Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
680 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 680 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 15]

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια! Πρέπει να συνεχίσω να προσέχω, ο γιατρός μου είπε να μην πάρω πάνω από 13 κιλά,οπότε να κάνω κράτει, αν και αυτά τα πήρα χωρίς να το καταλάβω και χωρίς να έχει αυξηθεί η όρεξή μου..Αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, όσο προχωράμε!! Καλό κουράγιο σε όλες μας!

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσάκια...

Εγώ χτες δεν τα πήγα καλά,μου εφεραν κέικ εδώ κι εγινε ο χαμός, λες και δεν ειχα ξαναφαει κέικ, το πλάκωσα...

Εφαγα τα εξής:

*Πρωί: μπαγκετινι-γαλοπούλα-μιλνερ-ντομάτα
*Πρόγευμα: 1 κομμάτι σπανακόπιτα, 2 φετες κέικ λεμόνι
*Μεσημέρι: τσιπούρα ψητη ανάλατα κ πατατοσαλατα ανάλατη με: 2 μικρές πατάτες, 2 κ.γ. μαγιονέζα λάιτ, 2 κ.γ. ελαιόλαδο, λίγο κρεμμύδι, μισό κομμάτι κέικ λεμόνι
*Απόγευμα: 4 αποξηραμένα βερίκοκα
*Βράδυ: 1 πολύ μικρή τσιπούρα, με λιγο λάδι-λεμόνι, λίγο μαρούλι σαλατα

Καθόλου καλά, ποιοτικά πολύ μέτρια εως χάλια..! ΑΠό σήμερα προσπαθώ για καλύτερα...

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!
Εγώ χτες
Πρωί: Γάλα με δημητριακά
Δεκατιανό: ένα κράκερ
Μεσημέρι: Σούπα με κρεας, λαχανικά και πληγούρι χωρίς ψωμί
Απόγευμα: 1 πορτοκάλι (το έφαγα) και ένα κράκερ
Βραδυ: 1 αβγό και ένα τοστ

Εγώ πάλι δεν τρώω γλυκά αλλά ούτε και πολύ φαγητο αλλά είμαι +5, 20 εβδομάδων. Δεν είναι άσχημα, αλλά φαντασου να έτρωγα

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπόν αφου το ψάχνουμε με τη διατροφή, αν δεν έχετε δει αυτο το μπλογκ διαβάστε το, έχει πολλές πληροφορίες κυρίως για τα τυποποιημένα τρόφιμα
http://natofao.blogspot.gr/

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κορίτσια!
Τι γίνατε; Πώς πάτε;

Αυτές τις μέρες βρληκα τη λύση για την πορτοκάλάδα που δεν έπινα γιατί μου πέφτει βαριά. Απλά τρώω τα πορτοκάλια! Έτσι με χορταίνουν κιόλας! Το κάνει καμία άλλη;

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Rinoula, ετσι δε σε ενοχλούν? Αααα, θα δοκιμάσω κι εγώ. Μου αρεσουν τόσο πολύ.... Και δεν μπορω να φαω! Κ τα μανταρινια το ίδιο...

Εγω πηγα σημερα για φαι έξω, χαμός, εφαγα απ όλα και αρκετότατα.... πφφφ, μετά μας εβγαλαν και κορμο! Embarassed Embarassed

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι δε με πειράζουν καθόλου! Ανυπομονώ κάθε μέρα να έρθει το απόγευμα να φάω!

Κι εγώ το μεσημέρι παράφαγα... και μετά μετάνιωσα. Το καλό είναι ότι δεν πολυαντέχω τη μεγάλη ποσότητα φαγητού και μετά νιώθω βαριά οπότε συνήθωε δεν ξεφεύγω! Πάντως για μια φορά που έφαγες δε θα γίνει κάτι νομίζω.

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μωρε μια φορα το ένα σήμερα, μια φορά το άλλο χτες... Μαζεύονται... Μολις εφαγα ενα μηλο κι ενα αχλάδι. Λες να φαω κι ενα πορτοκάλι? Λεω να φαω μισο για δοκιμη.. Τα χω παρει απο φόβο καλε, πού φτασαμε!

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι εγώ τρελαίνομαι για μανταρίνια κ πορτοκαλια τώρα με την εγκυμοσύνη! Ειδικά τα μανταρίνια μια μπουκιά τα κάνω!

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεσποινάκι, εγώ τρελαίνομαι, αλλά εδω και μηνα, ίσως παραπανω εχω να φαω, με πειράζουν! Και μαλιστα ακομα κ το μανταρινι που δεν το πιστευα οτι θα με πειραζει... Τωρα εφαγα μισο πορτοκάλι. Θα δειξει σε λιγες ώρες!Αν εχω καούρες τότε πάπαλα τα πορτοκάλια πάλι...

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σήμερα το παράκανα.
Πρωί γάλα με δημητριακα (cheerios που περισεψαν από τη μικρή)
ενδιάμεσα μισό τοστ
μεσημερι ρολο κοτόπουλο με σαλατα λάχανο (μεχρι σκασμού
απόγευμα 2 πορτοκαλια
βραδυ τοστ και το τοστ που δεν εφαγε η μικρή...
Χτύπησα και 5-6 γκοφρετάκια από ένα αμαρετι

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω ξεφυγα γενικως!Σαββατο φαγαμε εξω το μεσημερι μεχρι σκασμου!Κ σημερα εφαγα πολυ.
Πρωινο: γαλα με δημητριακα
Μεσημεριανο: σουπιες στιφαδο με ρυζακι,Κουνουπιδι-μπροκολο σαλατα,1 μικρη φετουλα ψωμι,1 μανταρινι κ μετα απο λιγο 2 μηλοπιτακια ονειρο της πεθερας μου
Απογευμα: 1 μηλοπιτακι κ 1 κομματι πορτοκαλοπιτα
Βραδινο: 1 τοστ κ 1 σοκολατα με φουντουκια κ σταφιδες

+20 τα κιλα μου!Ανεβαινω στη ζυγαρια κ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 7 679259 Κ μετα απο λιγο ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 7 982137

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α!Κ εγω εχω πολλες καουρες.Σταματησα το μελι κ δεν τρωω κ εσπεριδοειδη ουτε σφολιατοειδη.

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nτοριτάκι κι εγώ την πρώτη φορά πέρασα τα 20 κιλά! Αν δεν ανεβάσεις ζάχαρο και πίεση δεν είναι τόσο κακό. Αλλά έτσι την ίχα πατήσει κι εγώ με τα γλυκά! Επειδή έρχονται Χριστούγεννα και επειδή έχεις 2 μήνες ακόμα, καλύτερα μήπως να ελάττωνες τις σοκολάτες και τα γλυκάκια; Κατά τα άλλα μια χαρά τρως πάντως, και τις σαλατούλες σου και από όλα!

Νάντια τελικά έπαθες καούρα με το πορτοκάλι;

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και εγώ τρώω πορτοκάλια όταν βιάζομαι και δε προλαβαίνω να στύψω χυμό και μάλιστα με ένα πορτοκάλι χορταίνω κιόλας εν αντιθέσει με το χυμό. Πάντως το παράκανα λίγο το σκ. Σάββατο βράδυ έξω με παρέα και δε φτάνει όσα έφαγα από φαγητό, μου άρεσαν τα φραντζολάκια το ψωμί και έφαγα τρία,χωρίς τα γλυκά που δοκίμασα από όλα τριών ειδών από 5-6 κουταλιές το κάθε ένα. Επίσης εχθές ήμασταν σε παιδικά γενέθλια και τσάκισα τα καναπεδάκια... ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 7 679259

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρινούλα το πορτοκάλι το έφαγα κατα τις 19.00 και μια χαρά δε με πείραξε καθολου ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 7 654316 ! Μετα, στις 22.00 εφαγα σαλατα και 2 αυγα βραστα και με επιασε μι δυσπεψία. Οπότε αυτη μαλλον σε κατι αλλο οφειλεται, αν ηταν απο το πορτοκάλι θα με επιανε πανω σε μια ωρα το πολυ το στομαχι μου πιστευω... Τοσες ώρες το πορτοκάλι το μισό να εφταιγε? Αχχχχ, πολυ μου αρεσε παντως! Τρελαινομαι για πορτοκαλια κ μανταρινια!

Εγώ το έσωσα το υπόλοιπο της μερας γιατι το μεσημερι εφαγα εξω κ τηγανιτα κλπ, οποτε μετα φρουτακια και σαλατα με αυγα, κομπλε σήμερα: 68,100 η ζυγαρια!!! Μακαρι να μεινει εκει σταθερη όσο περισσοτερο γινεται ακομη! Την προηγουμενη Τεταρτη 68,2 ημουν. Μακαρι να ειμαι και μεθαυριο ετσι σταθερη. Shocked ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 7 13953 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 7 13953

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μακάρι να μην πάρεις! Μακάρι να μην παίρνουμε πολλά όλες!

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Rinoula έγραψε:Μακάρι να μην πάρεις! Μακάρι να μην παίρνουμε πολλά όλες!

Μακάριιιι... ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 7 534787 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 7 534787

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πεινάωωωωωωωωω... Έχω φάει κι όμως πεινάω. Άργησε να μου ξεκινήσει... αλλά ήρθε!! Η πείνα! Κι έλεγα ότι θα τη γλίτωνα.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα και εγω απο την παρασκευη το εχω παρακανει...σημερα πηγα για την καμπυλη και μετα εφαγα μιση κολοκυθοπιτα,το μεσημερι ενα πιατο κρεατοσουπα και πρι λιγο λιγη νουτελα... Embarassed Embarassed τωρα θελω να παω να παρω ενα μηλο απ την κουζινα αλλα εχω αφησει την νουτελλα στον παγκο και φοβαμαι μην υποκυψω αν την δω!!!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όταν λες μιση κολοκυθόπιτα εννοείς μισό ταψι;

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα θα τανε!!!χαχχαχα οχι εννοω απο κομματι φουρνου το μισο.Δηλαδη αγορασα μια κολοκυθοπιτα και εφαγα την μιση (αλλα και ταψι να ειχα θα το τρωγα!!!τεεεεεεεεεελεια ηταν κοριτσια!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ κι εμένα μου αρέσει! Σήμερα μια χαρούλα τα πας! Φάε το μήλο και κρύψε τη νουτέλα!

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια, μην αγχώνεστε! Δεν είπαμε πως θα μπαίνουμε για να συγκρατούμε η μία την άλλη??? Λοιπον σας λέω το εξής:

Sofki, αν είχες το μωράκι σου τώρα εκεί γύρω στα ενός-δυο έτη του τι θα το τάιζες??? Θα του έδινες το μπολάκι με τη νουτέλα να φαει όσο θέλει ή θα του καθάριζες μερικά φρουτάκια????? Νομιζω την απάντηση τη γνωρίζεις τέλεια, οπότε μην ξεχνάς, επειδή δε βλέπεις ακομα το νινάκι σου μην ξεχνάς ότι κι αυτό τρώει ό,τι τρως!!! Πήγαινε και φαε λοιπόν και ενα και δυο μηλαράκια γνωρίζοντας ότι αυτή τη στιγμή που το καταπίνεις ταίζεις το νινί σου!!! Σιγουρα δε θα πας να φας μερέντα σκεπτόμενη τα παραπάνω ε??

Σε εμένα πιάνει πολλές φορές, όταν είμαι αναμεσα σε κατι υγιεινο και ανθυγιεινο (αλλα λιχουδιά) πάντα σκέφτομαι "έλα, υτο θα φάει και το μωράκι σου να παρει σωστες βιταμινες να μεγαλώσει σωστά και να βγει υγιές!!!!" Κι ετσι επιλέγω το υγιεινο να φάω! Βεβαια, δεν ειπα πως δεν υποκύπτω κι εγώ στην απίστευτη λιχουδιά μου, αλλά να, σας τα λεω για να τα διαβαζω κι εγώ και για να φύγει και το μυαλό σας από την παρασπονδία!
Ε???? ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 7 587529

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλα ντε, ας φάνε καλά τώρα που δε φέρνουν αντιρρήσεις και τρώνε ό,τι τρώμε, γιατί μετά η άποψή τους πολλές φορές δαφέρει! Χιχι!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 15]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις