26 Απ: πολλα κιλα!!! Πεμ Νοε 15, 2012 2:27 pm
matina2202
Σιωπηλή δύναμη
με ύψος 1,75 και 67 κιλά πριν την εγκυμοσύνη, έφτασα 84 κιλά. Βγαίνοντας απο το μαιευτήριο ήμουν 78 κιλά και τώρα 12 μηνες μετα είμαι 62 κιλά.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
markaaa έγραψε:εγω εχω υψος 1,65 και ξεκινησα την εγκυμοσυνη με 68 κιλα.. τουε 4 πρωτους μηνες ειχα τρομερες αναγουλες και εφτασα τα 60 κιλα.. μετα ομως οταν περασαν οι αναγουλες του εδωσα και καταλαβε..εφτασα τα 80!! σχεδον ολοι μου λενε οτι εβαλα 20 κιλα αλλα εγω επιμενω οτι εβαλα μονο 12!!!! αφου 68 ξεκινησα!!!! τωρα εχω κολλησει στα 75 αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν εχω κανει ακομη διαιτα..το παω απο δευτερα σε δευτερα!!!
ioanna85 έγραψε:doritaki αν ειδες εγραψα οσο πιο σωστα γινεται!δεν εβαλα ουτε ορια ουτε μεριδες ουτε τιποτα!Αλλωστε πιο πριν εγραψα οτι κι εγω τρωω γλυκα!Προσπαθω κι εγω να κανω οτι καλυτερο μπορω για το μωρο μου!
Κωνσταντινα με το θηλασμο γινονται πολλες καυσεις οντως!
markaaa έγραψε:εγω εχω υψος 1,65 και ξεκινησα την εγκυμοσυνη με 68 κιλα.. τουε 4 πρωτους μηνες ειχα τρομερες αναγουλες και εφτασα τα 60 κιλα.. μετα ομως οταν περασαν οι αναγουλες του εδωσα και καταλαβε..εφτασα τα 80!! σχεδον ολοι μου λενε οτι εβαλα 20 κιλα αλλα εγω επιμενω οτι εβαλα μονο 12!!!! αφου 68 ξεκινησα!!!! τωρα εχω κολλησει στα 75 αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν εχω κανει ακομη διαιτα..το παω απο δευτερα σε δευτερα!!!
Mirja έγραψε:Αυριο μπαινω στην 26 εβδομαδα και εχω βαλει 1 κιλο...
Mirja έγραψε:Αυριο μπαινω στην 26 εβδομαδα και εχω βαλει 1 κιλο...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης