Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
654 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 654 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 15]

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εγω τα ίδια, Ισμήνη μου, έναν έναν στόχο. Πρώτα να φέρουμε στον κόσμο γερά μωράκια και μετά όλα θα τα βρούμε! Αυτό που έχω ακούσει είναι ότι βολεύει πολύ το σλινγκ για τον πρώτο καιρό.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ισμηνη μου ενδεχεται να ηταν οιδημα.Πολλες κοπελες πριζονται απο ολη την διαδικασια!!!!Ειχα δει κοπελα πιο πρισμενη μολις γεννησε απο οτι πριν μπει μεσα..Αλλα οπως ειδες και εσυ χαθηκαν αμεσως καθως υποχωρουσε το οιδημα!!!
Λοιπον εγω χθες ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 9 534787 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 9 534787 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 9 534787
Πρωι:η φετουλα μου με το ταχινι και ενα ποτηρι γαλα
Μεσημερι:συνταγη του διαιτολογου μοσχαρι γεμιστο με τυρι λαιτ και 3 κουταλιες ρυζι (εγω εβαλα και λιγα λαχανικα μεσα) και ενα καροτο
Απογευμα:2 μανταρινια
βραδυ:σαλατα με μαρουλι-ντοματα,40γρ τυρι λαιτ και 1 φετα ψωμι..
και εκει που οι μονες παρασπονδιες ηταν ενα τεταρτο του τοστ που αφησα το μεσημερι και ενα κομματακι ψωμακι με λιγο νουτελλα το απογευμα..ηρθε το βραδυ ο αντρας μου και μου ειχε πει να του ψησω τυροπιτακια και εφαγα 4 τυροπιτακια και σχεδον ενα κομματι μελαχρινη και 2 δσειρες λακτα σοκολατα ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 9 534787 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 9 534787 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 9 534787 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 9 534787 πολλες τυψεις...

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Sofki μου, μην έχεις τύψεις, δε θα κερδίσεις τίποτα. Πες "το ευχαριστήθηκα ρε παιδί μου!" και τέρμα. Απλώς αφού χτες έφαγες αυτά σήμερα προσπάθησε να μη φας γλυκά και άλλα θερμιδοβόμβες όπως τυροπιτάκια κλπ.. Εστω μια δυο μερες. Πες στον εαυτό σου: θα ξαναφάω λιχουδιά το Σάββατο ή την Κυριακή. Αλλα μέχρι τότε θα φαω κανονικά το φαγητό μου και οχι λιχουδιες. Εγώ έτσι προσπαθώ να κρατηθώ. Ας πούμε προχτες που φαγα τόσα και με εδειξε κι ενα κιλό παραπάνω είπα μέχρι την Κυριακή που έχει γιορτη η αδερφή μου θα κρατηθώ να τρωω σωστά, την Κυριακή θα φαω ότι λιγουρευτώ, αλλά μεχρι τότε να το ελέγξω! Χτες καλά τα πήγα! Εχω αρχίσει και ζωγραφίζω για να φτιαξω πινακακια για το δωματιο του μωρού κι ετσι περνά η ώρα και δε σκεφτομαι και τα φαγητα κ γλυκα όλη την ώρα! ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 9 587529 Πιάνει το κόλπο, ξεκινήστε ένα χόμπι, όσες δεν πηγαινετε στη δουλειά! Σήμερα μ εδειξε η ζυγαρια μισο κιλάκι πιο κατω, αρα φευγει η κατακρατηση σιγα σιγα! ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 9 328109

Kορίτσια μόλις ξύπνησα.... με το που άνοιξα τα μάτια να είχα ένα γλυκο σκέφτηκα.... ουφφφφφ, σκέφτομαι να τη κανω τη ζημια... Κάτι μικρό, έστω.. αχχχ, τι τραβαμε ρε γ@##$το...!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια τι κάνετε?καλησπέρα σε όλο το παρεάκι!!λοιπον σήμερα λίγο νομίζω ξεφυγα.

πρωι μπανανα,φρεσκο χυμο πορτοκαλι

κατα της 12 4 λαχανοντολμαδες με δυο κουταλακια γιαουρτι

κατα της 2 κοτοσουπα με ενα μπουτι

κατα της 5 2 φοινικια

κατα τησ 7 ενα τοστ και ενα χυμο πορτοκαλι.

και πειναω ακομα.

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πού είδες να ξεφυγες βρε Ποπάκι? Εγώ καλά σε βλέπω!

Ηρθα να εξομολογηθώ τη δική μου αμαρτία... Εφαγα ένα ολόκληρο κουτί πουράκια (το μικρο εννοω) και ενα απο τα 2 kinder bueno της συσκευασίας...

Μ αρεσε που θα κρατιομουν ως την Κυριακή. Μπραβο...! Ωραία Εγκράτεια!!!! ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 9 679259 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 9 966307

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εγω δοκιμασα ενα ψωμακι με νουτελλα που εφτιαξα...εεε πως θα το δωσω τους αλλους αν δεν δοκιμασω? Razz Razz

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εγώ εφαγα ένα (μικρό) κμμάτι μηλόπιτα

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λαμπρά τα πήγαμε φιλενάδες!!!
Μολις εφαγα και ψωμί με γαλοπούλα κ λιγο τυρι.... Αιντεεεε, ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 9 585182 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 9 585182 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 9 585182
ξέρω ομως τη βλακεια που με ωθησε με τη σειρά της στη βλακεια... Το μεσημερι εφαγα σκετα 2 μπιφτεκια με ασπρο ψωμί. Ουτε σαλατα ούτε τίποτα... Το απόγευμα με το που ξύπνησα πεινούσα και φυσικά υπέκυψα στο σουπερ μαρκετ κ πηρα τις βλακείες που προανεφερα. Εμμμμ, καλά να πάθω, τα λάθη πληρώνονται!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχα γι'αυτό λένε ότι δεν πρέπει να πηγαίνεις στο σούπερ μάρκετ πεινασμένος!

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εχουν μεγάλο δίκιο!!! Επρεπε να φαω κανα φρουτο πριν αφαω κανα γιαουρτι... Αλλα ελα που μου χε κολησει στην κεφάλα κατι απαγορευμενο... Και το πήρα! Πφφφφφ, τουαχιστον εφαγα νορμαλ την υπολοιπη μερα...

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εντάξει δεν πειράζει μετά την Κυριακή θα προσέξεις για λίγες μέρες!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χμ τελικα δεν ειμαι η μονη ασυγκρατητη!Αν κ ειμαι η βασιλισσα της παρεας!Υποσχομαι ομως μετα να τα κοψω ολα!
Λοιπον χθες:
11:00 γαλα με δημητριακα κ μελι
15:30 2 μηλοπιτακια (ευτυχως τελειωσαν!)
17:30 πενες ολικης με κοκκινη σαλτσα (φρεσκο κρεμμυδακι κ μαντιταρια,κοκκινη πιπερια) κ λιγη φετα
19:00 2 μικρα μελομακαρονα (3 ωρες τα εφτιαχνα να μη δοκιμασω?)
Μετα τις 20:00 πηγαινοερχομαουν στην κατσαρολα κ τσιμπαγα ζυμαρικα (μπορει να εφαγα κ μια μεριδα!) κ
22:30 1 ξινομηλο
Κ φυσικα ενιωθα οτι εφαγα λιγο κ οτι δεν εχω φαει γλυκο!

Σημερα 12:00 γαλα με δημητριακα κ 15:00 φασολαδα (μικρη μεριδα),2 φετες ψωμι του τοστ,σαλατα κουνουπιδι-μπροκολο-καροτο κ μελιτζανοσαλατα λευκη.
Κ η νυχτα ειναι μεγαλη...Ποιος ξερει τι θα ακολουθησει...

Ελπιζω κ εγω να φυγω με τουλαχιστον 5-6 κιλα λιγοτερα απο την κλινικη αλλιως θα φρικαρω!Θελω πολυ να θηλασω γι'αυτο μετα θα προσεξω ιδιαιτερα τη διατροφη μου γιατι ολα θα πηγαινουν απ'ευθειας στο μωρο!

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Για συμπαράσταση θα σας πω ότι από χθες το βράδυ έχω φάει 4 λουκουμάδες με μέλι και σοκολάτα πραλίνα από πάνω και σήμερα δύο κομμάτια σοκολατόπιτα...αλλά δε νιώθω πολλές τύψεις γιατί είχα να φάω γλυκό από το Σάββατο. πάλι καλά που κρατήθηκα μέχρι τώρα.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω ελπιζω να το ραψω για τα καλα αυτη τη βδομαδα γιατι εβαλα 800γρ απο την προηγουμενη παρασκευη...ελπιζω μερικες μερικες να μην με ταισουν με το ζορι πολλα μελομακαρονα Embarassed Embarassed Rolling Eyes Rolling Eyes Razz Razz Razz Razz Razz

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:[!Θελω πολυ να θηλασω γι'αυτο μετα θα προσεξω ιδιαιτερα τη διατροφη μου γιατι ολα θα πηγαινουν απ'ευθειας στο μωρο![/b]
Στο θλασμό όπως καισ την εγκυμοσύνη ό,τι θέλει το μωρό θα το πάρει. Μη σε ανησυχεί αυτο.

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Εγω ελπιζω να το ραψω για τα καλα αυτη τη βδομαδα γιατι εβαλα 800γρ απο την προηγουμενη παρασκευη...ελπιζω μερικες μερικες να μην με ταισουν με το ζορι πολλα μελομακαρονα Embarassed Embarassed Rolling Eyes Rolling Eyes Razz Razz Razz Razz Razz

οοοχι...με το ζορι τπτ δεν γινεται...Αλλα να...αν τα εχεις μπροστα σου? ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 9 9664

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:Χ

Πώς γίνανε; άρχισα σήμερα κι εγώ να τα λιγουρέυομαι...

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rinoula έγραψε:
doritaki έγραψε:[!Θελω πολυ να θηλασω γι'αυτο μετα θα προσεξω ιδιαιτερα τη διατροφη μου γιατι ολα θα πηγαινουν απ'ευθειας στο μωρο![/b]
Στο θλασμό όπως καισ την εγκυμοσύνη ό,τι θέλει το μωρό θα το πάρει. Μη σε ανησυχεί αυτο.

Απλα οτι τρως στο θηλασμο παιρναει στο γαλα κ δε θελω να τρεφεται συνεχεια με ζαχαρη η μπουμπουκα μου!Θα προσπαθησω να τρωω φρουτα κ λαχανικα.Οσο μπορω τουλαχιστον.Κ γλυκο μια φορα τη βδομαδα γιατι δεν κοβεται κ μαχαιρι!

Α τελικα εφαγα ενα ξινομηλο το απογευμα (19:30) κ πριν μιση ωρα 2 φετες ψωμι του τοστ με ταχινι ολικης κ μελι.
Το αποτελεσμα? ΠΕΙΝΑΩ!!!!!! Θα προσπαθησω ομως να μη φαω αλλο...

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rinoula έγραψε:

Τι να σου πω...Εγω νομιζω οτι ειναι καλα.Βεβαια δεν μου πολυαρεσουν τα μελομακαρονα οποτε δεν κινδυνευω απ'αυτα!Τα θελω τραγανα στο εσωτερικο κ οχι "λασπη" απο το πολυ σιροπι οποτε τα εκανα του γουστου μου.Θα σου πει το Σοφακι εντυπωσεις οταν τα δοκιμασει!Ο καλος μου παντως ειπε οτι ειναι νοστιμα.3 εφαγε σημερα κ συγκρατειται για να μην τελειωσουν αμεσως.

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:
Rinoula έγραψε:

Απλα οτι τρως στο θηλασμο παιρναει στο γαλα κ δε θελω να τρεφεται συνεχεια με ζαχαρη η μπουμπουκα μου!Θα προσπαθησω να τρωω φρουτα κ λαχανικα.Οσο μπορω τουλαχιστον.Κ γλυκο μια φορα τη βδομαδα γιατι δεν κοβεται κ μαχαιρι!

Α τελικα εφαγα ενα ξινομηλο το απογευμα (19:30) κ πριν μιση ωρα 2 φετες ψωμι του τοστ με ταχινι ολικης κ μελι.
Το αποτελεσμα? ΠΕΙΝΑΩ!!!!!! Θα προσπαθησω ομως να μη φαω αλλο...

Απλά αυτό με το θηλασμό δεν ισχύει. Το γάλα ίναι ένα πάνω κάτω και η σύστασή του δεν επηρεάζεται τόσο πλύ από το τι τρως (έως καθόλου). Περισσότερο επηρεάζεται το έμβρυο παρά το θηλαζον βρέφος.

Για τη πείνα.. σε νιώθω!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:
Rinoula έγραψε:

Τι να σου πω...Εγω νομιζω οτι ειναι καλα.Βεβαια δεν μου πολυαρεσουν τα μελομακαρονα οποτε δεν κινδυνευω απ'αυτα!Τα θελω τραγανα στο εσωτερικο κ οχι "λασπη" απο το πολυ σιροπι οποτε τα εκανα του γουστου μου.Θα σου πει το Σοφακι εντυπωσεις οταν τα δοκιμασει!Ο καλος μου παντως ειπε οτι ειναι νοστιμα.3 εφαγε σημερα κ συγκρατειται για να μην τελειωσουν αμεσως.
Μπράβο σου! Και του χρόνου να είσαι καλά να ξανακάνεις!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω εχω ακουσει οτι η γευση του γαλακτος αλλαζει αναλογα με τη διατροφη μας.Κ οτι βρεφη που θηλασαν μπορουν πιο ευκολα να ενσωματωσουν στη διατροφη τους στη συνεχεια φρουτα κ λαχανικα απο παιδια που επιναν φορμουλα η οποια ειναι πολυ γλυκια.

Ευχαριστω κ για τις ευχες!Με το καλο να ερθουν τα Χριστουγεννα κ τα μωρακια ολων!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα! Ντοριτάκι ναι η γεύση επηρεάζεται αλλά όχι η θρεπτικότητα! Εκέι θέλω να καταλήξω, δεν ξέρω αν μίλαγες εξαρχής για τη γεύση και παρανόησα!

Λοιπόν εγώ χτες:
Πρωί μια κασερόπιτα (χμμμμ)
μεσημερι φασολάδα με ψωμι και μετά από λίγο 2 κομματια κατεψυγμλενη πίτσα που είχα ψήσει για συμπλήρωμα για τον άντρα μου (υγιεινή διατροφή, έτσι; Smile )
Απόγευμα μια μικρή φέτα ψωμί με βιταμ
βραδυ 1 αβγό και τοστ.
Με νύχια και με δόντια κρατιέμαι, μαμάδες!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rinoula έγραψε:Καλημέρα! Ντοριτάκι ναι η γεύση επηρεάζεται αλλά όχι η θρεπτικότητα! Εκέι θέλω να καταλήξω, δεν ξέρω αν μίλαγες εξαρχής για τη γεύση και παρανόησα!

Λοιπόν εγώ χτες:
Πρωί μια κασερόπιτα (χμμμμ)
μεσημερι φασολάδα με ψωμι και μετά από λίγο 2 κομματια κατεψυγμλενη πίτσα που είχα ψήσει για συμπλήρωμα για τον άντρα μου (υγιεινή διατροφή, έτσι; Smile )
Απόγευμα μια μικρή φέτα ψωμί με βιταμ
βραδυ 1 αβγό και τοστ.
Με νύχια και με δόντια κρατιέμαι, μαμάδες!

Καλημερα!Ναι μαλλον δεν το εθεσα σωστα εξ αρχης!Η θρεπτικοτητα παραμενει ιδια αλλα κ η επιπλεον ζαχαρη που θα παρω εγω περναει στο παιδι με αποτελεσμα α) να κανει σαν τερατακι κ να μην κοιμαται ποτε κ β) να συνηθισει τη γευση της ζαχαρης κ οχι των φρουτων κ λαχανικων με αποτελεσμα να μην μπορω μετα να το πεισω να φαει σωστα!Καπως καλυτερα τωρα?

Μα καλα κ εσυ σκετο βιταμακι?Τπτ απο πανω?Μελακι?Μαρμελαδα?Κατι τελος παντων!Κ εγω θεωρω οτι συγκρατηθηκα χθες.Σημερα ομως δεν παιζει...Προς το παρον γαλα με βρωμη,κοζι μπερυ,σταφιδες,καρυδια κ μελι.Το μεσημερι κατι προχειρο,ελπιζω κ ελαφρυ!Το βραδυ εχουμε γαμο οποτε θα ειμαστε σε ενα χωρο με καταπληκτικο μπουφε κ δε θα κρατηθω με τπτ!Εκτος αν με πιασουν καουρες παλι κ προλαβει να φαει κ κανενας αλλος ανθρωπος! Laughing

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχα εντάξει δεν πειράζει, φάε στο μπουφένα ευχαριστηθείς! Εκπίζω να μην έχεις καούρες.

Απλά υπάρχουν πολλές παρανοήσεις όσον αφορά το θηλασμό και γι'αυτό το διευκρίνισα, γιατί πολλές μαμάδες νομίζουν ότι τροφές απαγορεύονται ή ότι πρέπει να τρώνε κάτι συγκεκριμένο, πράγμα που δεν ισχύει και δυσκολέυει τη ζωη τους.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 15]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις