801 Απ: *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * Πεμ Νοε 22, 2012 10:26 am
listoudi
Η ψυχή της παρέας!
να τηγανισω πατατουλες με φετουλα απο πανω??
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλη ορεξη!thequeen86 έγραψε:ουφ εκατσα τωρα να φαω λιγο...
επειδη εφαγες?Sofki έγραψε:Εγω αυτη τη στιγμη που δεν ειμαι καλα εχω να δηλωσω οτι εφαγα απειρα γλυκα...Και οχι τιποτα αλλο εκνευριστηκα πιο πολυ τωρα
thequeen86 έγραψε:ε μα ειπα κ εγω ρε συ λουκια δεν θα την αρπαζε? παραξενο μου φαινοταν.τετοια εποχη περυση ειχε αρρωστησει ηδη 4 φορες...βεβαια αυτο τωρα ειναι ελαφρυ σε σχεση με άλλα αλλά και παλι ειναι μανικι
loukia_84 έγραψε:thequeen86 έγραψε:ε μα ειπα κ εγω ρε συ λουκια δεν θα την αρπαζε? παραξενο μου φαινοταν.τετοια εποχη περυση ειχε αρρωστησει ηδη 4 φορες...βεβαια αυτο τωρα ειναι ελαφρυ σε σχεση με άλλα αλλά και παλι ειναι μανικι
ναι μωρε, ειναι μικρουλι κ ειναι μεγαλη ταλαιπωρια ο εμετος..εδω εμας κ μας βγαζει off ποσο μαλλον τον πιτσιρικο..τουλαχιστον αφου πλεον δεν εχει δυναμεις-δηλαδη κ να θελει, δεν μπορει!-μαντρωσε τον μη σου ανεβασει κ κανεναν πυρετο κ τρεχετε βραδιατικα..αν ειναι οντως ιωση της μιας μερας, θα περασει συντομα, μεχρι να κανει τον κυκλο του ειναι
loukia_84 έγραψε:μαρια μου που να φανταστω οτι ο μικρος σου εχει γκουρου τον τσακ νορις...??????????!!!!!!!!!!!
βρε φιλιτσα μου, ολες οπως τα σκεφτουμε τα θελουμε αλλα αφου βλεπεις οτι δεν..μην ασχολεισαι..ποσο να τους γκρινιαξεις πια?αυριο εχει μοσχαρακι με πουρε..ή μηπως να εφτιαχνα φακες?θα δω!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης