Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
661 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 661 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κ εμεις μεσα για φλοισβο!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 215994

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να κάνουμε reserve όλη την καφετερια μόνο για μας!!! Χαχαχα!!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ τι τελεια επιτελους να βρεθουμε ολες μαζι!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 328109

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Που στε όλες;;; Μετακομισατε στο fb???

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω εδω ειμαι αλλά διαβάζω τον φιλιππο

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ εγω εδω ειμαι εφτιαξα κατι μπισκοτακια με ταχινι κ μελι εκανα κ βολτες περα δωθε την μπεμπουλα την καναμε κ μπανακι εφαγε κ ετοιμαζεται για νανακια στον ωμο του μπαμπακα της!

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xara64 έγραψε:αχ τι τελεια επιτελους να βρεθουμε ολες μαζι!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 328109

ΠOTE ΠEITE MOY KI EMENA!!!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τελικά όλες στο φεις ειστε??

emilou

emilou
Ο μπεμπης σημερα ηπιε καφεδακι!!! απο τις 6 ξυπνιος!!! τι βολτες, τι κουνημα, τι απορροφητηρα, τι χαδια, τι τραδουδια... τιποτα δεν πιανει!!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελευθεριτσα μου μολις σαραντισω κ εγω τελη Νοεμβρη κ ας ελπισουμε οτι δεν θα εχει ψωφοκρυο να βρεθουμε!!

Εμη μου μια απο τα ιδια τωρα την ψιλοκοιμησα με χιλια ζορια κ ελπιζω να μην ειναι για 5 λεπτα ειχαμε παλι πονακια γμτ!!

παω κ εγω να ξαπλωσω καλο βραδυ κοριτσακια μου κ καλο ξημερωμα να εχουμε!!πολλα φιλια!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πρόλαβα καμία on line????

Εμείς κοιμηθηκαμε 6-9 κ μετα μας πιασαν τα πονακια κ ακόμα πονάμε κ κλαιμε.. Κ εγω νυσταζωωωωω.... Θα κοιμηθώ όρθια..

Θα Σας καληνυχτισω!! Καλη ξεκούραση!!

emilou

emilou
και ναι... δεν εχουμε κοιμηθει ακομα!!! τελικα μαλλον κρυωμενο ειναι το μωρο, εκανε παλι 2 φορες εμετο!!

καληνυχτα!!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
emilou έγραψε:και ναι... δεν εχουμε κοιμηθει ακομα!!! τελικα μαλλον κρυωμενο ειναι το μωρο, εκανε παλι 2 φορες εμετο!!

καληνυχτα!!!
εμάκο μου κι εμένα πριν απο 10 λεπτα κοιμήθηκε!τν έπιασαν πονοι και σπάραζε 1ωρα και...κρίμα το νεραιδάκι μου!πάω να ξεραθω κι εγώ φιλιά καληνύχταααα

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλα μηλαμε για πολύ βροχή που ητανε κρυμενη?τρόμαξε ο μικρος από τα μπουμπούνιτα. . . Και η πλάκα ειναι τον τάισα και τωρα έχει ωρεξη άλλά τον άφησα στην κούνια για να μην μάθει. Κάθετε και κοιτάει το ταβάνι. Χάχαχα

Εμη περαστικά σας

Την καλημέρα μου σε ολες. .

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρες!
νικολετάκι μου κι εδω βρέχει ασταμάτητα απο χτες και έχειδώσει και καταιγίδα για το απόγευμα!μου αρέσει να την βλεπω αλλά σιχαίνομαι οτι σε κλεινει μέσα!
τελικά η μικρή ξαναξύπνησε λίγο μετά χτες βράδυ στις 2 παρα και κοιμήθηκε πάνω μου στον καναπέ..φυσικά κιεγώ ..σηκώθηκα στις 4 και..την πήγα στο κρεβάτι της και εγώ στο δικό μου.σκατά ύπνος αλλά πονούσε η κακομοιρα..μου την ματιάσατε παλιοκόριτσα..!χαχαχ
αφου και ο γιώργος που δνε ακουει τιποτα ξύπνησε...και μάλλον όλη η γειτονιάααα χαχαχ.κριμα το μωράκι μου!άραγε τώρα τι ώρα θα ξυπνήσει???πίνω καφεδάκι...μπας και ανοίξει το ματάκι αλλά δεν πιάνει..

inakriti

kkkk έγραψε:Καλημέρα κορίτσια! Εμείς περάσαμε ένα εφιαλτικό πραγματικά Σκ!!! Ο μικρός δεν κοιμάται με τίποτα!!! Έκλεισε 12ωρο με μισή ώρα ύπνο! Κοιμάται ΜΟΝΟ στο στήθος και το βράδυ θέλει να έχει το στήθος ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο στόμα του, ακόμα και αν δεν τρώει! Μόλις πάω να τραβήξω το στήθος ή μόλις του φεύγει από το στόμα ξυπνάει και κλαίει...δεν ηρεμεί παρά μόνο αν τον βάλω ξανά στο στήθος! Μας ψόφησε!!! Όλη μέρα γκρινιάζει γιατί νυστάζει, έχει κατακόκκινα κουρασμένα ματάκια, αλλά δεν κοιμάται με τίποτα!!! Δε φαίνεται να πονάει....πείτε με τρελλή αλλά φοβάμαι μην έχει κάτι που δεν τον αφήνει να κοιμηθεί...μόλις πάει να κοιμηθεί, τινάζεται πολύ απότομα ανά 2λεπτό και φυσικά μετά από μερικά τινάγματα εκνευρίζεται και κλαίει. Το ξέρω ότι τινάζονται τα μωρά, αλλά τόσο πολύ;;;;; ΤΟ μωρό μου υποφέρει!!!Ποτέ δεν υπήρξε πολύ του ύπνου, αλλά τουλάχιστον κοιμόταν κάτι 30λεπτα ανά 2-3 ώρες τη μέρα και το βράδυ, αν και ξυπνούσε συχνά, έτρωγε και ξανακοιμόταν! Όλη τη βδομάδα που μας πέρασε ήταν ιδιαίτερα ανύσηχος, αλλά αυτό που μας έκανε το Σκ ήταν φρίκη!!! Λέτε να μας εκδικείται που προσπαθούμε να τον μάθουμε να κοιμάται στο κρεβάτι του;;;;; Δεν ξέρω κορίτσια...είμαι σχεδόν απελπισμένη...δεν ξέρω που θα πάει όλο αυτό!!!!

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΑΜΜΕΣΑ ... ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ ΠΙΠΙΛΑ ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ...ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ...

desT έγραψε:Αχ εγώ ακόμα ψάχνω για τα βαφτίσια. Πρέπει αυτή την εβδομάδα οπωσδήποτε να βρω. Αύριο πάω για αλλαγή χρώματος στο κομμωτήριο. Θα τα κάνω πορτοκαλί! Χάλκινα δηλαδή, και ότι γίνουν.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΨΕΣ? ΘΕΛΩ ΦΩΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ...ΦΛΕΡΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ

ANNAST έγραψε:
Βρε κορίτσια που θα βρω κλειστό λευκό παπουτσακι για την κόρη μου, που θα είναι παρανυμφακι;; Πουθενά δεν βρίσκω λευκό, τα έχουν μαζέψει όλα.. Τετάρτη θα περάσω κ απο κροκοντιλινο, τελευταία μου ελπιδα, μετα θα την στείλω με τα Φουξια ugg που έχουμε, θα δώσουν κ στιλ χαχαχαχα

http://www.veryniceday.gr/eshop/home.php?cat=264

http://memoirs.gr/el/clone-el-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11.html

ANNAST έγραψε:Σήμερα με έπιασε μαλλον καταναλωτική μανία.. Δεν εξηγείται αλλιώς.. Είχε μια προσφορά στο groupon ένα κιτ με shellac, που πηγαινω κ φτιαχνω τα νυχακια μου, όλο το σετ σε πολυ καλη τιμή..με τα χρώματα που διαλεξζ εγω, Με κέρδος -135€.. Ε το πήρα κ αυτο..

ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ... ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ??? ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΦΗΣΕ ?ΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ ΟΛΑ

ΤΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ !!!

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ-ΦΡΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΑ ... ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ!!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ινάκο μου καλημέρα!φιλιά στους κούκλους σου και στην μουρη σου!
ναι εχει πλάκα όταν το διαβάζεις αλλά όταν το ζεις ...καθοοολουυυυ!καλομελέτα και σου έρχεται χαχαχαχ 3 άντρες έχεις θα καταλάβεις τι εννοώ!σε έχω χάσει κουκλα μου!

inakriti

ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ... ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΑΝΕΠΕΣΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ 'ΚΛΑΦΤΩ'ΓΙΑ ΤΠΤ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΑ 5 ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ-ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΓΜΑ-ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ-ΙΖΗΜΑ-ΔΙΑΛΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΓΕΝΗ ΜΙΓΜΑΤΑ,ΜΕ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ 2-3 ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ !!!!

ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΕΣ - ΚΟΙΝ.ΠΟΛΙΤ.ΑΓΩΓΗ -ΑΓΓΛΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Κ.Α.

ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΣΧΙΖΩ ΝΑ ΘΗΛΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ - ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑΚΙΑ ... ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ-ΠΛΥΝΕ

ΣΚΥΛΑΚΙΑ - ΨΑΡΑΚΙΑ - ΠΟΥΛΑΚΙΑ ... ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ !!!

ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ... ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΤΡΕΧΩ !!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εεε ρε τι τραβάς κι εσύ?? ξέρω είναι μανίκι να έχεις και το διάβασμα του μεγάλου!το έχω κιεγώ σε πιο light έκδοση γιατί είναι β δημοτικου..εσυ πολύ χειρότερα!!καλά τι τους βάζουνε βρε ινάκο μου??θα τους κάνουν για την νάσα απο το δημοτικό??απίστευτο πως έγινε το σχολειο τώρα...τι να κάνουμε?? κουράγιοοοοο!!!έχεις και το ζωικό βασίλειο εσυ χαχαχ!

emilou

emilou
Καλημερα!!!!

Ινα μου φιλια πολλα δωσε στους γιους σου!!

Φωτεινη το ιδιο πρόγραμμα ειχαξ χτες τα μωρα μας!!!! Κ εμας κοιμηθηκε κατα τις 2, μεχρι στις 4επανω μου!!! Ευτυχως σημεδα ξυπνησε στις 9... Εφαγε κ κοιμάται, να δουμε για ποσο!!!

Φιλια σε ολες τις μανουλες κ τα πςιδακια τους

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
emilou έγραψε:Καλημερα!!!!

Ινα μου φιλια πολλα δωσε στους γιους σου!!

Φωτεινη το ιδιο πρόγραμμα ειχαξ χτες τα μωρα μας!!!! Κ εμας κοιμηθηκε κατα τις 2, μεχρι στις 4επανω μου!!! Ευτυχως σημεδα ξυπνησε στις 9... Εφαγε κ κοιμάται, να δουμε για ποσο!!!

Φιλια σε ολες τις μανουλες κ τα πςιδακια τους
καλημέρα εμάκο μου εμένα κοιμάται ακόμα και θα εκραγω!όλο κάτι ακουω απο μέσα αλλα το ξανακοβει στον υπνο!αν ακουσεις μπαμ εγω θα είμαι χαχαχαχα

giotaki2

giotaki2
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ....
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 30 215994

εμάς μας άρεσε το κλίμα στη Λάρισα φαίνεται, κοιμηθήκαμε από τις 12 ως τις 7 κανονικότατα, αγκαλίτσα στον καναπέ βέβαια για να τον προσέχω αν αναπνέι.
Από διάθεση είναι σούπερ, μυτούλες τα ίδια κ έχουμε κ λίγο βήχα.

Ινάκο τι τραβάς κι εσύ ρε κορίτσι.. ουτε που μου χε περάσει από το μυαλό... διάβασμα.. πωπω.. υπομονή γλυκιά μου..

Τι κάνετε οι υπόλοιπες πως ξημερώσατε?

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερουδια! κι εσεις καναπε μερια χτες???ωραία φέτα!τα ίδια με μενα και την έμη!αλλά για άλλο λόγο!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!!!
Ίνα μου ευχαριστώ καλη μου για το σάιτ, θα το ψάξω.. Ήταν να πάω να πάρω το φόρεμα σήμερα, θα εριχνα κ μια ματιά στο κροκοντιλινο, αλλα εχει ένα σκατοβροχο.. Γκρρρ... Μάλλον με είδε ο θεουλης ότι ετοιμαζω εξόρμηση στα μαγαζιά κ λυπηθηκε τον Σταύρο.. Χαχαχα..γιατί η καταναλωτική μου μανία δεν έχει τελειώσει ακόμα..μας έχει παει ο κούκος αηδόνι με τον γάμο της αδελφής μου.. Χαλάλι βέβαια, δεν πατρευεται κάθε μέρα!!!

Εμη, Φωτεινη, γιωτακι,Νικολέτα, τα φιλια μου!!

Εμείς κοιμηθηκαμε 11.30-5 κ μετα ξυπνησαμε στις 9..

Πάντως Κατερίνα ( κκκκ) συμφωνώ με την ίνα, κ εγω είδα μεγάλη βελτίωση με την πιπιλα, ενώ ήμουν πολυ αντίθετη με αυτήν γιατί η κόρη μου δεν πήρε ποτε..
Είχα πλάκα στο λητω που πήγα προχθές, με κοιτουσαν λες κ ήρθα απο τον Άρη οι πωλητριες όταν είπα ότι δεν ήξερα ότι πανε με ηλικία οι πιπιλες..χαχαχα..

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα αννούλα μου!μια χαρά σε πήγε ο μικρός ειδες που παραπονιόσουν??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις