Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
679 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 679 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

mpoumpou16

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
για θυροειδη

mpoumpou16

στο πρωτο μου την ετοιμασαι η πεθερα μου και μου την εφερε στο σπιτι και εβαλε κια καπια πραγματα η μαμα μου μεσα δεν ειχα ασχολιθει με την ετοιμασια γιατι ειχα και τισ ετοιμασιεσ και του γαμου παντευτικα στο 8 καταλαβαινεται το τρεξιμο ολα μαζι μου ειχαν ερθει

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LISTOUDI, ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ???

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΤΡΙΜΗΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΙΛΑ!ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΑΡΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΤΕΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ..

ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΠΑΝΤΩΣ... *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 Νο6* - Σελίδα 15 606100

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω που ρωτησα την γιατρο μου μοθ ειπε να εχω μαζι μου..
νυχτικια για την ωρα της γεννας..
2 ζευγαρια μπυτζαμες με κουμπακια μπροστα παντοφλες σερβιετες λοχειας σουτιεν θηλασμου πετσετες μπανιου και τα καλυντικα σου αναλογως τι θελεις εσυ.. για το μωρο τιποτα μονο τα ρουχα εξοδου..

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω ειμαι +14 κιλα και τα πρωτα 7 τα ειχα παρει μεχρι τον 5ο.. τι να πω.. σα φουσκα θα γινω στο τελος..

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
listoudi έγραψε:εγω που ρωτησα την γιατρο μου μοθ ειπε να εχω μαζι μου..
νυχτικια για την ωρα της γεννας..
2 ζευγαρια μπυτζαμες με κουμπακια μπροστα παντοφλες σερβιετες λοχειας σουτιεν θηλασμου πετσετες μπανιου και τα καλυντικα σου αναλογως τι θελεις εσυ.. για το μωρο τιποτα μονο τα ρουχα εξοδου..

αυτα ακριβως κ εγω θα παρω συν ταρουχα της μικρης κ τα μπεμπιλινα.

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω τα δικα μου ρουχοειδη και ενα σετ εξοδου του μπεμπη!να σας πω βρες τε μου ενα σαιτ να παρω ολοσωμο μπουφανακι...

mpoumpou16

φθσιολογικη γεννα εχετε εγω θα παω προγραματισμενα για καισαρικη. ρομπα χρειαζετε να εχουμε η οχι

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΤΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ , ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΙΑ!ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΣ!

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΜΕ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΟΝΙΑ, ΚΑΝΟΝΙΣΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΟΝΤΑΣ 5 ΜΗΝΩΝ!ΚΑΘΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΟΛΩΝ ΤΡΙΜΗΝΟ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΩ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ!ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΑ ΜΙΑ, ΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΦΗΣΕΣ ΟΛΑ ΣΕ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΑ!!!!!

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
φιλιτσα στα next νομιζω ειχα δει..
ααα.. φιλη μου που ειναι και νοσοκομα μου ειπε αντι να παρω σερβιετες λοχειας και εσωρουχα μιας χρησης να παρω τα παμπερς ακρατειας που ειναι για τους παπουδες.. εσεις τι λετε???

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mpoumpou16 έγραψε:φθσιολογικη γεννα εχετε εγω θα παω προγραματισμενα για καισαρικη. ρομπα χρειαζετε να εχουμε η οχι
εξαρταται αν σε βολευει εσενα και σου αρεσει εχε μαζι σου μια.. εγω τις ρομπες δεν τις συμπαθω ιδιαιτερα οποτε δε θα παρω μαζι μου...

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι εγω φυσιολογικο στο γιο μου κ τωρα στη μπεμπα εκτως απροοπτου

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΠΩΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΟΜΩΣ...
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΕΛΕΓΑ ΩΣ ΛΥΣΗ, ΚΑΠΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ... Embarassed

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΠΑΝΤΑ...ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑ!

mpoumpou16

loukia_84 έγραψε:ΕΓΩ ΤΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ , ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΙΑ!ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΣ!

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΜΕ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΟΝΙΑ, ΚΑΝΟΝΙΣΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΟΝΤΑΣ 5 ΜΗΝΩΝ!ΚΑΘΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΟΛΩΝ ΤΡΙΜΗΝΟ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΩ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ!ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΑ ΜΙΑ, ΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΦΗΣΕΣ ΟΛΑ ΣΕ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΑ!!!!!
οταν κλεισαμε την ημερομηνια του γαμου δεν ηξερα οτι ημουν εκυοσ και αλλη κενη δεν υπιρχε και αναγκαστικα τι να εκανα λουκια μου αλλα δεν το χαρικα οπωσ θα ηθελα ουτε στο θεμα νυφικου ουτε σε τιποτα

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΑ ΡΕ ΣΥΥΥΥΥΥ.. ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΣΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΖΩΗ..ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ..Η ΖΩΗ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑ! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΣΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΕ ΤΩΡΑ...ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΧΑΡΕΣ, ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λιτσακι και γενικως κοριτσια εμενα αυτες οι γιγαντιες σερβιετες με ειχαν καταβολεψει!!!!μην στεναχωριεστε ειναι πρακτικες!

mpoumpou16

κορισια χαρικα που τα ειπαμε μολισ γυρισε η κορη μου με τον αντρα μου απο το σουπερ καλο σασ βραδυ ευχομαι να μπορεσουμε να τα ξαναπουμε αυριο καλη συνεχεια

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ...ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΟΡΚΩΝ ΓΑΜΟΥ.. ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ!ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ, ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΑ!ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΙΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ!ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι να πω κ εγω που δεν εχω κανει καν θρησκευτικο Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:ΚΑΠΩΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΟΜΩΣ...
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΕΛΕΓΑ ΩΣ ΛΥΣΗ, ΚΑΠΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ... Embarassed
και εμενα το ιδιο μου κανει αλλα εχω την αισθηση οτι ετσι σιγουρα δε θα υπαρχουν διαροες και δε θα χρειαστω εσωρουχα.. επισης οταν ειχα περιοδο οι σερβιετες μου προκαλουσαν φαγουρα και κολπιτιδες.. αυτα τουλαχιστον πιστευω οτι δε θα ειναι πολυ σφιχτα για να με ενοχλουν εκει κατω... δε ξερω..

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΧΕΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ..ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΑΒΟΛΑ..ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ..ΠΑΝΤΑ ΕΝΙΩΘΑ ΤΥΧΕΡΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟ, ΦΟΒΑΜΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΒΑΡΙΑ Η ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ..

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
filitsaki έγραψε:λιτσακι και γενικως κοριτσια εμενα αυτες οι γιγαντιες σερβιετες με ειχαν καταβολεψει!!!!μην στεναχωριεστε ειναι πρακτικες!

λες να τις προτιμησω φιλιτσα εε??? και εσωρουχα κανονικα η μιας χρησης??

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΧΕΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ..ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΑΒΟΛΑ..ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ..ΠΑΝΤΑ ΕΝΙΩΘΑ ΤΥΧΕΡΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟ, ΦΟΒΑΜΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΒΑΡΙΑ Η ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ..
τυχερη εισαι εγω εχω και πολυ αιμα και 6 μερες περιοδο..

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
listoudi έγραψε:
filitsaki έγραψε:λιτσακι και γενικως κοριτσια εμενα αυτες οι γιγαντιες σερβιετες με ειχαν καταβολεψει!!!!μην στεναχωριεστε ειναι πρακτικες!

λες να τις προτιμησω φιλιτσα εε??? και εσωρουχα κανονικα η μιας χρησης??
εγω εσωρουχα ειχα κανονικα!αλλωστε τα βαζεις στους 60 και μια χαρα!με αυτες τις σαρβιετες δεν θα λερωνεστε!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις