51 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 Δευ Νοε 12, 2012 12:09 am
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗ
ΑΝΝΑ ΘΑ ΠΑΣ ΤΟ ΧΑΦΤΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΤΕΟ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗ
ελλε έγραψε:καλημερααααα!!!ναι κι εγω απο ηρακλειο γειτόνισσα!!!!!! τωρα το αλλαξα , ειχα μονο Κρητη πριν
αφρουλα έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛ! ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ! ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ! ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΤΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ!
Popisofia έγραψε:ΝΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΙΔΕΑ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΤΡΕΧΩ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΕΡΝΩ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΧΟΛΑΣΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΧΑΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕ ΤΙ ΕΧΩ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΩ) ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΞΑΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΠΑΩ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ...
-ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ?
-ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ
-Ε ΚΑΙ?
-ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ
-Ε ΕΝΤΑΞΕΙ(ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΣ)
-ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΤΙΚΟ
-(ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ) ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ? ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΒΑΡΙΑ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ (ΕΧΕΙ 2 ΠΑΙΔΙΑ)
-ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ...
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ... ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ!!! ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΣΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΑ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ 2 ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ
αφρουλα έγραψε:ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΗΛ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ! ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΤΙΣ ΒΕΛΟΝΕΣ! ΘΑ ΓΕΛΣΩ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!
boubou έγραψε:να 'σαι καλα κοριτσακι!! κι εγω το ευχομαι να φυγουμε ολες απο αυτο το θεματακι!!!
Γιαννα οντως για την μνημη σου...εμενα ειναι χρυσοψαρου χαχαχαχαχα ξεχναω τα παντα στο 1 λεπτο!! θελω πολλες επαναληψεις για να μου μεινει εκτος αν ειναι κατι που θα μου προκαλέσει έκπληξη!
σκεφτομουν χθες οτι εχω μια φιλη που απο μικρη ηθελε να γινει μαμα..και ευτυχως τα εχει καταφερει βεβαια.. ενω εγω ουτε που το σκεφτομουν οτι καααααποια μερα στο μακρινό μελλον θα γινομουν!! μεχρι που μια μερα εντελως ξαφνικα ειπα γιατι οχι?ας το προσπαθησω!ετσι ....τοσο χαλαρα οπως σας το λεω.... και αναρωτιεμαι... ειναι οτι θελω οντως και το θελω ΤΟΣΟ πολυ, η επειδη βλεπω οτι δν μπορω να εχω αυτο που θελω εχει μεγαλωσει απο αντιδραση ολη αυτη η επιθυμία μου!?! εχετε μπει σε τετοια διλήμματα εσεις η μονο εγω σκεφτομαι βλακειες?
Popisofia μου αρεσε που στην αρχη το επαιξε και ψυχραιμος χαχα
Ειρηνακι κανεις δν το καταλαβαινει μεχρι να μας ζησει!!!!
Αφρουλα τωρα τα σχεδια για το μαγαζακι μετακομιζουν για αργοτερα φανταζομαι ε?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης