376 Απ: *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 Νο6* Πεμ Νοε 15, 2012 12:06 pm
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
20 μερες περιπου αιμα με διακκυμανσεις ειχα κ μετα ηρθε κ η περιοδος.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
σε ολα τα επιπεδα ο θρησκευτικος υπερεχει!σορυ αλλα ετσι ειναι!ΑΧ ΒΡΕ λΟΥΚΙΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ!!!!loukia_84 έγραψε:ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ..ΙΣΩΣ Η ΓΝΩΜΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ..ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΑΡΑΚΙ, ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΣ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ?ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΗΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ?
μη το σκεφτεσαι θα ασχολουμαστε με τα μπεμπε και θα περασουν οι μερες..loukia_84 έγραψε:ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ?ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΜΑΘΗ Κ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΧΕΙΑ!
λιγο πριν τον 9ο!ειναι νωρις ακομα!listoudi έγραψε:κοριτσια την βαλιτσα του μαιευτηριου ποτε θα την ετοιμασετε?? εγω που μπηκα στον 8ο να ετοιμαζομαι σιγα σιγα η ειναι νωρις ακομη??
loukia_84 έγραψε:ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ..ΙΣΩΣ Η ΓΝΩΜΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ..ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΑΡΑΚΙ, ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΣ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ?ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΗΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ?
Λουκια εγω ολα στον εβδομο τα εκανα το δωματιακι δηλαδη και τα πραγματα της μικρης..μονο για μενα δεν εχω παρει κατι.. μπυτζαμες και τετοια για την κλινικη δηλαδη.. μαλλον απο εβδομαδα πρεπει να βγω για ψωνια..loukia_84 έγραψε:listoudi, ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ Κ ΟΛΑ ΚΑΠΩΣ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΗ!ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΟΓΔΟΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ...
α ναι και εμενα ποτε δεν με σταματησε η αναγουλα!!!!!!listoudi έγραψε:Ρε κοριτσια η αναγουλα αναγουλα αλλα και η πεινα πεινα.. τη γουρουνα ειμαι..
Φιλιτσα απο την μια λεω δεν αντεχω θα τα βγαλω και απο την αλλη εχω την χορτοπιτα στην κουζινα να με παρακαλει να την φαω..filitsaki έγραψε:α ναι και εμενα ποτε δεν με σταματησε η αναγουλα!!!!!!listoudi έγραψε:Ρε κοριτσια η αναγουλα αναγουλα αλλα και η πεινα πεινα.. τη γουρουνα ειμαι..
και εμεις με πολιτικο ειμαστε και θα κανουμε γαμοβαφτιση.. οχι τοσο για εμας αλλα για τους γονεις.. εχω τη μαμα μου που κλαιγετε και θελει να με καμαρωσει νυφουλα.. να της χαλασω το χατηρι... τωρα με την βαφτιση ευκαιρια ειναι και για το θρησκευτικο..loukia_84 έγραψε:ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΗ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ..
ΑΡΑ ΛΙΤΣΑΚΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!ΣΤΟΝ 7ο ΘΑ ΤΟ ΤΡΕΞΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.. ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΕΤΟΙΜΑΣΕ, ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ..
ΦΙΛΙΤΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΕΚΑΝΑ..ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΟΝΕΙΡΟ ΒΕΒΑΙΑ, ΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟ ΗΘΕΛΕ(ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ!)ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ(ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ)ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ, Κ ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΖΗΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ..ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ
Φιλιτσα εγω ετσι ημουν στον αρραβωνα με ειχαν πρηξει τα τετοια.. γιατι δεν χορευεις??? γιατι δεν τρωως??? γιατι δεν περασες απο το τραπεζι της θειας να την χαιρετησεις??παρε να κερασεις λικερακι γιατι ετσι ειναι το εθιμο.. κοντεψα να σκοτωσω και μανα και πεθερα με πρηξαν και ολοι περασαν καλα εκτος απο εμενα που αρχησα να συνερχομαι μετα απο 2 μπουκαλια σαμπανια..filitsaki έγραψε:νυφη δεν με φανταστηκα ποτε ομως.δεν το ειχα αν ονειρο που λενε.ευτηχως περασε γρηγορα εκεινη η μερα...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης