Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
641 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 641 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΟ:
Στην εγκυμοσύνη θα πρέπει να αποφεύγεται η κατανάλωση καφέ, γιατί η καφεΐνη είναι διεγερτικό και αυξάνει τους καρδιακούς παλμούς και το μεταβολισμό της μητέρας. Αυτές οι μεταβολές στον οργανισμό της εγκύου ενδέχεται να επηρεάσουν τον καρδιακό παλμό, την αναπνοή και την ανάπτυξη του εμβρύου. Επιπλέον, ο καφές έχει διουρητικές ιδιότητες, με αποτέλεσμα να χάνονται υγρά και ηλεκτρολύτες, που είναι απαραίτητα στην κύηση. Ακόμη, εμποδίζει την απορρόφηση σημαντικών θρεπτικών ιχνοστοιχείων, όπως το ασβέστιο και ο σίδηρος, αν καταναλωθεί κοντά στο γεύμα.

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καφε δεν πινω. τον εκοψα λοφω αυπνιας αλλα και γιατι επινα ενα λιτρο την ημερα... τωρα πινω κανεναν ελληνικο 1 φορα στις 2 βδομαδες. Μου λειπει ομως.

Μονο στις διακοπες επινα καθε μερα, που κατεβαινα στις 7 στην παραλια και ειχε ησυχια και θαλασσα λαδι και ηλιο λιγο και καλο και για μενα και για την μπεμπα και επινα εναν περιποιημενο ελληνικο διαβαζοντας το βιβλιο μου.
Κι εγω δε τα πολυτρωω τα μανιταρια, αλλα μου αρεσει η γευση που δινουν στο φαγητο. τρωω λιγα και τα αλλα τα βαζω στο πιατο του αντρα μου...

λουκια εχεις δικιο για την τηγανιτη πατατα!!!οπως και για το οτι η γουρουνια πρεπει να ειναι γουρουνια για να αξιζει. Σαν να λεμε προφιτερολ διαιτης...γινεται???? δε γινεται!!!!!!!!!

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
στην αρχη επαιρνα ντεκαφεινε και επινα αλλα καπου διαβασα οτι επηρεαζει ακριβως το ιδιο οποτε ενα γαλλικουλι τον πινω.. πριν την εγκυμοσυνη επινα 4 την ημερα και καπνιζα κιολας.. τωρα μου εχει μεινει μονο το πρωινο καφεδακι παρηγοριας..

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω καφε δν κοβω δεν μπορω.εξαλλου πινω εναν ελληνικο τη μερα οοοολη μερα.αλλα θα αντικατστησω την ζαχαρη ειτε με στεβια ειτε με μαυρη

discordia

discordia
κι εγω ειχα ζητησει ντεκαφεινε αλλα μου ειπαν οτι ειναι τετοια η επεξεργασια που περναει που καλυτερα να πιω 2 κανονικους παρα εναν ντεκαφεινε.

Κι εγω καπνιζα πριν την εγκυμοσυνη αλλα γενικα πολυ λιγο, 1 πακετο 2 βδομαδες, που μου ηταν πολυ ευκολο να το σταματησω. Το καφεδακι μου μου λειπει ομως...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ, ΕΝΑ ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΚΑΦΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ..ΑΛΙΜΟΝΟ!ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΨΑΝ ΟΛΑ, ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ Κ ΑΥΤΟ????? affraid affraid affraid affraid ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΠΟΥΛΑ!!!

ΔΙΑΒΑΖΩ Κ ΑΥΤΟ:
Η καφεΐνη μπορεί να φτάνει στο μωρό μέσω του πλακούντα. Και επειδή ο μεταβολισμός του αναπτυσσόμενου εμβρύου δεν είναι ακόμα ώριμος, το έμβρυο δεν έχει τη δυνατότητα να μεταβολίσει πλήρως την καφεΐνη.

Αυτό σημαίνει πως ακόμα και σε μικρότερες συγκεντρώσεις η καφεΐνη θα μπορούσε να προκαλέσει αϋπνία ή υπερδιέγερση στο μωρό, όπως και σε έναν ενήλικα που πίνει πολλούς καφέδες.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΜΕΝΑ Ο ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΙΟΛΑΣ, ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΠΝΙΑ!ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕ ΦΟΡΑ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Κ ΣΤΟ ΜΩΡΟ(ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΙΔΕΑ ΜΟΥ???).4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΖΕ ΣΑΝ ΠΑΛΑΒΟ..ΔΑΙΒΑΖΩ Κ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΑΙ ΟΣΟ ΝΑ ΠΕΙΣ.

ΣΜΑΡΩ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΕΡΓΚΕΡΣ..ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!!ΧΘΕΣ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΟΥ.ΜΟΝΟ ΣΑΛΑΤΙΤΣΑ!

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ, ΕΝΑ ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΚΑΦΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ..ΑΛΙΜΟΝΟ!ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΨΑΝ ΟΛΑ, ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ Κ ΑΥΤΟ????? affraid affraid affraid affraid ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΠΟΥΛΑ!!!

ΔΙΑΒΑΖΩ Κ ΑΥΤΟ:
Η καφεΐνη μπορεί να φτάνει στο μωρό μέσω του πλακούντα. Και επειδή ο μεταβολισμός του αναπτυσσόμενου εμβρύου δεν είναι ακόμα ώριμος, το έμβρυο δεν έχει τη δυνατότητα να μεταβολίσει πλήρως την καφεΐνη.

Αυτό σημαίνει πως ακόμα και σε μικρότερες συγκεντρώσεις η καφεΐνη θα μπορούσε να προκαλέσει αϋπνία ή υπερδιέγερση στο μωρό, όπως και σε έναν ενήλικα που πίνει πολλούς καφέδες.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΜΕΝΑ Ο ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΙΟΛΑΣ, ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΠΝΙΑ!ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕ ΦΟΡΑ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Κ ΣΤΟ ΜΩΡΟ(ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΙΔΕΑ ΜΟΥ???).4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΖΕ ΣΑΝ ΠΑΛΑΒΟ..ΔΑΙΒΑΖΩ Κ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΑΙ ΟΣΟ ΝΑ ΠΕΙΣ.

ΣΜΑΡΩ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΕΡΓΚΕΡΣ..ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!!ΧΘΕΣ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΟΥ.ΜΟΝΟ ΣΑΛΑΤΙΤΣΑ!
Αν σε πειραζει καλα κανεις και δεν πινεις.. εγω επινα καφε και μετα επεφτα για υπνο τετοια αναισθησια μιλαμε..αλλα γενικα με ενα καφεδακι δεν παθαινεις και τιποτα...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΚΑΦΕΙΝΕ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ..ΠΛΕΟΝ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΑΜΑ ΠΙΩ ΚΑΦΕ!ΤΙ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Κ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΒΙΑ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...Η ΜΑΥΡΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕΛΩΜΑ!

ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΤΕ!!ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΥΤΕ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΜΟΥ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!ΑΦΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΟΥΝ-ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ Ε, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΑ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ!!!!

ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ ΔΙΑΙΤΗΣ Ε???Ε ΜΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!

discordia

discordia
Κοριτσια μου βασικα το καλυτερο πιστευω ειναι να ακουμε το σωμα μας. Ο,τι και να μου λενε οι αλλοι, αν αισθανομαι καλα με κατι, εγω το δοκιμαζω.
Ειδικα με αυτα που περναει τωρα, που μεγαλωνει και το μωρο μας, ενα παραπανω πρεπει να το ακουμε...

Μπεργκερακια!!! μιαμιαμιαμ...κι εχω και πολυ κιμα στην καταψυξη που δεν τον ακουμπαω... θα τα κανω μια μερα εκπληξη στο παλικαρι μου!!!

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ζηλεψα και εγω... θελω μπεργκερ αλλα αν κανω στον αντρα μου θα με κραξει.. τρωει πολυ συχνα στη δουλεια και δεν του λειπουν εγω παλι εχω να φαω 8 μηνες φοβαμαι να φαω κιμα εξω και στο σπιτι δεν εφτιαξα καμια φορα...

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γυρισα κ εγω...
Μαρακι καλο ειναι να σημειωνεις τι τρως καθε φορα κ ποσο ειναι η μετρηση μετα.Αυτο θα βοηθησει κ εσενα κ το γιατρο να δειτε τι ταιριαζει περισσοτερο στον οργανισμο σου.Επισης ελεγχε ποσοτητα υδατανθρακων στα δημητριακα.Μπορει καποια να εχουν λιγοτερους υδατανθρακες απο αλλα κ ετσι να εχεις τη δυνατοτητα να φας λιγο μεγαλυτερη ποσοτητα αν νομιζεις οτι δε χορταινεις.Το 140 για αρχη πολυ καλο μου φαινεται.Μετρησες κ πριν φας?

Λουκια θα δοκιμασω κ εγω να κανω μπεργκερακια.Το θεμα ειναι οτι βαριεμαι να τηγανιζω πατατες οποτε μαλλον θα τα φαμε με πατατακια... Crying or Very sad

discordia

discordia
νομιζω ανακαλυψα γιατι ποναω και εχω δυσπνοια.... η μικρη κυρια που μεχρι χτες με κλωτσουσε απο αριστερα, σημερα δινει απο δεξια. Αλλαξε θεση αλλα η καινουρια θεση δεν βολευει την μαμα... ελπιζω να αλλαξει λιγο μπας και παρω ολοκληρη αναπνοη!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΜΑΡΩ, ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΦΡΕΣΚΟ, ΝΑ ΤΑ ΠΛΑΘΕΙΣ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ!ΕΤΣΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΤΑ ΞΕΠΑΓΩΝΕΙΣ, ΤΑ ΨΗΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΑΚΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΜΠΕΡΓΚΕΡΣ!!!
ΛΙΤΣΑΚΙ, ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΠΕΡΓΚΕΡΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ....

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λουκια ηδη ετοιμο το λουκανικακι μου.. θα τα φτιαξω την τριτη αν ειναι γιατι ο αντρας μου θα εχει ρεπο κυριακη δευτερα οποτε το ξεχναω.. Sad λοιπον κοριτσια κλεινω για φαγητο και μετα θα χαζεψω μια σειρουλα που εχω κατεβασει και θα κανω και μια γενικη στον εαυτο μου..

discordia

discordia
Πολυ καλη η ιδεα Λουκια αλλα δεν νομιζω οτι ειναι πραγματοποιησιμη.... συνηθως μου τα δινει ετοιμα κατεψυγμενα η μαμα μου ...και τα πλαθει ο καλος μου οταν ειναι να τα μαγειρεψουμε...
εγω η ακαματρα νοικοκυρα δεν τα παω καλα με τα ωμα κρεατακια... για να τα φαω με κρατανε μακρια απο την κουζινα οσο ειναι στην "φυσικη" τους κατασταση. Εκτος κι αν ειναι αναγκη να τα μαγειρεψω εγω, που μετα ενα 90% μου μυριζουν και δεν τα τρωω...

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσακια ντεκαφεϊνε ποτε!Ειναι καρκινογονος.Ειναι πολλα τα χημικα που χρησιμοποιουνται για να μειωθει η συγκεντρωση της καφεϊνης.Εγω δεν πινω καθολου καφε γιατι μου βρωμαει.Πριν επινα 2 την ημερα.Εσπρεσσο ή καπουτσινο στο σπιτι το πρωι κ φραπε μετα στη δουλεια παντα δυνατο κ σκετο.Πλεον δε θελω ουτε να το μυριζω!Βεβαια ενας καφες τη μερα ακομη κ στην εγκυμοσυνη δεν ειναι τραγικος.

Εγω θα κανω λαυρακια στο φουρνο με πατατουλες κρεμυδακι κ καπαρη κ θα βρασω κ παντζαρια.

Οσο για πατατες εγω θελω φριτεζα για να τις κανω.Δεν εχω κανει ποτε σε τηγανι.Κ βαριεμαι να τη βγαζω απο το ντουλαπι.Ασε που θελει κ πολυ λαδι.Κ μετα πετα το κ πλυνε καδο για να την ξαναμαζεψεις!Καλυτερα να παρω 2 μεριδες πατατες απ'εξω να τελειωνω...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΛΙΤΣΑΚΙ, ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΑΛΙ!ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΜΠΕΡΓΚΕΡΣ!

ΣΜΑΡΩ ΜΟΥ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ, ΠΑΩ ΠΑΣΟ!ΑΝ ΕΧΕΙΣ Κ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ..!!!!ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ-ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ-ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΩΜΕΝΟΙ!!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ...ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕ, ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ.ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΝΑΣ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ΓΛΥΚΟΣ, Η ΕΝΑΣ ΓΑΛΛΙΚΟΥΛΗΣ-ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΓΑΛΑ- ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...ΑΧ!
ΦΡΑΠΕ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ, ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
discordia έγραψε:Πολυ καλη η ιδεα Λουκια αλλα δεν νομιζω οτι ειναι πραγματοποιησιμη.... συνηθως μου τα δινει ετοιμα κατεψυγμενα η μαμα μου ...και τα πλαθει ο καλος μου οταν ειναι να τα μαγειρεψουμε...
εγω η ακαματρα νοικοκυρα δεν τα παω καλα με τα ωμα κρεατακια... για να τα φαω με κρατανε μακρια απο την κουζινα οσο ειναι στην "φυσικη" τους κατασταση. Εκτος κι αν ειναι αναγκη να τα μαγειρεψω εγω, που μετα ενα 90% μου μυριζουν και δεν τα τρωω...

Εισαι λιγο υπερβολικη ε?Καποτε ημουν ετσι με το ψαρι αλλα τωρα το ξεπερασα.Βεβαια μου τα καθαριζουν απο'κει που τα αγοραζω κ εγω μονο τα πλενω κ αλατοπιπερωνω.Αντε ο κιμας που θελει χερακι να σε ενοχλει.Το να πλυνεις μοσχαρακι ή κοτοπουλο για να το μαγειρεψεις κ αυτο δυσκολο σου φαινεται?Τι θα κανεις που το παιδι θα πρεπει να τρωει συνεχεια κρεας?

Ο δικος μου δεν ανακατευεται καθολου στην κουζινα.Μονο τοστ φτιαχνει.(κ γεμιζει ο παγκος ψιχουλα! Twisted Evil )Ασε που δεν μπορει να φαει κιμα.Πολυ δυσκολα τρωει παστιτσιο ή γεμιστα με κιμα.Ποτε μπιφτεκια εκτος αν μιλαμε για γκουντις,μπενιγκανς κ φραιντεις.

discordia

discordia
Ε, ναι Δωρα εχεις δικιο.... απο εκει που θα ασχολεισαι 3 ωρες για μια τηγανια πατατες, την αγοραζεις και ησυχαζεις....
Λιτσακι τα λεμε...

Και με τα ψαρια παρομοιο θεμα εχω αλλα οχι τοσο εντονο οσο με το κρεας. γενικα ειμαι πολυ σιχασιαρα και λειτουργω με το ματι. Αν κατι δε μου κατσει στο ματι, δεν το ακουμπαω, οχι να το φαω κιολας. Κπαως ετσι ειχα φτασει να τρωω μονο μακαρονια και πατατες... εχε χαρη που δεν μπορω να πω οχι στο παλικαρι μου κι αυτος καθεται και μου τα πασαρει ολα τοσα νοστιμα....

φραπε και νες επινα αλλα μονο γιατι ειναι η ευκολη λυση. Ο αγαπημενος μου ειναι ο γαλλικος και πριν κανενα χρονο αρχισα να πινω και ελληνικο. Τα υπολοιπα δε μου αρεσουν..

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λουκια μου ξερεις οτι δεν ειναι καλο να βαζουμε γαλα στον καφε?Δημιουργουνται συσσωματωματα που δυσκολευουν την πεψη!

discordia

discordia
Δωρακι ειμαι υπερβολικη παναθεμα με....και ξερω οτι ολα ειναι στο κεφαλι μου...αλλα οταν το μαγειρευεις το αναθεματισμενο το νουα και λες "μπορεις να το φας" και μολις βαλεις την πρωτη μπουκια στο στομα σου, σου ερχεται οτι τρως ωμο κρεας και βρωμαει, τι κανεις????
Αλλα για το μωρο ολα θα τα κανω... εδω αποφασισα να γεννησω, στο να του πλυνω ενα μοσχαρακι θα σταματησω!!!

discordia

discordia
Κοριτσακια κοιταξτε τι βρηκα....
ειναι λιγο νωρις αλλα αξιζει να το εχουμε στα υποψιν μας....

http://www.metaixmio.gr/trivizas/

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ!ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ..ΚΑΦΕ, ΓΑΛΑ, ΤΟΣΤ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΓΟ!ΤΟ ΧΩ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ!ΒΕΒΑΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΦΩΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΣ!ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Κ Α Ι ΤΟ ΣΚΟΥΠΑΚΙ(ΑΣ ΕΚΑΝΕ Κ ΑΛΛΙΩΣ!)!ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕ ΜΕ ΠΑΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΦΑΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ, ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΦΡΙΤΕΖΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ..
ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ-ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ..-ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ..ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΕΞΩ...ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ! Embarassed Embarassed Embarassed

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΟΜΩΣ..........ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΟΥΤΕ ΨΩΝΙΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΗ!!ΜΕ ΠΑΣ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!ΩΡΑΙΟΣ ΟΜΩΣ Ο ΤΡΙΒΙΖΑΣ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις