Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
573 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 573 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΝΙΖΩ! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

ΤΟ ΞΕΡΩ............ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 328109

ΕΓΩ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ!ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΑ ΑΠ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ!!ΧΧΙΧΙΧΙΧΙ

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερίζω τις όμορφες μανούλες και μέλλουσες μανούλες!!!Σας παρακολουθω και διαβαζω τις συζητήσεις σας απλά λόγω πολύς δουλειάς δεν προλαβαίνω να συμμετέχω!!καταρχας συγχαρητήρια στην αφρούλα, στην ψυχή της παρέας, στην ολίνα , στην εύα!!εαν έχω ξεχάσει κανένα κοριτσάκι συγχωρέστε με!!!
αυτό τον μήνα παρακολούθησα με την γιατρό μου για πρώτη φορά τον κύκλο μου υπερηχογραφικά!η αλήθεια ειναι πως είχε γέλιο και μου είχε φύγει και το αγχος!πάω την 12η μερα και βλε΄πουμε ενα τεράστιο αυγό και πάω την 14η μερα και το αυγό ειχε σπάσει!προσπάθειες έκανα κάθε 2 μέρες..πιστεύω ότι έκανα όλες τις απαραίτητες προσπάθειες και τωρα είμαι στην αναμονή!!
μπορούν να μας πουν τα κοριτσάκια τι συμπτώματα είχαν?
μπορείτε να βάλετε και εμένα στην λ'ίστα δεν περιμένω στις 15.11.12?! Smile

Popisofia

Popisofia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
αφρουλα έγραψε:Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΝΙΖΩ! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

ΤΟ ΞΕΡΩ............ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 328109

ΕΓΩ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ!ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΑ ΑΠ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ!!ΧΧΙΧΙΧΙΧΙ

ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΑΚΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ!!! ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΓΩ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΚΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΣΘΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΑΣΘΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΛΙΟΤΣΙΓΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ. ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΥΨΕΙΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ.

LindakiS

LindakiS
Καλημερεςςςς κουκλιτσες μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 417472 Μολις πηγα εκανα χοριακη και περιμενω τα αποτελεσματα στη 1 γτ μου ειπε ειχε κι αλλα αιματα εκεινη την ωρα που δουλευαν και επρεπε να περιμενω γ να παρει σειρα το δικο μου!!! (ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΑΑΑ ΛΕΜΕΕΕΕ!!) Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 679259

Δε λεω ακομα πολλα....γτ φοβαμαι να το πιστεψω....παρα πολυυυ! Περιμενω την χοριακη!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΓΚΥΕΣ!! ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΤ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 215994

Ελλουκο μου, επεσα κι εγω σ αυτη τη λουμπα....που προσπαθησα μονο 2 μηνες....! Φοβηθηκα κι εγω μηπως το χω παρει εγωιστικα αλλα δεν ειναι ετσι οπως λεει η Αγαπη στην υπογραφη της πολυυυ σοφαα οταν θα νιωσεις εκεινη την φλογα μεσα σου....θα εισαι ηδη ΜΑΝΑ!!

Αγαπες μου....με εχει πιασει τωρα...οτι και να λεω κλαιωωω....και γελαωωωω εχω αναμικτα συναισθηματα!!

Ειμαι εδω μαζι σας ολη μερααα!! Στο γραφειο κλασσικα....το πρωι ειχα τρελλη αναγουλα τωρα ειμαι καλα...και ματωνει το ουλο μου rabbit rabbit οτι να ναι!

http://www.sailormoon82@blogspot.com

LindakiS

LindakiS

Θα σε τραβηξω το μαλλι τριχα τριχα και θα εχει το παιδι σου μια φαλακρη μαμα !!! Shocked Shocked Shocked Very Happy Very Happy Very Happy Σ αγαπω! Μην καπνιζεις βρε....εμενα με αηδιαζει ηδη...!

FOTINI28

FOTINI28
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!
ΑΦΡΟΥΛΑ,ΜΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ...ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΑΛΕΚΑ ΑΠΛΩΣ ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΩΧΡΙΝΙΚΗ ΦΑΣΗ...
ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΠΑΙΘΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
ΧΟΡΟΠΗΔΑΩ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ!!!! ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΣΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΝΑ ΠΩ? ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ!!! ΑΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!! ΜΕΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΣΟΥ!!! ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 50580
ΛΕΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΡΟΥΛΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΣΙΡΙΖΕΙΣ>>?? ΚΙ ΕΓΩ ΓΕΛΟΥΣΑ!!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ!
ΠΡΩΤΑ Η ΕΥΗ ΜΕΤΑ Η ΣΟΦΙΑ ΜΕΤΑ Η ΟΛΙΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΑΦΡΟΥΛΑ!!!
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΥ!!!!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Popisofia έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΑΚΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ!!! ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΓΩ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΚΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΣΘΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΑΣΘΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΛΙΟΤΣΙΓΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ. ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΥΨΕΙΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ.ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΤΡΕΛΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΡΙΖΑ.

ΟΛΙΝΑ ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΗΝ ΣΤΑΝΑΧΩΡΗΘΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ ΧΟΡΙΑΚΗΣ.ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.ΠΕΘΑΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑΤΟ ΑΥΓΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ.

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΦΡΟΥΛΑ,ΜΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ...ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΑΛΕΚΑ ΑΠΛΩΣ ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΩΧΡΙΝΙΚΗ ΦΑΣΗ...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να μαι πάλι
Τι κάνετε;
Να τι χαρα σήμερα
Η Έλλη εχει δίκιο, η καλη μέρα απο το πρωι φαίνεται

Ξεκιναω σίδερο, θα μπαίνω να σας διαβάζω

ellibaloni

ellibaloni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΟΛΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΦΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 50580 ΧΑΡΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ.....ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 265569 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 325318 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 325318 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 265569

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΦΡΟΥΛΑ,ΜΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ...ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΑΛΕΚΑ ΑΠΛΩΣ ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΩΧΡΙΝΙΚΗ ΦΑΣΗ...

Το είχε και σίγουρο
Γιατρός γιαλατζί εχει εξελιχθεί

LindakiS

LindakiS
Εστω και 0,05 πανω απο τα 5ml να ειναι θα χαρω! Αρνητικο να μην ειναι μονο....αν και ηδη αρχησαν να μου μιλανε τα συμπτωματα! Ευχαριστω Γιαννα μου
Φωτεινουλα πεθανα για την αντιδραση του αντρα σου!!! Smile Smile ποσο τρελλαινομαι οταν οι αντρες εχουν αυτες τις αντιδρασεις αποριας!! Με τρελλαινειιιι! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Καλημερα Αννουλααα καλο Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 517142
καλα δεν ηξερα οτι λες το αμαξι σου χαφτουνακι!! χαχαχαχα πολυ καλο! Smile

Ελλη μου και σε σενααα!! ΜΕ το καλο! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 215994

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΦΡΟΥΛΑ,ΜΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ...ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΑΛΕΚΑ ΑΠΛΩΣ ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΩΧΡΙΝΙΚΗ ΦΑΣΗ...

Το είχε και σίγουρο
Γιατρός γιαλατζί εχει εξελιχθεί

Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

ΧΑΧΑΧΑ Α ΡΕ ΑΦΡΟΥΛΑ!!
ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 Crying-with-laughterΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 Crying-with-laughter

ΥΓ.ΑΝΤΕ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 654316

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
diavasa gia egkyoules kai eipa na euxithw sygxaritiria sta prwta thetika test Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 50580 kai ksekiniste na to syneiditopoiate eyxes na min patisei i periodos stis epomenes kopse to kapnisma aksizei i prwti mera egw pou to stamatisa itan otan imoun apasxolimeni na kanw test (3 arnitika4thetika axna) e trexa pigene farmakeio ksexasa den to xreiazeste
boubou nai les vlakeies

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχει ερθει γμτ το αφεντικο μου και δν μπορω να συμμετέχω κι εγω στο τζερτζελο!! χαχαχαχα

ευχαριστω Γιαννα που μου ριχνεις ενα χαστουκι και συνερχομαι Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

φιλια και στα κοριτσια που ηρθαν μετα!!! δν μπορω να γραφω σεντονια τωρα Razz Razz Razz δν προλαβαινω!χιχιχι

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:εχει ερθει γμτ το αφεντικο μου και δν μπορω να συμμετέχω κι εγω στο τζερτζελο!! χαχαχαχα

ευχαριστω Γιαννα που μου ριχνεις ενα χαστουκι και συνερχομαι Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

φιλια και στα κοριτσια που ηρθαν μετα!!! δν μπορω να γραφω σεντονια τωρα Razz Razz Razz δν προλαβαινω!χιχιχι

Να αρχίσω και εγω τα χαστούκια; Τι καταλαβαίνεις;

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ! ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ?! ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ? Shocked Shocked Shocked Η' ΜΗΟΩΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΛΕΩ ΧΑΖΑ? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑΑΑΑ! ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΓΕΛΑΤΕ? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΣΟΥΡΓΕΛΑ!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αφρουλα τωρα λες εσυ χαζα και θα αρχισουμε να μαλωνουμε εσενα!! μη ξανακουσω λοιπον απαισιοδοξα πραγματα απο εγκυουλα!!Σας εφαγα!!!

Αννα εχεις δικιο.... απλα φοβηθηκα με τις σκεψεις μου και γι αυτο ηθελα λιγο ταρακούνημα απο εσας για να συνελθω!!!

LindakiS

LindakiS
Ωμπωωωωωωω δεν το πιστευω θα εχω αγωνια και για σενα τωρααα!! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩ!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΣΙΡΙΞΩΩΩ!! Δεν μπορω αλλο αγχος να ειμαι να ηρεμησω να τελειωνουμεεεεεε εχουμε κι αλλα να σκεφτουμεεε αααα!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Ενα χαστουκι κι απο δω δε θα ταν κι ασχημο να συνελθω λιγοοοο!! Shocked Shocked Shocked Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 585182 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 585182 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 585182 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 585182 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 585182

mary 30

mary 30
να ειμαι και εγω!!! τι παθατε καλες εσεις οι δυο ανυπομονες Very Happy Very Happy αντε να μαθουμε τα αποτελεσματα!!! με σας σημερα ουτε σιδερο δεν εκανα !!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 215994

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπείτε όλες στη σειρά και θα αρχίσω εγω τα χαστούκια
Άντε γιατι ούτε να σιδερώσει κάνεις δεν μπορει

Ναι Αφρούλα μου σε κοροιδευουμε, με τις ωχρινικες σου φάσεις

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 417472 ΕΙΣΑΙ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΜΕΓΑΛΟ!!! ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ! ΤΖΟΥ, Ε ΤΖΟΥ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βαλε και την Ολινα ροζ Αννα μου να την βλεπουμε να χαιρομαστε!!!Να γινουν ΠΑΡΑ πολλα τα ροζ ονοματακια!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 4 215994

LindakiS

LindakiS
Συγνωμη...κατι ασχετο για να περασει η ωρα...ισως οχι τοσο ασχετο δηλ....η Ελλε (Ελενη) μας ειπε αν τις ηρθε;;; η οχι;;; γτ δεν βλεπω με χρωμα στη λιστα σημερα...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις