Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
653 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 653 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 15]

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια καλό θα ήταν να αποφεύγουμε φρουτοσαλάτες απ' έξω. Δε ξέρουμε αν πλένουν τα φρούτα σωστά, μπορεί να μη τα πλένουν και καθόλου. Καλύτερα να πίνουμε χυμό στα καφέ. Επίσης κάπου διάβασα ότι πρέπει να αποφεύγουμε τα καπνιστά αλλαντικά. Μπορούμε να τρώμε βραστή γαλοπούλα,αντί καπνιστή.

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα, και για το χυμό όμως δεν ξέρεις πόσο καλά έχουν καθαρίσει το μηχάνημα...

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αυτό δε το χα σκεφτεί,να πω την αλήθεια.. Τι να πω ρε κορίτσια να προσέχουμε ναι,αλλά δεν είναι και εύκολο να ζούμε αποστειρωμένα..

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκι κι εγώ το σκέφτηκα αυτό για τα φρούτα, όμως τα φρούτα ήρθαν καθαρισμένα οπότε μια χαρά! Wink Wink

Δεν κάνει καπνιστά? Οχι ρε γαμώτο μόλις σήμερα αγόρασα 15 φέτες καπνιστή γαλοπούλα! Γιατί όμως? Αχ, τι να πω στο τέλος θα φοβόμαστε να φάμε τα πάντα...!

Σημερα έφαγα τα εξής:

Πρωί: γαλα με δημητρακα κ 1 κ.γ. καοτονικ
Πρόγευμα: τιποτα
Μεσημέρι: μπαγκετα με γαλοπουλα-τυρι-ντοματα-μαρουλι, 2 μανταρινια
Απόγευμα: 1 πιατο μακαρονια, 3 κ.σ. σαλτσα, 2 τσιμπιες κιτρινο τυρι, μια φετα ψωμι, αγγουροντοματα με λιγο λαδι
Βράδυ: 1 γιαουρτι activia δαμασκηνο-συκο, 1 αποξ. Βερικοκο

Μεσημεριανό έφαγα στο σούπερ μάρκετ γιατι ειχε παει μεσημέρι και ψοφισα στην πεινα, μετά κατα τις 6.15 εφαγα το "απογευματινό" μακαρονάδα... Είμαι περηφανη που ενώ ήθελα να πάρω τυροπιτα ή κατι τετοιο, μολις εφτασα στον πάγκο πήρα το σαντουιτσάκι, πολύ πιο υγιεινό κι ελαφρύ, απ' το να επαιρνα τη σφολιάτα την παχυντική!

Τώρα νιώθω πάλι πείνα Mad Mad , θα φαω κάτι ελαφρύ και μετά για ύπνο....

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για σας!!!!Λοιπον,εγω την προηγουμενη βδομαδα εβαλα 300 γραμμ....αυτη τη βδομαδα προσπαθω να κανω συγκρατηθω λιγακι αλλα γιορταζε χθες η μαμα και εφαγα ενα κομματκι γλυκο...σημερα εφαγα..πρωι:1 αυγο βραστο,1 φετα ψωμι,1 ποτηρι γαλα
Μεσημερι:1 πιατο τουρλου (φυσικα με λιγο λαδακι Razz Razz ),1 κομματι τυρι και μια φετα ψωμι
απογευματινο:2 μανταρινια
βραδυνο:τονοσαλατα

Η αληθεια ειναι οτι μεσα στην μερα ανοιξα 2-3 φορες το ψυγειο και εφαγα απο μια κουταλιτσα γλυκο...αυτα...αυριο θα εχουμε και εξωτερικες δουλειες οποτε θα καταφερω λογικα να κρατηθω καλυτερα!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα! Κι εγώ χτες καθόλου καλά δεν τα πήγα. Το πρωί γάλα με δημητριακά, μετά ένα τοστ και τώρα θα με μαλώσετε... Το μεσημερι έκανα μακαρόνια με ασπρη σάλτσα και μπέικον και φρέσκο κρεμμυδάκι κι εφαγα μπόλικα... Αμάρτησα, το ομολογώ! Όλη μέρα έλειπα κι έτσι δεν έφαγα τίποτα άλλο εκτός από λίγη τυρόπιτα και σπανακόπιτα που με κεράσε η φίλη μου, πραγματικά λίγη όμως. Οπότε από θερμίδες δε σκάω γιατί ουσιαστικά δεν έφαγα για βράδυ αλλά από υγιεινή διατροφή... δεν έσκισα κιόλας!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια με το καλο να υποδεχτειτε τα μωρακια σας! συγγνωμη που παρεμβαινω..αλλα ειδα οτι τρωτε τοστ, και ξερω οτι κρεατα αψητα καλο ειναι να τα αποφευγετε και στα τοστ δν ψηνονται σωστα τα σαλαμια και οι γαλοπουλες κλπ... επισης οταν τρωτε σαντουιτσ απεξω να μην εχουν μεσα λααχανικα τυπου ντοματα μαρουλι κλπ γιατι δν τα πλενουν καλα και ξερουμε οτι το τοξοπλασμα απο τα λαχανικα κυριως το κολλαμε! (ας λενε απο γατες και βλακειες!! ) και μην τρωτε σαν να κανετε διαιτα!! βρειτε π.χ. ποσες θερμιδες χρειαζεστε για να μεινετε σταθερες στα κιλα σας και προσθεστε αλλες 200 και ειστε οκ!! γιατι μου φαινεται οτι αυτα που τρωτε ειναι σαν κι αυτα που τρωω εγω οταν κανω διαιτα και ειμαι 57κιλα..αρα ειναι λιγες οι θερμιδες..κακο στο μωρακι σας δν κανετε αλλα θα λειπουν απο εσας θρεπτικα συστατικα στο τελος!!!

με ολη την καλη διαθεση τα λεω!! καλη συνεχεια στην προσπαθεια σας και συμβουλευτειτε τους γιατρους σας τι δν κανει να τρωτε καθολου τωρα που ειστε εγκυες!!

τα φιλια μου ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 6 417472 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 6 417472

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kakao_28 έγραψε:
Doritaki είσαι διαιτολόγος, διατροφολόγος ή κάτι τέτοιο? Βλέπω έχεις πάρα πολλές γνώσεις...
Επίσης, εμένα η γυναικολόγος μου είπε πως μπορώ να φάω συκώτι αρκεί να είναι από γνωστό ζώο, δηλαδη να μην είναι αγορασμένο από κρεοπωλειό. Κάτι είπε πως το συκώτι μαζευεί τοξίνες (ή κάτι τέτοιο) και για αυτό και το φοβίθηκα και ούτε το σκέφτηκα ποτε να φάω.

Βιολογος ειμαι.Οποτε κατι ξερω... Smile Απλα δυστυχως αλλο το να ξερεις κ αλλο το να μπορεις να εφαρμοσεις αυτα που ξερεις...Οπως εχω προαναφερει ειμαι τρελη λιχουδα!Α!Κ τρωω φετα με τα παντα εκτος απο ψαρι! Embarassed
Οσο για το συκωτι ειναι ακριβως ετσι.Αν δεν ξερουμε οτι εχει τραφει σωστα ενα ζωο δεν τρωμε με τπτ το συκωτι του.Αν εχεις κρεοπωλη που εμπιστευεσαι τοτε τρως κ συκωτακι.Εγω σπανια παιρνω στη Θεσσαλονικη αλλα τρωω παντα οταν ειμαι στο χωριο μου.

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρινουλα οντως τα πολλα αυγουλακια δεν κανουν καλο...

Ναντια κ εγω ηθελα να επισημανω αυτο που λεει η μπουμπου για τα λαχανικα.Να τρως μπαγκετα απ'εξω μονο αμα σου την ετοιμαζουν εκεινη την ωρα κ δεν εχει πρασιναδες.(Το να αφαιρεσεις το μαρουλι εκ των υστερων δε βοηθαει...)

Για τα καπνιστα δεν εχω ακουσει κατι.Παντα καπνιστη γαλοπουλα παιρνω.Κ πολλες φορες την τρωω οπως ειναι χωρις να βαλω το τοστ στην τοστιερα.

Οσο για ο τι εχω φαει αυτες τις μερες μαλλον δε θα επρεπε να σας πω.Δεν καλοθυμαμαι κιολας.Θα σας πω μονο για σημερα αλλα please μη με κραξετε...

Πρωινο (~10:00):γαλα με δημητριακα κ 1 πολυ μικρο κομματακι σπανακοπιτα σπιτικη
Μεσημεριανο (15:00):Μοσχαρι με κοφτο μακαρονακι,σαλατα κουνουπιδι-μπροκολο-καροτο,2 πηρουνιες φετα κ 2 μπουκιες ψωμι κ 1 φερρερο για τη λιγουρα
~17:30:1 ξινομηλο (βοηθαει στην αποφυγη κατακρατησης υγρων!)
~19:30:1 λακτα με γεμιση γιαουρτι-φραουλα
βραδινο:σαλατα απο το μεσημερι με 2 φετες καπνιστη γαλοπουλα κ 2 φετες κασερι γκουντα

κ αργοτερα μερικες κουταλιες φακη που μολις ειχα φτιαξει (πρωτη φορα στη ζωη μου) κ ομολογω την πετυχα!κ πριν μιση ωρα 6 πουρακια καπρις...

Εχω ενα στομαχι μπαλονι τωρα αλλα δε μπορουσα να αντισταθω... Embarassed

Nancy82

Nancy82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα όμορφες! Τι κάνετε; Εγώ χθες μπήκα στη 17η βδομάδα και η ζυγαριά έδειξε ότι πήρα το πρώτο μου κιλό! Twisted Evil Γκρρρρ...Δεν μπορούσε να καθυστερήσει μια- δυο βδομάδες ακόμη... tongue
Λοιπόν το χθεσινό μενού μου ήταν:
6.30: Δύο φέτες ψωμί με βιτάμ και μέλι και μία κούπα γάλα.
10.00: Ένα τοστάκι με γαλοπούλα και τυρί
12.00: Ένα μήλο και δύο ακτινίδια (και τρία κράκερ γιατί πεινούουουουοσα!!!)
13.30: Ένα φυσικό χυμό πορτοκάλι (κορίτσια εγώ στη δουλειά παίρνω στίφτη και πορτοκάλια και για οικονομία και γιατί δεν ξέρω τι παίζει από άποψη ποιότητας και υγειινής)
15.30: Μια μερίδα σπανακόριζο με 5-6 ελίτσες (έχω πάθει ψύχωση με τις ελιές από τότε που έμεινα έγκυος)
21.00: Ένα πιάτο κοτόσουπα (μιαμ, μιαμ...)
Από το μεσημεριανό μέχρι το βράδυ παίζει τεράστιο κενό γιατί είμαι ολίγον τι αρρωστούλα (ένα παλιοσύναχο και μια ενόχληση στο λαιμό) και με είχε πιάσει πονοκέφαλος και το έριξα στον ύπνο! Με ξύπνησε ο άντρας μου για να πάρω τα βραδινά χάπια, να φάω κάτι και μετά ξανακοιμήθηκα!
Παρεπιπτόντως όσες είστε συναχωμένες, μπορείτε να πάρετε φύλλα ευκάλυπτου από μαγαζί που πουλάει βότανα, μπαχαριά κτλ, να τα βράσετε και να κάνετε εισπνοές πάνω από την κατσαρόλα! Εμένα μου έφερε ο άντρας μου εχθές το βράδυ και έκανα δύο φορές εχθές από ένα πεντάλεπτο (μία μόλις ξύπνησα το από τον απογευματινό ύπνο και μία πριν κοιμηθώ)και μία φορά σήμερα το πρωί και είδα αισθητή βελτίωση! Εντάξει δεν εξαφανίστηκε τελείως το συνάχι αλλά καμία σχέση με το χθες! Σταμάτησε η καταρροή και νιώθω καλύτερα με το μπούκωμα. Θα το κάνω και σήμερα και ελπίζω αύριο να εξαφανιστεί εντελώς! Νομίζω καλύτερο και από τα αποσυμφορητικά μύτης που χρησιμοποιούσα μέχρι προ της εγκυμοσύνης όποτε είχα θέμα και θα συνεχίσω να το κάνω και μετά την εγκυμοσύνη! Δεν το περίμενα αλλά είδα ότι δουλεύει!
Κάπου διάβασα για το ανθότυρο. Εμένα ο γιατρός μου με συμβούλεψε να μην το τρώω γιατί δεν βράζουνε αρκετά το γαλα και να προτιμώ τα κίτρινα τυριά!
Και το μαρούλι εγώ είτε από τη λαϊκή, είτε από το σούπερ μάρκετ είτε από τον κήπο του πατέρα μου (όποτε στέλνει) πλένω δυο τρεις φορές τα φύλλα του και τα αφήνω και κανένα μισάωρο σε νερό με ξύδι! Έχει φοβηθεί το μάτι μου βασικά με το μαρούλι!

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια!

Εγώ ζυγίστηκα σήμερα 68,2! την προηγούμενη εδομαδα ημουν 68,3 έπεσα κατα την παρασκευη στα 67,5 αλλα μετα μασαμπουκιασα παλι κ πάλι ειμαι στα ίδια σήμερα... Τουλάχιστον δεν πήρα! Καλό αυτό!

Χτες εφαγα τα εξής:

*Πρωί: Γάλα με δημητριακά
*Πρόγευμα: 1 μπαγκετάκι με γαλοπούλα-τυρί-ντοματα-αγγούρι
*Μεσημέρι: 1 πιάτο πένες ολικής άλεσης, 3 κ.σ. σάλτσα,3 κ.γ. τυρί κίτρινο
*Απόγευμα: 2,5 πτιμπερ ολικης, μισό γιαούρτι 2%, 1 μπανανα και αργοτερα 1/2 σοκολατα με αμυγδαλο
*Βράδυ: σαλατα με: ντομάτα, αγγουρι, καρότο, μαρούλι, πιπεριες χρωμ., 1 σπιρτόκουτο φέτα, λίγο λαδι και αργότερα 1 αχλάδι κι ενα κομμάτι μήλο

Doritaki, αυτη η lacta ειναι κόλαση, η αγαπημένη μου!!! Αν και στην εγκυμοσυνη ξαφνικά δεν μπορώ να τη δαω όλη κατι με χαλάει! Πριν την ετρωγα μονοκοπανια για πλάκα...! Επεσε πείνα απ ότι φαίενται αυτή τη μέρα ε? Κι εγώ με σοκολατα εκανα ζημια αλλά με ιον αμυγδαλου.... σλουρπ..

Nancy, το πρώτο σου? Εεεεε μια χαρά είσαι!!!! Τέλεια! Πολύ καλή η διατροφή σου...Περαστικά!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νανσυ όλα τα τυριά που πωλούνται στην Ελλάδα είναι υποχρεωτικά απστεριωμένα. Μιλάω για τα μαγαζιά και τα σούπερ μάρκετ, τα τυποποιημένα κοινώς. Άρα δεν έχεις πρόβλημα.
Τα τυριά με μούχλα πρέπει να αποφευγονται όπως ροκφόρ.
Πάντως τα κίτρινα έχουν πιο πολύ ασβέστιο.
Το τυρί με το πιο πολύ ασβέστιο είναι η μοτσαρέλα...

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια θα τρελαθω,η διατροοφή μου το τελευταιο διαστημα ειναι μετρημενη.προσέχω
σημερα :
πρωι:ενα τοστ
δεκατιανο:ενα χυμο
μεσημεριανο φασολαδα με σαλατα(ντοματα,ροκα,κρεμμυδι,πιπερια,λιγη κουλουρα κριθινη) και φυσικο χυμο πορτοκαλι
απογευματινο:2 καρότα
Βραδυνό:ψαρόσουπα

ειμαι 5 εβδομαδων.γιατι με τετοια διατροφη η ζυγαρια με δειχνει τόσο πάνω? απο 58,7 τωρα 60,100

παίζει να ειναι κατακράτηση?η αλήθεια ειναι οτι εχω θέμα δυσκοιλιότητας

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και από δυσκοιλιότητα μπορεί να είναι και από κατακράτηση. Από τη διατροφή σου πάντως δε φαίνεται να είναι! Ο γιατρός σου τι λέει για την κατανάλωση αλατιου;

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Popikalymn αυτη η ανοδος στη ζυγαριά έγινε μέσα σε πέντε εβδομάδες εννοεις? Ή σε λίγες μερες? Πάντως οι σούπες να ξέρεις προκαλούν κατακράτηση κανα 2 μέρες, όμως μετά ξαναπέφτει η ζυγαρια, μην αγχωνεσαι, το χω παθει πολλεεεες φορες! Οπως και τα όσπρια μου προκαλούν κατακράτηση!

Εγώ πάλι σημερα δεν αντεξα κι εφαγα την υπόλοιπη σοκολατα απο χτες.... Αλλα τελειωσε τώρα!

Σημερα έφαγα τα εξής:

*Πρωί: 1 κουπα γάλα σογιας, 1 μπαγκετίνι (μήκος μικρότερο από το χερι μου όταν ειναι ανοιχτό από καρπο μέχρι δαχτυλα) με γαλοπουλα-τυρι-ντομάτα
*Πρόγευμα: 1/2 γιαουρτι 2%, 3 πτι μπερ, 3 κ.γ. μαρμελάδα φραουλα χ. ζαχαρη
*Μεσημέρι: 1 πιάτο φακές ανάλατες, 1 φετα ψωμί
*Απόγευμα: 3-4 σειρες σοκολάτα ιον αμυγδάλου, 1 μηλο, 1 αχλάδι, 1 κυβακι γραβιέρα
*Βράδυ: σαλάτα με: 2,5 ντακάκια, ντομάτα-αγγούρι-χρωμ.πιπεριές-καρότο-1 μπαστουνάκι(οσο ο δείκτης μου) γραβιέρα, λιγο ελαιόλαδο

Αχ, μολις εβγαλα από το φούρνο μια σπανακοπιτα... Ευτυχως μεχρι να γίνει εφαγα τη σαλατα μου κ τώρα δε λιγουρευομαι να τη φαω! Αλλα μοσχομυρίζει.... Laughing Laughing

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κ εγώ την ατασθαλία μου πάλι την έκανα.
Πρωί: κασερόπιτα (ετρεχα και θα έπεφτα κάτω αν δεν έτρωγα κάτι τέτοιο)
Μεσημέρι: Αρακάς λίγος, λίγο ψωμάκι, περισσότερο γκούντα.
Απόγευμα:πορτοκαλάδα
Απόγευμα 2: Πίτσα γιατί επέμενε η κόρη μου να την πάω, ένα κομμάτι και 2 μπουκιές που άφησε.
Βράδυ: Μια φέτα ψωμί με λίγο βιτάμ και μια φέτα τυρί.
Γενικά μετριότατα θα έλεγα από την άποψη της θρεπτικότητας αλλά έχω κάνει και χειρότερες μέρες.

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλα παλι καλα που κρατηθηκες,εγώ δεν παιζει να κρατιομουν στο ενα κομματι πιτσα!!! Και μεσημερι μαλιστα? ουουουου, θα γινοταν πανικος.... Αχ να χα μια, τρέλα ειναι η πιτσα...

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!!!Λοιπον εγω χθες εφαγα
ΠΡΩΙ:1 φετα ψωμι ολικης με ενα κουταλακι ταχινι και λιγο μελι στην μυτουλα του κουταλιου,1 ποτηρι γαλα,1 μανταρινακι
ΜΕΣΗΜΕΡΙ: 1 πιατο μακαρονια ολικης με σαλτσουλα φρεσκια ντοματα σκετη βρασμενη
ΑΠΟΓΕΥΜΑ:2 μανταρινακια
ΒΡΑΔΥ:σαλατα με ντοματα,φετουλα με χαμηλα λιπαρα και 2 παξιμαδακια ολικης
Και καπου εκει μετα το βραδινο εφαγα και 3 κουταλακια τουρτιτσα που ειχανε μεινει παραπονεμενα στο κουτι και επιτελους τελειωσαν τα γλυκα της γιορτης!!!ειναι μια παρηγορια και αυτο!!

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερούδια!!! Χθες το απόγευμα είχα ραντεβού με το γιατρό μου, με ζύγισε και ήμουν 1 1/2 κιλό πάνω από την τελευταία φορά πριν ένα μήνα. Είμαι στην 20 εβδομάδα τώρα και έχω πάρει πέντε κιλά από την αρχή. Μήπως είναι πολλά βρε κορίτσια; Δεδομένου ότι από εδώ και στο εξής θα μπουν τα πολλά κιλά; Προβληματίστηκα λίγο,γιατί προσέχω όσο μπορώ..

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙα χαρά είναι Κλεοπάτρα μου! Συνήθως λένε 12-15 κιλά, και είσαι στα μισα της εγκυμοσύνης. ΝΟμίζω είναι καλά, αν συνεχίσεις να προσέχεις δε θα βάλεις πολλά.

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κλεοπάτρα, συμφωνώ με τη Ρινούλα, συνέχισε να προσέχεις και δε θα περάσεις το όριο, θα πας μια χαρά!!!

Σοφάκι, πολύ καλά πήγε η μέρα σου, μπράβο! Ε, η τουρτίτσα έπρεπε να φύγει να μην τη βλεπεις άλλο, όπως εγω χτες έφαγα την αλλη μιση σοκολάτα και λέω παει τελειωσε.... Laughing Laughing Laughing

Πο, πο έχω φάει ένα κολλημα με το μινι σαντουιτσάκι που φτιαχνω μπαγκετίνι-γαλοπούλα-μιλνερ-ντομάτα. Το τρωω ή μαζι με γαλα για πρωινο, ή για σνακ εδω και 3 μέρες...

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είδες Νάντια πώς κολλάμε με τα απλά τελικά;, Οι πιο απλές γεύσεις είναι οι πιο ωραίες!

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι, πραγματικά το λιγουρευομαι τοσο πολύ...Λες και είναι και καμια απιστευτη συνταγη! χαχαχαχαχ, είναι και η συγκεκριμενη μπαγκετα τοσο νοστιμη με πολύ σουσάμι αρωματική και δινει απιστευτη γευση, δενουν ολα μαζι...!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ εγω εχω ξεφυγει...Τρωω αρκετες φορες τη μερα κ κυριως το βραδυ τρωω σοκολατοειδη!Με εχει καταστρεψει το ταξιδακι στη μαμα μου.
Ναντια ειναι μια χαρα η διατροφη σου.Κλεοπατρα θα ηθελα να σου πω να προσεχεις αν δε θες να βαλεις πολλα κιλα.Περιπου σαν κ εσενα ημουν κ εγω κ μετα αρχισα να ξεφευγω.Βδομαδα κ κιλο!Οποτε αν δε θες να ξεπερασεις τα 15 κιλα συνολικα φροντισε να κινεισαι αρκετα (εγω καθομαι ολη μερα...) κ να τρως οσο πιο σωστα μπορεις γιατι τα κιλα μπαινουν χωρις να το καταλαβεις!Εγω την πατησα κ τωρα δε μπορω να σταματησω!Μεχρι να γεννησω με κοβω να ειμαι στα +25!!! Crying or Very sad Δε σας λεω τι εφαγα γιατι ντρεπομαι... Embarassed

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και σημερα που δεν ειχα τουρτα εφαγα κολοκυθπιτα και τσιμπησα και απο την τηγανια που εφτιαξα για τους αλλους...αν εισαι κοιλιοδουλος αυτα παθαινεις... ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 6 564595 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 6 564595 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 6 334589 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 6 334589 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 6 334589 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 6 597524 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 6 597524 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 6 597524 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 6 597524 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 6 9664 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 6 9664 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 6 9664 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 6 9664 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 6 9664
Οχι τιποτα αλλο αλλα αυριο εχω και γιατρο και διαιτολογο....που παει να πει 2 ζυγαριες....ωιμε!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 15]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις