351 Απ: *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 Νο6* Πεμ Νοε 15, 2012 11:21 am
mpoumpou16
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
για θυροειδη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
listoudi έγραψε:εγω που ρωτησα την γιατρο μου μοθ ειπε να εχω μαζι μου..
νυχτικια για την ωρα της γεννας..
2 ζευγαρια μπυτζαμες με κουμπακια μπροστα παντοφλες σερβιετες λοχειας σουτιεν θηλασμου πετσετες μπανιου και τα καλυντικα σου αναλογως τι θελεις εσυ.. για το μωρο τιποτα μονο τα ρουχα εξοδου..
εξαρταται αν σε βολευει εσενα και σου αρεσει εχε μαζι σου μια.. εγω τις ρομπες δεν τις συμπαθω ιδιαιτερα οποτε δε θα παρω μαζι μου...mpoumpou16 έγραψε:φθσιολογικη γεννα εχετε εγω θα παω προγραματισμενα για καισαρικη. ρομπα χρειαζετε να εχουμε η οχι
οταν κλεισαμε την ημερομηνια του γαμου δεν ηξερα οτι ημουν εκυοσ και αλλη κενη δεν υπιρχε και αναγκαστικα τι να εκανα λουκια μου αλλα δεν το χαρικα οπωσ θα ηθελα ουτε στο θεμα νυφικου ουτε σε τιποταloukia_84 έγραψε:ΕΓΩ ΤΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ , ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΙΑ!ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΣ!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΜΕ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΟΝΙΑ, ΚΑΝΟΝΙΣΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΟΝΤΑΣ 5 ΜΗΝΩΝ!ΚΑΘΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΟΛΩΝ ΤΡΙΜΗΝΟ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΩ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ!ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΑ ΜΙΑ, ΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΦΗΣΕΣ ΟΛΑ ΣΕ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΑ!!!!!
και εμενα το ιδιο μου κανει αλλα εχω την αισθηση οτι ετσι σιγουρα δε θα υπαρχουν διαροες και δε θα χρειαστω εσωρουχα.. επισης οταν ειχα περιοδο οι σερβιετες μου προκαλουσαν φαγουρα και κολπιτιδες.. αυτα τουλαχιστον πιστευω οτι δε θα ειναι πολυ σφιχτα για να με ενοχλουν εκει κατω... δε ξερω..loukia_84 έγραψε:ΚΑΠΩΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΟΜΩΣ...
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΕΛΕΓΑ ΩΣ ΛΥΣΗ, ΚΑΠΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ...
filitsaki έγραψε:λιτσακι και γενικως κοριτσια εμενα αυτες οι γιγαντιες σερβιετες με ειχαν καταβολεψει!!!!μην στεναχωριεστε ειναι πρακτικες!
τυχερη εισαι εγω εχω και πολυ αιμα και 6 μερες περιοδο..loukia_84 έγραψε:ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΧΕΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ..ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΑΒΟΛΑ..ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ..ΠΑΝΤΑ ΕΝΙΩΘΑ ΤΥΧΕΡΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟ, ΦΟΒΑΜΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΒΑΡΙΑ Η ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ..
εγω εσωρουχα ειχα κανονικα!αλλωστε τα βαζεις στους 60 και μια χαρα!με αυτες τις σαρβιετες δεν θα λερωνεστε!listoudi έγραψε:filitsaki έγραψε:λιτσακι και γενικως κοριτσια εμενα αυτες οι γιγαντιες σερβιετες με ειχαν καταβολεψει!!!!μην στεναχωριεστε ειναι πρακτικες!
λες να τις προτιμησω φιλιτσα εε??? και εσωρουχα κανονικα η μιας χρησης??
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης