Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
560 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 560 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 15]

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βεβαια τωρα τυψεις εχω αλλα παω να φαω το μηλαρακι μου γιατι η σοκολατα μου φερνει τρελες καουρες..οσο για αυτο που λες και εγω συνεχεια ετσι το σκεφτομαι!!

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι, άντε να τα πείσουμε μετά ότι είναι πιο ωραίες οι φακές από τις τηγανιτές πατάτες και πιο ωραία τα φρούτα από τη μερέντα....! Οπότε δώστε τους τώρα καλές βάσεις, όσο προλαβαίνουμε!

Α!!! Και κάτι άλλο, τώρα δημιουργούν και τους γευστικούς τους κάλυκες, ήδη από την κοιλίτσα μας... Οπότε να μην τα μάθουμε μονο στη γεύση της ζάχαρης!! Να μάθουν και καμια άλλη..! Εγώ πήγα σήμερα Σούπερ μαρκετ πήρα μαρούλια και μετα γυρνουσα γυρω απο ολα τα σοκολατο-μπισκοτο-γαριδακοειδή για να παρω να φαω καμια τετοια λιχουδια.... Τελικά σκέφτηκα "Οχι, άστο τωρα, αν το παρεις θα το φας! Ενώ στο σπίτι έχεις φρούτα κι αν δεν εχεις αυτες τις λιχουδιες μπροστά θα φας κανα φρουτάκι ή κανα γιαούρτι με λιγο μέλι, και πιο θρεπτικά ειναι για το μωρό και πιο διαιτητικα!!!!" Και δεν πήρα ΤΙΠΟΤΙΣ!!!! ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 8 328109 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 8 328109 Οποτε μεγάλο κι αυτο το βήμα! Μην αγοράζετε στο σπίτι λιχουδιες, ώστε να έχετε μονο υγιεινες επιλογες! Αφήστε τα γλυκάκια που μας τρελαίνουν να τα τρωμε τουλάχιστον στις εξόδους μας κι οχι καθε μερα...! Και ήθελα να φτιάξω και κορμό αλλά σκέφτηκα παλι τα ίδια κ λεω άσε αμα τον εχεις θα τον φας σε μια μερα μεσα! Και δεν εφτιαξα! Wink Wink Wink Wink Wink

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα μ αρεσουν πιο πολυ οι φακες!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχα εμενα όχι! Very Happy

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Υπαρχει περιπτωση να γεννησουμε μικρα μωρα με τις διατροφες που κανουμε;

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το μωρο οτι ειναι να παρει θα το παρει αυτο ειναι το μονο σιγουρο...τωρα το πολυ πολυ αν δεν εινια πολυ ισσοροπημενη η διατροφη να λειψουν απο εσενα καποια πραγματα!!!παντως επειδη ειμαι λιγο πιο μπροστα απο τις περισσοτερες σας λεω οτι η μπεμπα μου ειναι μια χαρα στους μεσους ορους στο υπερηχογραφημα!!!!οποτε καμια ανησυχια!!!!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rinoula έγραψε:Nτοριτάκι κι εγώ την πρώτη φορά πέρασα τα 20 κιλά! Αν δεν ανεβάσεις ζάχαρο και πίεση δεν είναι τόσο κακό. Αλλά έτσι την ίχα πατήσει κι εγώ με τα γλυκά! Επειδή έρχονται Χριστούγεννα και επειδή έχεις 2 μήνες ακόμα, καλύτερα μήπως να ελάττωνες τις σοκολάτες και τα γλυκάκια; Κατά τα άλλα μια χαρά τρως πάντως, και τις σαλατούλες σου και από όλα!

Νάντια τελικά έπαθες καούρα με το πορτοκάλι;

Οχι κ 2 μηνες!!!!!!Θα φρικαρω...Ενας κ κατι λιγο...Μη μου τα λες ετσι αποτομα...Θα το παλεψω με τις σοκαλατες παντως.Μολις τελειωσει το αποθεμα δε θα παρω αλλες...

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχα εντάξει Ντοριτάκι δίκιο έχεις, ενάμισης μήνας! Έχεις κάνει και στοκ;

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι Smile
Ειχα παει για 10 μερες στη μαμα μου κ μου ειχε παρει ενα σωρο σοκολατες κ λιχουδιες τις οποιες εφερα εδω γιατι δεν γινοταν να τις φαω ολες σε τοσες μερες.Μονο 2 σοκολατες εχουν μεινει τωρα.Κ 2 βαζα γλυκο κουταλιου που ομως δε μου αρεσουν πολυ οποτε δε θα αποτελουν πειρασμο!

Εχει δικιο η Ναντια σε αυτο που λεει.Εμενα η μπεμπα οταν γεννηθει σοκολατουχο θα το θελει το γαλα!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το σημερινο μενου...

Πρωινο (~12):Ψωμι με βιταμ κ μελι κ 1 κουπα γαλα
Μεσημεριανο:γιουβετσι κ σαλατα με σπανακι φρεσκο κρεμμυδακι ροδι κ σως βινεγκρε
Απογευμα(~5):3 μηλοπιτακια
Βραδινο:κατα τις 8 ενα ακτιβια ακτινιδιο κ κατα τις 10 1 τοστ λιγη σαλατα κουνουπιδι-μπροκολο κ 1 φετα γαλοπουλα κ 1 φετα γκουντα
Κατα τις 11 χτυπησα κ τη σοκολατιτσα μου!Λιγη παραπανω απο μιση.

Αν δεν ειχα φαει τη σοκολατα καλα θα ηταν αλλα πως να αντισταθω?Ειπαμε οταν τελειωσουν δε θα ξαναπαρω...

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα! Ζημιά σου έκανε η μαμα σου, Ντοριτάκι,χεχε!

Εγώ χτες:
Πρωί γάλα με δημητριακά
στις 12 1 κρακερ με λίγο γκούντα
μεσημερι κρεας με μακρονια
απόγευμα 2 πορτοκάλια και 1 μπισκοτάκι πτι μπερ
βραδυ 1 τοστ με δυο φετες τυρι

Καλα νομίζω, τι λέτε;

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπον,εγω χθες τα πηγα πολυ καλα!!!!
Πρωι:1 φετα μαυρο ψωμι με ενα κουταλακι ταχινι και λιγο μελι στην μυτουλα,1 ποτηρι γαλα
Μεσημερι:1 κοτοσαλατα που ευχε μαρουλι,ντοματα,50γρ ανθοτυρο,1 φιλετο κοτοπουλο και 2 μεγαλες κουταλιες γιαουρτι 2%,1 φετα μαυρο ψωμι
Απογευμα:2 μηλα
Βραδυ:1 αυγο,1 φετα γαλοπουλα,1 φετα ψωμι και 2 καροτα

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια, εγώ χτες τα χάλια μου τα μαύρα... Εφαγα πολύ και το μεσημερι κ το βραδυ ειδικα σε μια γιορτη.... Αποτέλεσμα να με δείχνει 1 κιλό παραπανω η ζυγαριά σήμερα! ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 8 679259 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 8 679259 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 8 679259 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 8 679259 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 8 654655 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 8 654655 Δεν το βαζω στο επισημο ζυγισμα, θα γραψω το χτεσινο μου 68 και σημερα θα φαω πολύ προσεκτικά μπας και είναι κατακρατηση και δεν μου κατσκώθηκε ολόκληρο κιλο!!!!! ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 8 585182 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 8 585182 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 8 585182

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα δεν νομιζω πως οοοοοσο και να φας για μια μερα μονο μπαινει ολοκληρο κιλο οποτε μην αγχωνεσαι...φουσκωμα θα ειναι

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι εγω αυτο πιστευω...κατακρατηση ειναι!

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ε ναι, κι εγώ αυτό πιστευω, δε γινεται... Θα ειμαι λιτοδίαιτη σήμερα...!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπόν... αμάρτησα. Μόλις έφαγα μια λακτα... αλλά είναι η πρώτη από τότε που έμεινα έγκυος

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συγχωρειται η αμαρτεια σου Ρινουλα!Σου το λεω εγω που τρωω μια την ημερα! Laughing
Γνωρισα μια μανουλα σημερα που εκανε διδυμα πριν 6 μηνες.Ειχε παρει παρα πολλα κιλα.32 ή 36 δε θυμαμαι κ τωρα της εχουν μεινει ΜΟΝΟ 4-5!Ενθουσιαστηκα!!!Αρα εχω κ εγω ελπιδες να τα χασω... ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 8 328109

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω χθες δε θυμαμαι τι εφαγα...Σημερα για πρωινο γαλα με δημητριακα κουακερ,μεσημερι φασολαδα,σαλατα κουνουπιδι-μπροκολο-καροτο,2 φετες ψωμι του τοστ κ λιγη μελιτζανοσαλατα λευκη,απογευμα 1 ξινομηλο κ 1 ακτιβια ακτινιδιο κ βραδυνο 1 μπεργκερ,πατατες τηγανητες καντρυ κ 1 κομματι πορτοκαλοπιτα.

Για τα δικα μου δεδομενα ειναι καλα νομιζω, αν κ θα μπορουσα να αποφυγω το ντελιβερι κ να φαω τοστ.Το γλυκο δε μπορουσα να το αποφυγω με τπτ ομως!Να δω πως θα κρατιεμαι μετα για να χασω τα κιλα.Εχω εξαρτηση με τα γλυκα!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!
Ντοριτάκι, απο τα κιλά που έχεις όταν πας να γεννήσεις, χάνεις πολλά μετά τον τοκετό. Σκέψου το βάρος του μωρού (μέσος όρος 3 κιλά), το βάρος της διογκωμένης μήτρας σου, το αίμα, το αμνιακό υγρό... μαζεύονται. Στην πρώτη μου γέννα 9 κιλά λιγότερα ήρθα σπίτι. Οπότε δεν είναι όλα λίπος.

ισμηνη

ισμηνη
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
rinoula δεν ειναι απολυτο αυτο (για τα κιλα που χανεις μολις βγεις απ'το μαιευτηριο εννοω).
εγω στην κορη μου πηρα 14 κιλα συνολο,απο το μαιευτηριο βγηκα μειον 3!!! Shocked
αφου αναρωτιομουν αν παχυνα μεσα στο μαιευτηριο γιατι το παιδι γεννηθηκε 3100 αρα τα υγρα το αιμα κλπ κλπ που πηγαν οεο???
βεβαια ο θηλασμος κ η προσεγμενη διατροφη για τον θηλασμο ηταν οτι πρεπει καθως μεσα σε 40 μερες ειχα χασει τα 12 κιλα κ μου εμειναν τα 2 οποτε Wink

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σίγουρα όμως και τα υπόλοιπα κάπου πήγαν, μπορεί να μην τα έχασες άμεσα αλλά σίγα σιγά στις 40 μέρες, γιατί 12 κιλά λίπους σε 40 μέρες να χαθούν δύσκολο!

Προσωπικά στη λοχεία πήρα και 10 κιλάκια γιατί είχα κατάθλιψούλα και κανέναν να μου μαγειρέψει οπότε έτρωγα συνεχεια γλυκά... Θέλει πρόσοχή

ισμηνη

ισμηνη
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μα σιγουρα καπου θα πηγαιναν γι'αυτο κ σοκαριστηκα κ εγω μολις ανεβηκα στην ζυγαρια αλλα καθε μερα που περνουσε κ εβλεπα να κατεβαινω κιλα ενιωθα καλυτερα....
πακετο μεγαλο ομως να μην εχεις καποιον να σου μαγειρεψει το εχω ζησει το θυμαμαι καλα,για 10 μερες που ειχε αδεια ο αντρας μου μαγειρευε αυτος ή οταν ειχε ρεπο τις αλλες μερες ομως....και πολυ πεινα απ'οτι θυμαμαι.!!!!
κ εγω παντως ειδικα τα βραδια ετρωγα σχεδον 1 πακετο μπισκοτα καθε βραδυ...
το εχω παντως πολυ στο μυαλο μου τον θηλασμο απο τωρα..

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ισμήνη έτρωγα καθε μέρα δύο ζαχαρούχα γάλατα! Σε νιώθω!
Κι εγώ θήλαζα και επειδή το μωρό έκανε μαραθώνιους θηλασμούς, είχα φρικα΄ρει λίγο από πείνα και δεν είχα κανεναν εδώ. Αλλά πέρασε και τώρα θα ξαναπεράσει. Τι να κάνουμε, αξίζει!

ισμηνη

ισμηνη
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εχεις απολυτο δικιο ατι αξιζει αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν μπορω να τα καταφερω το σκεφτομαι κ μου φαινεται βουνο με 2 παιδια!!ηταν με το ενα ποσο μαλλον με τα 2!!!
ξερω οτι δεν κανει να σκεφτομαι αρνητικα γιατι στο τελος πας εκει που κοιτας,προσπαθω να μην το σκεφτομαι ακομα να περασουν οι μηνες κ να το βαλω στο μυαλο μου ηρεμα κ ωραια...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 15]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις