Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
589 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 589 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μολις με πηρε ο γιατρος!Τα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα!Oυτε τρισωμια 18,ουτε 21, ουτε 13, ουτε κυστικη, ουτε τιποτα!Περιμενω ενα υγιεστατο κοριτσακι!Σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου για ολα! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο2! - Σελίδα 16 417472 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο2! - Σελίδα 16 417472

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ! ΜΠΡΑΒΟ ΙΩΑΝΝΑ.ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ.ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ.ΑΝΤΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΡΟΖ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι ευχάριστα νέα Ιωάννα μου!!!Τέλεια!!!Με το καλό να κρατήσεις αγκαλίτσα τη μπουμπού σου!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο2! - Σελίδα 16 654316 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο2! - Σελίδα 16 654316
Εγώ μόλις γύρισα από το γιατρό!Τα αμνιακά μου είναι καλά στο 13 μου είπε,ο τράχηλος κλειστός και ο μπέμπης μια χαρά!!!!Δόξα το Θεό!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο2! - Σελίδα 16 215994 Όσο για τα υγρά που είδα τη ζημιά μου την έκανε μάλλον η βαζελίνη...έβαλα παραπάνω χτες,ανέβηκε η μπλούζα μου και βράχηκε το σεντόνι μου!!Αλλά από την τρομάρα μου πού μυαλό να το σκεφτώ??

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κι απο μενα!!!

Εγω σημερα εχω καταλαβει πως νιωθει η Τονια!! εφαγα το πρωι μια τυροπιτα και απο εκεινη την ωρα δεν μπορω να συνελθω. pale Βρε κοριτσκι μου πως την παλευεις??? δεν ξερω τι να κανω..

Ιωαννα μου μπραβο κουκλα μου!! Ειδες που ολα πηγαν μια χαρα??? Ηταν απλα λιγο να σε δοκιμασει το κοριτσακι σου (!!!!!!!!)Επιτελους μαθαμε και το φυλο!! Τωρα ξεκουρασου (θα μου πεις τι καναμε και πριν? ) και ξεκιναμε ψωνια!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο2! - Σελίδα 16 417472 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο2! - Σελίδα 16 417472 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο2! - Σελίδα 16 417472

Ελευθερια μου αυτο το επαθα πριν κανενα διμηνο. Με κρατησε ομως δυο μερες. Αλλα ο δυνατος πονος κρατησε ενα πρωινο. Ερχοταν και εφευγε. Οντως σαν να εχω φαει μπουνιες στη κοιλια. Μου ειχε πει ο γιατρος να παρω Simeco ή Mallox. Αλλα ακομα και τωρα που το σκεφτομαι αγχωνομαι μην το ξαναπαθω!

Συνονόματη μη μου αγχωνεσαι, τιποτα δε θα ειναι. ΣΙΓΟΥΡΟ. Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο2! - Σελίδα 16 727892
Θετικη ενεργεια Γρρρρρρηηηηγορα στην Αννουλα!!!!

Οφουουουου παω να παρω καμια σουρωτη... Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο2! - Σελίδα 16 911307 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο2! - Σελίδα 16 911307

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
annoyla έγραψε:Τι ευχάριστα νέα Ιωάννα μου!!!Τέλεια!!!Με το καλό να κρατήσεις αγκαλίτσα τη μπουμπού σου!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο2! - Σελίδα 16 654316 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο2! - Σελίδα 16 654316
Εγώ μόλις γύρισα από το γιατρό!Τα αμνιακά μου είναι καλά στο 13 μου είπε,ο τράχηλος κλειστός και ο μπέμπης μια χαρά!!!!Δόξα το Θεό!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο2! - Σελίδα 16 215994 Όσο για τα υγρά που είδα τη ζημιά μου την έκανε μάλλον η βαζελίνη...έβαλα παραπάνω χτες,ανέβηκε η μπλούζα μου και βράχηκε το σεντόνι μου!!Αλλά από την τρομάρα μου πού μυαλό να το σκεφτώ??

Απο βαζελινη???? Razz Razz Razz Razz

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιαννα μου σε ευχαριστω!Θα γινει του ροζ τωρα!Ξερεις εσυ...Δωσε της φιλια!

Αννουλα τι τρομαρες εχουμε ακομα να περασουμε με τα ζουζουνια μας!Τελος καλο ολα καλα!Σε ευχαριστω πολυ!

just_Annoula αχ!σε ευχαριστω!ναι μαθαμε οτι ειναι και κορουλα αυτη που μας τρεχει!Καλα να ειναι ολα τα παιδακια!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπράβο Ιωάννα, όλα υπέροχα λοιπόν! Με το καλό το κορίτσάκι σου! Ξεκίνα τα ψώνια τώρα!!!

Άννα δεν πειράζει, καλά έκανες και το κοίταξες, ποτέ δεν ξέρεις! Έκανες και άλλον έναν υπέρηχο, δεν πειράζει.

Αννούλα κι εσύ με το καλό η κορούλα!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρινουλα μου σε ευχαριστω πολυ! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο2! - Σελίδα 16 417472

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ιωάννα μου, πολύ ωραία!!!!!!Όλα καλά λοιπόν, μάλλον η μικρή ήθελε να σας δείξει το φύλο με το δύσκολο τρόπο Wink

Τελικά ρε κορίτσια, νομίζω ότι όλα αυτά αν μας συνέβαιναν κάποια άλλη στιγμή εκτός εγκυμοσύνης, ούτε που θα τους δίναμε σημασία. Είναι περισσότερο η τρομάρα μας μην τυχόν πάθει κάτι το μωρό που μας πανικοβάλλει. Πάντως ελπίζω να μη μου ξανατύχει σύντομα γιατί πονούσε πολύ!!!!!!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελευθερια μου ναι ολα καλα!Ευχαριστω!Διαλεξε τον πιο αγχωτικο τροπο για τη μανουλα!Τωρα στην εγκυμοσυνη τρεμει το φιλοκαρδι μας με το παραμικρο!

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ τα τελευταία χρόνια υπέφερα από ζαλάδες!!Και τι εξέταση δεν έκανα και κανένας γιατρός δεν βρήκε τίποτα....όλοι έλεγαν ότι είναι ψυχολογικό!!Και ξαφνικά με την εγκυμοσύνη έφυγαν ως δια μαγείας και οι ζαλάδες μου και ό,τι άλλο είχα πριν!!Τώρα δεν έχω σκεφτεί ούτε μια φορά μην έχω κάτι εγώ καθότι και πολύ φοβιτσιάρα!Το μόνο που με νοιάζει είναι να μην πάθει τίποτα το μωρό μου!Πού θα πάει??Θα τα πάρουμε αγκαλίτσα τα σκατουλάκια μας και θα ηρεμήσουμε λιγάκι..γιατί μετά αρχίζει άλλο άγχος..!!
Ε ρε δουλειές που τις έπαθα σήμερα!!Το φυσάω και δεν κρυώνει!!Άτιμη βαζελίνη που με κανες και τα κανα πάνω μου!!Σε λίγο πρέπει να πάρω το γιατρό μου να του πω τι έδειξε το υπέρηχο...και τι να του πω??Ντρέπομαι...χαζή είσαι?Θα μου πει και θα χει και δίκιο!Προτιμώ να του πω ότι έκανα πιπί πάνω μου!!!!Αχ!!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννουλα ισως πριν την εγκυμοσυνη ειχες ελλειψη καποιων βιταμινων και τωρα που παιρνεις σιδηρο,φυλλικο,ασβεστιο κλπ τονωθηκε ο οργανισμος σου!
Σιγα μην αγχωθεις τι θα του πεις!Σημασια εχει οτι ειναι ολα καλα!

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ποιος ξέρει??Μπορεί να δυνάμωσα αν και δεν το νομίζω με 28 αιματοκρίτη!!Ευτυχώς δεν με ενοχλεί!!Ε μα έλα ντε...σιγά μη σκάσω και για το γιατρό!! Very Happy

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κορίτσια! Πήγα γιατρό, το μωρό είναι μια χαρά, έφτασε τα 360 γραμμαρια. Την άλλη Τετάρτη θα κάνω β επιπέδου. Για τον υπέρηχο καρδιάς μου είπε ότι δεν το κάνει έτσι κι αλλιώς αλλά αν υπάρξουν ενδείξεις. Θα περιμένω να κάνω τον β'επιπέδου και μετά αν είναι του ζητάω να το κάνουμε έτσι κι αλλιώς.

Εσείς τι άλλα;

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπράβο Ρίνουλα!!!Μεγάλωσε το μικρούλι ε???Άντε κοντεύει και η β επιπέδου!!!Σχετικά με τον υπέρηχο καρδιάς κι εγώ ξέρω ότι συνήθως δεν τον ζητούν οι γιατροί αν δεν υπάρχει λόγος!Εσύ γιατί θες να τον κάνεις??

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙατί έχω ακουσει διάφορα τελευταία. Πάντως κάποιοι γιατροί το κάνουν σε όλες.

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι υπάρχουν και γιατροί που το έχουν στις υποχρεωτικές εξετάσεις της εγκυμοσύνης.Περίμενε τη β επιπέδου και βλέπεις!Και αν είναι να είσαι εσύ ήρεμη να το κάνεις!!

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κοριτσάκια!Πώς είστε???Εμένα σήμερα με έχει πεθάνει η μέση μου, ούτε πλευρό δε μπορώ να αλλάξω στο κρεβάτι!Είναι λόγω υγρασίας λόγω βάρους δε ξέρω!!!
Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο2! - Σελίδα 16 654316

Ρηνούλα μπράβο για τη μικρούλα σου!Μεγαλώνει κι αυτή!Ούτε εμένα μου έχει πει για υπέρηχο καρδιάς, δε ξέρω αν είναι υποχρεωτικό αν δεν έχει κάπια ένδειξη η Β Επιπέδου.

Αννούλα βρε τι πέρασες σήμερα!!!Δε πειράζει, σημασία έχει ότι μετά από ότι περνάμε έρχεται το χαμόγελο!!Έτσι δεν είναι Ιωάννα μου???

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Ζέννια! Περαστικά για τη μέση σου!

Αννούλα ακριβώς έτσι το σκέφτηκα. Smile

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
jennia έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια!Πώς είστε???Εμένα σήμερα με έχει πεθάνει η μέση μου, ούτε πλευρό δε μπορώ να αλλάξω στο κρεβάτι!Είναι λόγω υγρασίας λόγω βάρους δε ξέρω!!!
Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο2! - Σελίδα 16 654316

Ρηνούλα μπράβο για τη μικρούλα σου!Μεγαλώνει κι αυτή!Ούτε εμένα μου έχει πει για υπέρηχο καρδιάς, δε ξέρω αν είναι υποχρεωτικό αν δεν έχει κάπια ένδειξη η Β Επιπέδου.

Αννούλα βρε τι πέρασες σήμερα!!!Δε πειράζει, σημασία έχει ότι μετά από ότι περνάμε έρχεται το χαμόγελο!!Έτσι δεν είναι Ιωάννα μου???

Εγώ αυτές τις μέρες πονάω πολύ χαμηλά σχεδόν στον πωπό!Πρέπει να ναι η λεκάνη μου!!Αρχίζει και ανοίγει μάλλον!!!Ακριβώς όπως τα λες!!Σημασία έχει να ρχεται το χαμόγελο μετά από ό,τι περνάμε και να τα ξεχνάμε όλα!!!Αύριο έχω να πάω στο γιατρό!!Θέλει λέει να με δει και από κοντά,άσχετα αν το υπέρηχο δεν έδειξε κάτι!!Ε θα πάω...μην του χαλάσω το χατήρι!!!θα μαι κι εγώ πιο ήσυχη!!Κανονικά στην εγκυμοσύνη έπρεπε να ρχεται ένας γιατρός να μένει μαζί μας έτσι βρε αδελφέ για να χουμε το κεφάλι μας ήσυχο!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο2! - Σελίδα 16 587529

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χχαχα αννούλα ναι και κάθε φορά που θα ανοίγαμε το ψυγείο θα μας έλεγε: "ειπαμε 10-12 κιλά!!!"!

Αυτούς τους πόνους που άνοιγαν τα κόκαλα και η μήτρα που περιγράφετε κορίτσια τα είχα κι εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη και τα θυμάμαι τώρα που τα διαβάζω! Αυτή τη φορά δεν έχω τέτοια, αφού προφανώς έχουν ξεχειλώσει όλα, χιχι!

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εσύ λές γιατρό...εγώ κάθε φορά που πάω στο γιατρό του λέω "γιατρέ δε μου δίνεις τον υπέρηχο στο σπίτι..θέλω να βλέπω το μωρό συνέχεια,τι κάνει, πώσ κουνιέται" και φυσικά γελάει μαζί μου!!!!Δεν το χορταίνω όταν κάνουμε υπέρηχο!!!

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ωχ αυτό με το ψυγείο δεν το χα σκεφτεί!!!!Ε δεν είναι ανάγκη να ναι μαζί μας και όλες τις ώρες!!!!Δεν νομίζω οτι είναι ξεχείλωμα βρε Ρινούλα!!!Χαχαχαχαχα...άκου εκεί!!!Απλά το σώμα σου θυμάται τη διαδικασία και δεν σε ενοχλεί όσο την πρώτη φορά!!!
Ζένια μου και ο υπέρηχος κατ οίκον είναι καλή ιδέα!!θα το σκεφτώ σοβαρά την επόμενη φορά!!Τώρα δεν προλαβαίνω μάλλον!!!

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ ναι, έναν υπέρηχο κατ' οίκον τον θέλω κι εγώ!!!!! Να κάθομαι και να χαζεύω όλη μέρα το μωρό Smile

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα! Τι κάνετε;

Υπομονή, σε λίγους μήνες θα τα έχουμε να τα χαζεύουμε στην κούνια τους!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις