326 Απ: *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 Νο6* Πεμ Νοε 15, 2012 10:37 am
Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα ειμαι η Σοφια ειμαι στην 27 βδομαδα και δεν ειμαι καλα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
δεν ρωτας τη ζωη καλυτερα? μαλλον διατροφη θα κανεις για αρχη!thequeen86 έγραψε:για να δουμε τι θα πει αυριο ο ενδοκρινολογος.γτ ο γιατρος μου δν ηταν κ σιγουρος αλλα δν του αρεσε το 200αρι.φιλιτσα λες να την γλυτωσω?
filitsaki έγραψε:δεν ρωτας τη ζωη καλυτερα? μαλλον διατροφη θα κανεις για αρχη!thequeen86 έγραψε:για να δουμε τι θα πει αυριο ο ενδοκρινολογος.γτ ο γιατρος μου δν ηταν κ σιγουρος αλλα δν του αρεσε το 200αρι.φιλιτσα λες να την γλυτωσω?
filitsaki έγραψε:οι 2 πρεπει να ειναι παραπανω.τιμες για να διαγνωστει διαβητης κυησης!
γεια σου σταυρουλα!με το καλο!φιλιτσα με λενε και εγω δεν ειμαι στα φορτε μου...mpoumpou16 έγραψε:xarika koritsia eimai h stauroula και ειμαι 29 εβδομαδων περιμενω το 2 κοριτσακι μου γιατι δεν εισαι καλα σοφια
αρα η μια τιμη ειναι παραπανω.διατροφη!thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:οι 2 πρεπει να ειναι παραπανω.τιμες για να διαγνωστει διαβητης κυησης!
στο 2ωρο ειναι 140 με οριο το 153.το 200 εχει οριο 180
Sofki έγραψε:Καουρες σημερα....Πολυ ασχημες καουρες
το καλυτερο ειναι να ζητησεις λιστα απο εκκει που θα γεννησεις.στο πρωτο τι ειχες παρει?αλλου θα γεννησεις?mpoumpou16 έγραψε:κοριτσια η βαλιτσα του νοσοκομειου τι ακριβωσ χρειαζετε να περιεχει μεσα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης