Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
543 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 543 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα!!!Τι κάνετε κορίσια??Σήμερα είνΙ η μέρα που θα δω τον σκατούλη μου!!Έχω υπέρηχο κατά τις 9μισι θα πάω!!Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι έχω αυτές τις μέρες συνέχεια ενοχλήσεις στην κοιλίτσα και φοβάμαι λίγο!Να δούμε τι θα μου πει ο γιατρούλης!!
Ρε κορίτσια άλλες έχετ ε παραγγείλει τα πραγματάκια σας,άλλες τα χετε πάρει ήδη και εγώ ακόμα ειμαι στο ψάξιμο,Ούτε σε μαγαζιά εδώ δεν έχω πάει να πάρω μια ιδέα.Με έχουν πρήξει όλοι ότι είναι νωρίς...πότε θα ναι καλή εποχή δηλαδή?Όταν θα μαι με την κοιλιά στο στόμα και δεν θα μπορώ να κουνήσω??Εγώ έλεγα κατά τις γιορτές να έχω διαλλέξει και να παραγγείλω και κάποια....ειδικά αυτά που κάνουν κανένα μήνα να έρθουν.Εν τω μεταξύ όποτε ανεφέρω κάτι τέτοιο μπροστά στην πεθερά μου,πάντα φροντίζει να μου πει με τον τρόπο της ότι και καλά τα πράγματα του μωρού πρέπει να έρθουν σπίτι όσο εγώ είμαι στο μαιευτήριο.Αφού έεχει γεννηθεί το μωρό δηλαδη!!!Και τι??Το πρώτο μου μωράκι είναι!Να μην έχω τη χαρά να του ετοιμάσω εγώ το δωματιάκι του?Μα δεν είναι βλακείες αυτά??

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννα κι εγώ υπερβολικά τα βρίσκω! Ειναι μια καλή εποχή για να διαλέξεις αλλά έχεις χρόνο μπροστά σου, ακόμα και μήνα να θέλουνε έχεις 4! Όμως και να τα πάρεις από τώρα κακό δεν το βρίσκω. Εμείς είχαμε παραγγείλει τα πρώτα όταν ήμουν στον 7ο. Όταν μπήκα στο μήνα μου ήταν όλα έτοιμα, ακόμα και τα ρούχα ήταν πλυμένα και τακτοποιημένα. Πάντως και στο τέλος η κοιλιά δε σημαίνει ότι δε θα μπορείς να κουνήσεις, μπορεί να είσαι και μια χαρά!

Ιωάννα, κανονικά ούτε η διπλή περιτύλιξη είναι αιτία για καισαρική, αλλά ο γιατρός ξέρει καλύτερα. Θα δεις τι θα σου πει εκείνη τη μέρα. Πάντως τυλίγονται και ξετυλιγονται συνέχεια οπότε μπορεί να μην είναι καν η ίδια περιτύλιξη από την αυχενική ως τώρα.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννουλα με το καλο να δειτε τον αντρακο σας!Να μη σε ανησυχει τιποτα!Απολαυσε τις στιγμες που μπορεις να το δεις στον υπερηχο μονο με ομορφα συναισθηματα!
Οσο για τα πραγματα που λες ειναι τι νοοτροπια εχεις!Προσωπικα επειδη ξερω οτι οταν κανεις σχεδια γελαει ο Θεος θελω να τα εχω ετοιμα ολα στον 7ο!Κακο δεν ειναι να ειναι απο νωριτερα ετοιμα, ασχημο ειναι να μην μπορεις να απολαυσεις τις τελευταιες μερες της εγκυμοσυνης σου και τις μερες μετα με το μωρακι σου γιατι εχεις να ψαξεις για ενα σωρο πραγματα, και τελευταια στιγμη ολο κατι τυχαινει!Οσο μεγαλωνει η εγκυμοσυνη μας και βαραινει η κοιλια ασε που με την συχνοουρια δεν μπορεις να εισαι με τις ωρες εξω!χαλαει κι ο καιρος ολο και πιο πολυ και δεν ειναι για πολλα σουλατσα!Κι εμενα μου ελεγαν κατι τετοια απο την πλευρα του αντρα μου και τους εβαλα στη θεση τους!Εγω ξερω ποτε μπορω να κανω τις αγορες μου, αμα βαρυνω αυτοι θα τρεχουν απο εδω κι απο εκει;Οχι φυσικα!Η πεθερα θα πλυνει τα ρουχαλακια του μωρου και θα τα βαλει στα καθαρα συρταρια οπως θες εσυ για να τα βρεις ετοιμα; Θα στησει κουνια; Θα βαλει την παντα; θα κρεμασει φωτιστικο; Αυτα τα προληπτικα δεν τα πιστευω!Ασε που θελω να γινουν τα πραγματα οπως τα εχω ονειρευτει εγω κι οχι οι αλλοι, γιατι οι αλλοι τα δικα τους παιδια τα εκαναν!

Συγνωμη για το τεντοπανο αλλα παρασυρθηκα!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οντως Ρινουλα εχεις δικιο!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να ρωτήσω κάτι άλλο, εσείς λαχανιαζετε πιο εύκολα; Σήμερα το παρατήρησα έντονα, η αναπνοή μου έχει γίνει ρηχη πολύ, πάντα ανεπνεα από την κοιλιά αλλα φαίνεται καπως με ζορίζει ο μπεμπης. Νωρίς όμως δεν είναι για τέτοια;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rinoula έγραψε:Να ρωτήσω κάτι άλλο, εσείς λαχανιαζετε πιο εύκολα; Σήμερα το παρατήρησα έντονα, η αναπνοή μου έχει γίνει ρηχη πολύ, πάντα ανεπνεα από την κοιλιά αλλα φαίνεται καπως με ζορίζει ο μπεμπης. Νωρίς όμως δεν είναι για τέτοια;

Eδω και καιρο εχω μια μικρη δυσποια οταν ανεβαινω τις σκαλες (μενω στο 2ο)!Αλλα και στον υπνο το παρατηρω!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια μου καλησπέρα!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας Very Happy !
Να είστε όλες καλά και με το καλό να αποκτήσετε τα μωράκια σας Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο2! - Σελίδα 31 328109 !

Ιωάννα μου με γεια το καρότσι Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο2! - Σελίδα 31 536304 . Από ότι διαβάζω πρέπει να τελείωσες με την προίκα της κορούλας σου! Με το καλό να τα χαρεί!
Μην σε αγχώνει η διπλή περιτύλιξη. Εγώ την Αννούλα την γέννησα φυσιολογικά και είχε διπλή περιτύλιξη στο λαιμό όχι όμως σφικτή.Γεννήθηκε σε 3 ώρες. Πολλά αλλάζουν σε 3 μήνες. Είναι πιθανό να ξετυλικτεί.

Ρινούλα μου είναι φυσιολογική η δυσκολία στην αναπνοή που νιώθεις. Είναι η 2η εγκυμοσύνη σου κ ορισμένα συμπτώματα εμφανιζονται νωρίτερα από ότι στην 1η. Που να δεις στην 3η εγκυμοσύνη τι γίνεται!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χριστίνα δεν το περίμενα να είναι δυσκολότερα, νόμιζα πως θα είναι πιο εύκολη κάθε εγκυμοσύνη!
Μεγάλη κουβέντα δε λέω, αλλά για τρίτο παιδί δε με κόβω! Τώρα βεβαια μπορεί σε κανα-δυο χρόνια να σας λέω άλλα...

Πώς είναι το παιδάκι σου, καλύτερα;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χριστινακι μου εχω ακομα πραγματα να παρω αλλα τα χοντρα χοντρα τα πηρα!Θα σας βαλω φωτο οταν τα στησω ολα!Ναι μπορει να γεννηθει φυσιολογικα παραλο την περιτυλιξη αλλα αυτο το παιδι μεχρι τελους θα εχει πιστευω δικο του χαρακτηρα και θα μας παιδεψει...χαχαχα!Προαισθημα ειναι απλα!

Ρινουλα οσο για 3ο εγω θα θελα!Θα μου πεις τι λες μωρη; αφου ακομα δεν εχεις πρωτο!χαχα!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρινούλα μου σε εμένα οι επόμενες εγκυμοσύνες ήταν πιο εύκολες σε σχέση με εμετους, αναγούλες, ζαλάδες αλλά σε σχέση με πόνο στα ισχία, στην μέση, το βάρος χαμηλά κ το μπούκωμα που δημιουργεί,την συχνοουρία, την δυσκολία στην αναπνοή καθώς το πρήξιμο φλεβών χαμηλά εμφανίστηκαν νωρίτερα στη 2η εγκμοσύνη κ πολύ νωρίτερα στην 3η. Απλώς επειδή είναι αναμενόμενα όλα αυτά δεν μου έκαναν τόση εντύπωση όση στην 1η εγκυμοσύνη που φυσικά το παραμικρό μας αγχώνει.

Ιωάννα μου τα κοριτσάκια από την κοιλίτσα μας έχουν άποψη για όλα! Κάνουν ναζάκια! Αυτή είναι η γλύκα τους! Πολλές φορές το προαίσθημα της μάνας βγαίνει αληθινό!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μες στο ναζι δε λες τιποτα!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μάλιστα Χριστίνα. Καλα που μου τα λες να είμαι προετοιμασμένη, να μη μου κάνουν εντύπωση. Πάτως από ζαλάδες ήμουν τώρα τα ίδια χάλια

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εχεις ζαλαδες Ρινουλα;

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τώρα όχι πλέον αλλά εμεοτύς έκανα μέχρι 16 εβδομαδων

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λένε ότι η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική κ ότι υπάρχουν ορισμένα συμπτώματα που είναι ίδια. Σε μένα πάντως όλες οι ενοχλήσεις που προκαλούν πονάκια είναι ίδιες κ μάλιστα εμφανίστηκαν νωρίτερα παρόλο που ακόμα δεν έχω παχύνει -είμαι στα κιλά μου.Που κ να παχύνω κιόλας.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτα που με ενοχλουν ιδιαιτερα ειναι οι πονοι στη μεση κι οι καουρες!ζαλαδες ειχα λιγες και εμετο κανεναν,μονο ταση!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρινούλα είχες εμετούς ίδιους σε ένταση με την 1η εγκυμοσύνη;
Εγώ στη 1η είχα πολλούς, ελάχιστους στην 2η και καθόλου στην 3η.

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ πάλι σε αυτή την εγκυμοσύνη δε πονάω καθόλου (ευτυχως). Στην πρώτη πόναγα που τέντωνε η μήτρα και σπρώχνονταν τα όργανα. Τώρα τίποτα...

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ιωάννα καούρες είχα μόνο όταν ήμουν έγκυος στην κόρη! Τυχαίο;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια καλα ανοιγει η μεση κι η λεκανη...επανερχονται ποτε;Οχι ε;!Ηθελα απλα να ρωτησω!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χριστίνα ναι, ίδια ένταση και μέχρι την ίδια εβδομάδα!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε μεγάλο βαθμό επανέρχονται.

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πιστεύω ότι εξαρτάται από το πως θα γεννήσεις Ιωάννα μου.
Εγώ γέννησα φυσιολογικά. Η μέση μου επανήλθε στους 2 μήνες περίπου.Η λεκάνη όμως μετά από ενάμιση χρόνο παρόλο που είχα αδυνατίσει στο 4μηνο.

Η κουνιάδα μου γέννησε με καισαρική. Η λεκάνη της επανήλθε αμέσως,η κοιλιά όμως κ η μέση άργησαν πάρα πολύ.

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η γέννα αλλά σίγουρα παίζουν τα κιλά! Εμένα μου μέινανε κιλά και πήρα κιόλας οπότε στα παλιά μου ρούχα δεν ξαναμπήκα... Αλλά πάντως η λεκάνη μάζεψε, δεν ήτανε ξεχειλωμένη όπως τον πρωτο καιρό. Αυτό που μου έμεινε είναι ένα νούμερο μεγαλύτερο παπούτσι

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χριστινα λενε για τις καουρες οτι βγαζει μαλλια το μωρο!Τυχαιο; Δε νομιζω!11888!χαχαχα!

Ρινουλα αληθεια 1 νουμερο πανω στο παπουτσι; καλε ποια κιλα, εισαι αδυνατουκα εσυ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις