676 Απ: *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * Πεμ Νοε 22, 2012 2:56 am
loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
εχω!θα στην στειλω με pm. να την γραψω μονο..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
εγω ειμαι το οχυρο της?loukia_84 έγραψε:
φιλιτσα. στο accuweather που κοιταξα δεν δειχνει βροχες...μακαρι να εισαι τυχερη κ να πεσει μεσα..μη σε ακουσει η Μαρια για τα χαλια..θα πεσει κ το τελευταιο της οχυρο..
εμεις βαζουμε κανονικα το κανταιφι με τα ξηροκαρπια μεσα!μετα βραστη κρεμα και μετα σαντιγυ!Sofki έγραψε:Πατισσερι κρεμα ετσι?Στο κανταιφι κατω τελικα βαζουν ξηρους καρπους ή οχι????
αχ τι μου θυμησατε τωρα!χαρας το κουραγιο σου Σοφη!εγω θα του απαγορευα να το πει οχι να ττο ζητησει να το κανω!!!!!αχ!loukia_84 έγραψε:ετσι κι εμεις φιλιτσα!
ε εισαι μαζοχα κοριτσι μου!!!!!!Sofki έγραψε:Δεν μου το ζητησε το κοιλιοδουλο αγορακι μου (που παρεπιπτοντως τον εχω κανει θρεφταρι ) με την μαμα αποφασισαμε να κνουμε αυτο το γλυκο!
Sofki έγραψε:Στρωνω 400γρ κρουστα κ από πανω ριχνω 400 γρ καρυδι.επειτα στρωνω τα υπολοιπα 400 γρ κρουστα.τα ζεματαω με 250 γρ βουτυρο(κ λαδι μπορεις).βαζω στο φουρνο να ροδισει
Βαζω 2 μπουκαλια γαλα να ζεσταθει, λιωνω 10 κουταλιες κορν φλαουρ σε λιγο γαλα μαζι με 10 κουταλιες ζαχαρη.ριχνω το μιγμα κ ανακατευω μεχρι να πηξει.προσθετω 5 κροκους καλα χτυπημενους κ βανιλιες(ξυσμ α λεμονιου εγω προτιμω!)Παραλληλα, βραζω 1 κιλο ζαχαρη σε 3 ποτηρια νερο.σιροπιαζω αφου το γλυκο εχει κρυωσει.αφου πιει το σιροπι, στρωνω την κρεμα.τελος στρωνω 2 αλσα τοπ κ γαρνιρω με καρυδι!!
Εγω τον θελω οπωσδηποτε μεσα γιατι αν μπει η μανα μου θα με αγχωνει περισσοτερο
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης