726 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 Τρι Νοε 20, 2012 6:09 am
emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κ εμεις μεσα για φλοισβο!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
xara64 έγραψε:αχ τι τελεια επιτελους να βρεθουμε ολες μαζι!!!
εμάκο μου κι εμένα πριν απο 10 λεπτα κοιμήθηκε!τν έπιασαν πονοι και σπάραζε 1ωρα και...κρίμα το νεραιδάκι μου!πάω να ξεραθω κι εγώ φιλιά καληνύχτααααemilou έγραψε:και ναι... δεν εχουμε κοιμηθει ακομα!!! τελικα μαλλον κρυωμενο ειναι το μωρο, εκανε παλι 2 φορες εμετο!!
καληνυχτα!!!
kkkk έγραψε:Καλημέρα κορίτσια! Εμείς περάσαμε ένα εφιαλτικό πραγματικά Σκ!!! Ο μικρός δεν κοιμάται με τίποτα!!! Έκλεισε 12ωρο με μισή ώρα ύπνο! Κοιμάται ΜΟΝΟ στο στήθος και το βράδυ θέλει να έχει το στήθος ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο στόμα του, ακόμα και αν δεν τρώει! Μόλις πάω να τραβήξω το στήθος ή μόλις του φεύγει από το στόμα ξυπνάει και κλαίει...δεν ηρεμεί παρά μόνο αν τον βάλω ξανά στο στήθος! Μας ψόφησε!!! Όλη μέρα γκρινιάζει γιατί νυστάζει, έχει κατακόκκινα κουρασμένα ματάκια, αλλά δεν κοιμάται με τίποτα!!! Δε φαίνεται να πονάει....πείτε με τρελλή αλλά φοβάμαι μην έχει κάτι που δεν τον αφήνει να κοιμηθεί...μόλις πάει να κοιμηθεί, τινάζεται πολύ απότομα ανά 2λεπτό και φυσικά μετά από μερικά τινάγματα εκνευρίζεται και κλαίει. Το ξέρω ότι τινάζονται τα μωρά, αλλά τόσο πολύ;;;;; ΤΟ μωρό μου υποφέρει!!!Ποτέ δεν υπήρξε πολύ του ύπνου, αλλά τουλάχιστον κοιμόταν κάτι 30λεπτα ανά 2-3 ώρες τη μέρα και το βράδυ, αν και ξυπνούσε συχνά, έτρωγε και ξανακοιμόταν! Όλη τη βδομάδα που μας πέρασε ήταν ιδιαίτερα ανύσηχος, αλλά αυτό που μας έκανε το Σκ ήταν φρίκη!!! Λέτε να μας εκδικείται που προσπαθούμε να τον μάθουμε να κοιμάται στο κρεβάτι του;;;;; Δεν ξέρω κορίτσια...είμαι σχεδόν απελπισμένη...δεν ξέρω που θα πάει όλο αυτό!!!!
desT έγραψε:Αχ εγώ ακόμα ψάχνω για τα βαφτίσια. Πρέπει αυτή την εβδομάδα οπωσδήποτε να βρω. Αύριο πάω για αλλαγή χρώματος στο κομμωτήριο. Θα τα κάνω πορτοκαλί! Χάλκινα δηλαδή, και ότι γίνουν.
ANNAST έγραψε:
Βρε κορίτσια που θα βρω κλειστό λευκό παπουτσακι για την κόρη μου, που θα είναι παρανυμφακι;; Πουθενά δεν βρίσκω λευκό, τα έχουν μαζέψει όλα.. Τετάρτη θα περάσω κ απο κροκοντιλινο, τελευταία μου ελπιδα, μετα θα την στείλω με τα Φουξια ugg που έχουμε, θα δώσουν κ στιλ χαχαχαχα
ANNAST έγραψε:Σήμερα με έπιασε μαλλον καταναλωτική μανία.. Δεν εξηγείται αλλιώς.. Είχε μια προσφορά στο groupon ένα κιτ με shellac, που πηγαινω κ φτιαχνω τα νυχακια μου, όλο το σετ σε πολυ καλη τιμή..με τα χρώματα που διαλεξζ εγω, Με κέρδος -135€.. Ε το πήρα κ αυτο..
καλημέρα εμάκο μου εμένα κοιμάται ακόμα και θα εκραγω!όλο κάτι ακουω απο μέσα αλλα το ξανακοβει στον υπνο!αν ακουσεις μπαμ εγω θα είμαι χαχαχαχαemilou έγραψε:Καλημερα!!!!
Ινα μου φιλια πολλα δωσε στους γιους σου!!
Φωτεινη το ιδιο πρόγραμμα ειχαξ χτες τα μωρα μας!!!! Κ εμας κοιμηθηκε κατα τις 2, μεχρι στις 4επανω μου!!! Ευτυχως σημεδα ξυπνησε στις 9... Εφαγε κ κοιμάται, να δουμε για ποσο!!!
Φιλια σε ολες τις μανουλες κ τα πςιδακια τους
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης