕΣΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ;

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα και απο εμενα μανουλες....
εχει ωραια μερα εδω, εχει ηλιο ωραιο και λεω να βγαλω τον μπεμπη εξω για να μας φευγει ο ικτερος Very Happy Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy

καλα μπετυ και φοτεινη με κανατε και γελασα.... πεθανα απο γελιο....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την letitsa στις Κυρ Σεπ 22, 2013 12:58 pm, 1 φορά

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demmy29 έγραψε:Μανούλες να τα χαίρεστε τα μωράκια σας! Τα βλέπω στις φωτογραφίες και τρελαίνομαι! Πο πο! Είναι όλα τους κουκλιά! Άντε, και στα δικά μας! Α!!! Γέννησε καμία μικρότερο από 3 κιλά; Η δικιά μου είναι μικρούλα και ανησυχώ! Αφού στην ομαδούλα μας (Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου) την λέμε τοσοδούλα!!! Φιλάκια!
καλημέρα και με το καλό το μωράκι σου!κι εμένα γεννήθηκε η μικρή 2700,την πήρα 2530 και τώρα είναι 50 ημερών και είναι 4450.μην ανησυχείς μια χαρά θα είναι!και τα μικρά να ξέρεις πέρνουνε πιο γρήγορα από τα άλλα!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
letitsa έγραψε:καλημερα και απο εμενα μανουλες....
εχει ωραια μερα εδω, εχει ηλιο ωραιο και λεω να βγαλω τον μπεμπη εξω για να μας φευγει ο ικτερος Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

καλα μπετυ και φοτεινη με κανατε και γελασα.... πεθανα απο γελιο.... ημουνα και εγω παντρεμενη πριν . παντρεφτικα στα 24 απο σχεση 5 χρονων και χωρισα μεσα σε 4 μηνες... πεθεροπλικτη...χαχαχα βαλτε με και εμενα στο club σας παρακαλω.... βεβαια οσο και να τον αγαπουσα τοτε δεν ξαναγυρουσα γιατι αμα ραγισει το γυαλι δεν γινετε τιποτα.... ειναι πολλες φορες αποδεδειγμενο και ειδικα οταν ειναι τριτοι μπλεςγμενη... μετα γνωρισα τον αντρα μου και δοξα τον θεο δεν ανακατευεται κανενασ στην ζωη μας.... λιγο θεματακι εχουμε μονο οπως ξερετε στο οτι δεν μας βοηθαει η πεθερα με το μωρο αλλα το κανει επειδη δεν κοβει και παρα πολυ.... τη να πεις??? ολα καλα....
αχαχαχ καλημέρα νικολετάκι μου!κι εσύ πεθεροπληκτη??χαχαχ μήπως να ανοίξουμε ομαδούλα??εμείς μια χαρα είμαστε απο την ώρα που είπαμε να τα βρούμε.όπως και στην άρχη..όσο για την πεθερά μου και το σόι το έμαθαν τελευταίοι αφου είχαμε κανονίσει τα πάντα και τυπώσει προσκλητήρια..δεν γινόταν αλλιώς και ήταν επιλογή του γιωργου.τώρα δεν ζει..πέθανε 8 μήνες μετά τον γάμο..ήταν άρρωστη
τεσπα..αλλη φορά αυτά τα στενάχωρα!
καλη βολτα με τον μπεμπάκο σου!

demmy29

demmy29
Τώρα μπαίνω στον μήνα μου στις 15/11 και την τελευταία φορά που την μετρήσαμε ήταν την προηγούμενη εβδομάδα 1850. Ε, πες θα μπω στο μήνα μου και θα 'χει πιάσει τα 2 κιλά! Θα προλάβει να βάλει άλλο μισό κιλό τουλάχιστον; Για να δούμε!!!

demmy29

demmy29
Πάντως Fotini35 δεν ξέρω πως την πέτυχες την πόζα, αλλά είναι απίστευτη! Αχ φιλήστε κανένα πατουσάκι και για την τοσοδούλα μου! Έτσι για γούρι! Φιλιά!

demmy29

demmy29
Πάντως Fotini35 δεν ξέρω πως την πέτυχες την πόζα, αλλά είναι απίστευτη! Αχ φιλήστε κανένα πατουσάκι και για την τοσοδούλα μου! Έτσι για γούρι! Φιλιά!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demmy29 έγραψε:Πάντως Fotini35 δεν ξέρω πως την πέτυχες την πόζα, αλλά είναι απίστευτη! Αχ φιλήστε κανένα πατουσάκι και για την τοσοδούλα μου! Έτσι για γούρι! Φιλιά!
όλα καλά θα πάνε να είσαι σίγουρη!σε ευχαριστώ!την προσπαθούσα αρκετή ώρα γιατί είναι τραβηγμένη πριν 3 βδομάδες που ήταν πιο μικρουλα και δεν γελαγε ευκολα όταν της μιλαγα!τώρα της μιλάς και γελάει με το παραμικρό σαν χάχας!φιλιά

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις