Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
513 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 513 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ..
ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΤΡΕΛΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕΧΡΙ Κ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΛΙΟΣ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ..ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΕΡΙΞΕ!!!
ΕΙΧΑΜΕ Κ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ..ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΜΙΑΣ Κ ΓΛΥΣΤΡΑΓΕ Κ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΑΓΚΩΝΑ..ΗΡΘΕ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΤΟΥ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ Κ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ...ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΕΧΘΕΣ..'ΠΟΛΥ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..
ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΖΟΟΥΖΟΥΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΩΡΑ

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πωπω περαστικά στον μικρό. Πρέπει να τρομάξατε πολύ!

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα σας!!!!

Βρε Τόνια μου.... Το καημενάκι σας τι ταλαιπωρία. Εμείς είχαμε τον ανιψιό μας το έβγαινε το χεράκι από πάνω και είχε πει ο γιατρός ότι θα του βγαίνει πολύ εύκολα μέχρι να δέσει. Τώρα βέβαια είναι μια χαρά το παιδί αλλά καταλαβαίνω τι τρομάρα πήρες!! Περαστικά σας!!

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσάκια!!!Πού είσαστε χαμένες σήμερα???Εδώ από το πρωί κοντεύει να μας πάρει ο αέρας!Βρέχει και λίγο πού και πού,αλλά μ αρέσει που χειμώνιασε επιτέλους!!
Αχ βρε Τόνια ο καημενούλης!!Περαστικά του!!!!Θέλει προσοχή με τις γλίστρες ειδικά μ αυτόν τον καιρό!!!

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σήμερα εμείς παραδόξως έχουμε λιακάδα!! Μέχρι και τα ρούχα μου στέγνωσαν!!!

Παρεπιπτόντως έχω δύο τρεις μέρες πονάω εκεί που ενώνονται τα πόδια με το κορμί. Μιλάμε για πολύ πόνο. Έτσι ένιωθα όταν κάναμε γυμναστική στο σχολείο μετά από πολύ καιρό. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι εννοώ.... Crying or Very sad

Πφφφφ χάλια.... Twisted Evil Twisted Evil

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα κοριτσια!

Αννουλα 28 αιματοκριτη ε; εχεις στιγμα;Το δικο μου γιατρο στο σπιτι;Μπαααααααα!χαχαχαχα!Σημερα εδω εχει πολυ ωραια μερα!

Ρινουλα 360γρ.;πολυ ωραια!με το καλο κι η επιπεδου σας!εμενα τον κανει προληπτικα τον υπερηχο καρδιας μαζι με καρδιολογο δωρεαν!

Ζεννια μας εφαγε η υγρασια εδω!Αχ!περστικα σου!Ναι μετα την καταιγιδα το ουρανιο τοξο! Wink

Ελευθερια οντως υπαρχει φορητος υπερηχος!Οπως επισης και μηχανημα στα λητω που καταγραφει τους παλμους του εμβρυου!

Τονια αληθεια;;;Περαστικα του βρε παιδι μου!τι περασατε κι εσεις!Κι εδω φοβερη κακοκαιρια!

just_Annoula απο θεμα πονου σε νοιωθω!ποναω παντου!κι εδω λιακαδα εχει!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ..
ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ..
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ....ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα!
Αννουλα αυτόν τον πόνο στα ισχία τον είχα πολύ έντονα στην πρώτη εγκυμοσύνη στον 9ο μήνα. Όμως δεν το είχα πιο νωρίς, τότε με έπιασε. Αλλά πολύς πόνος, οξύς και ξαφνικός και μτά περνούσε. Σε σένα μάλλον είναι επιεδή μαλακώνουν οι χόνδροι για να "ανοίξει" η λεκάνη. Εγώ έχω θέμα με τα ισχία και όταν μετά έκανα γιόγκα, εκεί φάνηκε το πόσο δεν είναι ανεπτυγμένα σε σχέση με αλλες αρθρώσεις. Και μικρή πάθαινα εκεί κράμπες!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ..
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ....ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ!!!

Ποναω κοριτσακι απο την ξαπλα!Ναι βγηκαν...περιμενουμε ενα υγιεστατο κοριτσακι!Κι εγω στα δυσκολα φανηκε πως ειμαι ψυχραιμη αν και γενικα ειμαι φοβιτσιαρα!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rinoula έγραψε:Καλησπέρα!
Αννουλα αυτόν τον πόνο στα ισχία τον είχα πολύ έντονα στην πρώτη εγκυμοσύνη στον 9ο μήνα. Όμως δεν το είχα πιο νωρίς, τότε με έπιασε. Αλλά πολύς πόνος, οξύς και ξαφνικός και μτά περνούσε. Σε σένα μάλλον είναι επιεδή μαλακώνουν οι χόνδροι για να "ανοίξει" η λεκάνη. Εγώ έχω θέμα με τα ισχία και όταν μετά έκανα γιόγκα, εκεί φάνηκε το πόσο δεν είναι ανεπτυγμένα σε σχέση με αλλες αρθρώσεις. Και μικρή πάθαινα εκεί κράμπες!

αουτς!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ..

Ποναω κοριτσακι απο την ξαπλα!Ναι βγηκαν...περιμενουμε ενα υγιεστατο κοριτσακι!Κι εγω στα δυσκολα φανηκε πως ειμαι ψυχραιμη αν και γενικα ειμαι φοβιτσιαρα!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΑΣ!!!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστω πολυ Τονια μου!Με το καλο τα μωρακια μας!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Ευχαριστω πολυ Τονια μου!Με το καλο τα μωρακια μας!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΙ ΖΟΥΖΟΥΝΕΣ ΜΑΣ!!!
ΕΦΑΓΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ Κ ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΤΡΕΛΟ ΦΟΥΣΚΩΜΑ.....ΟΥΦ ΟΥΦ ΥΠΟΜΟΝΗ...
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΚΟΥΝΙΑ Κ ΚΑΡΟΤΣΙ/ΕΑΝ ΝΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕΣ?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:

ΕΦΑΓΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ Κ ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΤΡΕΛΟ ΦΟΥΣΚΩΜΑ.....ΟΥΦ ΟΥΦ ΥΠΟΜΟΝΗ...

Ρωτα το γιατρο για καταπινομενο...εγω σωθηκα!Θα παω δευτερα να τα παραγγειλω που θα σηκωθω γιατι θελουν κι 1 μηνα να ερθουν!Κουνια και σιφινιερα pali και καροτσι 3 σε 1 graco!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:
toniach29 έγραψε:

Ρωτα το γιατρο για καταπινομενο...εγω σωθηκα!Θα παω δευτερα να τα παραγγειλω που θα σηκωθω γιατι θελουν κι 1 μηνα να ερθουν!Κουνια και σιφινιερα pali και καροτσι 3 σε 1 graco!

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ..ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ..ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΥΛΑΣ ΣΑΣ...ΘΕΛΩ ΦΩΤΟΣ ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι θα ανεβασω!Παντως το δικο σας ειναι τελειο!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Ναι θα ανεβασω!Παντως το δικο σας ειναι τελειο!

NA SAI ΚΑΛΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ..ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ Κ 3 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΜΟΥ ΞΕΚΟΛΛΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΚΑΩ ΚΙΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΣΗ ΑΞΙΑ!!1
ΕΜΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ Κ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΕΑ..ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ..ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΡΥΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ...ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΡΕΛΑ!!!

ΝΑ ΣΕ ΡΩΗΤΣΩ ΚΑΤΙΕΑΝ ΠΙΩ ΓΑΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΕΣ?Η ΧΑΜΟΜΗΛΙ?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρωτα αν ειναι σε μαγαζι με χρωματα μην υπαρχει καμια πατεντα ή καμια κολλα!
Εχω ακουσει πως το γαλα αν το πινεις γουλια γουλια βοηθαει και το χαμομηλι καταπραϋνει και το εντερο!
Αλλα καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Ρωτα αν ειναι σε μαγαζι με χρωματα μην υπαρχει καμια πατεντα ή καμια κολλα!
Εχω ακουσει πως το γαλα αν το πινεις γουλια γουλια βοηθαει και το χαμομηλι καταπραϋνει και το εντερο!
Αλλα καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος!

ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΩ ΝΕΡΑΚΙ ΔΙΨΑΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΠΙΩ ΘΑ ΦΟΥΣΚΩΣΩ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΙΝΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΜΕΡΑ Κ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΩ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ!!!
ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΞΑΝΑΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μου ειπε 15μερες μετα την αμνιο αρα καπου στις 11 του μηνα!Εσυ παρασκευη ανεβαινεις;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:μου ειπε 15μερες μετα την αμνιο αρα καπου στις 11 του μηνα!Εσυ παρασκευη ανεβαινεις;

ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ..ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ 10:30 ΕΧΩ ΤΗΝ Β!!!!ΤΙ ΩΡΑΙΑ..ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΒΟΛΤΑ STA MALLS Κ ΕΠΙΣΤΡΦΟΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ....ΕΧΩ ΤΡΕΛΗ ΑΓΩΝΙΑΑΑ

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να μην ανησυχεις!Ολα τελεια θα πανε θα το δεις!Με το καλο!Και καλα ψωνια! Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Να μην ανησυχεις!Ολα τελεια θα πανε θα το δεις!Με το καλο!Και καλα ψωνια! Very Happy

ΜΑΚΑΡΙ!!!
ΨΩΝΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΙΑΣ Κ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ...ΘΕΛΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΧ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΘΟΥΣ, ΚΑΜΙΑ ΠΙΖΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ ΣΚΟΥΦΑΚΙ 2-3 ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ ΧΑΧΑΧΑ

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια !

Έχω χάσει επεισόδια από ότι βλέπω. Προσπαθώ να ξεκουράζομαι λόγω των συσπάσεων...

Ιωάννα μου συγχαρητήρια για τα υπέροχα νέα! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο2! - Σελίδα 17 215994 Πολύ χάρηκα κοπέλα μου! Ήμουν σίγουρη ότι κοριτσάκι σου κάνει νάζια Very Happy ! Άντε από δω κ πέρα όχι άλλες λαχτάρες!

Ρινούλα μου μπράβο για το αγοράκι σου! Μεγάλωσε το αντράκι! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο2! - Σελίδα 17 654316
Με το καλό κ η β επιπέδου !

Αννούλα μου πολύ καλά χειρίστηκες την λαχτάρα που πέρασες με την βαζελίνη. Εγώ θα είχα πάθει πανικό!

Τόνια μου περαστικά στο αγοράκι σου! Τι πόνο θα πέρασε το παιδάκι. Σιδερένιος να είναι κ γρήγορη ανάρρωση!

Just Annoula ο πόνος που νιώθεις εκεί που ενώνονται τα πόδια με το κορμί μπορεί να οφείλεται κ στα τραβήγματα της μήτρας επειδή μεγαλώνει. Το ένιωθα πολύ έντονα στην 1η εγκυμοσύνη μου και λιγότερο στη 2η. Υπομονή γιατί θα αργήσει να περάσει κοπέλα μου.

Jennia μου κ εγώ έχω θέματα με την μέση μου λόγω βάρους κ θέσης του μωρού. Προσπάθησε να ξαπλώνεις σε πλάγια θέση με μαξιλάρι στα πόδια. Θα ανακουφιστείς λίγο. Να αποφεύγεις να κοιμάσαι ανάσκελα. Περαστικά σου Very Happy !

Πολλά Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο2! - Σελίδα 17 417472 σε όλες σας!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οσο και να κρατηθεις ειναι τοσα που χρειαζεται ενα παιδι!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις