Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
650 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 650 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 15]

katerinalb

katerinalb
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια καλησπέρα και από μένα!
Είμαι καινούρια εδώ και βρήκα το θεματάκι σας πολύ ενδιαφέρον..
Εγώ είμαι στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης μου και έχω πάρει μόνο 2 κιλά αφού μέχρι τώρα είχα εμετούς και καούρες(οι παλιοκαούρες σταθερές)και μπορούσα να φάω μόνο τραχανό και σοκολάτα.
Τώρα άρχισα να τρώω λίγα περισσότερα όμως τις σοκολάτες και γενικά τα γλυκάκια δεν αντέχω να τα αποχωριστώ ενώ ξέρω ότι δεν κάνουν και τόσο καλό..
Πιστεύετε πως αν συνεχίσω τη γλυκοθεραπεία μου δεν θα τρώει αργότερα το μωράκι μου επειδή δεν θα του αρέσουν οι άλλες γεύσεις?

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Κατερία! όχι δεν πιστεύω κάτι τέτοιο! Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοιος κίνδυνος!

katerinalb

katerinalb
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μακάρι γιατί προς στιγμήν αγχώθηκα..

Τώρα βέβαια θα πρέπει να κάνω λίγο κράτη γιατί στις 27 του μηνός θα πάω για καμπύλη ζαχάρου οπότε μάλλον δεν θα πρέπει να φάω και πολλά γλυκά τις προηγούμενες μέρες ε?

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια!
Βλέπω αρχίσαμε και τα μελομακάρονα ε? Εγώ ευτυχώς δεν τρελαίνομαι κιολας... Αλλά δεν εχω φτιαξει ούτε εχω παρει στο σπίτι γιατί δεν πρόκειται να κρατηθω και θα φαω αν τα εχω....

Πο,πο χτες πήγα χειρότερα από προχτές... Είμαι απογοητευμένη κ μονο που τα βλέπω. Ελειπα όλη μερα απο το σπίτι κι ολο βλακείες εφαγα... Πολλα ψωμιά και γλυκά... Να, δειτε να καταλάβετε:

*Πρωί: Γάλα με δημητριακά
*Πρόγευμα: τοστ με τυρί, 1 φετα τοστ με μερέντα
*Μεσημέρι: 1 πιάτο φακές, 3 φέτες ψωμί
*Απόγευμα: 1 cheesecake
*Βράδυ: πίτες αλάδωτες, κοτόπουλο καλαμάκι, μπιφτέκι γεμιστό με τυρί, κεμπάπ, λίγες τηγαν. Πατάτες

Ο χαμός δηλαδή.... Σήμερα δε ζυγίστηκα για να μην εκνευριστώ-αγχωθώ!!! Αφήστε το χειρότερο, με τη βλακεία διατροφή των τελευταιων ημερων ξαναμφανίστηκαν και αιμορροΐδες κατά τη διάρκεια της χτεσινής κένωσης... Οπότε σήμερα σοβαρευτηκα δατροφικά, γιατι ποναει πολύ και φοβαμαι μεχρι κ τουαλετα να παω... Ρε τι τραβαμε κ δεν το μαρτυράμε. Μου χτυπάει τα διατροφικά αίσχη που έκανα ο ίδιος ο οργανισμός μου μπας και τα κόψω! ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 10 679259 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 10 679259

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα σας.σήμερα άκουσα οτι η μπύρα κάνει καλό στις έγκυους για να κατεβάσουν περισσότερο γάλα.ισχυει?το ακουσατε και εσεις?

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω μετα το χθεσινο ζυγισμα εβαλα μυαλο (μεχρι τα αυριανα μελομακαρονα,εεε δεν μπορω να κακοκαρδισω την δωρα μας!!!) λοιπον
ΧΘΕΣ....Πρωι:το ψωμακι με το μελοταχινι μου και 1 ποτηρι γαλα
Μεσημερι:1 πιατο φακες,1 φετα ψωμι ολικης και 1 καροτο (αν βαριεσαι να κοψεις σαλατα κανεις τον μπαγκς μπανι....)
απογευμα;2 μανταρινια
βραδυ:σαλατα μαρουλι-λολο ροσσο-σπανακι-ντοματα,40γγρ τυρι και 1 φετα ψωμι

ΣΗΜΕΡΑ:πρωι:1 φετα ψωμι του τοστ,1 φετα κασερι,1 φετα γαλοπουλα,1 ποτηρι γαλα
δεκατιανο:μισο ποτηρι χυμο πορτοκαλι
μεσημερι:1 φιλετο κοτοπουλο με μισο φλυτζανι ρυζι,σαλατα ντοματα-αγγουρι
απογευμα:1 ποτηρι χυμο πορτοκαλι και μετα ενα σαλεπι (ξερετε αν εχει θερμιδες πολλες?)
βραδυ:μισο φιλετο κοτοπουλο,αγγουρακι-ντοματα χωρις λαδακι ομως....
αυτααααααααααα

katerinalb

katerinalb
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
POPIKALYMN έγραψε:καλησπέρα σας.σήμερα άκουσα οτι η μπύρα κάνει καλό στις έγκυους για να κατεβάσουν περισσότερο γάλα.ισχυει?το ακουσατε και εσεις?

Το έχω ακούσει κι εγώ αυτό αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.. Την ίδια δουλειά κάνουν και οι σούπες ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 10 587529

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το μονο που πραγματικα αυξανει το γαλα ειναι το μωρο στο στηθος οοοοσο περισσοτερο γινεται!!!!!
Η μπυρα απο μονη της δεν θα κανει σχεδον τιποτα ακομα και μια την ημερα να πινεις (χωρις αλκοολ βεβαια) δεν γινεται κατι φοβερο..ισως αν βοηθουσαν τα συμπληρωματα μαγιας μπυρας...

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Sofki, τέλειες οι δυο μέρες σου μπράβο, έτσι να επιστρέφουμε στο σωστό δρόμο!

Κι εγώ σήμερα πήγα τέλεια, είμαι περήφανη! ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 10 328109 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 10 328109
Αυτό για την μπύρα δεν το ξέρω, αλλά το σίγουρο είναι αυτο που λέει το Sofki, το μωρό αυξάνει το γάλα~!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerinalb έγραψε:Μακάρι γιατί προς στιγμήν αγχώθηκα..

Τώρα βέβαια θα πρέπει να κάνω λίγο κράτη γιατί στις 27 του μηνός θα πάω για καμπύλη ζαχάρου οπότε μάλλον δεν θα πρέπει να φάω και πολλά γλυκά τις προηγούμενες μέρες ε?

Καλησπερα κ καλως ηρθες στην παρεα μας.Οσον αφορα την καμπυλη θα συνεχισεις να τρως οπως ετρωγες απλα το βραδυ πριν την καμπυλη θα φας τελευταιο γευμα το αργοτερο 9 κ μετα μονο νερο.Το πρωι νυστικη εννοειται.Αν ξαφνικα αρχισεις να προσεχεις κ μετα την καμπυλη ξαναρχισεις τα γλυκα το αποτελεσμα δε θα ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα!
Στα γλυκα κ τις διατροφικες προτιμησεις του μωρου τωρα...Εχει μεγαλη σημασια πως θα τρεφεσαι το διαστημα που θα θηλαζεις,αν με το καλο το αποφασισεις κ δε δωσεις φορμουλα.Μελετες εχουν δειξει οτι βρεφη που θηλασαν απο μητερες με ισορροπιμενη διατροφη ειχαν ευκολοτερη εξοικειωση με τα φρουτα κ τα λαχανικα οταν χρειαστηκε να μπουν στη διατροφη τους, σε σχεση με παιδια που η μητερα δεν περιελαμβανε τετοιες τροφες στο διαιτολογιο της.Κ φυσικα ακομη πιο δυσκολα ηταν τα πραγματα για παιδια που τρεφοντουσαν με ξενο γαλα.Δεν αποκλειουμε τροφες ουτε καν τα γλυκα αν τα θελουμε.Απλα φροντιζουμε να εμπλουτιζουμε τη διατροφη μας με τροφιμα πλουσια σε θρεπτικα συστατικα.
Ευχομαι ολα να πανε καλα κ να κρατας συντομα το παιδακι σου στην αγκαλια σου!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναντια μη λες μονο για τη Σοφη κ η δικη σου διατροφη μια χαρα ειναι!

Η μπυρα οχι δεν κανει θαυματα.Σε περιπτωσεις που κρινεται αναγκαιο υπαρχουν συμπληρωματα (σε χαπι) με μαγια τα οποια βοηθανε αλλα για να πεις οτι η μπυρα βοηθαει απο μονη της πρεπει να πιεις τονους!Κ οι σουπες βοηθανε οχι γιατι εχουν κατι ιδιαιτερο αλλα επειδη ειναι υγρες.Αυτο λοιπον που χρειαζεται ειναι πολλα υγρα!Ακομη κ αν μιλαμε για σκετο νερο!2 λιτρα την ημερα απαραιτητα!Κ παλι ολα αυτα υπο την προυποθεση οτι το μωρο μενει στο στηθος για οση ωρα αυτο θελει!Γιατι οσα υγρα κ να παρουμε εμεις, το ερεθισμα για παραγωγη γαλακτος δινεται απο το μωρο που πιπιλαει το στηθος μας.Οσο μεγαλυτερη η ζητηση τοσο μεγαλυτερη κ η παραγωγη.

Κ μια συμβουλη!Μην κανετε το λαθος να ακουσετε τις μαιες αν σας πουν οτι την πρωτη μερα το παιδι μπαινει στο στηθος μονο για 3 λεπτα (σε καθε μαστο ανα γευμα) την πρωτη μερα,6 τη δευτερη,9 την τριτη κτλ...ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!Απο την αρχη θελει ενα 20λεπτο περιπου σε καθε μαστο.Κ οταν η παραγωγη εδραιωθει τοτε θα θηλαζει οση ωρα αυτο θελει.Μπορει 10 λεπτα μπορει κ 1 ωρα!

Δε σας λεω τι εφαγα για να μη σας κολαζω!Παντως δεν ειχαν μπουφε...Ηταν σερβιριζομενο αλλα πεντανοστιμο!
Καλο βραδυ!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα! Ντοριτάκι το έχεις ψάξει το θέμα από πριν γεννήσεις και πολύ καλά έχεις κάνει!
Συμφωνώ σε όλα όσα λες εκτός πό το χρόνο που μένει στο στήθος το μωρό. Από την πρώτη μέρα το βάζουμε όσο συχνά θέλει και για όση ώρα θέλει, ούτε για 3λεπτα, ούτε για 20λεπτα. Αν θέλει μισή ώρα, ή 2 ώρες, το αφήνουμε όσο θέλει... Αυτό είναι ο μόνος τρόπος! Κάνουμε και εναλλαγές δεξί-αριστερό στήθος όσες χριεαστουν.

Η μπύρα δεν κάνει τίποτα. Η μαγιά μπυρας κάνει, αλλά δε συνιστάται αν δεν υπάρχει προβλημα μειωμένης παραγωγής αλλιώς δεν την παίρνουμε. Βάζουμε το μωρό στο στήθος πολύ συχνά για να δίνεται το ερέθισμα να παραχθεί περισσότερο γάλα. Όσο περισσότερο θηλάζουμε τόσο περισσότερο γάλα βγαίνει!

Χτες εγω έφαγα τα συνηθισμένα μου αλλά το μεσημεριανό μου ήταν μακαρονάδα με άσπρη σαλτσα από την οποία έφαγα μπόλικη... Και σήμερα μας έχει τραπέζι η θεία μου που μαγειρεύει πολυ ωραια οπότε... σίγουρα θα ξεφύγω!

katerinalb

katerinalb
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="doritaki"]
katerinalb έγραψε:Μακάρι γιατί προς στιγμήν αγχώθηκα..

Καλησπερα κ καλως ηρθες στην παρεα μας.Οσον αφορα την καμπυλη θα συνεχισεις να τρως οπως ετρωγες απλα το βραδυ πριν την καμπυλη θα φας τελευταιο γευμα το αργοτερο 9 κ μετα μονο νερο.Το πρωι νυστικη εννοειται.Αν ξαφνικα αρχισεις να προσεχεις κ μετα την καμπυλη ξαναρχισεις τα γλυκα το αποτελεσμα δε θα ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα!
Στα γλυκα κ τις διατροφικες προτιμησεις του μωρου τωρα...Εχει μεγαλη σημασια πως θα τρεφεσαι το διαστημα που θα θηλαζεις,αν με το καλο το αποφασισεις κ δε δωσεις φορμουλα.Μελετες εχουν δειξει οτι βρεφη που θηλασαν απο μητερες με ισορροπιμενη διατροφη ειχαν ευκολοτερη εξοικειωση με τα φρουτα κ τα λαχανικα οταν χρειαστηκε να μπουν στη διατροφη τους, σε σχεση με παιδια που η μητερα δεν περιελαμβανε τετοιες τροφες στο διαιτολογιο της.Κ φυσικα ακομη πιο δυσκολα ηταν τα πραγματα για παιδια που τρεφοντουσαν με ξενο γαλα.Δεν αποκλειουμε τροφες ουτε καν τα γλυκα αν τα θελουμε.Απλα φροντιζουμε να εμπλουτιζουμε τη διατροφη μας με τροφιμα πλουσια σε θρεπτικα συστατικα.
Ευχομαι ολα να πανε καλα κ να κρατας συντομα το παιδακι σου στην αγκαλια σου!

Σ'ευχαριστώ πολύ Ντοριτάκι μου..
Η αλήθεια είναι ότι σκοπεύω αποκλειστικό θηλασμό και ελπίζω να τα καταφέρω.. ευτυχώς και ο γιατρός μου είναι πολύ υπέρ του θηλασμού..
Ευχαριστώ και για τις συμβουλές για την καμπύλη Very Happy

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Very Happy
Παρακαλω δεν κανει τπτ...

Α! εχω να πω οτι σημερα παλι ξεφυγα!
Πρωινο δεν εφαγα.Μεσημεριανο γυρω στις 13:30 1 κεφτεδακι,μισο λουκανικο,4-5 πατατες φουρνου,κετσαπ (για να γλιστραει!),λιγη σαλατα κουνουπιδι-μπροκολο κ 1 κομματι τουρτα σοκολατας με ορεο.
Το απογευμα ενα καπουτσινο με σαντιγυ(χωρις επιπλεον ζαχαρη).
Βραδινο 22:30 4 ελαιοψωμακια σπιτικα (μικρου σχετικα μεγεθους)κ σαλατα πολιτικη.
Κ τωρα τσακιζω αλλο ενα κομματι τουρτα ετσι για να περασει η ωρα! Embarassed

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σημερα που ηταν γνωστο οτι θα εκανα παρασπονδιες εφαγα..
Πρωι:1φεταψωμι,1 φετα γαλοπυλα,1 φετα κασερι,1 ποτηρι γαλα
Μεσημερι:1 φιλετο μοσχαρι,μια μετρια πατατουλα βραστη;λιγο σαλατα μαρουλι (εβαλε η πεθερα μου ανηθο μεσα που τον σιχαινομαι οποτε δεν μπορουσα να φαω) και μια πιρουνια παστιτσιο κλεμμενη απ το πιατο του αντρα μου Razz Razz Razz
Απογευμα:1 φυσικο χυμο,3 (τοσα δεν εφαγα?) μελομακαρονα απο τα τελεια της δωρας και 2 κουταλιτσες καζαν ντιπι
βραδυ κανονικα ειχα γιαουρτι με δημητριακα αλλα με ποανει η κοιλιτσα μου και δεν εφαγα τιποτα αλλο!!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι νομιζω 3 ηταν.Σιγουρα οχι παραπανω.Ε ενταξει δεν εφαγες πολυ!Ουτε καν βραδινο!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α!κ ευχαριστω για το παινεμα!Ελπιζω οντως να ηταν νοστιμα κ να μη το λες απο υποχρεωση! Razz

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα! Τι κάνετε; Τελικά χτες το μέσημέρι έφαγα και το ευχαριστήθηκα! Μας έδωσε και πακετάκι η θεία και 2 μέρες δε θα έχω μαγειρεμα, να είναι καλά. Το καλό ήταν ότι το βράδυ δεν πεινουσα πολύ αλλά από λαιμαργία έφαγα 3 κράκερς και 2 μεγάλες φέτες κασέρι...

ΠΕινάω!!!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κ εγω ρε γμτ ολο πειναω το βραδυ!
Λοιπον σημερα
9:00 1 κουπα γαλα κ μια γεναιοδωρη ποσοτητα ψωμι με βιταμ κ μελι
14:00 μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυζι κ σαλατα κουνουπιδι-μπροκολο-καροτο
19:00 1 ποτηρι φεσκοστημενο χυμο πορτοκαλι
22:30 1 τοστ γαλοπουλα-γκουντα κ 1 σακουλι δρακουλινια

κ μαλλον δεν θα την γλιτωσω την καουρα...την λαιμαργια μου μεσα!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχα ετοιμαζόμουν να σου πω μπράβο και μετά είδα τα δρακουλίνια!!!

Εγώ έφαγα πάλι σήμερα... δε θέλω να θυμάμαι τι χλαπακιασα!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα ξερω αυτο το μπραβο θα ερθει μετα τη γεννα κ αν!Κ να φανταστεις πριν φαω εκανα μπανιο κ σκεφτομουν να φαω κανενα μηλο ή γιαουρτι κ να ριξω μεσα διαφορα.Αποξηραμενα φρουτα,μελι,καρυδια...Αλλα με το που μου ειπε ο καλος μου να δουμε ενα επεισοδιο μιας σειρας που βλεπουμε κατευθειαν εκανε στροφη το μυαλο κ επιασα τα δρακουλινια πριν το καταλαβω!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιατί, είναι με βαμπίρ η σειρά; (κρύο το ξέρω)

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω και χθες τα καταφερα!!!
Πρωι:1 ποτηρι γαλα, την φετουλα με το μελοταχινο μου
Μεσημερι:1 μεριδα σπανακορυζο,1 κομματι τυρι (αχ ποσο μου αρεσει αυτο το φαι ομως!!!!)
Απογευμα:1 ποτηρι φυσικο χυμο
Βραδυ:μιση μεριδα σπανακορυζο,1 κομματι τυρι
Εκανα και μια παρασπονδια με 1 ουταλια μιλφειγ απ τον αντρουλη μου..Αυτα!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε καλά για μια κουταλια.... δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα!!!

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
rinoula kalo me ta drakoulinia me ekanes kai gelasa! Laughing ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 10 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 15]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις